Canım ben İzmitte yaşıyorum,geçen sene Bursadaydım ..Merkezde yaşıyoruz,annemler hemen hemen adresleri belirlemişler zaten ,çok zorlanmıcaz inş..Sadece korktuğum sıcak hava..sen havuzlu hana mı gideceksin çok çesit var zaten orada kıyaslayıp alma şansın olacaktır
kızlarr bişi sorucam yaa öğle arası kuaföre gittim. bana çantanı hazırladınmı diye sordular bende daha hazırlamadım dedim. bikaç eksiğim var bu ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum. hazırla sen ne olur ne olmaz dediler.bi arkadaş 32 haftalıkken erken doğum yapmış benim hazırdı bu haftalarda dıyo. ama onun riski varmış bebek kanala inmiş. bende öyle bi durum yokki.eşimde akşam çantayı ne zaman hazırlıyoz dıye sordu eksikleirimizi tamamlayalım öyle dedim.bu ayın sonunda annemle alacagız geçmi olurki siz hazırladınızmı çantanızı:26:
eneee bana iki ayrı komşumda bi tabak incir getirmiş dolapta öylece duruyo. eve gidince yiyim bari
ben ayın sonunu beklemeden cantayı bugun alsammı annemi beklemeden:26:eşimde kim ne dedi telaşlandın dıyecek.hastane çıkışı bez biberon emzik hepsi hazır yıkanıp ütülenecek çanta alınıp içine koyulacak
inşallah bi sıkıntı yokturCanım ben emzik vs gibi seyleri almadım daha. Marka veremeyeceğim o yüzden. Kiyafet aldım bende bol bol.
Normal istiyorum ama 15 kilo aldım bende. Birde bebek henüz donmedi. Gerçi daha vakit var. Bir de tup bebek oldugu icin sezeryan daha cazip geliyor Drlara.
SansimCoku daha o zaman girmeyeceğim dediğinden beri gitmedim ben. Looriyi bende demin sordum.
kızlarr bişi sorucam yaa öğle arası kuaföre gittim. bana çantanı hazırladınmı diye sordular bende daha hazırlamadım dedim. bikaç eksiğim var bu ayın sonunda hazırlamayı düşünüyorum. hazırla sen ne olur ne olmaz dediler.bi arkadaş 32 haftalıkken erken doğum yapmış benim hazırdı bu haftalarda dıyo. ama onun riski varmış bebek kanala inmiş. bende öyle bi durum yokki.eşimde akşam çantayı ne zaman hazırlıyoz dıye sordu eksikleirimizi tamamlayalım öyle dedim.bu ayın sonunda annemle alacagız geçmi olurki siz hazırladınızmı çantanızı:26:
suyuna dikkat et susuz kalma dinlene dinlene yap alışverişini tansiyonun düşmesin dikkat etCanım ben İzmitte yaşıyorum,geçen sene Bursadaydım ..Merkezde yaşıyoruz,annemler hemen hemen adresleri belirlemişler zaten ,çok zorlanmıcaz inş..Sadece korktuğum sıcak hava..
Siz nasıl canta alacaksınız kızlar? Ben evden valiz mı kullansam diyorum hastane icin. Anne bebek çantası hastaneye alınmıyor zaten dimi.
cnm Allah korusun erken doğum olsa çantamı düşünücen yakının varsa 1 saatlik bişey eltimin çantası bile yoktu o doğuma girdi çıkana kadar herşey alındı takma bunları
fasülye ve serap hoigeldiniz kızlar
suyuna dikkat et susuz kalma dinlene dinlene yap alışverişini tansiyonun düşmesin dikkat et
ben bebegin çantasını aldım ama kendime alsammı kararsızım evdeki valizden kullansak olmamı ???
ben evdeki seyahat valizimi kullancam canım, bebişinde benimde tüm araç gereçleri ancak o alır, hatta hazırlayıp arabanın bagajına atçazki hep orda dursun nolur nolmaz diyeSiz nasıl canta alacaksınız kızlar? Ben evden valiz mı kullansam diyorum hastane icin. Anne bebek çantası hastaneye alınmıyor zaten dimi.
fasülye ve serap hoigeldiniz kızlar
suyuna dikkat et susuz kalma dinlene dinlene yap alışverişini tansiyonun düşmesin dikkat et
ben bebegin çantasını aldım ama kendime alsammı kararsızım evdeki valizden kullansak olmamı ???
normal doğumu hiiç düşünmüyorum düşünemiyorum..çok korktum duyduklarımdan sonra..çok korkuttular beni..ben artık isteseme doğuramam yapamam sezeryan yapıcam ben..
ben evdeki seyahat valizimi kullancam canım, bebişinde benimde tüm araç gereçleri ancak o alır, hatta hazırlayıp arabanın bagajına atçazki hep orda dursun nolur nolmaz diye
ben evdeki seyahat valizimi kullancam canım, bebişinde benimde tüm araç gereçleri ancak o alır, hatta hazırlayıp arabanın bagajına atçazki hep orda dursun nolur nolmaz diye
ayrı ayrı yapmıcakmsın çantayı bebek için senin için
ıyı fıkır aslında arabanın bagajına atmak telaştan unutulmaz hemde
:128:
Canım ben İzmitte yaşıyorum,geçen sene Bursadaydım ..Merkezde yaşıyoruz,annemler hemen hemen adresleri belirlemişler zaten ,çok zorlanmıcaz inş..Sadece korktuğum sıcak hava..
1 saat içinde olurda içine sinmez cnm yaD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?