2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar gece uykularnız nasıl ben gece olsun istemiyorum artık öyle bir kısır döngü oluyor ki yatağa yatıyorum tam yarım saat dalıyorum terleyip uyanıyorum su içiyorum bu sefer yatıyorum tuvaletim geliyor kalkıyorum sonra yine terle su iç tuvalete git kesintisiz daha 2 saat uyumadım tabi kıpır kıpır bi o tarafa bi bu tarafa dönmekten eşimide uyutmuyorum ayrı yatıcam ondan artık

yok canım okuldan öğretmen arkadaş aradı...perşembe kahvaltıya alıyormuş okulun bayan öğretmenlerini....davetliyim anlayacağınız...
bende hamılelıgım boyunca hep ıstedım kı bırı soyle masayı donatsınn guzelce bende gıdeyım bı guzel yıyeyım ama malesef hıc oyle bırılerı yok cevremde

geçiyormuş onlar boşver en önemlisi bebeğin sağlıklı olması annen doğru demiş

progestan kullandım ılk aylarda bende yaptı sıvılce...sımdı kendımı ınceledımde bu hamılelerın yuzunde sis oluyor ya sanırım benım bacaklarda oldu o sisten:18::18::18::18:

aa ben hala kullanıyorum progestan ondanmı böle oldum ki:26:dün sadece coraspini bıraktırdı doktor diğerleine devam..beim yüzümde bi çirkiin oldu he kız hiç duymadım bacakta öle şey ben ya

aa ben hala kullanıyorum progestan ondanmı böle oldum ki:26:dün sadece coraspini bıraktırdı doktor diğerleine devam..beim yüzümde bi çirkiin oldu he kız hiç duymadım bacakta öle şey ben ya
ben o ılacı kullanmaya baslayınca cok kotu oldu yuzum yan etkılerınde de yazıyordu akne olabılır dıye...bende hıc duymamıstım canım bı ılkı daha yasıyoruz suan sanırsammm

bende hamılelıgım boyunca hep ıstedım kı bırı soyle masayı donatsınn guzelce bende gıdeyım bı guzel yıyeyım ama malesef hıc oyle bırılerı yok cevremde

kız bizim haftalıktı bu kahvaltılarımız da..şimdi okullar tatil olduya kaldırmıştık...eylül yaklaşıyo ya kahvaltılarımız tekrar gündeme geldi...

kızzz hep dıyorlardıkı bebegın olunca senın papucun dama atılacak dıye daha dogmadan anam attı bıle benım papucu bı yerlere haın anne ıkı dakka nasıl toruncu oldu

aynen annemde bana alcam ben onu giderken diyor bana bende çok meraklıysan sende yap vereyim tüp bebek merkezinin numarasını diom ben 6 sene beklemişim annem alcam ben giderken ben bakarım orda diyo ya

merhaba arkaaşlar nasılsınız?

ben bugün dr a gittim kan ilacı acaba yeterli gelmiyor mu diye..
bi gün önceden randevu aldım.182 den..sadece kan tahlili olduğu için sorun olmaz sanıyrdm..sıram 17 ydi..
neyse baktım 25.sıra var içerde...kapı açılıp çıkınca girdim içeri..ben girer girmez dr saydırdı..ne giriyorsun,beurda şeker yüklemesi vardı..o yüzden onu önce aldım.meğerse 12 deymiş sıra
bakın dr bey ben 25.sıranın geldiğini sanıp sıram geçti mi diye düşünerek içeri girdim..bana hesap soramazsınız dedi
iyi de ben size hesap sormyorum ki dedim sıran geçti sanarak girdim içeri..ayrıca sıranın 12 den 25 e çıktığından bile haberim yoktu..
ben geldiğimde 25 i gördüm..beni azarlayamazsınız dedim..
hemen sesini kıstı..özür diler gibi..
neyse 25 ten sonra da 12 133 derken sıram geldi ben girdim..
doktor resmen özür diler gibi konuşuyr
burda düşük oluyr acil bi şey oluyr ona bakmam gerekiyor hemen kızıp hesap soruyorlar..bizim işimiz de zor dedi
evet dedim doktor bey şimdi siz şeker yüklemesini öne aldınız..bende de kansızlık var..sabahtan beri kan vericem diye aç aç bekliyorum dedim..
söyleseydinn ya dedi..
sizin dinleyecek halniz var mıydı dolmuşsunu z yeteri kadar..
neyse dost olalım dedi..moralim bozulmadı değil durduk yerde...
ayıp ama yaa..neyse kan verdim bakalım 2,5 ta alıcam sonucu ne diyecek bakalım

bu ara bizde yaşıyor desem yeri var 10 gündür bizde daha da 10 gün kalacak sanırım

başka bi ildenmi geldi? hamilesin rahatda edemessin yanında[/QUOTE]

evet 1 sene oldu çalışıyor burda ev tutmak pahalıya geliyormuş o yüzden bir teyzesinde bir bizde kalıyor

ben o ılacı kullanmaya baslayınca cok kotu oldu yuzum yan etkılerınde de yazıyordu akne olabılır dıye...bende hıc duymamıstım canım bı ılkı daha yasıyoruz suan sanırsammm

aynen ben öle oldum işte canım çok kötü oldu yüzüm ve doğurana kadar kullandırtıyor doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…