2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben çok üzüldüm ve korktum arkadaş öyle anlatınca niye öyle davranıyolarki sonuçta o işi kims ezorla yaptırmıyor onlara zaten kadının acısı yetiyor bide onlar çok kötü davranmışlar benim özel hastanede doğum yapanlar çok memnun ben 2 gece yatmıştım çok iyi davrandılar o zman 9 haftalıktım hasta bakıcı alıyor odadan o götürüyor gidiceğim yere hemşireler çok güleryüzlü falan dedim nereye düştüm ben cennete mi.eşimde para konuşuyor bu kadar hürmet parana dedi.o zaman çok menun kaldım inşallah doğumda da memnun kalırım hemşireler gelip bebeği göğsüne dayayıp tutuyolarmış emzirtiyolarmış falan çok ilgiliymişler biraz rahatlıyorum duyunca ama sonra gene tırsıyorum banada kötü davranırlarmı diye

evet o bolgelerde de kararma var ama bu bıraz tuhaf sankı gunesten yarı yer yanmıs yarısına gunes degmemıs gıbı boydan asagıya dogru ınıyor:44::44:

gunyadın hosgedınız

göbekte de çizgi oluyormuş ya belki onun gibi bişeydir hamilelik sonrası geçerr

kızlar demin yazdım ama cevap veren olmadı yardım istiyorum oğlum çok sert hareket ediyor demin ayaktayken resmen iki büklüm oldum normal mi

canım senin hamileliğin benden ilerde ben bilemedim ne diyeceğimi yanlış yönlendiremem ki seni diğer kızlar yardımcı olur sana kusuruma bakma ben daha acemiyim bu konuda senden:26:

kızlar demin yazdım ama cevap veren olmadı yardım istiyorum oğlum çok sert hareket ediyor demin ayaktayken resmen iki büklüm oldum normal mi

canım bende oluyo arada...ayaklarıyla baskı yaptığı zaman resmen canımın çıkacağını zannediyorum telaş yapma...

canım senin hamileliğin benden ilerde ben bilemedim ne diyeceğimi yanlış yönlendiremem ki seni diğer kızlar yardımcı olur sana kusuruma bakma ben daha acemiyim bu konuda senden:26:

sağol canım ilgin için kasılmalarda benden bilinçlisin ama çarpıntı yapıyor resmen

göbekte de çizgi oluyormuş ya belki onun gibi bişeydir hamilelik sonrası geçerr

gobektede var canım heryerde var bı bacaklarım eksıktı cok sınır oldum ben catlaktan korkarken ne cııktı basıma yarın doktora gıdınce bı sorayım bakayım neymıs bu
anneme sordum nedır bu sen bılıyonmu dıye bebegın hareketlerı nasıl dedı normal o keyfınde dedım hııı tamm bosver ozaman onemlı bısey deıldır dedı bana yaa kadın

cnm bende 8 haftalık bbeğim karnımda öldü kürtaj oldum ama beni aynı gün çıkardılar hastaneden. sen niye 2 gece kaldınki:26:

yok canım okuldan öğretmen arkadaş aradı...perşembe kahvaltıya alıyormuş okulun bayan öğretmenlerini....davetliyim anlayacağınız...

ohhhhh ne güzellll bizde gelelimmi ama çalışıyoruz hazır kahvaltıyı özledim valla

ben 9 haftalık hamileyken apandist sorunum çıktı ortaya.kanımdada enfeksiyon mikrop falan buldular böyle devam edrsen bebeğini düşürürsün dediler canım o yüzden yattım 2 gece devamlı serum verdiler bana

canım benim o kadar sert olmuyo ama tabi ki tekme oluyo sanırım senin haftana gelince artık cok normal iyice kuvvetlendiler bıdıklar eğer cok canın acıyosa istersen doktorunu bi danış

benimkide çok sert hareketleri cnm bazen bi vuruyo kasılıyom kalıyom. normaldır heralde. güçlendiler baya yaramazlar

canım bende oluyo arada...ayaklarıyla baskı yaptığı zaman resmen canımın çıkacağını zannediyorum telaş yapma...

yattım dinleniyorum birde kaynım evde serin odada uyuyor o yüzden kapıları da açamadım sıcaktan boğuluyorum

benim yüzüm kötü oldu sivilceler çıktı yağlandı bi değişik oldum

ben 9 haftalık hamileyken apandist sorunum çıktı ortaya.kanımdada enfeksiyon mikrop falan buldular böyle devam edrsen bebeğini düşürürsün dediler canım o yüzden yattım 2 gece devamlı serum verdiler bana
peki ne oldu sonra cnm? ilk bebeğin dimi bu senin

yattım dinleniyorum birde kaynım evde serin odada uyuyor o yüzden kapıları da açamadım sıcaktan boğuluyorum

kaynın ne yapıyo sizde yaa

canım benim o kadar sert olmuyo ama tabi ki tekme oluyo sanırım senin haftana gelince artık cok normal iyice kuvvetlendiler bıdıklar eğer cok canın acıyosa istersen doktorunu bi danış

haklısın 2kilo oldu geçmiştir bile eşim de ara doktorunu dedi geçmezse arayacağım

kaynın ne yapıyo sizde yaa[/QUOTE]
bu ara bizde yaşıyor desem yeri var 10 gündür bizde daha da 10 gün kalacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…