2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sen havuzlu hana mı gideceksin çok çesit var zaten orada kıyaslayıp alma şansın olacaktır
Canım ben İzmitte yaşıyorum,geçen sene Bursadaydım ..Merkezde yaşıyoruz,annemler hemen hemen adresleri belirlemişler zaten ,çok zorlanmıcaz inş..Sadece korktuğum sıcak hava..

canım riskin yoksa ağrın sızın yoksa yap yavaş yavaş..ama sıkıntı stres haline de getirme benim daha hiçbişeyim yok

Siz nasıl canta alacaksınız kızlar? Ben evden valiz mı kullansam diyorum hastane icin. Anne bebek çantası hastaneye alınmıyor zaten dimi.

inşallah bi sıkıntı yoktur

bende daha hazırlamadım canım haftaya ablam gelecek onunla birlikte yapıcaz inşallah kısmetse hem odasıda gelecek oglumun tehlike yoksa çok takılma hazırlanır merak etme

Tırnak Bakım Seti (Chicco)
-Törpü
-Tırnak Makası
-Makas
Tarak Seti (Chicco)
-Tarak
-Fırça
Biberon Seti (Avent)
Kaşık
Emzik
Burun Aspiratörü
Yıkama Torbası
Yedek Havlu
Termometre
Ateş Ölçer (Araştırıyorum)
Uyku Seti
Alez
Nevresim Takımı
Battaniye (2 örme,2 peluş,penye zaten hastane çıkışında var)
Küvet Filesi
Maşrapa
Banyo Süngeri
Banyo Kovası
Bebek Bakım Seti (Sebamed)
-Şampuan
-Losyon
-Bebek Yağı
-Kulak Temizleme Çöpü
-Islak Mendil
-Bebek Bezi
-Pişik Kremi
Oyuncak
-Dönence
-Çıngırak...
Çanta
Steril Top Pamuk (Göbek Temizliği için)
Göbek Bağı Bandı
Emzirme Sütyeni ve Atleti
Külot
Pijama-Gecelik-Sabahlık
Tellik
Çorap
Saç Bandı
Hastane için Ped
Ben kıyafetleri tamamladım.Yenidoğan,0-3 ay,3-6 ay abartmadan hepsinden aldım.Uzun kollu zıbın,ayaklı-eldivenli tulum,pijama takımı,örme hırka-yelek-patik,hastane çıkışı,önlük-şapka-eldiven-ağız bezi,uyku tulumu aklıma gelenler bunlar.
Bi de işte görümcemden aldıklarım var bebek arabası,ana kucağı,mama sandalyesi,park yatak,büyüyen yatak.
Dilerim fikir sahibi olursunuz eksiğim varsa yazarsanız sevinirim

fasülye ve serap hoigeldiniz kızlar

Canım ben İzmitte yaşıyorum,geçen sene Bursadaydım ..Merkezde yaşıyoruz,annemler hemen hemen adresleri belirlemişler zaten ,çok zorlanmıcaz inş..Sadece korktuğum sıcak hava..
suyuna dikkat et susuz kalma dinlene dinlene yap alışverişini tansiyonun düşmesin dikkat et
Siz nasıl canta alacaksınız kızlar? Ben evden valiz mı kullansam diyorum hastane icin. Anne bebek çantası hastaneye alınmıyor zaten dimi.

ben bebegin çantasını aldım ama kendime alsammı kararsızım evdeki valizden kullansak olmamı ???

bildiğim kadarıyla alıolar cnm

ben evdeki seyahat valizimi kullancam canım, bebişinde benimde tüm araç gereçleri ancak o alır, hatta hazırlayıp arabanın bagajına atçazki hep orda dursun nolur nolmaz diye

normal doğumu hiiç düşünmüyorum düşünemiyorum..çok korktum duyduklarımdan sonra..çok korkuttular beni..ben artık isteseme doğuramam yapamam sezeryan yapıcam ben..

bence bunun korkmakla pek alakası yok..
2 saatte 4 saatte doğuran arkadaşlarım var..
çok rahat normal doğum yapan..
bilmiyorum ırsi mi benim annem de beni doğurmak için 3 gün sancı çekmiş

ben kendimden örnek vereyim ama sen korkma belki şanslı gruptansındr..
ben hiç korkmuyordum..
benden cesur yık diyordum..hatta internetten normal doğum videolarını bile izleyebiliyrdm.
ama ne oldu sancı günü geldi çattı..
beni de suni sancı çok kötü diye korkutmuşlardı..o yüzden suni sancı yaptımadım..
ben dah doğal sancıya dayanamıyrm.
14 saat dile kolay çektim dktor 4,5 saat daha çekrsem ancak normal doğum yapabileceğimi söyledi
benim 1 d dayanacak halim yoktu

ben en iyisi bugün gidip eksiklerimi tamamlayım. hafta sonuda kıyafetlerini yıkar ütülerim çantasını hazırlarım içim rahat eder

ayrı ayrı yapmıcakmsın çantayı bebek için senin için

ıyı fıkır aslında arabanın bagajına atmak telaştan unutulmaz hemde
:128:

yok canım ayrı yapmıcam gerek yok, hepsi bir yerde dursun, zaten bebişin bi hastane çıkış seti koncak onlarda minnacık bişi, geriye kalan benimkiler olcak süs püs malzemeleri falan anca bir valiz eder, ayırmıcam eşyaları, birde bebişin eşyalarını bitek hastaneden çıkarken giydiriyolar, hastanede olduğu sürece hastanedeki kıyafetleri giycek zaten

kızlar işimiz çoktu kızımın kıyafetlrin 1. turu yıkanmış bulunmakta çok duygulu ve guzel bir duygu sağ salım kucagıma alayımm inş. çok da zevklı mınık mınık evde bunlarımıda gorecektım ağlayasım geldiiii

ayy catycimm sende mi izmitlisin çok fazla tercihin yok zaten gümüşcüler hanındaki mağazalar var oraya bakacaksın oyyy kurban olurum bi izmitli daha buldum

1 saat içinde olurda içine sinmez cnm yaD:

bebek sağlıklı olsun da gerisi teferruat sonradan bile alınır..önemli olan sağlık..ben 1 aydır kasılmalar ve erken doğumdan yatan biri olarak hiç kıyafet çanta vs. aklıma gelmiyor malesef..düşünmüyorum da açıkçası tek istediğim zamanında gelmesi sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…