ben dayanamadım bi puaca yedim valla. sabah arkadaslar almış
sen devletemı gıdıyosun cnm
kim aradı kızzz kocişinmiiiii
bende hamılelıgım boyunca hep ıstedım kı bırı soyle masayı donatsınn guzelce bende gıdeyım bı guzel yıyeyım ama malesef hıc oyle bırılerı yok cevremdeyok canım okuldan öğretmen arkadaş aradı...perşembe kahvaltıya alıyormuş okulun bayan öğretmenlerini....davetliyim anlayacağınız...
ayyy ne güzeldi eski komşumla birbirimize kahvaltıya gider gelirdik
gel kuzu gel..bende sizi alayım kahvaltıya...
gobektede var canım heryerde var bı bacaklarım eksıktı cok sınır oldum ben catlaktan korkarken ne cııktı basıma yarın doktora gıdınce bı sorayım bakayım neymıs bu
anneme sordum nedır bu sen bılıyonmu dıye bebegın hareketlerı nasıl dedı normal o keyfınde dedım hııı tamm bosver ozaman onemlı bısey deıldır dedı bana yaa kadın
progestan kullandım ılk aylarda bende yaptı sıvılce...sımdı kendımı ınceledımde bu hamılelerın yuzunde sis oluyor ya sanırım benım bacaklarda oldu o sisten:18::18::18::18:
bu ara bizde yaşıyor desem yeri var 10 gündür bizde daha da 10 gün kalacak sanırım[/QUOTE]kaynın ne yapıyo sizde yaa
kızzz hep dıyorlardıkı bebegın olunca senın papucun dama atılacak dıye daha dogmadan anam attı bıle benım papucu bı yerlere haın anne ıkı dakka nasıl toruncu oldugeçiyormuş onlar boşver en önemlisi bebeğin sağlıklı olması annen doğru demiş
peki ne oldu sonra cnm? ilk bebeğin dimi bu senin
kaynın ne yapıyo sizde yaa
ben o ılacı kullanmaya baslayınca cok kotu oldu yuzum yan etkılerınde de yazıyordu akne olabılır dıye...bende hıc duymamıstım canım bı ılkı daha yasıyoruz suan sanırsammmaa ben hala kullanıyorum progestan ondanmı böle oldum ki:26:dün sadece coraspini bıraktırdı doktor diğerleine devam..beim yüzümde bi çirkiin oldu hekız hiç duymadım bacakta öle şey ben ya
bende hamılelıgım boyunca hep ıstedım kı bırı soyle masayı donatsınn guzelce bende gıdeyım bı guzel yıyeyım ama malesef hıc oyle bırılerı yok cevremde
kızzz hep dıyorlardıkı bebegın olunca senın papucun dama atılacak dıye daha dogmadan anam attı bıle benım papucu bı yerlere haın anne ıkı dakka nasıl toruncu oldu
ayyy ne güzeldi eski komşumla birbirimize kahvaltıya gider gelirdikatandım taşındım kimseyle alakam yok
bizzz öğle yemeği yemeye gidiyoruzzzzzzzzzzz
bu ara bizde yaşıyor desem yeri var 10 gündür bizde daha da 10 gün kalacak sanırım
ben o ılacı kullanmaya baslayınca cok kotu oldu yuzum yan etkılerınde de yazıyordu akne olabılır dıye...bende hıc duymamıstım canım bı ılkı daha yasıyoruz suan sanırsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?