2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben geldiiimm,kızıma alışverişi yaptık geldik..haftaya da yıkanıp ütülenecek inşallah sonra kızımızı bekleriz artık

hoş geldiniz canım neler aldın?? güle güle giysin bebiş inşallah
Canım neler almadık ki..aldıklarımız bana yük olmasın diye annemde kaldı,yarın alırım..Minik biberon aldık,tırnak makası,küvet,filesi,çamaşır filesi,2 hastane çıkışı,zıbın takımı,emzirme yastığı,göğüs ucu kremi(şimdiden başlamamız lazımmış)seba med temizlik bakım malzemeleri,alt açma,bez,bnm için hasta bezi,göğüs pedi,emzirme südyeni ve atleti,bir sabahlık bir gecelik,hamile külodu,çanta..aklıma gelenler bunlar cnm.Yalnız çantamı çok sevdim,pier cardin beğenmişim meğer annem de al dedi

Son düzenleme:

CANIM,
senden bu kitabı duydum ve hemen internetteki yorumlarına baktım..
HOGGun kitabında daha çok doğumdan sonraki bebek bakımı üzerine bilgiler varken ÖNER in kitabında hamilelik sürecinden itibaren yapılması gerekenler ve bebek bakımı ile ilgili bilgileri olduğu söyleniyor..bu kitabı da alıp okumalıyım diyorum ama
ben ilk kızım için de bayağı bi kitap siparişi verdim çocuk eğitimi ve psikolojisi üzerine..5 kitap..HALUK YAVUZER İN kitapları..daha gelmedi..
hangisinden başlayacağımı şaşrdm AYŞE ÖNER i de söylediğin iyi oldu..farklı farklı şeyler okuyup faydasını göreceğimi umuyorum..

Ben geldiiimm,kızıma alışverişi yaptık geldik..haftaya da yıkanıp ütülenecek inşallah sonra kızımızı bekleriz artık

Oh oh güle güle kullanın canım. Fotolarını ekle de görelim cicileri.

Evet canim bebisim beklerse 38 den sonra dr alir heralde.ben disari cikamiyorum.ablam eşim ve kv bitek hastane çikisi ve bi geceli aldilar bana.herkes korkuyo bisey almaya daha once düşügüm olduğu için.

Ay canim ya kiyamam..insaallah kavusuruz sagliklica hepimiz.tabii alinacaklar sonrada hallolur bosver takma.bende vallaha hic yürüyüs fln yapmiyorum cok tembelim alisverise fln gidiyorum ama hergün yürüyüs yapmayi hic istemiyorum tembel miyim ne..ayyy canimcim 38den sonra alirsa bebisine kavusmana 3,5 haftan var ne güzel..bebis kiz mi erkek mi

Oh oh güle güle kullanın canım. Fotolarını ekle de görelim cicileri.
Teşekkür ederim canım,yarın alınca resmini çeker yollarım ya da en geç ertesi gün..Çantayı mavili aldım ama modelini çok beğendim değiştirmeyeyim di mi?Herşeyi pembe olmasın dedim,bi de bakarsın arkasından erkek olur

oooo bitmiş senin alışveriş güle güle kullansın bebiş canım

oooo bitmiş senin alışveriş güle güle kullansın bebiş canım
Teşekkür ederim canım,senin de bitti mi?Neslihakan la yazışıyorum şimdi,arkadaşı 34. haftada onun gibi,bgn doğum yapmışHazırlıklarımızı tammalamamız gerek artık,hem ağırlaşıcaz iyice..

bu sol kaburga agrıs benı oldurecekk

hayırlı olsun canım gule gule kullan ınsallah...resımlerını atta bı ara bakalım ozellıkle cantayı bende alıcam hosuma gıden bı model arıyorum

benimde bitti sayılır canım haftaya odamız gelince yıkama ütüleme işine girişcez inşallah tabi agırlaşıyoruz artık bitirmek lazım

ben yazarken atmıssın bıle cok guzel canım gule gule kullan
Teşekkür ederim canım
benimde bitti sayılır canım haftaya odamız gelince yıkama ütüleme işine girişcez inşallah tabi agırlaşıyoruz artık bitirmek lazım
Ben odayı hala havalandırıyorum,kokuyor hala..En geç bir iki haftaya bitirmek gerek,yani 34-35 de..Bizi ne bekliyor bilmiyoruz sonuçta..Allah en hayırlısını versin,sağlıkla inşallah..

ewet canım ne zaman gelecekler hiç belli olmaz amin inşallah canım zamanında saglıkla gelsinler

Ayyyy çok guzellll ya çok zevkle demi merak ettım nasıllar Gül'ü güle kullancan inş canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…