2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sadecik bende sezeryan olucam aynı gün oluruz belki ben 30+3 deyim şimdi hamile kalma kilomuzda aynı şimdi ben 80 oldum ama doktor kilom bakadı bile bebeğe baktı sadece bebişlerimizde aynı kilo

ben 30 yeni girdim canım kızlar peş peşe kavuşçaz bebişlerimize galibabenimki çok fena ilk işi tartıya çıkartıyor basıyor fırçayı bana valla benim dün 1650 gramdı bakalım kaç kilo doğcak bebiş tombul olsun kızım acıkın ele avuca geçsin

29:2 de benim kız 1600 gramı geçmiş dedi şimdi bilmiyorum2 hafta sonra kontrole gidecem 14 ekime sezeryan dedi ama öncede olabilir dedi

29:2 de benim kız 1600 gramı geçmiş dedi şimdi bilmiyorum2 hafta sonra kontrole gidecem 14 ekime sezeryan dedi ama öncede olabilir dedi

eneeee benimde 14 ekim gibi gözüküyor sezerayan çünkü 38.haftada yapıyormuş bnimde 14 ekime geliyor hesapladığımda çünkü sonra bayram giriyor araya bayramdan sonraya bırakmaz kız aynı gün doğurcaz galibabende 9 eylülde gitçem kontrole birdha

Merhaba kızlar dün doktor kontrolüm vardı bebek iyiyimiş 1.5 kilo 40 cm dedi.tiroid ve şeker için dikkat dedi.doğum için 15-20 ekim arası olabilir dedi benimki zaten sezeryan ikinci kızımı sezeryanla doğurmuştum.

çoğumuz aynı günlerde doğuracak galiba.eğer burası bomboş olursa bizlerden haber alamazsanız bilin doğuruyoz doğurup gelceez

canım bastan beri özel stydm o gun carsıya cıkmıstm dur dedım bi gidıym dogum evıne testte cıktı dogrumu dıye meraklandm tesadüf eserı iyi bir dok rast geldm basındn beri 15 gunde bır cagırıyo randevu bıle almıym her gıttgmde muayene edıyo ılgısınden memnunum sımdıde az kaldı dogum konusunda endıselenıyorm şimdiye kadar cok güzel iigilendiler bılmıyrm

bemcede aynı gün doguracaz sen nerdesin ben ankaradayım canım

zaten doğumda özellikle rahat etmek için özeli bırakmadım canım.çoğu devlette hepsi demiyorum doğumda nasıl davrandıklarını hep duyuyorum hatta geçenlerde toptancı arkadaşın eşi doğum yaptı çok pişmanız dedi çok kötü davranmışlar doğumhanede dedi.ben korktum o gün eşimde boşunamı özele gönderiyorum seni hele sanada öyle davransınlar o zaman o hastane başlarına geçer dedi.benimki tüp bebek canım burada devlet hastanelerinde pek ilgilenmiyolar doğru dürüst bakmıyolar ben daha başlarken özelde başladım kontrollerime o yüzden ama her devlet hastanesi aynıdır diyemem

GUNAYDIN kızlar nasılsınız bu sabah ?? ya kızlar bısı sorucam ben dun aynada bacaklarımın karardıgını fark ettım yarısı kararmıs bı cızgı ıle ayrılmıs gıbı ıc kısımlar normal dıs kısımlr kararmıs sızde varmı boyle bısey :18::18::18::18::18:

bende dun fark ettım nasıl bı resımdı o ya ıcım bı tuhaf oldu esımde aksam bakıyordu kıtaba oda fark ettı hemen bı cevırıyor sayfayı

ben evden getiriyorm ofiste yiyorum peynir zeytin filan
ohh ne güzelll .ben acıktım yaa
aa o zaman 3 hafta sonra beni nstye alırlar canım
evet cnm çok güzel bişi yaa yarım saat bebeğin kalp atışlarını dinliyosunben sırf meraktan hemde rahatlamak için girdim. kürtaj oldugumda ben yatarken yanıma hamile bi kadın gelmişti. ben o halde yatarken benim yanımda onu nst ye bağladılar bebeğinin kalp atışlarını dinlemiştik. çok dokunmuştu şimdi bende yaşıyorum şükürler olsunnnn

kızlar gunaydın bişey sorcam hepınız özel hastaneyemi gidıynz

ben özele gidiyorum cnm her muayeneye 150 tl bayılıyom ama oğlumuda doya doya izliyom

Kızlar çalışanlar için bişey soracam doğumdan 3 hafta önce izne ayrılmamız gerekiyor doğum için 15-20 ekim arası dedi doktorum o zaman ben ne zaman izne ayrılacam ben 1 ekimde başlatsam daha iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…