Küstürteceksiniz kk ya hakikatenBugün alışveriş yapıcam,bir soru sordummmm
Küstürteceksiniz kk ya hakikatenBugün alışveriş yapıcam,bir soru sordummmm
canım allaha havale et sen genede beddua etme çok..zaten bebeklerimize bi kavuşalım geri boşş..ben tüp bebekle hamile kaldım ya transferden sonrada çok kabız olmuştum en sonunda ağrıya dayanamadım ıkındım ıkınabildiğim kadar çok korktum bişey olcak diye ama çok şükür olmadı.hala da devam ediyor kabızlığım bana fayda etmiyor meyveler canım
kızlar sorununuzu görünce hemen yazayım dedim tecrübe edinmiş biri olarakben ilk başlarda yaşadım bu kabızlığı kan hapı nedeniyle ve o gün bugündür tekrar yaşamamak için önlem aldım, gün içinde bol yaş kayısı ve incir yiyorum, bunları bulamadım kuru kayısıyı suda bekletip 5-6 tane yedikten sonra suyunu üstüne içiyorum ne kabızlık kalıyo ne bişi, ha bide günde en az 1,5lt su şart yoksa ne yapsanız fayda etmez. Kabızlığı önlemek için gün içindeki yemeklerinizin en az birinde çorba olsun kızlar buna dikkat edin çok önemli. Ben şöyle yapıyorum, sabah kalkar kalkmaz 3 tane yaş kayısı yiyip üstüne bir bardak su içiyorum ( böylece boş mideye giden kayısılar bağırsak hareketlerini hızlandırıyor ), sonra normal kahvaltımı yapıyorum, öğlen yemeğinden önce yine 3 kayısı yiyip üzerine 1 bardak su içiyorum ve öğlen yemeğini yiyorum ( iş yerinde olduğum için muhakkak çorba oluyor ve illaki içiyorum ), akşam yemeğinden önce yine aynı şekil 3 kayısı+1 bardak su ve sonrasında yemek, bunları yaptıktan sonra yatmadan önce 3-4 kayısı, 1-2 incir ( kuru yada yaş farketmez ama şimdi mevsimi yaşından yiyin siz ) üzerine 1 bardak su yine, sabah düzene girecektir merak etmeyin, hamişlikte kabızlık önemli bişi, birde artık bebiş bağırsaklara baskı yaptığı için çok çalışan bir bağırsak sisteminiz varsa bile kabız olabiliyosunuz ki ben öyleyim hiç sorun yaşamamıştım hayatımda şimdiye kadar ama hamişlikte bunuda gördüm
Merhabalar,nasılsınız kızlar?Bugün sonunda kayınvalidemle alışverişe çıkıcaz,arkadaşı da gelecek,onda liste varmış torunları olduğu için tecrübeli alalım dedi kv min ilk torunu olacak..Benim kızın kıyafetten bol bişeyi yok da zıbın falan alıcaz,biberon,hastane çıkışı,emzik..vs..Alışverişini bitirmiş arkadaşlarım siz de tecrübelerinizi aktarır mısınız,ne lazım ne marka alınır falan diye..:26:
yaş incir kavun ve bol su bunlar bana biraz fayda ediyor ama çıkmaza girersem fitil kullanıyorum mecburen
kesinlikle katılıyorum, şuanda mevsimi, kavun ve karpuzu eksik etmeyin eğer şekeriniz yoksa bol bol tüketin, yaş incir, yaş kayısı ( eğer bulamazsanız bunların kurusuda olur kuru siyah kayısı yani gün kurusu ve incir yiyin bol bol ve üstüne hep su için )
canım yettimdaha yeni geldim ben yeni gördüm yazını ama alışverişte ne eksiğin kaldı onu söle ben sana hemen yardımcı olim, ben herşeyimi aldım çok şükür, kıyafet harici şeyler mi kaldı, banyo araç gereçleri, elektronikler vs. mi?
ateşölçer braun , ıslak mendil unibaby yeni doğan,bez prima,bakım ürünlerini sebamed,biberon almadım ama araştırdım en iyisi dr.brown's diyorlar emzikte aynı şekilde almadım ama almak gerekirse avent emzik
kıyafet dışında aklıma gelenler bunlar :26:
Not aldım arkadaşlar sağolun,alacağım şeyler biberon,emzik,ateşölçer,bez,hastane çıkışı(kıyafet bol bol var)gecelik,çanta..vscatycimm alışverişi bitirmedim ama bi kaç tavsiyede bulunayım
elbise kılık kıyafet işinde illa marka diye tutturmanın anlamı yok mutlaka dokun yumuşacık olsun dokusu önemli çok boyalı çok renkli şeylerden kaç ilk giyeceği şeyler için ben crazy bebe aldım mesela hastane çıkışını gayet güzel
emzik biberon işinde avent iyidir dr brownsun biberonlarıda iyi hemde cam onlar
başka ne alacaksınız
canım bir kaç kez yapıp bırakmamak gerek, olacağını varsayıp bi hafta düzenli yapmak lazım ben ancak öyle buldum şifayı, bide ayıptır sölemesi gelince ertelemeyin hemen wcye gidin ertelemekte kabızlığı tetikler, bide gelmesede her gün aynı saatte biraz tuvalette oturun sanki yapacakmışınız gibikızlar ben çok denedim kayısı inciri ama hiç fayda etmdi.eczacı abla demişti suya koy asabah aç karnına iç falan dedendim ama hiç fayda etmedi.fitil de doktorum izin vermiyor bana malesef..öyle böyle idare ediyorum işte
canım bir kaç kez yapıp bırakmamak gerek, olacağını varsayıp bi hafta düzenli yapmak lazım ben ancak öyle buldum şifayı, bide ayıptır sölemesi gelince ertelemeyin hemen wcye gidin ertelemekte kabızlığı tetikler, bide gelmesede her gün aynı saatte biraz tuvalette oturun sanki yapacakmışınız gibi
canım ateşölçer uniden aldım ben hem insan hem nesne için bir cihaz birde uzaktan ölçebiliyor,maması, odasını vs ölçebiliyosun, braun kulaktan ölçeri kimse önermiyor kulağa takılan aparatın sürekli değişmesi lazım ve onuda ayrı paket halinde alman lazım sürekli pek hijyenik değil, yada aparat bittiği zaman ölçemiyosun sürekli kontrol etmen lazım bitip bitmediğini, fikir olsun senin içinde ona göre araştır , biberon süt sağmayla beraber geldi hediye aventin ama en iyisi oymuş, emzik nuk aldım yeni doğan için onu öneriyolar, hastane çıkışı organik 2 takım aldım ( üzerinde boya yada baskı yok sadece nakış var ), beze gelince deneyip görcez biz huggies aldık, bebiş beğenmezse değiştircez, nası başlarsan öyle gidermiş bu bez işi yani totosu neye alışırsa onu istermişNot aldım arkadaşlar sağolun,alacağım şeyler biberon,emzik,ateşölçer,bez,hastane çıkışı(kıyafet bol bol var)gecelik,çanta..vs
riskin yoksa panik yapma bence ama yavaştan hazır etmek gerek bende bu hafta sonu koycam içine aldıklarımıkızlarr bişi sorucam yaa öğle arası kuaföre gittim. bana çantanı hazırladınmı diye sordular bende daha hazırlamadım dedim. bikaç eksiğim var bu ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum. hazırla sen ne olur ne olmaz dediler.bi arkadaş 32 haftalıkken erken doğum yapmış benim hazırdı bu haftalarda dıyo. ama onun riski varmış bebek kanala inmiş. bende öyle bi durum yokki.eşimde akşam çantayı ne zaman hazırlıyoz dıye sordu eksikleirimizi tamamlayalım öyle dedim.bu ayın sonunda annemle alacagız geçmi olurki siz hazırladınızmı çantanızı:26:
Ben de bugün alıcam inş. canım..Artık zamanı geldi,inş. erken doğum olmaz ama ne olur olmaz hazır olmak gerek..kızlarr bişi sorucam yaa öğle arası kuaföre gittim. bana çantanı hazırladınmı diye sordular bende daha hazırlamadım dedim. bikaç eksiğim var bu ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum. hazırla sen ne olur ne olmaz dediler.bi arkadaş 32 haftalıkken erken doğum yapmış benim hazırdı bu haftalarda dıyo. ama onun riski varmış bebek kanala inmiş. bende öyle bi durum yokki.eşimde akşam çantayı ne zaman hazırlıyoz dıye sordu eksikleirimizi tamamlayalım öyle dedim.bu ayın sonunda annemle alacagız geçmi olurki siz hazırladınızmı çantanızı:26:
kızlarr bişi sorucam yaa öğle arası kuaföre gittim. bana çantanı hazırladınmı diye sordular bende daha hazırlamadım dedim. bikaç eksiğim var bu ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum. hazırla sen ne olur ne olmaz dediler.bi arkadaş 32 haftalıkken erken doğum yapmış benim hazırdı bu haftalarda dıyo. ama onun riski varmış bebek kanala inmiş. bende öyle bi durum yokki.eşimde akşam çantayı ne zaman hazırlıyoz dıye sordu eksikleirimizi tamamlayalım öyle dedim.bu ayın sonunda annemle alacagız geçmi olurki siz hazırladınızmı çantanızı:26:
Not aldım arkadaşlar sağolun,alacağım şeyler biberon,emzik,ateşölçer,bez,hastane çıkışı(kıyafet bol bol var)gecelik,çanta..vs
eneee bana iki ayrı komşumda bi tabak incir getirmiş dolapta öylece duruyo. eve gidince yiyim barikesinlikle katılıyorum, şuanda mevsimi, kavun ve karpuzu eksik etmeyin eğer şekeriniz yoksa bol bol tüketin, yaş incir, yaş kayısı ( eğer bulamazsanız bunların kurusuda olur kuru siyah kayısı yani gün kurusu ve incir yiyin bol bol ve üstüne hep su için )
canım ateşölçer uniden aldım ben hem insan hem nesne için bir cihaz birde uzaktan ölçebiliyor,maması, odasını vs ölçebiliyosun, braun kulaktan ölçeri kimse önermiyor kulağa takılan aparatın sürekli değişmesi lazım ve onuda ayrı paket halinde alman lazım sürekli pek hijyenik değil, yada aparat bittiği zaman ölçemiyosun sürekli kontrol etmen lazım bitip bitmediğini, fikir olsun senin içinde ona göre araştır , biberon süt sağmayla beraber geldi hediye aventin ama en iyisi oymuş, emzik nuk aldım yeni doğan için onu öneriyolar, hastane çıkışı organik 2 takım aldım ( üzerinde boya yada baskı yok sadece nakış var ), beze gelince deneyip görcez biz huggies aldık, bebiş beğenmezse değiştircez, nası başlarsan öyle gidermiş bu bez işi yani totosu neye alışırsa onu istermiş
riskin yoksa panik yapma bence ama yavaştan hazır etmek gerek bende bu hafta sonu koycam içine aldıklarımı
Ben de bugün alıcam inş. canım..Artık zamanı geldi,inş. erken doğum olmaz ama ne olur olmaz hazır olmak gerek..
cnm Allah korusun erken doğum olsa çantamı düşünücen yakının varsa 1 saatlik bişey eltimin çantası bile yoktu o doğuma girdi çıkana kadar herşey alındı takma bunları
kızlarr bişi sorucam yaa öğle arası kuaföre gittim. bana çantanı hazırladınmı diye sordular bende daha hazırlamadım dedim. bikaç eksiğim var bu ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum. hazırla sen ne olur ne olmaz dediler.bi arkadaş 32 haftalıkken erken doğum yapmış benim hazırdı bu haftalarda dıyo. ama onun riski varmış bebek kanala inmiş. bende öyle bi durum yokki.eşimde akşam çantayı ne zaman hazırlıyoz dıye sordu eksikleirimizi tamamlayalım öyle dedim.bu ayın sonunda annemle alacagız geçmi olurki siz hazırladınızmı çantanızı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?