Belki de dışarı çıktıkta yanmıştir dış tarafı. Benim de ensem yanmış dun esim söyledi. Daha cabuk güneşten etkilendiğimiz icin olabilir.
Bende öyle yapayım diyorum.
Hastanede bizim koyduğumuz hastane çıkışını giydirmiyorlar mı? Gerçi adı üstünde "hastane çıkışı" çıkarken giydirilir.
Hastane süslerini aldınız mı? Ben almadım. Havuzlu hana da gidemiyorum. Nerde satılır bunlar baska?
Ben Büyükçekmece beylikduzu avcılar da bulmaya çalışıyorum.
Yada netten sipariş verilir mı?
İnanmıyorum sen de mi babanı kaybettin sezin. Allah rahmet eylesin.Doğum yapınca yanımda olmayacak diye o kadar üzülüyorum ki anlatamam.Bi tarafım hep eksik...Ama ne yapalım Allah geride kalanlara yanımda olanlara sağlık sıhhat versin diyorum öyle avutuyorum kendimi ben de.
Kizlaar benim acaip sari akintim var..neyin nesiki simdi bu?cuma kontrolüm var ama size sormadan olmazz
Evet sezinimm etkileniyoruz bayaama iyi oluyor burda konusup dertlesmek.kuzum ya sendede varmi akinti hemde sari..simdi baktimda acaip gelmis nedir ki acep
bendede var canım o sarı akıntıdan bayadır oluyo ama 1 aydır falan
amannn burdakıler bısı bılmıyo ya sen benım için öğrenemezmisin:26:
ben biberon ve süt pompasını aventten aldım..bi arkadaşıma çok iyi bi çocuk dr en iyi aventtr avent alırsan emmeyi bırakmaz demiş..
emziği nuk tan aldım,ayrıca hepsiburadadan reflü yastığı aldım ilk aylar gaz reflü ve kolik sorunu olacak ya malum..
bir de kameralı bebek telsizi aldım wewell o da..çünkü bu bebeğimde yanımda pek kimse olmayacak annem gelecek o da 1 ay kalıp gider..
kıyafet almadım çünkü büyük kızımdan kalma kıyafetler yeter de artar bile..
sallanan hiç bir şey de almayacağım..normal bi mobilyadan yatak alıcam..
ben ilk kızımda salllamaya alıştırdğım için çok sıkıntı çektim.bu kızımı alıştırmayacağım ALLAH ın izniyle..onun yerine tarcy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabından öğrendiklerimi tatbk edicem bakalım ne kadar başarılı olabilirim.
uyutmak için falan..kitap hakkında çok güzel yorumlar var hb da falan..uygulayıp baaşrılı oldum diyen..
bu arada kan sonucumu aldım kan ımı ilaçla yükseltmyi başarmışım ancaka benim tiroid sorunum da vardı..
endokrin dr u en son ilaç kullanma dedi.bugünkü dr tiroidine de bakalım dedi.yarın yine aç gidicem bakalım dr..
sabahki olaydan sonra bana karşı çoook iyiydi.
gecen yıl mayıs ayında canım dunde konuştuk burda kızım dedesını resımlerden tanıyacak ablamaların cocuklarını gordude benımkı nasıp olmadı işte o taraf hep yaralı halbukı blamın kızına bı dedem dıyışi kulaklarımda çınlıyoo çok duskunduk bıırbırımıze Allah orda ayırmasın
amin canım ben tek kızım daha torun görememişti babam söyleniyodu sürekli niye olmuyo diye kanser hastasıydı babam aslında yenmişti ama ömür işte sırf o çok istiyo diye laporoskopiyi denedim meğer tüplerim tıkalıymış açıldılar ameliyat olduğuktan 3 gün sonra kaybettiim babamı 4 ay sonra hamile kaldım.Bazen diyorum babam gitti ama oğlum geldi hediye gibi babamdan hediye.Hayat işte tuhaf...
kızlar cok sılıkdım yaaa aksama yemekde yapmadım yapmıcamda
bende bende ya ne yapasım nede yıyesım var sıcaktanmıkı dunde boyleydımm karpuz peynır ekemek yedım akşam ya hamıle olmasam sorun değil de bu yemek ısı benı geryo
Cok tesekkür ederim canım. Bir arar sorarım. Siteye de bakayım.ben havuzlıu hana 2 ay öncesinde gittim sonra gidemem diye ağırlaşırım korkusuyla:))) orda süslü bebek var herşeyi içinde 100 tl ye aldım almak istersen mail adresini ve telini veriyorum arkadaşım gitmene gerek kalmaz belki istersen bir ara konuş:)
www.bebekodasisüslemeleri.com
tel 212 522 06 02
Yurtdışından mı geliyor canım?.aslında direk linki attım ama açmıyo demekki, sola modeli canım denim rengi
ben özelde yapıcam canım gittim konuştum, sadece çıkarken sizin takımınızı giydiriyoruz, diğer herşey hastaneden dediler
ben de tarch hogg un kitabını okuyorum şuan güzel ve faydalı buldum şuana kadar ama bakalıkm pratikte ne olacak
ben de tiroid hastasıyım her ay kan veriyorum ama ilaçlarımı düzenli kullandığım için şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım
sen ilaç kullanıyormusun canım
Belki oraya da bakabilirim canım. Teşekkürler.canım yanacak gıbı bı yer deıl kı kalcamdan sagı kadar ama....bahcelıevlerde cocuk dunyası var o tur seylerı bulabılecegın kucuk bı magaza var
Hosgeldin.Uzun süredir sessizce takip edenlerdenim sizleri..öncelikle inşaallah bebislerimizi sağ salim vakti zamaninda kucaklarımıza alırız.benim de dogumum 3 ekim olarak görülüyor.normal dogumdan korktugum ve vajinismus gecmisim oldugu icin büyük ihtimal sezeryan olucam.ben özellikle Elifnil arkadasimiz icin girdim..Çünkü benimde kasilmalarim cok fazla..ustelik çok da erken başladı benim..ama çok şükür 34. haftaya gelebildim.elifnilcim korkma seni cok iyi anliyorum..insaallah bebeklerimiz vakti zamaninda gelecekler..bu arada bende istirahatteyim.ni..lat kullaniyorum günde 2 kez...sorunolursa yanitlarim..sevgili anneler sizden ricam elifnil yazimi görmezse ona hatirlatmaniz..biraz acemiyim uzun süredir girmiyordum ve tabletten yaziyorum.hatalarim için özür dilerim.Hepimize hayirli dogumlar inşaallah.
bende bende ya ne yapasım nede yıyesım var sıcaktanmıkı dunde boyleydımm karpuz peynır ekemek yedım akşam ya hamıle olmasam sorun değil de bu yemek ısı benı geryo
Bende tracy hoggun kitabını aldım ama daha okuyamadım. Baska bir kitap okuyorum. Kanın iyi olmasına sevindim. Tiroid de iyidir insallah.
Belki oraya da bakabilirim canım. Teşekkürler.
Hosgeldin.
Ya bende daha yemek yapmadım.
Kızlar balık yiyebiliyir musunuz siz? Ben ramazandan once yemiştim bir ara o kadar. Aslında su son aylarda bebegin beyni icin cok onemli. Ama bu sıcakta yenir mı ki. Ufff...
İnanmıyorum sen de mi babanı kaybettin sezin. Allah rahmet eylesin.Doğum yapınca yanımda olmayacak diye o kadar üzülüyorum ki anlatamam.Bi tarafım hep eksik...Ama ne yapalım Allah geride kalanlara yanımda olanlara sağlık sıhhat versin diyorum öyle avutuyorum kendimi ben de.
Bende tracy hoggun kitabını aldım ama daha okuyamadım. Baska bir kitap okuyorum. Kanın iyi olmasına sevindim. Tiroid de iyidir insallah.
Uzun süredir sessizce takip edenlerdenim sizleri..öncelikle inşaallah bebislerimizi sağ salim vakti zamaninda kucaklarımıza alırız.benim de dogumum 3 ekim olarak görülüyor.normal dogumdan korktugum ve vajinismus gecmisim oldugu icin büyük ihtimal sezeryan olucam.ben özellikle Elifnil arkadasimiz icin girdim..Çünkü benimde kasilmalarim cok fazla..ustelik çok da erken başladı benim..ama çok şükür 34. haftaya gelebildim.elifnilcim korkma seni cok iyi anliyorum..insaallah bebeklerimiz vakti zamaninda gelecekler..bu arada bende istirahatteyim.ni..lat kullaniyorum günde 2 kez...sorunolursa yanitlarim..sevgili anneler sizden ricam elifnil yazimi görmezse ona hatirlatmaniz..biraz acemiyim uzun süredir girmiyordum ve tabletten yaziyorum.hatalarim için özür dilerim.Hepimize hayirli dogumlar inşaallah.
korkmana gerek yok normal o bendede var 1 aydan fazladır
Uzun süredir sessizce takip edenlerdenim sizleri..öncelikle inşaallah bebislerimizi sağ salim vakti zamaninda kucaklarımıza alırız.benim de dogumum 3 ekim olarak görülüyor.normal dogumdan korktugum ve vajinismus gecmisim oldugu icin büyük ihtimal sezeryan olucam.ben özellikle Elifnil arkadasimiz icin girdim..Çünkü benimde kasilmalarim cok fazla..ustelik çok da erken başladı benim..ama çok şükür 34. haftaya gelebildim.elifnilcim korkma seni cok iyi anliyorum..insaallah bebeklerimiz vakti zamaninda gelecekler..bu arada bende istirahatteyim.ni..lat kullaniyorum günde 2 kez...sorunolursa yanitlarim..sevgili anneler sizden ricam elifnil yazimi görmezse ona hatirlatmaniz..biraz acemiyim uzun süredir girmiyordum ve tabletten yaziyorum.hatalarim için özür dilerim.Hepimize hayirli dogumlar inşaallah.
Belki oraya da bakabilirim canım. Teşekkürler.
Hosgeldin.
Ya bende daha yemek yapmadım.
Kızlar balık yiyebiliyir musunuz siz? Ben ramazandan once yemiştim bir ara o kadar. Aslında su son aylarda bebegin beyni icin cok onemli. Ama bu sıcakta yenir mı ki. Ufff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?