sende cok yenı kaybetmişsin canım yaözlem alıyo acının yerını değilmi gun gectıkce durulacgına kullerden yenıden doğuyo
takdır Allahtan emır buyuk yerden olunca boynumuz bukuluyor resıne bıle daha yenı yneı bakabılıyorum ben salonumda tv nın yanında gozumun onunde ama gozum kaçıyo ordan
Ya bende dışarıda yiyorum zaten. Açık hava da olabilir. Bakalım belki eşimle bugun gideriz.ben sevıyorum balıgı ama bu sıcakta cok agır kokuyor ya o yuzden yıyemıyorum ya
doktorum balık ceviz ve ete yüklen..her sabah ta yumurta ye dedi..kilo almamışım 2 aydır bebek iyi ama ben almayınca doktor alman lazım dedi 63 tüm bir buçuk ay önce şimdi 62 yim..Allahtan bebeğimin kilosu iyi..haftasonu yedim balık..eti de zorluyorum işte
Belki oraya da bakabilirim canım. Teşekkürler.
Hosgeldin.
Ya bende daha yemek yapmadım.
Kızlar balık yiyebiliyir musunuz siz? Ben ramazandan once yemiştim bir ara o kadar. Aslında su son aylarda bebegin beyni icin cok onemli. Ama bu sıcakta yenir mı ki. Ufff...
Ya bende dışarıda yiyorum zaten. Açık hava da olabilir. Bakalım belki eşimle bugun gideriz.
Zorla sen canım kendini. Kimisi kilo almaktan kimisi almamaktan dertli.
Ya bende dışarıda yiyorum zaten. Açık hava da olabilir. Bakalım belki eşimle bugun gideriz.
Zorla sen canım kendini. Kimisi kilo almaktan kimisi almamaktan dertli.
Hosgeldin tatlim dogum tarihlerimiz ayni görünüyor insaallah sagliklica aliriz kucagimiza yavrularimizi..en son kontrole ne zaman gittin kac gr di bebisin canim?
Jasemin hoşbuldum canım teşekkürler.
Elifnil benim kasılmalarım 20 li haftalarin basında başladi.bende herkes gibi önce bebek hareketi zannettim ama doktorumdan bunlarin rahim kasilmasi olduğunu ve benim çok erken başladiğini ögrendim.28.haftaya kadar bisey vereme dedi dr.sadece mg verdi.ama hiç faydasi olmadi.hala gunde bir kullaniyorum.28.haftada nidilata basladik gunde 3 kez ama çarpinti yapti 2 ye düşürdük..acilmaya 26.haftada baska bir dr bakmisti yoktu o zaman kendi dr um hic bakmadi.benim kasilmalarim gerçekten cok fazla bazen 5 dkdabi oluyo ama düzenli olmadigi icin korkmuyorum artik alistim..cuma kontrolum vardi usg esnasinda yine kasilmam oldu karnimtaş gibi oldu dr farketti nst ye yolladi 20dkboyunca ama sanci çıkmadı.Allaha emanetiz artik canim
aaa çok sevindim ben bitirmek üzereyim kitabı.75 sf kaldı..çok akıcı ve güzel bi kitap umarım pratikt de başarılı oluruz..
ben 7 haftalık hamileyken vandaki doktorum tiroitlerime baktırdım.benim de yüksek çıktı..geçen haziran sonuna kadar da propcil
kullandım..hem endokrin dr u hem kendi dr umun gözetimnde..ben de senin gibi ilacımı düzenli kullandım.kan ve tiroid ilacı birlikte özellikle..haziran ayında Balıkesir e gelmeden tekrar test yaptrdm testte kan ımla birlikte tiroidim de düşük çıktı.dr.
yani ben ilaçla tiroidimi düşürmüşüm.endokrin dr.u ilaç ı kes dedi ben de kestim..
şu yorgunluk halsizlik şikayeti de o yüzden bana tiroidden önce kansızlığı düşündürdü..
ancak 9.5 olana kanımı ilaçla 12 ye çıkarmayı başarmışım..
bugünkü dr a da durumu anlattım..düzenli kan ilaçı kullandığımı falan söyledim.anacak tiroid ilacını da end dr undan dolayı artık kullanmadığımı söyleim ozaman yarın gel tiroidlerine bakalım dedi..
yani ben de anlamadım tiroidden de değilse ben neden çok çabuk yoruluyorum .öyle böyle değil.yani..acaba ilacu bırakmakla hata mı ettim.o danı halsizlik yapıyor bakalım yarın görücez?
.zorluyorum cnm ya hiçbişi canım çekmiyo sanırım reflü mide bulantısı yapıyo sanki midemde bütün yük bir lokma alsam doyuyorum oysaki 6. ayımda deli gibi yiyordm ne zaman yattım iştahım kesildi
ben de 2 yıldır babasızım
bende ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım okumaya da başladım çok güzel tavsiye ederim gülben ergen çağla şikel ve daha bir çok sanatçının doğum doktorymuş..
canım seni Allah mı yolladı? okudum canım çok sağol..kaçıncı haftada başladı kasılmalar ne zamandır yatıyorsun hiç geçmedimi? bende adalat kullanıyorum cnm ama hala var geçmicek galiba 34. haftaya gelemicem diye çok korkuyorum..açılman filan yok dimi
doktorum balık ceviz ve ete yüklen..her sabah ta yumurta ye dedi..kilo almamışım 2 aydır bebek iyi ama ben almayınca doktor alman lazım dedi 63 tüm bir buçuk ay önce şimdi 62 yim..Allahtan bebeğimin kilosu iyi..haftasonu yedim balık..eti de zorluyorum işte
cnm benim de 28. haftada başladı..o haftada doktorum rahim boyunu ölçtü 3.8 cm.dedi..sen ölçtürdünmü hiç..3 ten aşağı düşerse riskliymiş..yatmak önemli demekki..ben de yatıyorum 1 aydır o zaman sen bayadır yatıyosun demekki..bakanın varmı? çok zor durum ya Allah yardımcımız olsun..
.
Canim bende de reflü var..iştahim çok az..renni verdi dr ama faydasi olmadi.süt yogurt kesinlikle yiyemiyorum.zaten zorla yiyorum artik ben de.ben ilk 4 ay kusmadan dolayi 8 kilo verdim.3 kez hastaneye yattim.sadece serumla beslendim.52 kiloydum 44 e düştüm.korkunç görünüyordum.şimdı 60 oldum cok sukur ama istahsizlik basladi simdide neyseki kusma yok
evet cnm bende başladım okumaya..çok öğretici bir kitaba benziyorAyşe Öner in kitabını ben okudum ve cok beğendim canım emzirme cd si de hediye cok güzel hamilelik,hafta hafta gebelik,beslenmesi,masaj yöntemleri cok güzel ve faydalı bi kitap tavsiye ederim
tatlım sen kaç kilo aldın valla merak ettim ben de ilk 4 ay hiç almadım hatta 5 kilo verdim sonra serumla falan toparladım şimdi de kılo vermeden ki normal kilım 59 du 66 oldum bu sabah itibariylebakalım 11-12 ile bitirmeyi planlıyorum gören hiç almadın sen sosyetik hamilelerdensin diyolar çok gülüyorum sanırım boyum var ondan kurtarıyorum
Refluyu azaltacak birsey kullanıyor musun? Reflu yastığı alsana canım uyurken rahat edersin. Ama bir de mide sıkışıyor ya artık ondan da daha kötü oluyordur reflu.zorluyorum cnm ya hiçbişi canım çekmiyo sanırım reflü mide bulantısı yapıyo sanki midemde bütün yük bir lokma alsam doyuyorum oysaki 6. ayımda deli gibi yiyordm ne zaman yattım iştahım kesildi
Bizimki seviyor da bugün istemiyormuş. Artık bu hafta bir gun yeriz insallah.eşimde hıc sevmıyor balıgı ya onla yıyemıyorum
Hoşbuldum büşra
Evet tarihlerimiz ayni ben en son cuma gittim kilosu 2140 gr dısenin nasil gidiyor?
ben en iyisi bugün gidip eksiklerimi tamamlayım. hafta sonuda kıyafetlerini yıkar ütülerim çantasını hazırlarım içim rahat eder
benim çok oldu bavulumuzu hazırlayalı.ben çok aceleci davrandım galiba.ama küçücük küçücük bebiş eşyaları ütülemek zor olsada çok heyecan verdi bana
Evet canim bebisim beklerse 38 den sonra dr alir heralde.ben disari cikamiyorum.ablam eşim ve kv bitek hastane çikisi ve bi geceli aldilar bana.herkes korkuyo bisey almaya daha once düşügüm olduğu için.Oyy masaallah bebisinebende bu cuma gidecegim insaallah yavrum iyidir..vallahi aslinda rahat geciyor gibi suanlik ciddi bir problem yok cok sükür rabbime dogumu bekliyorum sabirsizlikla..senin sezeryan olursa erken gelicek bebis hazir mi herseyi canim?
anladım canım bakalım ablam gelsinde bende belki tek valiz yaparım bebişinkileri poşetler öyle koyarım
oy oy ben 7 sene beklemiş biri olarak şuan evde onun eşyalarının bulunmasına inanamıyorum bile hala. Rabbim saglıkla kucagımıza versin ondan sonra inanıcam galiba
bencede mantıklı
bende öyleyim hala inanamıyorum mucizeme..bi kucağıma alsam o zamanda bu benim mi diye sorarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?