2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım arkdas yenı yaptı dogum evınde dok aynıydı dok ona hemsıre vermıs her adımımda yanınmdaydı dedı benm ılk dogum normal oldgu için buda suan normal gıbı gözüküyo sımdı bastan berı o dok gıdym ılgısndende memnunum has degıstrsem az kaldı kafam karısık ya bılmym

ne güzel bende hep merak ediyorum zaten hamile olmam rüya gibi hayal bile edemezken...canım biizm burda 42 tl özel sizin orası çok pahalıymış:26: ama değil 150 250 olsa gene özele giderdim zaten parayı düşünmüyoruz artık yaptığımız onca para harcamasından sonra

evet cnm bende duydum devlette hiç iyi davranmıyolarmış bagırıyolarmıs doğum sonrası ilgi yokmuş. bi arkadaşın sütü hemen gelmemiş mama yapmak sıcak su istemiş onu bile vermemişler. çok pişman yani devlete gittiğine. bende özelde yapıcam sağlık bu doğum bu kolay bişi değil. biz ilçedeyiz doğum için ile gidicez ve sezeryan olucam ben. iki gece kalıyomussun sezeryanda. özel oda tutarız hem annem hem eşim yanımda olur hemde ben rahat ederim valla..
Günaydın kızlar biz geldik minnakla...
tünaydınnn cnmmm biz birazdan öğle yemeğine cıkıcazzz siz yine totonuzu büyüttünüz sanırım

ben öyle bişi yaşamadım ama benimde kol altlarım ve vajinam karardı normalden daha kara heralde hormonla alakalı

öğle yemeği zamanımız geldi artıkk

uykucu anca mı geldin hiç gelmeseydin

ben edirnedeyim canım.tüp bebeğimi istanbulda umut tüp bebekte yaptırdım pozitif sonucumu memlekette izmitte aldım edirnede doğurucam inşallah
kız sen izmitlimisin neresinden

cnm özel hastaneye değil bildiğin doktorun ayrı muayenehanesi var oraya gidiyorum ben. doğum için özel hastaneye gidicem bundan sonra. daha önceki doktoruma.

canım bende her gıttgmde görym benm dok bastan beri 15 gunde bır cagırıyo her gıttgmde fotosu var 2 kere ayrıntılıya gırdm istedgm zaman eşimlede gıryrm bebişi görmeye ama dogum konusunda korkym işte ılk dogumda ordaydı bi şikayetm yoktu sadece eşim yanımda yoktu işte

canım dediğim gibi her devlet hastanesi kötü yada her özel hastane çok iyi diyemem.misal burada bitane daha özel hastane var ama asla gitmem hem doktorları gözleri görmeyecek kadar yaşlı hem doğuma girmiyolar hemde ilgisiz bi hastaene lafta özel.eğer şimdiye kadar o doktorla devam ettiysen değiştirme sakın.bende dün çok kızdım doktoruma ama değiştiremem artık doğum vaktim gelmiş yeni bir doktorla riske giremem.kızmamın sebebide bana yuvarlana yuvarlana doğuma gelirsin dedi kızdı kilo aldım diye o yüzden bende ona kızdım

kandıra ama saf kandıralı diill

hoşgeldiniz canım

hoşbulduk canım...

tünaydınnn cnmmm biz birazdan öğle yemeğine cıkıcazzz siz yine totonuzu büyüttünüz sanırım
evet aynen kuzu toto büyütmeye devam telefonum çalmasaydı devam ederdim de telefonum çalınca mecbur uyanmak zorunda kaldım...

uykucu anca mı geldin hiç gelmeseydin
anam erken gelsek suç geç gelsekk suç Özledin mi kız bana onu söyle beni...

degiştrmicem BEnde panık atak var doktrm bılıyo bana güven verdı bastan beri ondan degiştrmedım şimdıye kadar hastasını hiç bır sekılde magdur etmıyo sıra bıle bekletmıyo bana acılde bıle olsa bakıyo onun için devam ettım şimdıye kadar şimdide kafamı karıstırıyo cevremdekıloer özelde yap daha ıyı dıyolar

evet o bolgelerde de kararma var ama bu bıraz tuhaf sankı gunesten yarı yer yanmıs yarısına gunes degmemıs gıbı boydan asagıya dogru ınıyor:44::44:

gunyadın hosgedınız

tamam tamam ne zaman istersen gel evet özledim hasretinden yandı gönlümm sabahtan beri sümsük sümsük oturuorumm

öğle yemeği zamanımız geldi artıkk
ben dayanamadım bi puaca yedim valla. sabah arkadaslar almış

sen devletemı gıdıyosun cnm

hoşbulduk canım...

evet aynen kuzu toto büyütmeye devam telefonum çalmasaydı devam ederdim de telefonum çalınca mecbur uyanmak zorunda kaldım...
kim aradı kızzz kocişinmiiiii

kızlar demin yazdım ama cevap veren olmadı yardım istiyorum oğlum çok sert hareket ediyor demin ayaktayken resmen iki büklüm oldum normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…