Ben geldiiimm,kızıma alışverişi yaptık geldik..haftaya da yıkanıp ütülenecek inşallah sonra kızımızı bekleriz artık
Canım neler almadık ki..aldıklarımız bana yük olmasın diye annemde kaldı,yarın alırım..Minik biberon aldık,tırnak makası,küvet,filesi,çamaşır filesi,2 hastane çıkışı,zıbın takımı,emzirme yastığı,göğüs ucu kremi(şimdiden başlamamız lazımmış)seba med temizlik bakım malzemeleri,alt açma,bez,bnm için hasta bezi,göğüs pedi,emzirme südyeni ve atleti,bir sabahlık bir gecelik,hamile külodu,çanta..aklıma gelenler bunlar cnm.Yalnız çantamı çok sevdim,pier cardin beğenmişim meğer annem de al dedihoş geldiniz canım neler aldın?? güle güle giysin bebiş inşallah
benim minigim 1312 gr Cnm
kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim ama benim en qz valiz alman lazım bu kadar çok şey lazım mı
rica ederiz :) aynen cnm doğuma giden bi valizle gidio zaten
ben de 2 yıldır babasızım
bende ayşe önerin hamilelik doğum ve bebek bakım kitabını aldım okumaya da başladım çok güzel tavsiye ederim gülben ergen çağla şikel ve daha bir çok sanatçının doğum doktorymuş..
canım seni Allah mı yolladı? okudum canım çok sağol..kaçıncı haftada başladı kasılmalar ne zamandır yatıyorsun hiç geçmedimi? bende adalat kullanıyorum cnm ama hala var geçmicek galiba 34. haftaya gelemicem diye çok korkuyorum..açılman filan yok dimi
Ben geldiiimm,kızıma alışverişi yaptık geldik..haftaya da yıkanıp ütülenecek inşallah sonra kızımızı bekleriz artık
Canım neler almadık ki..aldıklarımız bana yük olmasın diye annemde kaldı,yarın alırım..Minik biberon aldık,tırnak makası,küvet,filesi,çamaşır filesi,2 hastane çıkışı,zıbın takımı,emzirme yastığı,göğüs ucu kremi(şimdiden başlamamız lazımmış)seba med temizlik bakım malzemeleri,alt açma,bez,bnm için hasta bezi,göğüs pedi,emzirme südyeni ve atleti,çanta..aklıma gelenler bunlar cnm.Yalnız çantamı çok sevdim,pier cardin beğenmişim meğer annem de al dedi
Evet canim bebisim beklerse 38 den sonra dr alir heralde.ben disari cikamiyorum.ablam eşim ve kv bitek hastane çikisi ve bi geceli aldilar bana.herkes korkuyo bisey almaya daha once düşügüm olduğu için.
Teşekkür ederim canım,yarın alınca resmini çeker yollarım ya da en geç ertesi gün..Çantayı mavili aldım ama modelini çok beğendim değiştirmeyeyim di mi?Herşeyi pembe olmasın dedim,bi de bakarsın arkasından erkek olurOh oh güle güle kullanın canım. Fotolarını ekle de görelim cicileri.
Canım neler almadık ki..aldıklarımız bana yük olmasın diye annemde kaldı,yarın alırım..Minik biberon aldık,tırnak makası,küvet,filesi,çamaşır filesi,2 hastane çıkışı,zıbın takımı,emzirme yastığı,göğüs ucu kremi(şimdiden başlamamız lazımmış)seba med temizlik bakım malzemeleri,alt açma,bez,bnm için hasta bezi,göğüs pedi,emzirme südyeni ve atleti,çanta..aklıma gelenler bunlar cnm.Yalnız çantamı çok sevdim,pier cardin beğenmişim meğer annem de al dedi
Teşekkür ederim canım,yarın alınca resmini çeker yollarım ya da en geç ertesi gün..Çantayı mavili aldım ama modelini çok beğendim değiştirmeyeyim di mi?Herşeyi pembe olmasın dedim,bi de bakarsın arkasından erkek olur
Teşekkür ederim canım,senin de bitti mi?Neslihakan la yazışıyorum şimdi,arkadaşı 34. haftada onun gibi,bgn doğum yapmışoooo bitmiş senin alışveriş güle güle kullansın bebiş canım
Çanta bu cnm,inş siz de beğenirsiniz.Olsun canım mavi de güzeldir. Nazarlik olur o da
Çanta bu cnm,inş siz de beğenirsiniz.
Teşekkür ederim canım,senin de bitti mi?Neslihakan la yazışıyorum şimdi,arkadaşı 34. haftada onun gibi,bgn doğum yapmışHazırlıklarımızı tammalamamız gerek artık,hem ağırlaşıcaz iyice..
Teşekkür ederim canımben yazarken atmıssın bıle cok guzel canım gule gule kullan
Ben odayı hala havalandırıyorum,kokuyor hala..En geç bir iki haftaya bitirmek gerek,yani 34-35 de..Bizi ne bekliyor bilmiyoruz sonuçta..Allah en hayırlısını versin,sağlıkla inşallah..benimde bitti sayılır canım haftaya odamız gelince yıkama ütüleme işine girişcez inşallah tabi agırlaşıyoruz artık bitirmek lazım
Çanta bu cnm,inş siz de beğenirsiniz.
Teşekkür ederim canım
Ben odayı hala havalandırıyorum,kokuyor hala..En geç bir iki haftaya bitirmek gerek,yani 34-35 de..Bizi ne bekliyor bilmiyoruz sonuçta..Allah en hayırlısını versin,sağlıkla inşallah..
Canım neler almadık ki..aldıklarımız bana yük olmasın diye annemde kaldı,yarın alırım..Minik biberon aldık,tırnak makası,küvet,filesi,çamaşır filesi,2 hastane çıkışı,zıbın takımı,emzirme yastığı,göğüs ucu kremi(şimdiden başlamamız lazımmış)seba med temizlik bakım malzemeleri,alt açma,bez,bnm için hasta bezi,göğüs pedi,emzirme südyeni ve atleti,bir sabahlık bir gecelik,hamile külodu,çanta..aklıma gelenler bunlar cnm.Yalnız çantamı çok sevdim,pier cardin beğenmişim meğer annem de al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?