2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen öyle canım ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum yoksa kabullenemiyorum, özlemek kelimesini yeni keşfettim sanki sesini duymak istiyorum mesela çok özledim ama videoları izelyemem belki daha sonra küllenmesi lazım.

ben sevıyorum balıgı ama bu sıcakta cok agır kokuyor ya o yuzden yıyemıyorum ya
Ya bende dışarıda yiyorum zaten. Açık hava da olabilir. Bakalım belki eşimle bugun gideriz.

Zorla sen canım kendini. Kimisi kilo almaktan kimisi almamaktan dertli.

Ya bende dışarıda yiyorum zaten. Açık hava da olabilir. Bakalım belki eşimle bugun gideriz.

Zorla sen canım kendini. Kimisi kilo almaktan kimisi almamaktan dertli.

zorluyorum cnm ya hiçbişi canım çekmiyo sanırım reflü mide bulantısı yapıyo sanki midemde bütün yük bir lokma alsam doyuyorum oysaki 6. ayımda deli gibi yiyordm ne zaman yattım iştahım kesildi

Jasemin hoşbuldum canım teşekkürler.

Elifnil benim kasılmalarım 20 li haftalarin basında başladi.bende herkes gibi önce bebek hareketi zannettim ama doktorumdan bunlarin rahim kasilmasi olduğunu ve benim çok erken başladiğini ögrendim.28.haftaya kadar bisey vereme dedi dr.sadece mg verdi.ama hiç faydasi olmadi.hala gunde bir kullaniyorum.28.haftada nidilata basladik gunde 3 kez ama çarpinti yapti 2 ye düşürdük..acilmaya 26.haftada baska bir dr bakmisti yoktu o zaman kendi dr um hic bakmadi.benim kasilmalarim gerçekten cok fazla bazen 5 dkdabi oluyo ama düzenli olmadigi icin korkmuyorum artik alistim..cuma kontrolum vardi usg esnasinda yine kasilmam oldu karnimtaş gibi oldu dr farketti nst ye yolladi 20dkboyunca ama sanci çıkmadı.Allaha emanetiz artik canim

Hosgeldin tatlim dogum tarihlerimiz ayni görünüyor insaallah sagliklica aliriz kucagimiza yavrularimizi..en son kontrole ne zaman gittin kac gr di bebisin canim?

Hoşbuldum büşra
Evet tarihlerimiz ayni ben en son cuma gittim kilosu 2140 gr dı senin nasil gidiyor?

cnm benim de 28. haftada başladı..o haftada doktorum rahim boyunu ölçtü 3.8 cm.dedi..sen ölçtürdünmü hiç..3 ten aşağı düşerse riskliymiş..yatmak önemli demekki..ben de yatıyorum 1 aydır o zaman sen bayadır yatıyosun demekki..bakanın varmı? çok zor durum ya Allah yardımcımız olsun..

canım dilerim sonuçların ii cıkar kitaba yeni başladım ama cabuk bitiririm eee ikizler kadınıyım ben hiç bir işimi yarıda bırakmam
faydalı olacağını düşünüyorum bakalım

zorluyorum cnm ya hiçbişi canım çekmiyo sanırım reflü mide bulantısı yapıyo sanki midemde bütün yük bir lokma alsam doyuyorum oysaki 6. ayımda deli gibi yiyordm ne zaman yattım iştahım kesildi
.

Canim bende de reflü var..iştahim çok az..renni verdi dr ama faydasi olmadi.süt yogurt kesinlikle yiyemiyorum.zaten zorla yiyorum artik ben de.ben ilk 4 ay kusmadan dolayi 8 kilo verdim.3 kez hastaneye yattim.sadece serumla beslendim.52 kiloydum 44 e düştüm.korkunç görünüyordum.şimdı 60 oldum cok sukur ama istahsizlik basladi simdide neyseki kusma yok

Ayşe Öner in kitabını ben okudum ve cok beğendim canım emzirme cd si de hediye cok güzel hamilelik,hafta hafta gebelik,beslenmesi,masaj yöntemleri cok güzel ve faydalı bi kitap tavsiye ederim

tatlım sen kaç kilo aldın valla merak ettim ben de ilk 4 ay hiç almadım hatta 5 kilo verdim sonra serumla falan toparladım şimdi de kılo vermeden ki normal kilım 59 du 66 oldum bu sabah itibariyle bakalım 11-12 ile bitirmeyi planlıyorum gören hiç almadın sen sosyetik hamilelerdensin diyolar çok gülüyorum sanırım boyum var ondan kurtarıyorum

Ben yaklasik 2 ay önce ölçtürdüm ama karindan usg ile bakti dr 3,5 dedi alttan ölçersek daha fazla çikar demişti simdi ne haldeyim bilmiyorum belki acikligim bile vardir Allah korusun..ben zaten hamileligimin basindan beri yatiyorum desem yeridir.benimdaha önceden bir düşüğüm var bu yuzden dr hep istirahat verdi.cok şükür bakanim oluyor genelde annem veya kv geliyo.ailenin ilk torunu olacagi için herkes üstüme düsüyo saolsunlar.senin kv biraz sorunluydu galiba kim bakiyo canim sana.

canım bu reflü işi çok sakat...hiç kusmadım hamileliğim boyunca ama bu beni kusturucak galiba..sıcaklar da etkili sanırım.. 8 kilo çok fazla cnm ya...Allah'tan kusmadım hiç. ama bulantım 4 ay bitene kadar hatta 5. ayda bile vardı

Ayşe Öner in kitabını ben okudum ve cok beğendim canım emzirme cd si de hediye cok güzel hamilelik,hafta hafta gebelik,beslenmesi,masaj yöntemleri cok güzel ve faydalı bi kitap tavsiye ederim
evet cnm bende başladım okumaya..çok öğretici bir kitaba benziyor

canım ben 53 le hamile kaldım..3. ayın sonunda 55 oldum..şimdi de 62 yim..63 tüm 1 kilo vermişim ama bebek almış hayret ultrason ölçümleri 1 hafta 1 gün önde gösteriyor..1.750 gr.dı doktor gayet iyi valla dedi..bende mide bulantısı 5 ay vardı ama kusmadım hiç bastırdım hep..

Refluyu azaltacak birsey kullanıyor musun? Reflu yastığı alsana canım uyurken rahat edersin. Ama bir de mide sıkışıyor ya artık ondan da daha kötü oluyordur reflu.
eşimde hıc sevmıyor balıgı ya onla yıyemıyorum
Bizimki seviyor da bugün istemiyormuş. Artık bu hafta bir gun yeriz insallah.

Hoşbuldum büşra
Evet tarihlerimiz ayni ben en son cuma gittim kilosu 2140 gr dı senin nasil gidiyor?

Oyy masaallah bebisine bende bu cuma gidecegim insaallah yavrum iyidir..vallahi aslinda rahat geciyor gibi suanlik ciddi bir problem yok cok sükür rabbime dogumu bekliyorum sabirsizlikla..senin sezeryan olursa erken gelicek bebis hazir mi herseyi canim?

ben en iyisi bugün gidip eksiklerimi tamamlayım. hafta sonuda kıyafetlerini yıkar ütülerim çantasını hazırlarım içim rahat eder

benim çok oldu bavulumuzu hazırlayalı.ben çok aceleci davrandım galiba.ama küçücük küçücük bebiş eşyaları ütülemek zor olsada çok heyecan verdi bana

benim çok oldu bavulumuzu hazırlayalı.ben çok aceleci davrandım galiba.ama küçücük küçücük bebiş eşyaları ütülemek zor olsada çok heyecan verdi bana

bende daha hazırlamadım eltim 34. haftada erken doğum yaptı hiçbirşey almamıştı beşiklerini bile almamıştı ikizlerinin doğum yaptı tabi erken olduğu için 15 gün kuvezde kaldılar o süreçte hazırladı herşeyini Allah korusun tabi zamanında gelsinler inşallah bende 35. haftada falan hazırlarım heralde o kadar çok eksiğim var ki yazsam sayfalar almaz

Evet canim bebisim beklerse 38 den sonra dr alir heralde.ben disari cikamiyorum.ablam eşim ve kv bitek hastane çikisi ve bi geceli aldilar bana.herkes korkuyo bisey almaya daha once düşügüm olduğu için.

bende öyleyim hala inanamıyorum mucizeme..bi kucağıma alsam o zamanda bu benim mi diye sorarım..

bende öyleyim hala inanamıyorum mucizeme..bi kucağıma alsam o zamanda bu benim mi diye sorarım..

kucagımıza aldıgımız da inanırız artık canım okadarda deil Rabbim huzurlu mutlu saglıklı şekilde büyütmeyi nasip etsin senelerce. mucizem süprizim Allahın lütfu bize en sıkıntılı dönemimizde geldi yavrum bide kucagımıza alsak herşey süper olacak inşallah. kısmetse bizde aile olucaz artık anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…