evet cnm bende duydum devlette hiç iyi davranmıyolarmış bagırıyolarmıs doğum sonrası ilgi yokmuş. bi arkadaşın sütü hemen gelmemiş mama yapmak sıcak su istemiş onu bile vermemişler. çok pişman yani devlete gittiğine. bende özelde yapıcam sağlık bu doğum bu kolay bişi değil. biz ilçedeyiz doğum için ile gidicez ve sezeryan olucam ben. iki gece kalıyomussun sezeryanda. özel oda tutarız hem annem hem eşim yanımda olur hemde ben rahat ederim valla..
tünaydınnn cnmmm biz birazdan öğle yemeğine cıkıcazzzsiz yine totonuzu büyüttünüz sanırım
tamam tamam ne zaman istersen gel evet özledim hasretinden yandı gönlümm sabahtan beri sümsük sümsük oturuorumm
evet o bolgelerde de kararma var ama bu bıraz tuhaf sankı gunesten yarı yer yanmıs yarısına gunes degmemıs gıbı boydan asagıya dogru ınıyor:44::44:
gunyadın hosgedınız
kim aradı kızzz kocişinmiiiii
kızlar demin yazdım ama cevap veren olmadı yardım istiyorum oğlum çok sert hareket ediyor demin ayaktayken resmen iki büklüm oldum normal mi
kızlar demin yazdım ama cevap veren olmadı yardım istiyorum oğlum çok sert hareket ediyor demin ayaktayken resmen iki büklüm oldum normal mi
canım senin hamileliğin benden ilerde ben bilemedim ne diyeceğimi yanlış yönlendiremem ki seni diğer kızlar yardımcı olur sana kusuruma bakma ben daha acemiyim bu konuda senden:26:
göbekte de çizgi oluyormuş ya belki onun gibi bişeydir hamilelik sonrası geçerr
sağol canım ilgin için kasılmalarda benden bilinçlisin ama çarpıntı yapıyor resmen
cnm bende 8 haftalık bbeğim karnımda öldü kürtaj oldum ama beni aynı gün çıkardılar hastaneden. sen niye 2 gece kaldınki:26:ben çok üzüldüm ve korktum arkadaş öyle anlatınca niye öyle davranıyolarki sonuçta o işi kims ezorla yaptırmıyor onlara zaten kadının acısı yetiyor bide onlar çok kötü davranmışlar benim özel hastanede doğum yapanlar çok memnun ben 2 gece yatmıştım çok iyi davrandılar o zman 9 haftalıktım hasta bakıcı alıyor odadan o götürüyor gidiceğim yere hemşireler çok güleryüzlü falan dedim nereye düştüm ben cennete mi.eşimde para konuşuyor bu kadar hürmet parana dedi.o zaman çok menun kaldım inşallah doğumda da memnun kalırım hemşireler gelip bebeği göğsüne dayayıp tutuyolarmış emzirtiyolarmış falan çok ilgiliymişler biraz rahatlıyorum duyunca ama sonra gene tırsıyorum banada kötü davranırlarmı diye
yok canım okuldan öğretmen arkadaş aradı...perşembe kahvaltıya alıyormuş okulun bayan öğretmenlerini....davetliyim anlayacağınız...
cnm bende 8 haftalık bbeğim karnımda öldü kürtaj oldum ama beni aynı gün çıkardılar hastaneden. sen niye 2 gece kaldınki:26:
ohhhhh ne güzellll bizde gelelimmiama çalışıyoruz hazır kahvaltıyı özledim valla
benimkide çok sert hareketleri cnm bazen bi vuruyo kasılıyom kalıyom. normaldır heralde. güçlendiler baya yaramazlar
canım bende oluyo arada...ayaklarıyla baskı yaptığı zaman resmen canımın çıkacağını zannediyorum telaş yapma...
gobektede var canım heryerde var bı bacaklarım eksıktı cok sınır oldum ben catlaktan korkarken ne cııktı basıma yarın doktora gıdınce bı sorayım bakayım neymıs bu
anneme sordum nedır bu sen bılıyonmu dıye bebegın hareketlerı nasıl dedı normal o keyfınde dedım hııı tamm bosver ozaman onemlı bısey deıldır dedı bana yaa kadın
peki ne oldu sonra cnm? ilk bebeğin dimi bu seninben 9 haftalık hamileyken apandist sorunum çıktı ortaya.kanımdada enfeksiyon mikrop falan buldular böyle devam edrsen bebeğini düşürürsün dediler canım o yüzden yattım 2 gece devamlı serum verdiler bana
yattım dinleniyorum birde kaynım evde serin odada uyuyor o yüzden kapıları da açamadım sıcaktan boğuluyorum
ohhhhh ne güzellll bizde gelelimmiama çalışıyoruz hazır kahvaltıyı özledim valla
canım benim o kadar sert olmuyo ama tabi ki tekme oluyo sanırım senin haftana gelince artık cok normal iyice kuvvetlendiler bıdıklar eğer cok canın acıyosa istersen doktorunu bi danış
benim yüzüm kötü oldu sivilceler çıktı yağlandı bi değişik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?