fasülye ve serap hoigeldiniz kızlar
suyuna dikkat et susuz kalma dinlene dinlene yap alışverişini tansiyonun düşmesin dikkat et
ben bebegin çantasını aldım ama kendime alsammı kararsızım evdeki valizden kullansak olmamı ???
oh hadi hayırlısı olsun bakalım allah tamamına erdirsin canım, mutlulukla ve sağlıkla giydireceğin günleride görürsün inşallahkızlar işimiz çoktu kızımın kıyafetlrin 1. turu yıkanmış bulunmaktaçok duygulu ve guzel bir duygu sağ salım kucagıma alayımm inş. çok da zevklı mınık mınık evde bunlarımıda gorecektım ağlayasım geldiiii
yok canım ayrı yapmıcam gerek yok, hepsi bir yerde dursun, zaten bebişin bi hastane çıkış seti koncak onlarda minnacık bişi, geriye kalan benimkiler olcak süs püs malzemeleri falan anca bir valiz eder, ayırmıcam eşyaları, birde bebişin eşyalarını bitek hastaneden çıkarken giydiriyolar, hastanede olduğu sürece hastanedeki kıyafetleri giycek zaten
Kızlar biz cumartesi pusetimizin siparişini verdik, bu kadar gezmeye araştırmaya değdi diyebilirim, içimide sindi, rahatladım, kargoya verdiler bakalım yarın bizde olur inşallah
Sola pushchair from Mamas & Papas - The flexible, functional & fun pushchair
oh hadi hayırlısı olsun bakalım allah tamamına erdirsin canım, mutlulukla ve sağlıkla giydireceğin günleride görürsün inşallah
bebek sağlıklı olsun da gerisi teferruat sonradan bile alınır..önemli olan sağlık..ben 1 aydır kasılmalar ve erken doğumdan yatan biri olarak hiç kıyafet çanta vs. aklıma gelmiyor malesef..düşünmüyorum da açıkçası tek istediğim zamanında gelmesi sağlıklı olması
Bende öyle yapayım diyorum.ben evdeki seyahat valizimi kullancam canım, bebişinde benimde tüm araç gereçleri ancak o alır, hatta hazırlayıp arabanın bagajına atçazki hep orda dursun nolur nolmaz diye
yok canım ayrı yapmıcam gerek yok, hepsi bir yerde dursun, zaten bebişin bi hastane çıkış seti koncak onlarda minnacık bişi, geriye kalan benimkiler olcak süs püs malzemeleri falan anca bir valiz eder, ayırmıcam eşyaları, birde bebişin eşyalarını bitek hastaneden çıkarken giydiriyolar, hastanede olduğu sürece hastanedeki kıyafetleri giycek zaten
anladım canım bakalım ablam gelsinde bende belki tek valiz yaparım bebişinkileri poşetler öyle koyarımyok canım ayrı yapmıcam gerek yok, hepsi bir yerde dursun, zaten bebişin bi hastane çıkış seti koncak onlarda minnacık bişi, geriye kalan benimkiler olcak süs püs malzemeleri falan anca bir valiz eder, ayırmıcam eşyaları, birde bebişin eşyalarını bitek hastaneden çıkarken giydiriyolar, hastanede olduğu sürece hastanedeki kıyafetleri giycek zaten
oy oy ben 7 sene beklemiş biri olarak şuan evde onun eşyalarının bulunmasına inanamıyorum bile hala. Rabbim saglıkla kucagımıza versin ondan sonra inanıcam galibakızlar işimiz çoktu kızımın kıyafetlrin 1. turu yıkanmış bulunmaktaçok duygulu ve guzel bir duygu sağ salım kucagıma alayımm inş. çok da zevklı mınık mınık evde bunlarımıda gorecektım ağlayasım geldiiii
Ben de evden valiz alsam diyorum. Çünkü sonra zaten bir daha kullanmam hastane icin canta alırsan. Gereksiz masraf yapmayayım diyorum.
orası öle cnm allah kolaylık versin bnde 4 gün yattım hastanede benimde birden su geldi allahtan rahim kapandı gelen suda fazla suymus kurtuldum allahım hepimize kolaylık versin.. kıyafettir süstür onlar işin kolay yanları
hastane kıyafet mı verıyorr nerde yaşıyosun canım sen.ben 2 tane 10 lu hastane cıkısı aldım bezıydı emzıgı bıberonu her ıhtımale karşı ekstra battanıye ıslak mendılı falan derken benımkı kucuk bır canta tutacak bırde kendım çanta yapmam lazım terlıgı gecelıgı makyaj malzemesipedi şalı malı derken....ancayok canım ayrı yapmıcam gerek yok, hepsi bir yerde dursun, zaten bebişin bi hastane çıkış seti koncak onlarda minnacık bişi, geriye kalan benimkiler olcak süs püs malzemeleri falan anca bir valiz eder, ayırmıcam eşyaları, birde bebişin eşyalarını bitek hastaneden çıkarken giydiriyolar, hastanede olduğu sürece hastanedeki kıyafetleri giycek zaten
öylemi? peki kasılman olmuşmuydu fazla su olunca da kasılıyormuş rahim.geçmiş olsun cnm..kaç haftalıktın o zaman..benim hala kasılmam var ilaç alıyorum ama tamamen geçmedi
ankaradaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ben bu bebek süslerini nerde bulabilirim magnetleriyle birlikte ama tarih belli deil o ne olacak tarihte yazıolar ya üstlerine hiç denk gelmedim tam setlerine
hastanedemı dağıtcan canım ben onları mevludunde dagıtıcam kısmetse ozaman tarıh yazılır hastanede sadece cıkolata verıcem hanı kalplı oluyo ustunde bebek bıblosu oluyoo mınık magntlı suslerın sıparısını verıcem ama dogumdan sonra hazrlansın ddıcem 40.da mevluudunde ınş
yok cnm hiç bi kasılmam ağrım hiç bir belirti yok sabaha ıslanmıs az bişiy ter zanettim deiştirdim yattım 1 saat sonra baya ıslanmış eşim acile götürdü rahim acılmıs dediler önlüğü giydirdiler travay odasına beklettiler doğuma alcaklardı 26.haftamda işte sonra baktılar rahim kapanmış nolur nolmaz die 4 gün yatırdılar işte allaha şükür iyiyim şimdi benim suyum fazlaymış o gelmiş cok su içiyorum doktor allahtan o avantajın war dedi yoksa doğum gerçekleşirdi dedi
hastanedemı dağıtcan canım ben onları mevludunde dagıtıcam kısmetse ozaman tarıh yazılır hastanede sadece cıkolata verıcem hanı kalplı oluyo ustunde bebek bıblosu oluyoo mınık magntlı suslerın sıparısını verıcem ama dogumdan sonra hazrlansın ddıcem 40.da mevluudunde ınş
Hastanede verilmiyor mu cnm ya şekerler mevlüde ayrı yapılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum(
anladım cnm rahmin kapanması ii olmuş Allah korusun şu 34. haftayı bir devirseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?