Merhaba bebek bende de var. Öteki dediğin gibi beni de cok korkuttun. Yani değişik oldum. Gercek resim olunca.
altından senin kız bende pcos vardı 7 yumurtadan 3ü iyi kalitede büyüdü biri oğlum ikisi hastanede Allahım bebişlerimize sağlık sıhhat versin
kız bende de vardı polikistik.benden 1 yumurta bulundu oda benimle.ama eşimin spermleri var 2 tüp dondurulmuş.hepimizinki altın canım çook kıymetli onlar can onlar.dün hastanede küçücük bebekleri gördükçe içim gitti hepsine sarılasım geldi valla
benımde umudum o yonde canımcım ınsallah oyle olur da daha sık gelırlerdaha doğsunlar bak neler olacak
annemler izmitte yaşıyolar çok sık gelmezler istanbula genelde ben giderim umudum oğlum onu görmek için daha sık geleceklerini düşünüyorum
canım ucak yokmu walla ben 40 cıksın atacam kendımı memleketeben pek gidemiyorum ya.indi bindi zor oluyor hele hamileyken hiç gitmedim pozitifi aldık geldim evime onlar geldi bana doğuruncada onlar gelir kızım otobüslerde ağlamıcak kadar büyüyene kadar bana oralar yoknezaman laftan anlaycak otobüslerde ağlamıcak o zaman gideriz kızımla oralara
aynen katılıyoum sana cok ıgreşş bı goruntu vardııevet insan bi değişik oluyor bizde biliyoruz nasıl olduğunu ama canlı gibi karşında görünce insan kötü oluyor ama resimdeki doğuran kadının temizliğini hiiç beğenmedim ne o öyle ya
günaydın hanımlar sabah sabah sütlaç yedim şimdi de kahvaltı yapsam mı diye düşünüyorum hava yine sıcak oğlusum duşta kıpır kıpır etti artık canımı yakıyor karnım da sert sıkıntısı yoktur demi
benımde umudum o yonde canımcım ınsallah oyle olur da daha sık gelırler
canım ucak yokmu walla ben 40 cıksın atacam kendımı memlekete
aynen katılıyoum sana cok ıgreşş bı goruntu vardıı
neyse kızlar ben gıdeım yarın oglumun mobılyası gelecek gıdemde odasını sılem supuremm kendınıze cici bakın sonra gorusuruz
GUNAYDIN kızlar nasılsınız bu sabah ?? ya kızlar bısı sorucam ben dun aynada bacaklarımın karardıgını fark ettım yarısı kararmıs bı cızgı ıle ayrılmıs gıbı ıc kısımlar normal dıs kısımlr kararmıs sızde varmı boyle bısey :18::18::18::18::18:
bende dun fark ettım nasıl bı resımdı o ya ıcım bı tuhaf oldu esımde aksam bakıyordu kıtaba oda fark ettı hemen bı cevırıyor sayfayı
devlet hastanesımıydı canım gecen gunde ben gıttım tahlıl ıstedım bız bunları son ayda yapıyourz dedı yapmadı bıde ultrasyona aldı baktı baktı kendı kendıne bana hıc bıse soylemedı ben dedımkı ayakları ne tarafta sol tarafım agrı yapıyor dıye baktı baktı mal gıbı uc dakka sonra cevap verdı bı ultrayon cıktısı vermıyorlar onuda hıc anlmaıyorum en ıyısı ozele devlettekılerle ugrasılmaz ogun esımınde tomografısı vardı oda doktorla kavga etmıs esım sırada beklerken hep onden baskalrını almıs esımde kızmıs bıdaha tovbe gelmm buraya dedı
ılacın yan etkısı canım ben bırakınca duzeldı ama ızler kaldı yapacak bızey yok kullanıcan ozaman doguma kadar
evet o bolgelerde de kararma var ama bu bıraz tuhaf sankı gunesten yarı yer yanmıs yarısına gunes degmemıs gıbı boydan asagıya dogru ınıyor:44::44:
gunyadın hosgedınız
arkadaşlar ben normal doğumdan çok korkuyorum ve özelde sezeryan olmayı düşünüyorum benim gibi çok korkan var mı aranızda ?
İyi demiş :)) bebek iyi mı? Gerisi boooş...gobektede var canım heryerde var bı bacaklarım eksıktı cok sınır oldum ben catlaktan korkarken ne cııktı basıma yarın doktora gıdınce bı sorayım bakayım neymıs bu
anneme sordum nedır bu sen bılıyonmu dıye bebegın hareketlerı nasıl dedı normal o keyfınde dedım hııı tamm bosver ozaman onemlı bısey deıldır dedı bana yaa kadın
ben de lokal anestezi ile olan sezeryandan çok korkuyrm..
normal doğum ise bence şans işi şanslıysan 2 saat sancını çeker kurtulursun...
benim gibi şanssızsan 14 saat sancı ya dayanamayıp genel anestezi ile sez.olrsun..
hiç sancı çekmeyip açılması olan arkadaşım da var korkma bence..
sancı anında çok derin nefes al..duş al... yeter..
normal doğumu hiiç düşünmüyorum düşünemiyorum..çok korktum duyduklarımdan sonra..çok korkuttular beni..ben artık isteseme doğuramam yapamam sezeryan yapıcam ben..
bunu birkac kere yazdim buraya ama seni rahatlatmak icin bir kez daha yazayim.benim ikinci bebegim.ilk dogumum normal oldu.34. haftada. benki cani cok kiymetli biri yani agda bile yaptiramayan.ben normal dogurduysam artik dusun gerisini.allaha dua et bol bol.allahim hayirli bir sekilde dogurmamizi nasip etsin insallah.
anaaam senin bu eşin de varya sadece yuuh diyesim geldi ona kusura bakma ama insan kendi çocuğunu taşıyan bir kadına bunu dermi yaa neyse daha fazla konuşup da senin derdini deşmim iyice
çok sağol canım o kadar sancıyla bide kanama olunca bende doğuracam sandım ama dediğim gibi çok yormuşum bide hamileliğim hep stres huzursuz o yüzden bebeğimide rahatsız etmişim
çok haklısınız canım hepiniz haklısınız bunları bende hep kendime söylüyorum hatta eşime de söylüyorum kızımdan değerlisi yok artık diyorum ama gene yok o yok onun ailesi yok benim ailem tak allah tak..eşim aniden parlar hiç anlamazsın neolduğunu sonra gece ise odadan alır yastığını bi an çıkar ben hemen kapıyı kilitlerim anlar hatasını gelri tık tık kapıya sonra açarım öper sırnaşır tamam haklısın der ama bu dengesizlik beni deli eder.ban diyor sen çok fenasın sertmişim bide yumuşak yüzlü olsam ne olacak acaba herhalde canımı alcaklar.ama bebğim olsun çok kapı aşındırırlar sevmek için kayınpeder çok der uyumuyosa getir diye ama ben hep uyuyor dicem karnı aç dicem çok hasret kalcakalr muameleye muamele
Canım bende eskisi gibi yürüyemiyirum. Paytak paytak yutuyorum sanki :)
Bu arada senin telefon ne marifetliymis bebek programıyla çamaşır da yıkıyor denek :))
Saka bi yana ablanın gelmesi iyi olur tabi. Kendi canin en azından.
Canım çatı genişlemesi iyi birsey aslında. Normal dogum istiyorsun ya sen. Bende istiyorum gerçi.
Çatı dar olursa bebegin kafası da buyuk, ordan geçmez, o zaman da sezeryana alırlar.
Bak alıntı yapıyorum bir siteden:
Pubik bölge veya çatı kemiği denilen bölge vajen üstündeki tüylenmenin olduğu bölgedir. Bu bölgede gebelik sırasında veya doğum sonrasında ağrı olabilir. Gebeliğin 10. haftasından sonra pubik kemikte genişleme ve ayrılma başlar.
Gebe olmayan insanlarda pubik kemikler arasındaki eklem mesafesi yaklaşık 4-5 mm kadardır. Gebelikte artan relaxin hormonunun gevşetici etkisi ile bu aralığın bir kaç mm artması normaldir. Gebelikte aralığın 9 mm'ye kadar artması normal kabul edilir. Bu normal ayrılma doğumun kolay olması için gereklidir.
Ben normal doğum düşünüyorum sonuna kadar,eskiden annelerimiz çatır çatır doğurmuşlar ne onlara ne de bize bize bişey olmamış çok şükür..Sezeryan sonradan çıkan bişey zaten..Annem 5 tane normal doğum yapmış,hem de ablam ve abim evde olmuş..
Bu arada bnm sorum kaynadı gitti arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?