2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Ben de evden valiz alsam diyorum. Çünkü sonra zaten bir daha kullanmam hastane icin canta alırsan. Gereksiz masraf yapmayayım diyorum.

oh hadi hayırlısı olsun bakalım allah tamamına erdirsin canım, mutlulukla ve sağlıkla giydireceğin günleride görürsün inşallah

ben ıkı canta yaptım ya bebısınkılerı ayrı koydum onlar tamamdır benımde bır ıkı eksıgım kaldı bu hafta halledeyım dıyorum bakalım

oh hadi hayırlısı olsun bakalım allah tamamına erdirsin canım, mutlulukla ve sağlıkla giydireceğin günleride görürsün inşallah

amın canım ya bırde uzerınde gordukmu naparız acaba gelmeden bır evde ne hısler yaşatıyo Allahım ısteyen herkese nasıp etsınn aratmasın herkese yaşatsınnn

orası öle cnm allah kolaylık versin bnde 4 gün yattım hastanede benimde birden su geldi allahtan rahim kapandı gelen suda fazla suymus kurtuldum allahım hepimize kolaylık versin.. kıyafettir süstür onlar işin kolay yanları

ben evdeki seyahat valizimi kullancam canım, bebişinde benimde tüm araç gereçleri ancak o alır, hatta hazırlayıp arabanın bagajına atçazki hep orda dursun nolur nolmaz diye

Bende öyle yapayım diyorum.

Hastanede bizim koyduğumuz hastane çıkışını giydirmiyorlar mı? Gerçi adı üstünde "hastane çıkışı" çıkarken giydirilir.
Hastane süslerini aldınız mı? Ben almadım. Havuzlu hana da gidemiyorum. Nerde satılır bunlar baska?
Ben Büyükçekmece beylikduzu avcılar da bulmaya çalışıyorum.
Yada netten sipariş verilir mı?

anladım canım bakalım ablam gelsinde bende belki tek valiz yaparım bebişinkileri poşetler öyle koyarım
oy oy ben 7 sene beklemiş biri olarak şuan evde onun eşyalarının bulunmasına inanamıyorum bile hala. Rabbim saglıkla kucagımıza versin ondan sonra inanıcam galiba
Ben de evden valiz alsam diyorum. Çünkü sonra zaten bir daha kullanmam hastane icin canta alırsan. Gereksiz masraf yapmayayım diyorum.

bencede mantıklı

öylemi? peki kasılman olmuşmuydu fazla su olunca da kasılıyormuş rahim.geçmiş olsun cnm..kaç haftalıktın o zaman..benim hala kasılmam var ilaç alıyorum ama tamamen geçmedi

hastane kıyafet mı verıyorr nerde yaşıyosun canım sen.ben 2 tane 10 lu hastane cıkısı aldım bezıydı emzıgı bıberonu her ıhtımale karşı ekstra battanıye ıslak mendılı falan derken benımkı kucuk bır canta tutacak bırde kendım çanta yapmam lazım terlıgı gecelıgı makyaj malzemesipedi şalı malı derken....anca

ankaradaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ben bu bebek süslerini nerde bulabilirim magnetleriyle birlikte ama tarih belli deil o ne olacak tarihte yazıolar ya üstlerine hiç denk gelmedim tam setlerine

öylemi? peki kasılman olmuşmuydu fazla su olunca da kasılıyormuş rahim.geçmiş olsun cnm..kaç haftalıktın o zaman..benim hala kasılmam var ilaç alıyorum ama tamamen geçmedi

yok cnm hiç bi kasılmam ağrım hiç bir belirti yok sabaha ıslanmıs az bişiy ter zanettim deiştirdim yattım 1 saat sonra baya ıslanmış eşim acile götürdü rahim acılmıs dediler önlüğü giydirdiler travay odasına beklettiler doğuma alcaklardı 26.haftamda işte sonra baktılar rahim kapanmış nolur nolmaz die 4 gün yatırdılar işte allaha şükür iyiyim şimdi benim suyum fazlaymış o gelmiş cok su içiyorum doktor allahtan o avantajın war dedi yoksa doğum gerçekleşirdi dedi

ankaradaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ben bu bebek süslerini nerde bulabilirim magnetleriyle birlikte ama tarih belli deil o ne olacak tarihte yazıolar ya üstlerine hiç denk gelmedim tam setlerine

hastanedemı dağıtcan canım ben onları mevludunde dagıtıcam kısmetse ozaman tarıh yazılır hastanede sadece cıkolata verıcem hanı kalplı oluyo ustunde bebek bıblosu oluyoo mınık magntlı suslerın sıparısını verıcem ama dogumdan sonra hazrlansın ddıcem 40.da mevluudunde ınş

Hastanede verilmiyor mu cnm ya şekerler mevlüde ayrı yapılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum(

anladım cnm rahmin kapanması ii olmuş Allah korusun şu 34. haftayı bir devirseydik

Bende aslında hastanede de mevlidinde de magnet dağıtmak istiyorum. Ayrı model. Mevlitte de hastane de de çikolata da dağıtmak istiyorum senin dediğinden.
Cok mu fazla olur.

dogru bak ben düşünenemişim onu mevlütte dagıtılır hastaneyede çikolata ve süsleri ama hepsini bi yerde yaptırıyım çikolata hariç diger hastane süsleri magnetleri falan bilmiorumki nerelerde yapıolar ankarada

Hastanede verilmiyor mu cnm ya şekerler mevlüde ayrı yapılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum(

evet hastaned eseker verıcem mevkudunde dolap susu verıcem ben canım bazıları hastanedd esadece cıkolata verıyo bırde gelenlere dolap susu verıyor tercıhe kalmış bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…