2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Küstürteceksiniz kk ya hakikatenBugün alışveriş yapıcam,bir soru sordummmm

canım yettim daha yeni geldim ben yeni gördüm yazını ama alışverişte ne eksiğin kaldı onu söle ben sana hemen yardımcı olim, ben herşeyimi aldım çok şükür, kıyafet harici şeyler mi kaldı, banyo araç gereçleri, elektronikler vs. mi?

Küstürteceksiniz kk ya hakikatenBugün alışveriş yapıcam,bir soru sordummmm

ateşölçer braun , ıslak mendil unibaby yeni doğan,bez prima,bakım ürünlerini sebamed,biberon almadım ama araştırdım en iyisi dr.brown's diyorlar emzikte aynı şekilde almadım ama almak gerekirse avent emzik

kıyafet dışında aklıma gelenler bunlar :26:

canım sağlıklarına filan Beddua etmiyorum ama canım yanınca konuşuyorum napiyim..

canım ben de denicem sağolasın 2 lt. su içiyorum her günde gidip yarım saat tuvalette bekliyorum doktor bekleyip bağırsaklarını alıştırman gerek dedi..

catycimm alışverişi bitirmedim ama bi kaç tavsiyede bulunayım

elbise kılık kıyafet işinde illa marka diye tutturmanın anlamı yok mutlaka dokun yumuşacık olsun dokusu önemli çok boyalı çok renkli şeylerden kaç ilk giyeceği şeyler için ben crazy bebe aldım mesela hastane çıkışını gayet güzel

emzik biberon işinde avent iyidir dr brownsun biberonlarıda iyi hemde cam onlar

başka ne alacaksınız

yaş incir kavun ve bol su bunlar bana biraz fayda ediyor ama çıkmaza girersem fitil kullanıyorum mecburen

kesinlikle katılıyorum, şuanda mevsimi, kavun ve karpuzu eksik etmeyin eğer şekeriniz yoksa bol bol tüketin, yaş incir, yaş kayısı ( eğer bulamazsanız bunların kurusuda olur kuru siyah kayısı yani gün kurusu ve incir yiyin bol bol ve üstüne hep su için )

kızlar ben çok denedim kayısı inciri ama hiç fayda etmdi.eczacı abla demişti suya koy asabah aç karnına iç falan dedendim ama hiç fayda etmedi.fitil de doktorum izin vermiyor bana malesef..öyle böyle idare ediyorum işte

Not aldım arkadaşlar sağolun,alacağım şeyler biberon,emzik,ateşölçer,bez,hastane çıkışı(kıyafet bol bol var)gecelik,çanta..vs

Son düzenleme:
kızlarr bişi sorucam yaa öğle arası kuaföre gittim. bana çantanı hazırladınmı diye sordular bende daha hazırlamadım dedim. bikaç eksiğim var bu ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum. hazırla sen ne olur ne olmaz dediler.bi arkadaş 32 haftalıkken erken doğum yapmış benim hazırdı bu haftalarda dıyo. ama onun riski varmış bebek kanala inmiş. bende öyle bi durum yokki.eşimde akşam çantayı ne zaman hazırlıyoz dıye sordu eksikleirimizi tamamlayalım öyle dedim.bu ayın sonunda annemle alacagız geçmi olurki siz hazırladınızmı çantanızı:26:

canım bir kaç kez yapıp bırakmamak gerek, olacağını varsayıp bi hafta düzenli yapmak lazım ben ancak öyle buldum şifayı, bide ayıptır sölemesi gelince ertelemeyin hemen wcye gidin ertelemekte kabızlığı tetikler, bide gelmesede her gün aynı saatte biraz tuvalette oturun sanki yapacakmışınız gibi

ah ben bi oturdummu kalkmıyorum eşimde ne zaman arasam tuvalettesin odaları pek kullanmıyosun galiba diyo bana

kızlar ya hani siz yazmışınız ya isminizin yanına oğluşum geliyo gibi sözler nasıl yazdınız ben yapamadım onu ya

Not aldım arkadaşlar sağolun,alacağım şeyler biberon,emzik,ateşölçer,bez,hastane çıkışı(kıyafet bol bol var)gecelik,çanta..vs
canım ateşölçer uniden aldım ben hem insan hem nesne için bir cihaz birde uzaktan ölçebiliyor,maması, odasını vs ölçebiliyosun, braun kulaktan ölçeri kimse önermiyor kulağa takılan aparatın sürekli değişmesi lazım ve onuda ayrı paket halinde alman lazım sürekli pek hijyenik değil, yada aparat bittiği zaman ölçemiyosun sürekli kontrol etmen lazım bitip bitmediğini, fikir olsun senin içinde ona göre araştır , biberon süt sağmayla beraber geldi hediye aventin ama en iyisi oymuş, emzik nuk aldım yeni doğan için onu öneriyolar, hastane çıkışı organik 2 takım aldım ( üzerinde boya yada baskı yok sadece nakış var ), beze gelince deneyip görcez biz huggies aldık, bebiş beğenmezse değiştircez, nası başlarsan öyle gidermiş bu bez işi yani totosu neye alışırsa onu istermiş

riskin yoksa panik yapma bence ama yavaştan hazır etmek gerek bende bu hafta sonu koycam içine aldıklarımı

Ben de bugün alıcam inş. canım..Artık zamanı geldi,inş. erken doğum olmaz ama ne olur olmaz hazır olmak gerek..

cnm Allah korusun erken doğum olsa çantamı düşünücen yakının varsa 1 saatlik bişey eltimin çantası bile yoktu o doğuma girdi çıkana kadar herşey alındı takma bunları

eneee bana iki ayrı komşumda bi tabak incir getirmiş dolapta öylece duruyo. eve gidince yiyim bari

Ben de bugün alıcam inş. canım..Artık zamanı geldi,inş. erken doğum olmaz ama ne olur olmaz hazır olmak gerek..

cnm Allah korusun erken doğum olsa çantamı düşünücen yakının varsa 1 saatlik bişey eltimin çantası bile yoktu o doğuma girdi çıkana kadar herşey alındı takma bunları

ben ayın sonunu beklemeden cantayı bugun alsammı annemi beklemeden:26:eşimde kim ne dedi telaşlandın dıyecek.hastane çıkışı bez biberon emzik hepsi hazır yıkanıp ütülenecek çanta alınıp içine koyulacak

ben de bu hafta sonu alışverişe cıkıp hazırlayacağım canım kısmetse eğer riskın yoksa bu sıralar yapsan olur diye düşünüyorum

Bende daha hazırlamadım. Haftaya yada ondan sonraki hafta hazirlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…