dogru bak ben düşünenemişim onu mevlütte dagıtılır hastaneyede çikolata ve süsleri ama hepsini bi yerde yaptırıyım çikolata hariç diger hastane süsleri magnetleri falan bilmiorumki nerelerde yapıolar ankarada
kız anaların puiko yu ekleyın facenızden cok guzel şeyler var ben bi tanee aldım hastane cıkışımız bizim minniey mause lu kırmızı ona uygun bant buldummm bırde kocamannnnn gullu bısey alıcam resımlerde cok tatlı duruyo bbeklerde
facen varmı orda bı sıte vrıcem ben ordan alıcam canım guvenılır balıkesırde bu yer ama tuncelıde ogretmenlık yapan arkadaşım bıle ordan aldı hemde fıkır edınırsın ecrın bebek şekerleri
Ay çok güzel şeyler var gerçekten:))) hastane öokışımız haxırda bende kendimle bebile takım büyük çiçekli bana raç babile bandana alcam pembe tonlarında :)))
kızlar işimiz çoktu kızımın kıyafetlrin 1. turu yıkanmış bulunmaktaçok duygulu ve guzel bir duygu sağ salım kucagıma alayımm inş. çok da zevklı mınık mınık evde bunlarımıda gorecektım ağlayasım geldiiii
34.haftasında olan arkadaşlara özeniyorum ben daha 31. haftamdayım..bu kasılmalar ne zaman geçicek :18:
Aman aman aman o minicik kiyafetleri yerim beninsan cok duygulaniyor sezinimm bu günleri gösteren rabbime binlerce kere sükürler olsun..insaallah rabbim isteyen herkeze yasatir bu mutlulugu ve bizede sagliklica kucagimiza almayi nasip eder
Kizzz bugün seni rüyamda gördümcok tuhaf tanimiyorum ama gördüm iste bi tanisma yemeginde karsilasiyoduk karnini elliyodum seninki büyüktü benimkide kücük hatta kalktim baktim göbegime kücülmüsmü diye Bayaa sarildik ettik rüyamda o göbislerle
canimcim insaallah gecer kasilmalarin..benim hic fazla kasilmam olmadi simdiye kadar.senin erken dogum riskin mi var?benim tek bu aralar alt tarafta bi agri var oda genislemedenmis dün konustuk kizlarla.kasilmayi pek yasamadim insaallah azalir sendede yorma kendini fazla hele stresten tamamen uzak dur
Aman aman aman o minicik kiyafetleri yerim beninsan cok duygulaniyor sezinimm bu günleri gösteren rabbime binlerce kere sükürler olsun..insaallah rabbim isteyen herkeze yasatir bu mutlulugu ve bizede sagliklica kucagimiza almayi nasip eder
Kizzz bugün seni rüyamda gördümcok tuhaf tanimiyorum ama gördüm iste bi tanisma yemeginde karsilasiyoduk karnini elliyodum seninki büyüktü benimkide kücük hatta kalktim baktim göbegime kücülmüsmü diye Bayaa sarildik ettik rüyamda o göbislerle
canimcim insaallah gecer kasilmalarin..benim hic fazla kasilmam olmadi simdiye kadar.senin erken dogum riskin mi var?benim tek bu aralar alt tarafta bi agri var oda genislemedenmis dün konustuk kizlarla.kasilmayi pek yasamadim insaallah azalir sendede yorma kendini fazla hele stresten tamamen uzak dur
puikoya mı baktın şekerim
ayy catycimm sende mi izmitlisin çok fazla tercihin yok zaten gümüşcüler hanındaki mağazalar var oraya bakacaksın oyyy kurban olurum bi izmitli daha buldum
cnm stresten uzak durmam mümkün değil hayatım stress..kasılmalar da geçicek diye bekliyorum 1 aydır yatıyorum nerdeyse tık yok..nolcak bilmiyorum 34. haftayı devirmemiz gerekiyormuş..doktorum dedi..zaman geçmiyor
kız tuylerım dıken dıken oldu sen le bı bagımız var ama ne bılmıyorummkuzuda gormuş benı gecenlerde ruyasında çok ılgınç demı eşim anlattım kulupte bır arkadaş bneı ruyasında gormus dedı sız kadınlar cok değişiksınız diyoo tanımıyonuzya bırbırınızı dıyo dert ortagı dedım nedır bılırmısın bız bırbırımızı okdar ıyı tabıyoruzkı kım duygusal kım alıngan kım ne bılıyoruz kız belkı turkıyeye geldıgınde bırgun bı yerde karşılasırız ınanırım ben olur mu olur
cnm ya bişi sorucam ben kamuda çalışıyorumda. Ama özel bütçeli bi kuruluş. Geçen hafta çalışabilir raporu aldım benim bunu bir yere bildirmem gerekiyomu? özel sektörde sgk ya bildiriyolar diye duydum ama kamuda biz çalışmasakda ücretli izindeyken çalışıyomus gibi her ay paramızı kurumdan alıcaz dimi. Raporu kuruma vermem yetıyo demi. Kurum sgk ya felan bildiricekmi raporu??
Evr cnm tam bwnlik şeyler ben bi kaç tane büyük çiçwklilerden almılştım :))) şu ayakkabısıyla takım olanlarda süper hemn almak lazım:)))))
selam kızlar nasılsınız çok şükür sağ salim Trabzon-hopa düğün turunu tamamlayıp evime döndüm,bebişim ve ben iyiyiz.Özemişim burayı...
Ama tatlim bari su 34.haftana kadar unut herseyi..niye hayatin stres?bebisini düsün diger herseyi herkesi bosver kim seni üzüyorsa birak rabbim herseyi görüyor hepsi ettigini bulacak insaallah..sen dua et ve hep dinlenevet zaman bazen duruyor sanki ama bugünlerinde tadi bi baska kuzuuu
Ayyyy insaallah keske görüsebilsek ne sevinirimevet bizim aramizda bi bag var cok seviyorum kuzum seni.. esinde hakli onlar anlamiyorlar ya tuhaf geliyodur ama cidden nasil oldu bende sasirdim ama güzeldi rüya
selam kızlar nasılsınız çok şükür sağ salim Trabzon-hopa düğün turunu tamamlayıp evime döndüm,bebişim ve ben iyiyiz.Özemişim burayı...
kız hoşgeldin beş gittin mısafır ederdık senı bılseydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?