2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
en iyisi özele gitmak arkadaşlar..
ayrıca ülkenin en batısında ultarson cihaznın olmayışı da garibime gitti..

aynen annemde bana alcam ben onu giderken diyor bana bende çok meraklıysan sende yap vereyim tüp bebek merkezinin numarasını diom ben 6 sene beklemişim annem alcam ben giderken ben bakarım orda diyo ya
benım annem dese ver goturup bakıyım dıye ben verırdım

kız bizim haftalıktı bu kahvaltılarımız da..şimdi okullar tatil olduya kaldırmıştık...eylül yaklaşıyo ya kahvaltılarımız tekrar gündeme geldi...
ohh ne guzel walla canım tek kahvaltı yapmaktan ıyıdr benım ne arkadas cevresı var ne komsu sapın sapın kaldım ellerın istanbulunda

Slm annişler
Biz geldik nasılsınız bakalım

hosgeldın canım bız ıyıyız sen nasıl sın???

başka bi ildenmi geldi? hamilesin rahatda edemessin yanında

evet 1 sene oldu çalışıyor burda ev tutmak pahalıya geliyormuş o yüzden bir teyzesinde bir bizde kalıyor[/QUOTE]

hiiç istemeyeceğim kabul edemeyeceğim bir durum kimse kimsenin yanında kalmak zorunda olmasın ya aynı ev içinde çok zor hele kaynın olursa görümce gene bir derece de erkek olunca zor..ben eve çıkınca atıyorum iç çamaşırımı sıkıyor çünkü yara oluyor göğüslerim giyiyorum eşimin kolsuz penyesini şortunu ohh serin serin mis ama evde erkek oluca mecbur derli toplu olcan allah yardımcın olsun canım

arkadaş çevresi beni şimdicik idare ediyo..kız zaten bende buraya geleli daha bir yıl bile olmadı...

evet 1 sene oldu çalışıyor burda ev tutmak pahalıya geliyormuş o yüzden bir teyzesinde bir bizde kalıyor

hiiç istemeyeceğim kabul edemeyeceğim bir durum kimse kimsenin yanında kalmak zorunda olmasın ya aynı ev içinde çok zor hele kaynın olursa görümce gene bir derece de erkek olunca zor..ben eve çıkınca atıyorum iç çamaşırımı sıkıyor çünkü yara oluyor göğüslerim giyiyorum eşimin kolsuz penyesini şortunu ohh serin serin mis ama evde erkek oluca mecbur derli toplu olcan allah yardımcın olsun canım[/QUOTE]

sorma uzun bol penye pantolon üzerinde uzun tişört iç çamaşırlar zaten yerinde gece odamın kapısı kapalı sıcaktan pişe pişe uyuyorum korkum ona kızıyorum oğlum ona benzeyecek

Canım kepek ekmegi iyi normal yiyeceğine onu yersin. Ama arada Can'ın cok birşeyler çekerse tadarsin sadece. Dr'a da bir dahakine dersin sinir ve stres beni şişmanlatiyor. Yediklerime dikkat ediyirum
Sana kizacagina eşine kızsın.

devlet hastanesımıydı canım gecen gunde ben gıttım tahlıl ıstedım bız bunları son ayda yapıyourz dedı yapmadı bıde ultrasyona aldı baktı baktı kendı kendıne bana hıc bıse soylemedı ben dedımkı ayakları ne tarafta sol tarafım agrı yapıyor dıye baktı baktı mal gıbı uc dakka sonra cevap verdı bı ultrayon cıktısı vermıyorlar onuda hıc anlmaıyorum en ıyısı ozele devlettekılerle ugrasılmaz ogun esımınde tomografısı vardı oda doktorla kavga etmıs esım sırada beklerken hep onden baskalrını almıs esımde kızmıs bıdaha tovbe gelmm buraya dedı

aynen ben öle oldum işte canım çok kötü oldu yüzüm ve doğurana kadar kullandırtıyor doktorum...
ılacın yan etkısı canım ben bırakınca duzeldı ama ızler kaldı yapacak bızey yok kullanıcan ozaman doguma kadar

ay canım çok hoşuma gitti sölediğin

benimkide geçen hafta gittiğimde 2000 grdı bakalım kaç kilo olcak laptopta camera kurulumu yok olsa usg fotosunu koyucamD: cok tatlı poz werdi

arkadaş çevresi beni şimdicik idare ediyo..kız zaten bende buraya geleli daha bir yıl bile olmadı...

canım sen ogretmesın ya hep dısardan senın gıbı memurlar vardır takılırsınız ıyı olur ben uc yıldır burdayım ıkıncı evım ıkısındede komsu felan gormedım hepp yaslı yaslı ablalar teyzeler arkadaslarımda cok uzak sıkıcı oluyor ama ıdare edıyorum ıste

ben o ılacı kullanmaya baslayınca cok kotu oldu yuzum yan etkılerınde de yazıyordu akne olabılır dıye...bende hıc duymamıstım canım bı ılkı daha yasıyoruz suan sanırsammm

daha doğsunlar bak neler olacak
annemler izmitte yaşıyolar çok sık gelmezler istanbula genelde ben giderim umudum oğlum onu görmek için daha sık geleceklerini düşünüyorum

daha doğsunlar bak neler olacak
annemler izmitte yaşıyolar çok sık gelmezler istanbula genelde ben giderim umudum oğlum onu görmek için daha sık geleceklerini düşünüyorum

ben pek gidemiyorum ya.indi bindi zor oluyor hele hamileyken hiç gitmedim pozitifi aldık geldim evime onlar geldi bana doğuruncada onlar gelir kızım otobüslerde ağlamıcak kadar büyüyene kadar bana oralar yok nezaman laftan anlaycak otobüslerde ağlamıcak o zaman gideriz kızımla oralara

Merhaba bebek bende de var. Öteki dediğin gibi beni de cok korkuttun. Yani değişik oldum. Gercek resim olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…