zaten doğumda özellikle rahat etmek için özeli bırakmadım canım.çoğu devlette hepsi demiyorum doğumda nasıl davrandıklarını hep duyuyorum hatta geçenlerde toptancı arkadaşın eşi doğum yaptı çok pişmanız dedi çok kötü davranmışlar doğumhanede dedi.ben korktum o gün eşimde boşunamı özele gönderiyorum seni hele sanada öyle davransınlar o zaman o hastane başlarına geçer dedi.benimki tüp bebek canım burada devlet hastanelerinde pek ilgilenmiyolar doğru dürüst bakmıyolar ben daha başlarken özelde başladım kontrollerime o yüzden ama her devlet hastanesi aynıdır diyemem
ohh ne güzelll .ben acıktım yaa
evet cnm çok güzel bişi yaa yarım saat bebeğin kalp atışlarını dinliyosunben sırf meraktan hemde rahatlamak için girdim. kürtaj oldugumda ben yatarken yanıma hamile bi kadın gelmişti. ben o halde yatarken benim yanımda onu nst ye bağladılar bebeğinin kalp atışlarını dinlemiştik. çok dokunmuştu şimdi bende yaşıyorum şükürler olsunnnn
ben özele gidiyorum cnm her muayeneye 150 tl bayılıyom ama oğlumuda doya doya izliyom
evet cnm bende duydum devlette hiç iyi davranmıyolarmış bagırıyolarmıs doğum sonrası ilgi yokmuş. bi arkadaşın sütü hemen gelmemiş mama yapmak sıcak su istemiş onu bile vermemişler. çok pişman yani devlete gittiğine. bende özelde yapıcam sağlık bu doğum bu kolay bişi değil. biz ilçedeyiz doğum için ile gidicez ve sezeryan olucam ben. iki gece kalıyomussun sezeryanda. özel oda tutarız hem annem hem eşim yanımda olur hemde ben rahat ederim valla..zaten doğumda özellikle rahat etmek için özeli bırakmadım canım.çoğu devlette hepsi demiyorum doğumda nasıl davrandıklarını hep duyuyorum hatta geçenlerde toptancı arkadaşın eşi doğum yaptı çok pişmanız dedi çok kötü davranmışlar doğumhanede dedi.ben korktum o gün eşimde boşunamı özele gönderiyorum seni hele sanada öyle davransınlar o zaman o hastane başlarına geçer dedi.benimki tüp bebek canım burada devlet hastanelerinde pek ilgilenmiyolar doğru dürüst bakmıyolar ben daha başlarken özelde başladım kontrollerime o yüzden ama her devlet hastanesi aynıdır diyemem
tünaydınnn cnmmm biz birazdan öğle yemeğine cıkıcazzzGünaydın kızlar biz geldik minnakla...
GUNAYDIN kızlar nasılsınız bu sabah ?? ya kızlar bısı sorucam ben dun aynada bacaklarımın karardıgını fark ettım yarısı kararmıs bı cızgı ıle ayrılmıs gıbı ıc kısımlar normal dıs kısımlr kararmıs sızde varmı boyle bısey :18::18::18::18::18:
bende dun fark ettım nasıl bı resımdı o ya ıcım bı tuhaf oldu esımde aksam bakıyordu kıtaba oda fark ettı hemen bı cevırıyor sayfayı
evet cnm çok güzel bişi yaa yarım saat bebeğin kalp atışlarını dinliyosunben sırf meraktan hemde rahatlamak için girdim. kürtaj oldugumda ben yatarken yanıma hamile bi kadın gelmişti. ben o halde yatarken benim yanımda onu nst ye bağladılar bebeğinin kalp atışlarını dinlemiştik. çok dokunmuştu şimdi bende yaşıyorum şükürler olsunnnn
ben özele gidiyorum cnm her muayeneye 150 tl bayılıyom ama oğlumuda doya doya izliyom
Günaydın kızlar biz geldik minnakla...
kız sen izmitlimisin neresindenben edirnedeyim canım.tüp bebeğimi istanbulda umut tüp bebekte yaptırdım pozitif sonucumu memlekette izmitte aldım edirnede doğurucam inşallah
ne güzel bende hep merak ediyorum zaten hamile olmam rüya gibi hayal bile edemezken...canım biizm burda 42 tl özel sizin orası çok pahalıymış:26: ama değil 150 250 olsa gene özele giderdim zaten parayı düşünmüyoruz artık yaptığımız onca para harcamasından sonra
canım arkdas yenı yaptı dogum evınde dok aynıydı dok ona hemsıre vermıs her adımımda yanınmdaydı dedı benm ılk dogum normal oldgu için buda suan normal gıbı gözüküyo sımdı bastan berı o dok gıdym ılgısndende memnunum has degıstrsem az kaldı kafam karısık ya bılmym
ben öyle bişi yaşamadım ama benimde kol altlarım ve vajinam karardı normalden daha kara heralde hormonla alakalı
öğle yemeği zamanımız geldi artıkk
uykucu anca mı geldin hiç gelmeseydin
kız sen izmitlimisin neresinden
hoşgeldiniz canım
evet aynen kuzu toto büyütmeye devam telefonum çalmasaydı devam ederdim de telefonum çalınca mecbur uyanmak zorunda kaldım...tünaydınnn cnmmm biz birazdan öğle yemeğine cıkıcazzzsiz yine totonuzu büyüttünüz sanırım
anam erken gelsek suç geç gelsekk suçuykucu anca mı geldin hiç gelmeseydin
cnm özel hastaneye değil bildiğin doktorun ayrı muayenehanesi var oraya gidiyorum ben. doğum için özel hastaneye gidicem bundan sonra. daha önceki doktoruma.
kandıra ama saf kandıralı diill
bende izmıtlıym kızlar sakaryaya evlıym
bende izmıtlıym kızlar sakaryaya evlıym
canım dediğim gibi her devlet hastanesi kötü yada her özel hastane çok iyi diyemem.misal burada bitane daha özel hastane var ama asla gitmem hem doktorları gözleri görmeyecek kadar yaşlı hem doğuma girmiyolar hemde ilgisiz bi hastaene lafta özel.eğer şimdiye kadar o doktorla devam ettiysen değiştirme sakın.bende dün çok kızdım doktoruma ama değiştiremem artık doğum vaktim gelmiş yeni bir doktorla riske giremem.kızmamın sebebide bana yuvarlana yuvarlana doğuma gelirsin dedi kızdı kilo aldım diye o yüzden bende ona kızdım
evet o bolgelerde de kararma var ama bu bıraz tuhaf sankı gunesten yarı yer yanmıs yarısına gunes degmemıs gıbı boydan asagıya dogru ınıyor:44::44:ben öyle bişi yaşamadım ama benimde kol altlarım ve vajinam karardı normalden daha kara heralde hormonla alakalı
öğle yemeği zamanımız geldi artıkk
uykucu anca mı geldin hiç gelmeseydin
kız sen izmitlimisin neresinden
gunyadın hosgedınızGünaydın kızlar biz geldik minnakla...
hoşbulduk canım...
evet aynen kuzu toto büyütmeye devam telefonum çalmasaydı devam ederdim de telefonum çalınca mecbur uyanmak zorunda kaldım...
anam erken gelsek suç geç gelsekk suçÖzledin mi kız bana onu söyle beni...
evet o bolgelerde de kararma var ama bu bıraz tuhaf sankı gunesten yarı yer yanmıs yarısına gunes degmemıs gıbı boydan asagıya dogru ınıyor:44::44:
gunyadın hosgedınız
ben dayanamadım bi puaca yedim valla. sabah arkadaslar almışöğle yemeği zamanımız geldi artıkk
sen devletemı gıdıyosun cnmcanım bende her gıttgmde görym benm dok bastan beri 15 gunde bır cagırıyo her gıttgmde fotosu var 2 kere ayrıntılıya gırdm istedgm zaman eşimlede gıryrm bebişi görmeye ama dogum konusunda korkym işte ılk dogumda ordaydı bi şikayetm yoktu sadece eşim yanımda yoktu işte
kim aradı kızzz kocişinmiiiii
hoşbulduk canım...
evet aynen kuzu toto büyütmeye devam telefonum çalmasaydı devam ederdim de telefonum çalınca mecbur uyanmak zorunda kaldım...
tamam tamam ne zaman istersen gel evet özledim hasretinden yandı gönlümm sabahtan beri sümsük sümsük oturuorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?