2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Anlayisli bir yer olmasini birak bir kenara kurumsal bir yer degil , bu yuzden muhtemelen kapi gozukur bana bu konuda orta yol bulacaklarıni sanmiyorum , napalım kısmet , bebegim saglikli oldunda is elbet bulunur ...

İş kanunu araştır kesinlikle seni hamileliğinde işten çıkartamazlar . senin sağlığın açısındansana uygun iş vermek zorundalar hakların var. Bırak en azından çocuk doğana kadar bunu kullan çocuk doğunca çıkarsın işten dediğin bi bir yerse. Şuan seni çıkartırlarsada kaç yıllık çalışıyorsun bilmiyorum ama tazminatını vermek zorundalar. Sakın sessiz kalma

kizlarrrrrr rabbim hepinizin yawrusunu kucaginiza almayi nasip eder insalalhhhhhhhh

Kızlar benide aranıza alın bende salı gunu ogrendım hamıle oldugumu beta hcg 3018 cıktı fakat kese falan gorunmedı doktor daha cok kucuk o yuzden gorunmemıs olabılır dedı ve 2 hafta sonra tekrar cagırdı.

selam kızlar en son 4+3 te gittim doktora hcg değerim 2400 lerdeydi ama keseyi net göremedik varla yok arası bişey vardı haftaya tekrar gidicez inş o zaman görürüz bütün bebişlerimiz sağlıkla gelsin öpüyorum sizi:)

Kızlar benide aranıza alın bende salı gunu ogrendım hamıle oldugumu beta hcg 3018 cıktı fakat kese falan gorunmedı doktor daha cok kucuk o yuzden gorunmemıs olabılır dedı ve 2 hafta sonra tekrar cagırdı.

cnm hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin hoşgeldin

cnm hayırlı olsun nekadarlık olduğunu söledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…