Anlayisli bir yer olmasini birak bir kenara kurumsal bir yer degil , bu yuzden muhtemelen kapi gozukur banabu konuda orta yol bulacaklarıni sanmiyorum , napalım kısmet , bebegim saglikli oldunda is elbet bulunur ...
Biz iyiyiz sen nasılsın Büyütüyoruz teyzesi. Yaramazlık yapa yapa büyüyorlar işte :) seninki nasıl muzurluk yapıyormu?
Kizlar birazdan ilk dr randevumuz icin gidicez dualarinizi eksik etmeyin
cnm bugün benim 5+6 olması lazım bilmiyorumki
Takviminde 6, haftada gözüküyorsun. o zaman kese gözükür gittiğinde.
sizce ne zmaan gitmeliyinm kalp atısları veya kesesini görmeye
Kızlar benide aranıza alın bende salı gunu ogrendım hamıle oldugumu beta hcg 3018 cıktı fakat kese falan gorunmedı doktor daha cok kucuk o yuzden gorunmemıs olabılır dedı ve 2 hafta sonra tekrar cagırdı.
bekleybilirsen haftaya bugün için randevu al. Şansın varsa kalp atışlarını da duyabilirsin.
Sen mümkün olduğunca yorma kendini. Keseyi ne zaman görebilirmiş doktor ne dedi?
Kızlar benide aranıza alın bende salı gunu ogrendım hamıle oldugumu beta hcg 3018 cıktı fakat kese falan gorunmedı doktor daha cok kucuk o yuzden gorunmemıs olabılır dedı ve 2 hafta sonra tekrar cagırdı.
Canım doktorum salı günü vajinal ultrasonla görebiliriz dedi.
Canım doktorum salı günü vajinal ultrasonla görebiliriz dedi.
cnm hayırlı olsun nekadarlık olduğunu söledimi
Daha cok kucuk dedı canım ultrasonda bile goremedı doktor. ama ben sat a gore hesapladıgımda 5 haftalık oluyo.
sat tarihin ne cnm
10 ocak canım senınle yakın galıba gunlerımız?
evet cnm benimkide 8 ocak birbirimize haber werelim ne yaparsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?