sabah eşim işten gelince bizim tatlı bıdıkta uyandı ama ne uyanmak parti var içerdene tarafa yattısam uyutmadı en sonunda kalktım zaten çok da aç uyanmışım sanki yıllardır yemek yemiyor gibi
canım o kadar takıp da abartma bebeğini düşün o artık senin yediklerinden besleniyor dikkat et ama öyle sıkı bir diyete girmiş gibi de yapma yumurtanı sütünü yoğurdunu ihmal etme öyle sadece yeşillikle de olmaz sebze yemeğini etini tavuğunu yemek zorundasın en önemlisi bebiş allah korusun bebeişin sağlığına birşey olsa doktorun dedikleri mi önemli olacak o zaman, hem sen de doktora bir daha öyle bağırırsa cevap ver ne demek bağırmak yaa sen onun çocuğu değil hastasısın
zaten bu ara gelen vuruyor giden vuruyor acıların kadını oldumsütümü içtim akşam hiç bırakmam canım haklısın dediklerini yemem gerek az kepek ekmeğiyle azar azar yiyeyim valla dün doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm ama az kaldı doğuma başka doktorla yenidenbaşlamak istemedim o riske giremedim
sabah eşim işten gelince bizim tatlı bıdıkta uyandı ama ne uyanmak parti var içerdene tarafa yattısam uyutmadı en sonunda kalktım zaten çok da aç uyanmışım sanki yıllardır yemek yemiyor gibi
zaten bu ara gelen vuruyor giden vuruyor acıların kadını oldumsütümü içtim akşam hiç bırakmam canım haklısın dediklerini yemem gerek az kepek ekmeğiyle azar azar yiyeyim valla dün doktorumu değiştirmeyi bile düşündüm ama az kaldı doğuma başka doktorla yenidenbaşlamak istemedim o riske giremedim
evet canım doğuma az kaldı zaten bir tek bu sebepten de doktor değiştirilmez onun haricinde güveniyorsan iyiyse devam et buna şimdi değiştiren başka doktorla güven kurana epey zaman geçer
cnm gecen hafta benim sol kasıgımda bi sancı vardı. çalışabilir raporu almak için gittiğimde ısrarla nst ye girmek istedim ve girdim. sancım var sandım ama yokmuş şükür. oradaki hemşireler bana 32. haftada başladığını söylediler ama doktorun göndermeye hiç niyeti yoktu.ben ısrar ettım iyikide ettim içim rahatladı.
bende sabah kalktıgımda gözlerim kıpkırmızıydı cnm. ilk defa evde eşimle beraber kahvaltı yaptık güzelde oldu. hep iş yerlerinde yiyoduk ikimizde. puaça puaça nereye kadar dimi
evet canım ben sezeryan istiyorum ama daha hiç doğumu konuşmadık doktorumla belki bidahaki kontrole konuşuruz canım.zaten ne kaldıki hepimiz azalttık az kaldı bebişlerimize kavuşmaya.sizin doktorlar da ne güzel benim psikolojimi bozdu benim doktor dün değiştirmeyi bile düşündüm ama çok az kaldı doğuma riske girmek istemiyorum yeniden başka doktorla
evet canım doğuma az kaldı zaten bir tek bu sebepten de doktor değiştirilmez onun haricinde güveniyorsan iyiyse devam et buna şimdi değiştiren başka doktorla güven kurana epey zaman geçer
canım güvendim bu doktorla başladım ama bilmiyorum şimdilik bi sorun olmadı dünkü olay dışındaben özel hastaneye istiyodum bu hastanede de başka güvenebileceğim doktor olmadı zaten toplam 3 doktor var hastanede
ben evden getiriyorm ofiste yiyorum peynir zeytin filan
bencede riske atma canım tek çocuğun olacak inşallah sağsalim doğsun
evet ya baya azalttık inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah da kustum ben yaaaaaa yine başa döndük sanırımbi de sabaha karşı bi kramp girdi çığlıkla uyandım eşim de yazık geliyo kızım geliyo diye bi panik dedim dur gelen giden yok krap girdi bacağıma ov biraz sakın ol falan dedım Allah ben yandım doğum olduğunda kim kimi sakinleştirecek acaba :18: panik koçişko öle yani kızlar ben kramp ve mide bulantısıyla başladım tek neşe kaynağım Kızım bugün çok hareketli keyfimi yerine getirdi
kızlar göğüs pedi olarak ne kullanacaksınız.bi arkadaşım gazlı bezin içine pamuk koy demişti çalışıyorum yeterlı olur mu bilemedim.doktor öyle söylemiş.
ay olarak çok geliyor bana ben hafta olarak sayıyorum aynı hesap ama bana daha az geliyor hafta olarak sayınca.eşime saçma geliyorah bi doğursam zatii
kızlar göğüs pedi olarak ne kullanacaksınız.bi arkadaşım gazlı bezin içine pamuk koy demişti çalışıyorum yeterlı olur mu bilemedim.doktor öyle söylemiş.
ay kız sadecik biz senle aynıymışızz sen benden 1 gün geridesin beraber dogurcaz dicem ama sen sezeryan olursan benden önce pırtlatırsın
bu arada senin kızçen kaç kilo çıkmıştı son gittiğinde ben çok merak ediyorum cumartesi randevum var
canım dün gittim 29+6 da 1650 gram canım yani dün.evet ben sezeryan olcam canım
ben 30+5te gidicem bakalım kaç çıkıcak oğlumun kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?