sadecik bende sezeryan olucam aynı gün oluruz belki ben 30+3 deyim şimdi hamile kalma kilomuzda aynı şimdi ben 80 oldum ama doktor kilom bakadı bile bebeğe baktı sadece bebişlerimizde aynı kilo
ben 30 yeni girdim canım kızlar peş peşe kavuşçaz bebişlerimize galibabenimki çok fena ilk işi tartıya çıkartıyor basıyor fırçayı bana valla benim dün 1650 gramdı bakalım kaç kilo doğcak bebiş tombul olsun kızım acıkın ele avuca geçsin
bende merak ettim şimdik hemen yaz buraya oğluşunun kilosunu
kızlar gunaydın bişey sorcam hepınız özel hastaneyemi gidıynz
29:2 de benim kız 1600 gramı geçmiş dedi şimdi bilmiyorum2 hafta sonra kontrole gidecem 14 ekime sezeryan dedi ama öncede olabilir dedi
Merhaba kızlar dün doktor kontrolüm vardı bebek iyiyimiş 1.5 kilo 40 cm dedi.tiroid ve şeker için dikkat dedi.doğum için 15-20 ekim arası olabilir dedi benimki zaten sezeryan ikinci kızımı sezeryanla doğurmuştum.
eneeee benimde 14 ekim gibi gözüküyor sezerayan çünkü 38.haftada yapıyormuş bnimde 14 ekime geliyor hesapladığımda çünkü sonra bayram giriyor araya bayramdan sonraya bırakmaz kız aynı gün doğurcaz galibabende 9 eylülde gitçem kontrole birdha
canım bastan beri özel stydm o gun carsıya cıkmıstm dur dedım bi gidıym dogum evıne testte cıktı dogrumu dıye meraklandm tesadüf eserı iyi bir dok rast geldm basındn beri 15 gunde bır cagırıyo randevu bıle almıym her gıttgmde muayene edıyo ılgısınden memnunum sımdıde az kaldı dogum konusunda endıselenıyorm şimdiye kadar cok güzel iigilendiler bılmıyrm
Güle güle kullanın canım.
Biter canım sen merak etme bir kac günde bile halledilebiliyor.
Bana da taşıması zor geliyor. Ama bu gidişle tek alacağız. Öyle gözüküyor.
Ay benim de öyle kargocu hep bana getiriyor birşeyler. O kitabı bende istedim. Ama o dogum fotografı var içeride o beni mahvetti :0
ohh ne güzelll .ben acıktım yaaben evden getiriyorm ofiste yiyorum peynir zeytin filan
evet cnm çok güzel bişi yaa yarım saat bebeğin kalp atışlarını dinliyosunaa o zaman 3 hafta sonra beni nstye alırlar canım
bemcede aynı gün doguracaz sen nerdesin ben ankaradayım canım
ben edirnedeyim canım.tüp bebeğimi istanbulda umut tüp bebekte yaptırdım pozitif sonucumu memlekette izmitte aldım edirnede doğurucam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?