2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

neyse ben çıkayım kahvaltı hazırlayayım çok acıktık kızımla da kan hapı içmiştik onun biraz sindirilmesini bekliyoduk artık vakit gelmiştir gidip yiyeyim de rahatlıyayım

ben evden getiriyorm ofiste yiyorum peynir zeytin filan

bencede riske atma canım tek çocuğun olacak inşallah sağsalim doğsun
evet ya baya azalttık inşallah sağlıkla alalım kucağımıza

ben evden getiriyorm ofiste yiyorum peynir zeytin filan

bencede riske atma canım tek çocuğun olacak inşallah sağsalim doğsun
evet ya baya azalttık inşallah sağlıkla alalım kucağımıza

ay olarak çok geliyor bana ben hafta olarak sayıyorum aynı hesap ama bana daha az geliyor hafta olarak sayınca.eşime saçma geliyor ah bi doğursam zatii

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah da kustum ben yaaaaaa yine başa döndük sanırım bi de sabaha karşı bi kramp girdi çığlıkla uyandım eşim de yazık geliyo kızım geliyo diye bi panik dedim dur gelen giden yok krap girdi bacağıma ov biraz sakın ol falan dedım Allah ben yandım doğum olduğunda kim kimi sakinleştirecek acaba :18: panik koçişko öle yani kızlar ben kramp ve mide bulantısıyla başladım tek neşe kaynağım Kızım bugün çok hareketli keyfimi yerine getirdi

bir kere bana da öyle olmuştu kramp girince bende başladım sızlanmaya eşim yatakta nası döndüğünü şaşırdı hemen karnımı elliyo bebek geliyo sandı sonrada aklımı aldın dedi doğuruyom sanmış arada almak lazım o akılları

kızlar göğüs pedi olarak ne kullanacaksınız.bi arkadaşım gazlı bezin içine pamuk koy demişti çalışıyorum yeterlı olur mu bilemedim.doktor öyle söylemiş.

kızlar göğüs pedi olarak ne kullanacaksınız.bi arkadaşım gazlı bezin içine pamuk koy demişti çalışıyorum yeterlı olur mu bilemedim.doktor öyle söylemiş.

daha sütün gelince karar ver bence pede daha erken zaten ilk zamanlar sürekli bebeği emzirirsen süt akmaya kalmaz

ay olarak çok geliyor bana ben hafta olarak sayıyorum aynı hesap ama bana daha az geliyor hafta olarak sayınca.eşime saçma geliyor ah bi doğursam zatii

ay kız sadecik biz senle aynıymışızz sen benden 1 gün geridesin beraber dogurcaz dicem ama sen sezeryan olursan benden önce pırtlatırsın

bu arada senin kızçen kaç kilo çıkmıştı son gittiğinde ben çok merak ediyorum cumartesi randevum var

ben bebedorun aldım ama bilmiyorum nasıldır benim göğüs altlarım çok yara oldu acıyordu iç çamaşırım kaşındırıyor acıtıyor diye aczanede o vardı onu aldım kullandım iç çamaşıırmın arasına koydum

gögüs pedleri çok fiyatlı şeyler değil gazlı bezle pamukla uğraşmaya değmez lansioh var bende

canım dün gittim 29+6 da 1650 gram canım yani dün.evet ben sezeryan olcam canım

sadecik bende sezeryan olucam aynı gün oluruz belki ben 30+3 deyim şimdi hamile kalma kilomuzda aynı şimdi ben 80 oldum ama doktor kilom bakadı bile bebeğe baktı sadece bebişlerimizde aynı kilo

günaydın hatunlaaar
odamız yerleşti sürekli ordayım çıkamıyorum bi türlü

benim kızım 29+4 de 1.700 dü minyon anne olcağım için dr yüksek ihtimal sezeryan olcan dedi

Son düzenleme:
günaydın hanımlar sabah sabah sütlaç yedim şimdi de kahvaltı yapsam mı diye düşünüyorum hava yine sıcak oğlusum duşta kıpır kıpır etti artık canımı yakıyor karnım da sert sıkıntısı yoktur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…