2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Merhaba bebek bende de var. Öteki dediğin gibi beni de cok korkuttun. Yani değişik oldum. Gercek resim olunca.

evet insan bi değişik oluyor bizde biliyoruz nasıl olduğunu ama canlı gibi karşında görünce insan kötü oluyor ama resimdeki doğuran kadının temizliğini hiiç beğenmedim ne o öyle ya

daha doğsunlar bak neler olacak
annemler izmitte yaşıyolar çok sık gelmezler istanbula genelde ben giderim umudum oğlum onu görmek için daha sık geleceklerini düşünüyorum
benımde umudum o yonde canımcım ınsallah oyle olur da daha sık gelırler
canım ucak yokmu walla ben 40 cıksın atacam kendımı memlekete
evet insan bi değişik oluyor bizde biliyoruz nasıl olduğunu ama canlı gibi karşında görünce insan kötü oluyor ama resimdeki doğuran kadının temizliğini hiiç beğenmedim ne o öyle ya
aynen katılıyoum sana cok ıgreşş bı goruntu vardıı

Canım afiyet olsun. Ama burda yediklerimizi yada yemek istediklerimizi pek yazmıyoruz. Canı isteyip de bulamayan olur diye.

neyse kızlar ben gıdeım yarın oglumun mobılyası gelecek gıdemde odasını sılem supuremm kendınıze cici bakın sonra gorusuruz

benımde umudum o yonde canımcım ınsallah oyle olur da daha sık gelırler

canım ucak yokmu walla ben 40 cıksın atacam kendımı memlekete

aynen katılıyoum sana cok ıgreşş bı goruntu vardıı

canım ben edirnede oturuyorum ailem izmitte.mecbur uçak olmadığı için otobüsle giidyoruz.ya o resime taktım resimleyceniz bari düzgün bişey olsun dimi ne o öyle amerikan saç trası gibi yapmışlar bide kitaba koymuşlar

Bende yok öyle kararma canım.
Bende dun bakarken ay bu ne falan dedim. Esim de ne o diye merak etti. Dedim dogum fotosu cocuk nasıl çıkıyor gösteriyor. Göster dedi yok dedim miden bulanır dedim. Bulanır valla adamın aklından çıkmaz si ta. Ben doguma da girsin istemiyorum o yüzden.

arkadaşlar ben normal doğumdan çok korkuyorum ve özelde sezeryan olmayı düşünüyorum benim gibi çok korkan var mı aranızda ?

evet canım devlet hastanesi..Balıkesir Burhaniye devlet hastanesi..
geçen Edremit devlete gittim orası da aynı..usg kaın doğumcunun odasında yok..
randevu alıyrsun radyolojiden usg için..diğer hastalarla birlikte yani hamile olmamız bi şey ifade etmiyor..
gidilmez gerçekten devlet hastaneleri çok kötü..
özele gidiyorum ben normalde vanda..burda da özele gittim 2 kez...bugün nasılsa sadece tahlil olacak diye devlete gittim gitmez olaydım..ben ne zman devlet hasatneine gitsem sinirlerim bozuluyr yazık yavruma..
zaten adam da hatasını anladı..özür d,ler gibiydi ama iş işten geçti..
moralim bozulmuştu bi kere..

ben Balıkesir edremitte özel körfez hastanesine gidiyorum 65 lira veriyorum..
vanda istanbuk hastanesine gidiyorum 25 veriyordum en son..o da yeni 25 e çıktı 20 ydi.deprem den dolayı az alıyorlarmış artık o uyuamayı kaldırmışar sanırım..
ş

Merhabalar,nasılsınız kızlar?Bugün sonunda kayınvalidemle alışverişe çıkıcaz,arkadaşı da gelecek,onda liste varmış torunları olduğu için tecrübeli alalım dedi kv min ilk torunu olacak..Benim kızın kıyafetten bol bişeyi yok da zıbın falan alıcaz,biberon,hastane çıkışı,emzik..vs..Alışverişini bitirmiş arkadaşlarım siz de tecrübelerinizi aktarır mısınız,ne lazım ne marka alınır falan diye..:26:

evet o bolgelerde de kararma var ama bu bıraz tuhaf sankı gunesten yarı yer yanmıs yarısına gunes degmemıs gıbı boydan asagıya dogru ınıyor:44::44:

gunyadın hosgedınız

Belki de dışarı çıktıkta yanmıştir dış tarafı. Benim de ensem yanmış dun esim söyledi. Daha cabuk güneşten etkilendiğimiz icin olabilir.

arkadaşlar ben normal doğumdan çok korkuyorum ve özelde sezeryan olmayı düşünüyorum benim gibi çok korkan var mı aranızda ?

ben de lokal anestezi ile olan sezeryandan çok korkuyrm..
normal doğum ise bence şans işi şanslıysan 2 saat sancını çeker kurtulursun...
benim gibi şanssızsan 14 saat sancı ya dayanamayıp genel anestezi ile sez.olrsun..
hiç sancı çekmeyip açılması olan arkadaşım da var korkma bence..
sancı anında çok derin nefes al..duş al... yeter..

İyi demiş :)) bebek iyi mı? Gerisi boooş...

normal doğumu hiiç düşünmüyorum düşünemiyorum..çok korktum duyduklarımdan sonra..çok korkuttular beni..ben artık isteseme doğuramam yapamam sezeryan yapıcam ben..

Ben normal doğum düşünüyorum sonuna kadar,eskiden annelerimiz çatır çatır doğurmuşlar ne onlara ne de bize bize bişey olmamış çok şükür..Sezeryan sonradan çıkan bişey zaten..Annem 5 tane normal doğum yapmış,hem de ablam ve abim evde olmuş..
Bu arada bnm sorum kaynadı gitti arada..

normal doğumu hiiç düşünmüyorum düşünemiyorum..çok korktum duyduklarımdan sonra..çok korkuttular beni..ben artık isteseme doğuramam yapamam sezeryan yapıcam ben..

bunu birkac kere yazdim buraya ama seni rahatlatmak icin bir kez daha yazayim.benim ikinci bebegim.ilk dogumum normal oldu.34. haftada. benki cani cok kiymetli biri yani agda bile yaptiramayan.ben normal dogurduysam artik dusun gerisini.allaha dua et bol bol.allahim hayirli bir sekilde dogurmamizi nasip etsin insallah.

sağol canım yazdıkların için ama ben kendimi hazır hissetmiyorum normal doğuma.çok fazla korkuyorum hazır hissetmdikten sonrada yapamam..acıya dayanıklıyım aslında ama ne bileyim çok alıştırdım kendimi sezeryan fikrine

anaaam senin bu eşin de varya sadece yuuh diyesim geldi ona kusura bakma ama insan kendi çocuğunu taşıyan bir kadına bunu dermi yaa neyse daha fazla konuşup da senin derdini deşmim iyice

herkese tünaydın kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla ilerlemiş..canım eşim dengesiz olmasa bu kadın bunu yapabilir mi? benle konuşmaya çalışıyor bebek bakım kitabı almış geldi dün karnmı sevdi güya vicdan azabı çekiyor..hiç bakmadım yüzüne gül artık diyor ne gülcem ya..annesi aradı açmadım aramadı sonra annesinin sesini duymaya bile tahammülüm yok. annesinin telefonunu açmadığımı eminim biliyordur annesi hemen yetiştirir..ama gelip de bana annem aramış diyemedi artık nefret ettiğimi biliyor açmıcam da uzun süre..doktorum 34. haftadan sonra sürekli yatmana gerek yok ilacı da kesicem kendi haline bırakcam dedi..yormadan günlük ihtiyaçlarını yapcaksın dedi..2 haftada gerekirse haftada bir de kontrole alıcam dedi..tabi rahim boyu incelmez vs. başka sorun çıkmazsa..kaynanam da bunu biliyor ben yatarken anası baksın diyen kadın 15 gün sonra gelcem bir kaç ay kalcam diyor..1 milyar da bana para vercekmiş..aklını parayla bozmuş beni parayla kandırcak sanki. benim ne paraya ne adama ihtiyacım var dedim bende..ama hala yüzsüz yüzsüz oğlumun evi giderim kalırım onamı sorcam diyor orda burda hele bi gelsin oğlunu da kaynanayı da atıcam bu evden...

çok sağol canım o kadar sancıyla bide kanama olunca bende doğuracam sandım ama dediğim gibi çok yormuşum bide hamileliğim hep stres huzursuz o yüzden bebeğimide rahatsız etmişim

canımm geçmiş olsun..bir daha sıkıntı yaşamazsın inşallah..sen de benim gibisin desene..ne huzur var ne rahat..

dün tv de hamilenin bedduasını almayın diyordu hoca..bunu duyunca bana beddua ettinmi dedi..ben de birbirinizin hayrını görmeyin benim de burnumdan getirdiniz dedim..böyle şeylerden çok korkar..şimdi ben yaklaşmıyorum konuşmuyorum o konuşuyor ama asla unutamam bu günlerimi asla...benim için sadece oğlum var artık..

Bende normal yapıdan ama 14kılo Aldım şimdiden doğuma kadar kaç olur siz düşünün artık ozaman rısklımı olur doğumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…