2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
içinde lcw varmıydı canım banada boymaz gıbı gelıyo acıık pembe zaten kırmızı hastane cıkısımda var hadı onları ayrı yıkarımda o pembeler nasıl olacak

vardı canım hemde kırmızı olan lcw dı. çok korktum ama şükür bişeycik olmadı 30derecede akıtmıyo cnm.daha yüksek derecede yıkıcaksan o ayrı.

Bende normal yapıdan ama 14kılo Aldım şimdiden doğuma kadar kaç olur siz düşünün artık ozaman rısklımı olur doğumum
Bizi doktorumuz da yönlendirecektir,geçen muayenemde biraz konuştuk şimdiden düşünme endişe etme ama öncelikle normal doğum yapmaya çalışıcaz aksi halde sezeryan dedi,hangisi risk taşıyorsa ondan vazgeçmek durumundayız..Allah hayırlısını nasip etsin demekten başka çare yok..

evet hamileliğimizi rahat yaşatmıyolar bu özel günleri zehir ediyolar bize onların her günü zehir olsun başka ne denir ki bizi üzenlere...

Yaa senin kocana kızmamak elde degil. O kadar mücadele ile bebeğinize kavuşmussunuz. Bir dahakine seni baskaları ile kıyasladığında sende ona bizim durumunuz onlarla aynı degil. Biz ne zorluklar bebeğimize kavuştuk de. Hamile kalma süreci farklı oldugu gibi hamilelik süreci de farklı olur de.

evet hamileliğimizi rahat yaşatmıyolar bu özel günleri zehir ediyolar bize onların her günü zehir olsun başka ne denir ki bizi üzenlere...

hayatımda hiç beddua etmeyen ben şimdi susmaz oldum çok kırıldım çok yıprandım bebeğim de öyle..ve şiimdi beni yatağa düşürdüler ana oğul keyiflerinde..ben bir ayağa kalkayım Allah'ın izniyle..eğer hastayım diyenin yüzüne bakarsam ne olayım...

ah o kabızlık ahh ömrümü yedi bitirdi..o kadar ıkınmaya iyi kızıma bişey olmadı..

yaa çok fena bende hiç olmazdı son 3 haftada olmaya başladı ıkındıkça alt tarafım sertleşiyor meyve de yiyorum nolcak böyle?

selamlar hanımlar yetişemedim size geçmişi okumaktan vazgeçtim nasılsınız??
şansımçokta girmio artık looride artık girmemeye başladı nerde bu kızlar

normal doğumu hiiç düşünmüyorum düşünemiyorum..çok korktum duyduklarımdan sonra..çok korkuttular beni..ben artık isteseme doğuramam yapamam sezeryan yapıcam ben..
bende çok korkuyordum normal doğumdan hatta kayınvalide öyle bir baskı yapıyor ki normal doğum için ben sezeryanla doğurana kadın mı derim diyor çok gücüme gidiyor ama mecburen sezeryan olucam istesemde istemesemde
ah o kabızlık ahh ömrümü yedi bitirdi..o kadar ıkınmaya iyi kızıma bişey olmadı..
kabızlık bendedde var çok fena çok korkuyorum bebeğime bişey olcak ıkınırken suyum falan gelcek diye hergün yaş incir yiyorum baya faydasını gördüm

eşeğe altın semerde vursan eşek gene eşek değişmez aynı benim eşim...eşimde asla değişmez başkalarının etkisi altında kalır..sonra ben kötü ben fena insan oluyorum..o onun ailesi ailesi çok kıymetli.hele bir kızım doğsun o zaman anlayacak değerimizi evlat nasıl tatlı geliyor bakalım anasını görcekmi gözü.kızından başkasını dinleyecekmi.şimdi daha anlayamadı farkına varamadı neyin ne olduğunu hele bi doğsun kucağına versinler o zman görcek

canım allaha havale et sen genede beddua etme çok..zaten bebeklerimize bi kavuşalım geri boşş..ben tüp bebekle hamile kaldım ya transferden sonrada çok kabız olmuştum en sonunda ağrıya dayanamadım ıkındım ıkınabildiğim kadar çok korktum bişey olcak diye ama çok şükür olmadı.hala da devam ediyor kabızlığım bana fayda etmiyor meyveler canım

Canım ben emzik vs gibi seyleri almadım daha. Marka veremeyeceğim o yüzden. Kiyafet aldım bende bol bol.
Bende normal yapıdan ama 14kılo Aldım şimdiden doğuma kadar kaç olur siz düşünün artık ozaman rısklımı olur doğumum
Normal istiyorum ama 15 kilo aldım bende. Birde bebek henüz donmedi. Gerçi daha vakit var. Bir de tup bebek oldugu icin sezeryan daha cazip geliyor Drlara.
selamlar hanımlar yetişemedim size geçmişi okumaktan vazgeçtim nasılsınız??
şansımçokta girmio artık looride artık girmemeye başladı nerde bu kızlar

SansimCoku daha o zaman girmeyeceğim dediğinden beri gitmedim ben. Looriyi bende demin sordum.

yaş incir kavun ve bol su bunlar bana biraz fayda ediyor ama çıkmaza girersem fitil kullanıyorum mecburen

benim hiç iştahım yok..sürekli yatmaktanmı acaba?? bide kabızlık var..offf

kızlar sorununuzu görünce hemen yazayım dedim tecrübe edinmiş biri olarak ben ilk başlarda yaşadım bu kabızlığı kan hapı nedeniyle ve o gün bugündür tekrar yaşamamak için önlem aldım, gün içinde bol yaş kayısı ve incir yiyorum, bunları bulamadım kuru kayısıyı suda bekletip 5-6 tane yedikten sonra suyunu üstüne içiyorum ne kabızlık kalıyo ne bişi, ha bide günde en az 1,5lt su şart yoksa ne yapsanız fayda etmez. Kabızlığı önlemek için gün içindeki yemeklerinizin en az birinde çorba olsun kızlar buna dikkat edin çok önemli. Ben şöyle yapıyorum, sabah kalkar kalkmaz 3 tane yaş kayısı yiyip üstüne bir bardak su içiyorum ( böylece boş mideye giden kayısılar bağırsak hareketlerini hızlandırıyor ), sonra normal kahvaltımı yapıyorum, öğlen yemeğinden önce yine 3 kayısı yiyip üzerine 1 bardak su içiyorum ve öğlen yemeğini yiyorum ( iş yerinde olduğum için muhakkak çorba oluyor ve illaki içiyorum ), akşam yemeğinden önce yine aynı şekil 3 kayısı+1 bardak su ve sonrasında yemek, bunları yaptıktan sonra yatmadan önce 3-4 kayısı, 1-2 incir ( kuru yada yaş farketmez ama şimdi mevsimi yaşından yiyin siz ) üzerine 1 bardak su yine, sabah düzene girecektir merak etmeyin, hamişlikte kabızlık önemli bişi, birde artık bebiş bağırsaklara baskı yaptığı için çok çalışan bir bağırsak sisteminiz varsa bile kabız olabiliyosunuz ki ben öyleyim hiç sorun yaşamamıştım hayatımda şimdiye kadar ama hamişlikte bunuda gördüm

sen bana göre daha uzaksın canım bizim 1.5 saat filan sürüyor babam gelip alır hatta bebek olunca

Aynen dogunca anlar insallah.
Küstürteceksiniz kk ya hakikatenBugün alışveriş yapıcam,bir soru sordummmm

Kız ben yazdım ama gecmise ancak yetişiyorum. Geç oldu. Ben kiyafet vs disinda pek birsey almadım. Marka diyemiyorum sana o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…