2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Belki de dışarı çıktıkta yanmıştir dış tarafı. Benim de ensem yanmış dun esim söyledi. Daha cabuk güneşten etkilendiğimiz icin olabilir.

canım yanacak gıbı bı yer deıl kı kalcamdan sagı kadar ama....bahcelıevlerde cocuk dunyası var o tur seylerı bulabılecegın kucuk bı magaza var

gecen yıl mayıs ayında canım dunde konuştuk burda kızım dedesını resımlerden tanıyacak ablamaların cocuklarını gordude benımkı nasıp olmadı işte o taraf hep yaralı halbukı blamın kızına bı dedem dıyışi kulaklarımda çınlıyoo çok duskunduk bıırbırımıze Allah orda ayırmasın

Ay bende arada evi supurdum, balkonu sildim, çamaşır serdim, iki de gömlek ütüledim. Simdi birşeyler yerken geldim gene. Ne cabuk yoruluyoruz yaw.

bendede var canım o sarı akıntıdan bayadır oluyo ama 1 aydır falan

Bende de ara sıra sarı oluyor, sonra geçiyor.

Bende tracy hoggun kitabını aldım ama daha okuyamadım. Baska bir kitap okuyorum. Kanın iyi olmasına sevindim. Tiroid de iyidir insallah.

amin canım ben tek kızım daha torun görememişti babam söyleniyodu sürekli niye olmuyo diye kanser hastasıydı babam aslında yenmişti ama ömür işte sırf o çok istiyo diye laporoskopiyi denedim meğer tüplerim tıkalıymış açıldılar ameliyat olduğuktan 3 gün sonra kaybettiim babamı 4 ay sonra hamile kaldım.Bazen diyorum babam gitti ama oğlum geldi hediye gibi babamdan hediye.Hayat işte tuhaf...

sende cok yenı kaybetmişsin canım ya özlem alıyo acının yerını değilmi gun gectıkce durulacgına kullerden yenıden doğuyo
takdır Allahtan emır buyuk yerden olunca boynumuz bukuluyor resıne bıle daha yenı yneı bakabılıyorum ben salonumda tv nın yanında gozumun onunde ama gozum kaçıyo ordan

Uzun süredir sessizce takip edenlerdenim sizleri..öncelikle inşaallah bebislerimizi sağ salim vakti zamaninda kucaklarımıza alırız.benim de dogumum 3 ekim olarak görülüyor.normal dogumdan korktugum ve vajinismus gecmisim oldugu icin büyük ihtimal sezeryan olucam.ben özellikle Elifnil arkadasimiz icin girdim..Çünkü benimde kasilmalarim cok fazla..ustelik çok da erken başladı benim..ama çok şükür 34. haftaya gelebildim.elifnilcim korkma seni cok iyi anliyorum..insaallah bebeklerimiz vakti zamaninda gelecekler..bu arada bende istirahatteyim.ni..lat kullaniyorum günde 2 kez...sorunolursa yanitlarim..sevgili anneler sizden ricam elifnil yazimi görmezse ona hatirlatmaniz..biraz acemiyim uzun süredir girmiyordum ve tabletten yaziyorum.hatalarim için özür dilerim.Hepimize hayirli dogumlar inşaallah.

bende bende ya ne yapasım nede yıyesım var sıcaktanmıkı dunde boyleydımm karpuz peynır ekemek yedım akşam ya hamıle olmasam sorun değil de bu yemek ısı benı geryo

aynen canım ya bı lokma bıle yemek yemek ıstemıyorum ve hazırlamakda ıstemıyorum ben yapmakda ıstemıyorum esıme dedım yemek yapmıyorum yapmıcamda dedım

Cok tesekkür ederim canım. Bir arar sorarım. Siteye de bakayım.
Yurtdışından mı geliyor canım?.

Bende simdi hastaneyi aradım. Hastane giydiriyor öncelikle bebeğinizi ama bir hastane çıkışı gerekir daha sonra dedi. Herhalde çıkarken o da. Bebek bakım odası varmis orda ıslak mendil, bez vs veriyorlarmış.
Biberon falan getireyim mı diye sordum, kesinlikle getirmeyin zaten bizim hastane "bebek dostu hastane belgesi" aldı. Biberon getirmek yasak dedi. Emmesse bebeğiniz hemşireler halleder herseyi dedi.
Ben de bebeğe cok birsey koymayacağım. Sadece süslemeleri kendim yapacakmisim. Ve kendinize gecelik, sabahlik, terlik vs getirin dediler.

Son düzenleme:

aaa çok sevindim ben bitirmek üzereyim kitabı.75 sf kaldı..çok akıcı ve güzel bi kitap umarım pratikt de başarılı oluruz..

ben 7 haftalık hamileyken vandaki doktorum tiroitlerime baktırdım.benim de yüksek çıktı..geçen haziran sonuna kadar da propcil
kullandım..hem endokrin dr u hem kendi dr umun gözetimnde..ben de senin gibi ilacımı düzenli kullandım.kan ve tiroid ilacı birlikte özellikle..haziran ayında Balıkesir e gelmeden tekrar test yaptrdm testte kan ımla birlikte tiroidim de düşük çıktı.dr.
yani ben ilaçla tiroidimi düşürmüşüm.endokrin dr.u ilaç ı kes dedi ben de kestim..
şu yorgunluk halsizlik şikayeti de o yüzden bana tiroidden önce kansızlığı düşündürdü..
ancak 9.5 olana kanımı ilaçla 12 ye çıkarmayı başarmışım..
bugünkü dr a da durumu anlattım..düzenli kan ilaçı kullandığımı falan söyledim.anacak tiroid ilacını da end dr undan dolayı artık kullanmadığımı söyleim ozaman yarın gel tiroidlerine bakalım dedi..
yani ben de anlamadım tiroidden de değilse ben neden çok çabuk yoruluyorum .öyle böyle değil.yani..acaba ilacu bırakmakla hata mı ettim.o danı halsizlik yapıyor bakalım yarın görücez?

canım yanacak gıbı bı yer deıl kı kalcamdan sagı kadar ama....bahcelıevlerde cocuk dunyası var o tur seylerı bulabılecegın kucuk bı magaza var
Belki oraya da bakabilirim canım. Teşekkürler.
Hosgeldin.
bende bende ya ne yapasım nede yıyesım var sıcaktanmıkı dunde boyleydımm karpuz peynır ekemek yedım akşam ya hamıle olmasam sorun değil de bu yemek ısı benı geryo

Ya bende daha yemek yapmadım.
Kızlar balık yiyebiliyir musunuz siz? Ben ramazandan once yemiştim bir ara o kadar. Aslında su son aylarda bebegin beyni icin cok onemli. Ama bu sıcakta yenir mı ki. Ufff...

Bende tracy hoggun kitabını aldım ama daha okuyamadım. Baska bir kitap okuyorum. Kanın iyi olmasına sevindim. Tiroid de iyidir insallah.

çok güzel canım bence bir hamileye verilecek en güzel hediyelerden biri bu kitaptır..
siz yine 1.çocukta uyanmışsınız.ben 2.kızımda inşallah daha rahat etmek istiyorum.kitaba bir başla zaten o kadar sürükleyici ki..
500 sayfalık ve büyük ebatlı olduğuna bakma..hadi inşallah tiroid d e iyi çıkar..
öyle böyle değil yani çok çabuk yotuluyorum babam kıızıyr şakadan..hareketsiz kalıyrsun da ondan..ama hareket etmek ne mümkün..
yarım saat yemek yapsam hemen bacaklarım ağrıyor..ufak bi yürüyüş yapmışsam da..

ben sevıyorum balıgı ama bu sıcakta cok agır kokuyor ya o yuzden yıyemıyorum ya

ben de 2 yıldır babasızım

bende ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım okumaya da başladım çok güzel tavsiye ederim gülben ergen çağla şikel ve daha bir çok sanatçının doğum doktorymuş..

canım seni Allah mı yolladı? okudum canım çok sağol..kaçıncı haftada başladı kasılmalar ne zamandır yatıyorsun hiç geçmedimi? bende adalat kullanıyorum cnm ama hala var geçmicek galiba 34. haftaya gelemicem diye çok korkuyorum..açılman filan yok dimi

Hosgeldin tatlim dogum tarihlerimiz ayni görünüyor insaallah sagliklica aliriz kucagimiza yavrularimizi..en son kontrole ne zaman gittin kac gr di bebisin canim?

doktorum balık ceviz ve ete yüklen..her sabah ta yumurta ye dedi..kilo almamışım 2 aydır bebek iyi ama ben almayınca doktor alman lazım dedi 63 tüm bir buçuk ay önce şimdi 62 yim..Allahtan bebeğimin kilosu iyi..haftasonu yedim balık..eti de zorluyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…