içinde lcw varmıydı canım banada boymaz gıbı gelıyo acıık pembe zaten kırmızı hastane cıkısımda var hadı onları ayrı yıkarımda o pembeler nasıl olacak
Bizi doktorumuz da yönlendirecektir,geçen muayenemde biraz konuştuk şimdiden düşünme endişe etme ama öncelikle normal doğum yapmaya çalışıcaz aksi halde sezeryan dedi,hangisi risk taşıyorsa ondan vazgeçmek durumundayız..Allah hayırlısını nasip etsin demekten başka çare yok..Bende normal yapıdan ama 14kılo Aldım şimdiden doğuma kadar kaç olur siz düşünün artık ozaman rısklımı olur doğumum
evet hamileliğimizi rahat yaşatmıyolar bu özel günleri zehir ediyolar bize onların her günü zehir olsun başka ne denir ki bizi üzenlere...herkese tünaydın kızlar geçmişi okuyamadım çok fazla ilerlemiş..canım eşim dengesiz olmasa bu kadın bunu yapabilir mi? benle konuşmaya çalışıyor bebek bakım kitabı almış geldi dün karnmı sevdi güya vicdan azabı çekiyor..hiç bakmadım yüzüne gül artık diyor ne gülcem ya..annesi aradı açmadım aramadı sonra annesinin sesini duymaya bile tahammülüm yok. annesinin telefonunu açmadığımı eminim biliyordur annesi hemen yetiştirir..ama gelip de bana annem aramış diyemedi artık nefret ettiğimi biliyor açmıcam da uzun süre..doktorum 34. haftadan sonra sürekli yatmana gerek yok ilacı da kesicem kendi haline bırakcam dedi..yormadan günlük ihtiyaçlarını yapcaksın dedi..2 haftada gerekirse haftada bir de kontrole alıcam dedi..tabi rahim boyu incelmez vs. başka sorun çıkmazsa..kaynanam da bunu biliyor ben yatarken anası baksın diyen kadın 15 gün sonra gelcem bir kaç ay kalcam diyor..1 milyar da bana para vercekmiş..aklını parayla bozmuş beni parayla kandırcak sanki. benim ne paraya ne adama ihtiyacım var dedim bende..ama hala yüzsüz yüzsüz oğlumun evi giderim kalırım onamı sorcam diyor orda burda hele bi gelsin oğlunu da kaynanayı da atıcam bu evden...
canımm geçmiş olsun..bir daha sıkıntı yaşamazsın inşallah..sen de benim gibisin desene..ne huzur var ne rahat..
dün tv de hamilenin bedduasını almayın diyordu hoca..bunu duyunca bana beddua ettinmi dedi..ben de birbirinizin hayrını görmeyin benim de burnumdan getirdiniz dedim..böyle şeylerden çok korkar..şimdi ben yaklaşmıyorum konuşmuyorum o konuşuyor ama asla unutamam bu günlerimi asla...benim için sadece oğlum var artık..
benim hiç iştahım yok..sürekli yatmaktanmı acaba?? bide kabızlık var..offf
Görmedim sanırım. Loori de yok epeydir.Kızlar bugünlerde cullluyu gören var mı?
evet canım eşim azospermdi yani her sperm testinde canlı yada cansız sperm hücresi görülemdi yazıyordu eşim mikrotese oldu içerde sperm bulundu tüp bebekle hamile kalsım hemde benden sadece 1 yumurta bulundu o tek yumurtamda kızım oldu
evet hamileliğimizi rahat yaşatmıyolar bu özel günleri zehir ediyolar bize onların her günü zehir olsun başka ne denir ki bizi üzenlere...
ah o kabızlık ahh ömrümü yedi bitirdi..o kadar ıkınmaya iyi kızıma bişey olmadı..
ay canım çok hoşuma gitti sölediğin
evet insan bi değişik oluyor bizde biliyoruz nasıl olduğunu ama canlı gibi karşında görünce insan kötü oluyor ama resimdeki doğuran kadının temizliğini hiiç beğenmedim ne o öyle ya
bende çok korkuyordum normal doğumdan hatta kayınvalide öyle bir baskı yapıyor ki normal doğum için ben sezeryanla doğurana kadın mı derim diyor çok gücüme gidiyor ama mecburen sezeryan olucam istesemde istemesemdenormal doğumu hiiç düşünmüyorum düşünemiyorum..çok korktum duyduklarımdan sonra..çok korkuttular beni..ben artık isteseme doğuramam yapamam sezeryan yapıcam ben..
kabızlık bendedde var çok fena çok korkuyorum bebeğime bişey olcak ıkınırken suyum falan gelcek diye hergün yaş incir yiyorum baya faydasını gördümah o kabızlık ahh ömrümü yedi bitirdi..o kadar ıkınmaya iyi kızıma bişey olmadı..
Yaa senin kocana kızmamak elde degil. O kadar mücadele ile bebeğinize kavuşmussunuz. Bir dahakine seni baskaları ile kıyasladığında sende ona bizim durumunuz onlarla aynı degil. Biz ne zorluklar bebeğimize kavuştuk de. Hamile kalma süreci farklı oldugu gibi hamilelik süreci de farklı olur de.
hayatımda hiç beddua etmeyen ben şimdi susmaz oldum çok kırıldım çok yıprandım bebeğim de öyle..ve şiimdi beni yatağa düşürdüler ana oğul keyiflerinde..ben bir ayağa kalkayım Allah'ın izniyle..eğer hastayım diyenin yüzüne bakarsam ne olayım...
yaa çok fena bende hiç olmazdı son 3 haftada olmaya başladı ıkındıkça alt tarafım sertleşiyor meyve de yiyorum nolcak böyle?
Küstürteceksiniz kk ya hakikatenBugün alışveriş yapıcam,bir soru sordummmm
Canım ben emzik vs gibi seyleri almadım daha. Marka veremeyeceğim o yüzden. Kiyafet aldım bende bol bol.Merhabalar,nasılsınız kızlar?Bugün sonunda kayınvalidemle alışverişe çıkıcaz,arkadaşı da gelecek,onda liste varmış torunları olduğu için tecrübeli alalım dedi kv min ilk torunu olacak..Benim kızın kıyafetten bol bişeyi yok da zıbın falan alıcaz,biberon,hastane çıkışı,emzik..vs..Alışverişini bitirmiş arkadaşlarım siz de tecrübelerinizi aktarır mısınız,ne lazım ne marka alınır falan diye..:26:
Normal istiyorum ama 15 kilo aldım bende. Birde bebek henüz donmedi. Gerçi daha vakit var. Bir de tup bebek oldugu icin sezeryan daha cazip geliyor Drlara.Bende normal yapıdan ama 14kılo Aldım şimdiden doğuma kadar kaç olur siz düşünün artık ozaman rısklımı olur doğumum
selamlar hanımlar yetişemedim size geçmişi okumaktan vazgeçtim nasılsınız??
şansımçokta girmio artık looride artık girmemeye başladı nerde bu kızlar
canım allaha havale et sen genede beddua etme çok..zaten bebeklerimize bi kavuşalım geri boşş..ben tüp bebekle hamile kaldım ya transferden sonrada çok kabız olmuştum en sonunda ağrıya dayanamadım ıkındım ıkınabildiğim kadar çok korktum bişey olcak diye ama çok şükür olmadı.hala da devam ediyor kabızlığım bana fayda etmiyor meyveler canım
benim hiç iştahım yok..sürekli yatmaktanmı acaba?? bide kabızlık var..offf
ah o kabızlık ahh ömrümü yedi bitirdi..o kadar ıkınmaya iyi kızıma bişey olmadı..
ben pek gidemiyorum ya.indi bindi zor oluyor hele hamileyken hiç gitmedim pozitifi aldık geldim evime onlar geldi bana doğuruncada onlar gelir kızım otobüslerde ağlamıcak kadar büyüyene kadar bana oralar yoknezaman laftan anlaycak otobüslerde ağlamıcak o zaman gideriz kızımla oralara
Aynen dogunca anlar insallah.eşeğe altın semerde vursan eşek gene eşek değişmez aynı benim eşim...eşimde asla değişmez başkalarının etkisi altında kalır..sonra ben kötü ben fena insan oluyorum..o onun ailesi ailesi çok kıymetli.hele bir kızım doğsun o zaman anlayacak değerimizi evlat nasıl tatlı geliyor bakalım anasını görcekmi gözü.kızından başkasını dinleyecekmi.şimdi daha anlayamadı farkına varamadı neyin ne olduğunu hele bi doğsun kucağına versinler o zman görcek
Küstürteceksiniz kk ya hakikatenBugün alışveriş yapıcam,bir soru sordummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?