ay sağol sezincim düğündü kına gecesiydi köydü akrabalardı falan açıkçası çok yoğundu 5 gün. doktorumda pek sıcak bakmıyodu kasılmalarım erken doğum riskim devam ediyo diye ben de söylemedim risk aldım biraz dua ettim eve dönene kadar bişey olmasın diye çok şükür olmadı.
kurumun yapacak herşeyi canım özel sektörde o sgkya gitme olayı filan sizde öyle değil
sen heralde üniversitedesin
e burda eşimizden dostumuzdan cok bızler konusuyoruz doğal olarak etkılenıyoruz bırbırımızden büşüm
Kizlaar benim acaip sari akintim var..neyin nesiki simdi bu?cuma kontrolüm var ama size sormadan olmazz
Evet sezinimm etkileniyoruz bayaama iyi oluyor burda konusup dertlesmek.kuzum ya sendede varmi akinti hemde sari..simdi baktimda acaip gelmis nedir ki acep
yok cnm üniversıtde degılım. Kurum yapacakda bu işleri yapan arkadasta benle beraber atandı oda bilmiyo sorup araştırıp öğrenıyoruz. Tam olarak kurumun yapması gereken ne ?
Merhabalar,nasılsınız kızlar?Bugün sonunda kayınvalidemle alışverişe çıkıcaz,arkadaşı da gelecek,onda liste varmış torunları olduğu için tecrübeli alalım dedi kv min ilk torunu olacak..Benim kızın kıyafetten bol bişeyi yok da zıbın falan alıcaz,biberon,hastane çıkışı,emzik..vs..Alışverişini bitirmiş arkadaşlarım siz de tecrübelerinizi aktarır mısınız,ne lazım ne marka alınır falan diye..:26:
Kizlaar benim acaip sari akintim var..neyin nesiki simdi bu?cuma kontrolüm var ama size sormadan olmazz
Evet sezinimm etkileniyoruz bayaama iyi oluyor burda konusup dertlesmek.kuzum ya sendede varmi akinti hemde sari..simdi baktimda acaip gelmis nedir ki acep
ıyı hadı çok sukur sağsalım varmıssın evıne canım ama ıyı gelmiştir değilmi değişiklık ee buda sana epey gıder
ben biberon ve süt pompasını aventten aldım..bi arkadaşıma çok iyi bi çocuk dr en iyi aventtr avent alırsan emmeyi bırakmaz demiş..
emziği nuk tan aldım,ayrıca hepsiburadadan reflü yastığı aldım ilk aylar gaz reflü ve kolik sorunu olacak ya malum..
bir de kameralı bebek telsizi aldım wewell o da..çünkü bu bebeğimde yanımda pek kimse olmayacak annem gelecek o da 1 ay kalıp gider..
kıyafet almadım çünkü büyük kızımdan kalma kıyafetler yeter de artar bile..
sallanan hiç bir şey de almayacağım..normal bi mobilyadan yatak alıcam..
ben ilk kızımda salllamaya alıştırdğım için çok sıkıntı çektim.bu kızımı alıştırmayacağım ALLAH ın izniyle..onun yerine tarcy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabından öğrendiklerimi tatbk edicem bakalım ne kadar başarılı olabilirim.
uyutmak için falan..kitap hakkında çok güzel yorumlar var hb da falan..uygulayıp baaşrılı oldum diyen..
bu arada kan sonucumu aldım kan ımı ilaçla yükseltmyi başarmışım ancaka benim tiroid sorunum da vardı..
endokrin dr u en son ilaç kullanma dedi.bugünkü dr tiroidine de bakalım dedi.yarın yine aç gidicem bakalım dr..
sabahki olaydan sonra bana karşı çoook iyiydi.
Bende öyle yapayım diyorum.
Hastanede bizim koyduğumuz hastane çıkışını giydirmiyorlar mı? Gerçi adı üstünde "hastane çıkışı" çıkarken giydirilir.
Hastane süslerini aldınız mı? Ben almadım. Havuzlu hana da gidemiyorum. Nerde satılır bunlar baska?
Ben Büyükçekmece beylikduzu avcılar da bulmaya çalışıyorum.
Yada netten sipariş verilir mı?
aslında direk linki attım ama açmıyo demekki, sola modeli canım denim rengiİyi günlerde kullanın canım. Sitenin ana sayfasına yönlendiriyor link canım. Direk modeli gösteren link var mı?
Bende öyle yapayım diyorum.
Hastanede bizim koyduğumuz hastane çıkışını giydirmiyorlar mı? Gerçi adı üstünde "hastane çıkışı" çıkarken giydirilir.
Hastane süslerini aldınız mı? Ben almadım. Havuzlu hana da gidemiyorum. Nerde satılır bunlar baska?
Ben Büyükçekmece beylikduzu avcılar da bulmaya çalışıyorum.
Yada netten sipariş verilir mı?
hastane kıyafet mı verıyorr nerde yaşıyosun canım sen.ben 2 tane 10 lu hastane cıkısı aldım bezıydı emzıgı bıberonu her ıhtımale karşı ekstra battanıye ıslak mendılı falan derken benımkı kucuk bır canta tutacak bırde kendım çanta yapmam lazım terlıgı gecelıgı makyaj malzemesipedi şalı malı derken....anca
bendede var canım o sarı akıntıdan bayadır oluyo ama 1 aydır falan
var canım gunde 3 kere çamaşır değiştiriyorum ınan almadıgım kadar çamaşır aldım hamılelıkte yetişmıyo yıkamaya ki gunluk ped kullanamıyoruz mecbur
Ozaman normaldir canlar..bende bir an panik yaptim normalde akintim var ama bunu baya sari görünce korktum
Gerçekten de öyle oldu özlemişim memleketimi en çok da doğumdan önce babamın mezarına gidip oğluşumu göstermek istiyodum gittim de beni böyle görmeyi çok istemişti,içimde kalacaktı yoksa.Tabi seyahat boyunca eşim tedirgindi azcık karnıma dokunsam ne oldu sancın mı var kasılman mı var,yat uzan falan filan eve dönünce o benden daha çok rahatlamıştır eminim.
Neyse baya bi hazırlıkları tamamlamış gibisiniz kıyafetler falan yıkanmış herhalde ohh ne güzel benim mobilyalarım hala hazır değil o yüzden yıkayamadım daha çamaşırları hatta doğum çantasını bile hazırlamadım..
hastanenın adı nedır canım baya ıyı bıyer sanırım guya bzımkıde ozel ama hatta a sınıfı belgesı varda devlet hastanesınden farkı yokaslında direk linki attım ama açmıyo demekki, sola modeli canım denim rengi
ben özelde yapıcam canım gittim konuştum, sadece çıkarken sizin takımınızı giydiriyoruz, diğer herşey hastaneden dediler
valla onu bilmiyorum canım çünkü bizim o işlerimizi için ayrı bir izin büromuz var 5bin memurumuz 2500 sözleşlemiz var personel çok olduğu için uzmanlaşmada çok
ama ilk sen değilsindir heralde birileri vardır senden önce izne çıkan biliyodr elbet birileri insan kaynakları müdürünüz filan
Ama tatlim bari su 34.haftana kadar unut herseyi..niye hayatin stres?bebisini düsün diger herseyi herkesi bosver kim seni üzüyorsa birak rabbim herseyi görüyor hepsi ettigini bulacak insaallah..sen dua et ve hep dinlenevet zaman bazen duruyor sanki ama bugünlerinde tadi bi baska kuzuuu
Ayyyy insaallah keske görüsebilsek ne sevinirimevet bizim aramizda bi bag var cok seviyorum kuzum seni.. esinde hakli onlar anlamiyorlar ya tuhaf geliyodur ama cidden nasil oldu bende sasirdim ama güzeldi rüya
aslında direk linki attım ama açmıyo demekki, sola modeli canım denim rengi
ben özelde yapıcam canım gittim konuştum, sadece çıkarken sizin takımınızı giydiriyoruz, diğer herşey hastaneden dediler
babacıgınn grmustur senı nedemek ıstedıgını oyl ıyı anladımkı aynı seylerı yasayan bırı olarak dogunca dedesıne goturrsun yıne ben yolum uzak dıye gıdemedım kızımı dogunca goturucem gecen yıl dusuk yaşadıgımda uzulmustu babacım bu mujdelı haberı bu sefer veremedım bende ona ama ızlıyorlarsa mutlulugunuzu paylaşıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?