2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

dr la konuş nasıl bir ortamda çalıştığını hem bilgi de almış olursun yönlendirir seni hem de işverene gidip böyleyken böyle diyebilirsin. canım yine iyi niyetle durumunu anlat. belki düşündüğün gibi olmaz dr un söylediği gibi bir ortamda çalışabilirsin yani senin şartlarına uygun. sonuçta işveren de kendince haklı. orta yol bulmalı. ayrıca personelini de kaybetmek istemez. kim gelse aynı sebep olacaktır. senin de şartlarına uyacaktır. uyumalıdır. ama sorun olursa işten sakın çıkma. doğum parası falan alıyorsun. doğuma kadar çalış. tabi uygun şartlarda. yok illa gireceksin boyaya denilirse araştır. internette araştır çevrene sor kimyager olanlara sor . maalesef canım hamile kimyager tanıdığım da olmadı.

Ama mutlaka bir çaresi vardır. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Burun tuıkanıklığı bende de oluyor özellikle sabah ve akşam yatarken . Hamilelik sürecince normal olduğunu duymuştum.

bilgin olsun.
evet bende duydum. ama işte ben de polip olunca gündüz de oluyor. grip gibiyim sürekli grip misin deniliyor . polip var bende.. ancak akşam ve sabah dediğin gibi daha ağır oluyor.

pıt pıttt gelsin hoşgelsin...........
inşallah..

maşalllah...

canlar nasılsınız bebişlere iyi bakıyosunuz demi onlar bizim meleklerimiz:))
iyiyiz bakıyoruz teyzesi..teşekkürler

Kızlar benide aranıza alın bende salı gunu ogrendım hamıle oldugumu beta hcg 3018 cıktı fakat kese falan gorunmedı doktor daha cok kucuk o yuzden gorunmemıs olabılır dedı ve 2 hafta sonra tekrar cagırdı.

hoşgeldin....görünür görünür.. inşallah iyi gelişir.

chemist, önce dr unla konuş bence, risklerin derecesini, korunma yöntemlerini öğren.
ilk aylar önemli, mümkünse iş yerinde bölümünü değiştirsinler. konuşmak için çok fazla beklemezdim bu yüzden.
havalandırmanın bakımını ne derece yapılıyor, onu da araştır biraz. maskenin koruma oranı nedir?
inş sorunsuz, bebeğin için iyi olacak sonucu alırsın.

Hosbulduk canım. İnşallah ay sonunda gıttıgımde hersey normal olur.

teşekkür ederiz. inşallah biz de sizin gibi yeni doğacak olanlara destek oluruz. allah uzun ömür versin kızımıza.. çatlak falan oluyormuydu. yani ileride görecez dr umuza zamanla da sorarız ama bunun için krem sürüyor bazıları ama çoğu da zeytinyağ sürüyormuş. siz ne yaptınız nasıl geçirdiniz o günleri ..

neslihakan ben bebeyağı kullandım bol bol bunun bir kremi falan yok aslında tamamen bünyeyle alakalı deli gibi krem süren arkadaşalrımız bile çatladı önemli olan nekadar az olduğu benim çatlayım sadece bir kalçamda bir çizik şeklinde var ve sadecce bebe yağı kullandım vucudunuzu nemli tutmanız lazım özellikle 4. aydan sonra genişlemeye başlayacaksınız 6-7.ci ayda birden artacak nasıl kilo aldığınıza siz bile inanamayacaksınız zaten 8 aydan sonra siz yemesenizde kilo almaya devam edeceksiniz:)

Merhabalar arkadaşlar,ben de inşallah ekimde bebeğimi kucağıma alacağım Allah nasip ederse..5 hafta 5 günlük hamileyim,geçen hafta kesem gözüktü haftaya da inş. kan sayımı ile birlikte bebeğimin minicik kalbini dinleyeceğiz :) Ara ara rahmimde hafif sızılar olabiliyor sanırım normaldir,doktorum aşırı kanman ve aşırı kusman harici endişelenme dedi.Geçen yıl ağustos ayında 5 haftalık bebeğim düştüğü için ara sıra ebdişelenmiyor değilim ama inanıyorum ki Rabbim izin vermediği sürece hiçbişey olmaz..

Kızlar ya benim geç döllenme olmuştu 2hafta geriden geliyordu ama şimdi o açığı kapatmış hemen hemen Eylül 18 Allah izin verirse dogum tarihim yani Eylül annesi olacakmış gibi gözüküyorum :)

canım bana da doktor geç döllenme olabilir dedi sat'ım 5 ocak dün beta hcg yaptırdık 160,16 çıktı çok korkuyorum senin nasıl olmuştu

Kızlar ya benim geç döllenme olmuştu 2hafta geriden geliyordu ama şimdi o açığı kapatmış hemen hemen Eylül 18 Allah izin verirse dogum tarihim yani Eylül annesi olacakmış gibi gözüküyorum :)

canım bana da doktor geç döllenme olabilir dedi ya da... dün beta hcg 160,16 çıktı çok korkuyorum senin nasıl olmuştu

kızlar ben yavaş yavaş çıkayım da tahlil sonuççlarımı almaya gideyim....
bana dua edin nolur....
öpüyorum sizleri

Benimde vajinal baktı. Bebeği inan sende çok net görüyorsun sakıntedirgin olma. muaynede korkulacak birşey yok canım.

Canım ben o kadar rahatlatıyorsunki,hiçbir negatif düşüncem kalmıyor:)Daha öncede vajinal ultrasondan baktırmıştım canım,o yüzden tedirgin olmuyorum ama keseyi göremezsem,düşük yaptıysam diye çok korkuyorum
Annemle konuştum bugün,ağrın yoksa kanamanda çok değilse korkma.Zaten düşükte parçacıklar falan gelir dedi.Biraz rahatladım.

Araıza hoşgeldin canım. ilkinde kötü bir tecribe yaşamışsın bundan sonrası inşallah iyi olacak bu sefer bizimle bebeğiniz kucaklayacaksın. Kramplar çok normal yedinci hafta bitecek hala ara ara devam ediyor. bazen yoğun bazen az olabilecek şeyler rahat ol üzme sakın kendini hamileliğin tadını çıkar

Canım benim düşük olsa ağrıdan yerinde duramazsın ve arkasında da kanaman olur deli gibi annen haklı. Sen olumlu düşünmeye devam et. Herşey güzel olacak. Hiçç evham yapmaya gerek yok. sonucta hepimiz hemen hemen aynıyız. Doktoruna gidince sağlıklı geliştiğini öğrenince daha da iyi olacaksın bu arada dinlemeye devam et. Yorma kendini. Bugün daha sakindir işlerin.

merhaba kızlar
Allah nasip ederse bende ekim annesi olacağım. bugün inşallah 5 de keseyi görmeye gideceğiz.

2 yıl bekleyışın, 1 düşüğün ve 1 tutmayan aşı sonrasında Rabbim meleğimi verdi inşallah. inşallah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olur

hepinize sevgiler

Teşekkür ederim,meşakatli ama sonucu çok güzel bir süreçteyiz :)

Tırssssttttıımmm şimdi :18:. şişeceksin deyince zaten çok uzun boylu biri değilim kendimi şişmiş düşünemiyorum. Top gibi yuvarlanırım herhalde

tavsiyen için teşekkürler tecrübe başka

Yok canım zaten rahatsızım kalkamıyorum diyorum,müşteriler kendileri alıp deneyip kasaya geliyorlar:)))
Çok ilginçtir hiç ağrım sızım yok maşaAllahAcaba üstüne mi görüyorum napıyorum diyorum:)

Hoşgeldin canım,güzel haberlerini bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…