- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
benım annem dese ver goturup bakıyım dıye ben verırdımaynen annemde bana alcam ben onu giderken diyor bana bende çok meraklıysan sende yap vereyim tüp bebek merkezinin numarasını diomben 6 sene beklemişim annem alcam ben giderken ben bakarım orda diyo ya
ohh ne guzel walla canım tek kahvaltı yapmaktan ıyıdr benım ne arkadas cevresı var ne komsu sapın sapın kaldım ellerın istanbulundakız bizim haftalıktı bu kahvaltılarımız da..şimdi okullar tatil olduya kaldırmıştık...eylül yaklaşıyo ya kahvaltılarımız tekrar gündeme geldi...
Slm annişler
Biz geldik nasılsınız bakalım
senin de mi tüp bebek kıymetini bilirim benimki de tüp ne zorluklar çektik be
sonu hayırlı olsun bir an önce kavuşalım bebelerimize
başka bi ildenmi geldi? hamilesin rahatda edemessin yanında
benım annem dese ver goturup bakıyım dıye ben verırdım
ohh ne guzel walla canım tek kahvaltı yapmaktan ıyıdr benım ne arkadas cevresı var ne komsu sapın sapın kaldım ellerın istanbulunda
hosgeldın canım bız ıyıyız sen nasıl sın???
senin de mi tüp bebek kıymetini bilirim benimki de tüp ne zorluklar çektik be
sonu hayırlı olsun bir an önce kavuşalım bebelerimize
evet canım eşim azospermdi yani her sperm testinde canlı yada cansız sperm hücresi görülemdi yazıyordu eşim mikrotese oldu içerde sperm bulundu tüp bebekle hamile kalsım hemde benden sadece 1 yumurta bulundu o tek yumurtamda kızım oldu
evet 1 sene oldu çalışıyor burda ev tutmak pahalıya geliyormuş o yüzden bir teyzesinde bir bizde kalıyor
valla ben kepek ekmeğine başladım bu sabah.akşamda çok yemedim süt içtim.3 hafta kilo almamam gerek çok dokundu bana o lafı.artık çıkardım hayatımdan doğurana kadar dondurma tatlı pilav makarna hamur işini..bide böle deneyeyim bakayım ne farkedecek
merhaba arkaaşlar nasılsınız?
ben bugün dr a gittim kan ilacı acaba yeterli gelmiyor mu diye..
bi gün önceden randevu aldım.182 den..sadece kan tahlili olduğu için sorun olmaz sanıyrdm..sıram 17 ydi..
neyse baktım 25.sıra var içerde...kapı açılıp çıkınca girdim içeri..ben girer girmez dr saydırdı..ne giriyorsun,beurda şeker yüklemesi vardı..o yüzden onu önce aldım.meğerse 12 deymiş sıra
bakın dr bey ben 25.sıranın geldiğini sanıp sıram geçti mi diye düşünerek içeri girdim..bana hesap soramazsınız dedi
iyi de ben size hesap sormyorum ki dedim sıran geçti sanarak girdim içeri..ayrıca sıranın 12 den 25 e çıktığından bile haberim yoktu..
ben geldiğimde 25 i gördüm..beni azarlayamazsınız dedim..
hemen sesini kıstı..özür diler gibi..
neyse 25 ten sonra da 12 133 derken sıram geldi ben girdim..
doktor resmen özür diler gibi konuşuyr
burda düşük oluyr acil bi şey oluyr ona bakmam gerekiyor hemen kızıp hesap soruyorlar..bizim işimiz de zor dedi
evet dedim doktor bey şimdi siz şeker yüklemesini öne aldınız..bende de kansızlık var..sabahtan beri kan vericem diye aç aç bekliyorum dedim..
söyleseydinn ya dedi..
sizin dinleyecek halniz var mıydı dolmuşsunu z yeteri kadar..
neyse dost olalım dedi..moralim bozulmadı değil durduk yerde...
ayıp ama yaa..neyse kan verdim bakalım 2,5 ta alıcam sonucu ne diyecek bakalım
ılacın yan etkısı canım ben bırakınca duzeldı ama ızler kaldı yapacak bızey yok kullanıcan ozaman doguma kadaraynen ben öle oldum işte canım çok kötü oldu yüzüm ve doğurana kadar kullandırtıyor doktorum...
Canım kepek ekmegi iyi normal yiyeceğine onu yersin. Ama arada Can'ın cok birşeyler çekerse tadarsin sadece. Dr'a da bir dahakine dersin sinir ve stres beni şişmanlatiyor. Yediklerime dikkat ediyirum
Sana kizacagina eşine kızsın.
evet canım eşim azospermdi yani her sperm testinde canlı yada cansız sperm hücresi görülemdi yazıyordu eşim mikrotese oldu içerde sperm bulundu tüp bebekle hamile kalsım hemde benden sadece 1 yumurta bulundu o tek yumurtamda kızım oldu
altından senin kız bende pcos vardı 7 yumurtadan 3ü iyi kalitede büyüdü biri oğlum ikisi hastanede Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat versin
ben 30 yeni girdim canım kızlar peş peşe kavuşçaz bebişlerimize galibabenimki çok fena ilk işi tartıya çıkartıyor basıyor fırçayı bana valla benim dün 1650 gramdı bakalım kaç kilo doğcak bebiş tombul olsun kızım acıkın ele avuca geçsin
arkadaş çevresi beni şimdicik idare ediyo..kız zaten bende buraya geleli daha bir yıl bile olmadı...
benimkide geçen hafta gittiğimde 2000 grdı bakalım kaç kilo olcak laptopta camera kurulumu yok olsa usg fotosunu koyucamD: cok tatlı poz werdi
Kızlar bugünlerde cullluyu gören var mı?
ben o ılacı kullanmaya baslayınca cok kotu oldu yuzum yan etkılerınde de yazıyordu akne olabılır dıye...bende hıc duymamıstım canım bı ılkı daha yasıyoruz suan sanırsammm
maşallah bebeğine
daha doğsunlar bak neler olacak
annemler izmitte yaşıyolar çok sık gelmezler istanbula genelde ben giderim umudum oğlum onu görmek için daha sık geleceklerini düşünüyorum
kızlar dün sabiha paktuna nın hamileyim kitabını aldım hoşuma gitti ama normal doğum resimleri o bebeğin başı çıkarken falan ay o resimler beni korkuttu2 tanede kitap siparişi verdim biri merhaba bebek diğerini komik ama unuttum şimdi ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?