2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ıyı hadı çok sukur sağsalım varmıssın evıne canım ama ıyı gelmiştir değilmi değişiklık ee buda sana epey gıder

kurumun yapacak herşeyi canım özel sektörde o sgkya gitme olayı filan sizde öyle değil
sen heralde üniversitedesin

yok cnm üniversıtde degılım. Kurum yapacakda bu işleri yapan arkadasta benle beraber atandı oda bilmiyo sorup araştırıp öğrenıyoruz. Tam olarak kurumun yapması gereken ne ?

Kizlaar benim acaip sari akintim var..neyin nesiki simdi bu?cuma kontrolüm var ama size sormadan olmazz

e burda eşimizden dostumuzdan cok bızler konusuyoruz doğal olarak etkılenıyoruz bırbırımızden büşüm

Evet sezinimm etkileniyoruz baya ama iyi oluyor burda konusup dertlesmek.kuzum ya sendede varmi akinti hemde sari..simdi baktimda acaip gelmis nedir ki acep

bendede var canım o sarı akıntıdan bayadır oluyo ama 1 aydır falan

yok cnm üniversıtde degılım. Kurum yapacakda bu işleri yapan arkadasta benle beraber atandı oda bilmiyo sorup araştırıp öğrenıyoruz. Tam olarak kurumun yapması gereken ne ?

valla onu bilmiyorum canım çünkü bizim o işlerimizi için ayrı bir izin büromuz var 5bin memurumuz 2500 sözleşlemiz var personel çok olduğu için uzmanlaşmada çok
ama ilk sen değilsindir heralde birileri vardır senden önce izne çıkan biliyodr elbet birileri insan kaynakları müdürünüz filan

ben biberon ve süt pompasını aventten aldım..bi arkadaşıma çok iyi bi çocuk dr en iyi aventtr avent alırsan emmeyi bırakmaz demiş..
emziği nuk tan aldım,ayrıca hepsiburadadan reflü yastığı aldım ilk aylar gaz reflü ve kolik sorunu olacak ya malum..
bir de kameralı bebek telsizi aldım wewell o da..çünkü bu bebeğimde yanımda pek kimse olmayacak annem gelecek o da 1 ay kalıp gider..
kıyafet almadım çünkü büyük kızımdan kalma kıyafetler yeter de artar bile..
sallanan hiç bir şey de almayacağım..normal bi mobilyadan yatak alıcam..
ben ilk kızımda salllamaya alıştırdğım için çok sıkıntı çektim.bu kızımı alıştırmayacağım ALLAH ın izniyle..onun yerine tarcy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabından öğrendiklerimi tatbk edicem bakalım ne kadar başarılı olabilirim.
uyutmak için falan..kitap hakkında çok güzel yorumlar var hb da falan..uygulayıp baaşrılı oldum diyen..

bu arada kan sonucumu aldım kan ımı ilaçla yükseltmyi başarmışım ancaka benim tiroid sorunum da vardı..
endokrin dr u en son ilaç kullanma dedi.bugünkü dr tiroidine de bakalım dedi.yarın yine aç gidicem bakalım dr..
sabahki olaydan sonra bana karşı çoook iyiydi.

var canım gunde 3 kere çamaşır değiştiriyorum ınan almadıgım kadar çamaşır aldım hamılelıkte yetişmıyo yıkamaya ki gunluk ped kullanamıyoruz mecbur

ıyı hadı çok sukur sağsalım varmıssın evıne canım ama ıyı gelmiştir değilmi değişiklık ee buda sana epey gıder

Gerçekten de öyle oldu özlemişim memleketimi en çok da doğumdan önce babamın mezarına gidip oğluşumu göstermek istiyodum gittim de beni böyle görmeyi çok istemişti,içimde kalacaktı yoksa.Tabi seyahat boyunca eşim tedirgindi azcık karnıma dokunsam ne oldu sancın mı var kasılman mı var,yat uzan falan filan eve dönünce o benden daha çok rahatlamıştır eminim.

Neyse baya bi hazırlıkları tamamlamış gibisiniz kıyafetler falan yıkanmış herhalde ohh ne güzel benim mobilyalarım hala hazır değil o yüzden yıkayamadım daha çamaşırları hatta doğum çantasını bile hazırlamadım..

ben de tarch hogg un kitabını okuyorum şuan güzel ve faydalı buldum şuana kadar ama bakalıkm pratikte ne olacak
ben de tiroid hastasıyım her ay kan veriyorum ama ilaçlarımı düzenli kullandığım için şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım
sen ilaç kullanıyormusun canım

ben havuzlıu hana 2 ay öncesinde gittim sonra gidemem diye ağırlaşırım korkusuyla:))) orda süslü bebek var herşeyi içinde 100 tl ye aldım almak istersen mail adresini ve telini veriyorum arkadaşım gitmene gerek kalmaz belki istersen bir ara konuş:)
www.bebekodasisüslemeleri.com
tel 212 522 06 02

Son düzenleme:
İyi günlerde kullanın canım. Sitenin ana sayfasına yönlendiriyor link canım. Direk modeli gösteren link var mı?
aslında direk linki attım ama açmıyo demekki, sola modeli canım denim rengi

ben özelde yapıcam canım gittim konuştum, sadece çıkarken sizin takımınızı giydiriyoruz, diğer herşey hastaneden dediler

bendede var canım o sarı akıntıdan bayadır oluyo ama 1 aydır falan

var canım gunde 3 kere çamaşır değiştiriyorum ınan almadıgım kadar çamaşır aldım hamılelıkte yetişmıyo yıkamaya ki gunluk ped kullanamıyoruz mecbur

Ozaman normaldir canlar..bende bir an panik yaptim normalde akintim var ama bunu baya sari görünce korktum

babacıgınn grmustur senı nedemek ıstedıgını oyl ıyı anladımkı aynı seylerı yasayan bırı olarak dogunca dedesıne goturrsun yıne ben yolum uzak dıye gıdemedım kızımı dogunca goturucem gecen yıl dusuk yaşadıgımda uzulmustu babacım bu mujdelı haberı bu sefer veremedım bende ona ama ızlıyorlarsa mutlulugunuzu paylaşıyorlardır

hastanenın adı nedır canım baya ıyı bıyer sanırım guya bzımkıde ozel ama hatta a sınıfı belgesı varda devlet hastanesınden farkı yok

amannn burdakıler bısı bılmıyo ya sen benım için öğrenemezmisin:26:

cnm herkes diyorki en rahat hallerin yat diyor huzur olmadıktan sonra her an bebeğime bişey olcak korkusu beni bitirecek..ömrümden ömür gidiyor hergün..zaten kimse de umrumda değil ama bu korku bile yetiyor bana..

Bende ozele gidiyorum. Bana da bebek ilk doğduğunda kıyafetleri biz giydiriyoruz dedi ve hatta bebek battaniyeside veriyorlarmis sanırım hediye

İnanmıyorum sen de mi babanı kaybettin sezin. Allah rahmet eylesin.Doğum yapınca yanımda olmayacak diye o kadar üzülüyorum ki anlatamam.Bi tarafım hep eksik...Ama ne yapalım Allah geride kalanlara yanımda olanlara sağlık sıhhat versin diyorum öyle avutuyorum kendimi ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…