Teşekkür ederim canım
Ben odayı hala havalandırıyorum,kokuyor hala..En geç bir iki haftaya bitirmek gerek,yani 34-35 de..Bizi ne bekliyor bilmiyoruz sonuçta..Allah en hayırlısını versin,sağlıkla inşallah..
Ay canim ya kiyamam..insaallah kavusuruz sagliklica hepimiz.tabii alinacaklar sonrada hallolur bosver takma.bende vallaha hic yürüyüs fln yapmiyorum cok tembelim alisverise fln gidiyorum ama hergün yürüyüs yapmayi hic istemiyorum tembel miyim ne..ayyy canimcim 38den sonra alirsa bebisine kavusmana 3,5 haftan varne güzel..bebis kiz mi erkek mi
Evet alırken çok zevkli oluyoribambaşka bir heyecanAyyyy çok guzellll ya çok zevkle demi merak ettım nasıllar Gül'ü güle kullancan inş canım ya
3 hafta kadar oldu ama ben her gün havalandırmamıştım,şimdi hergün havalandırıyorum daha çabuk çıksın diye..bızım mobılya yarın gelecek senınkı yaklasık 1 ay oldu galıba daha cıkmadımı kokusu bende doguma kadar havalandırırım artık
Hayırlı olsun canım,bebişin gle güle kullansıngünler sonra yeniden merhaba,geçmişi okuyum dedim ama maşallahınız var kızlarrrr 100 sfnın üzerine çıkmışsınız okuyamadım
Bu arda bende bebişimin çoğu alacaklarını hallettim:) bu nedenle çok mutluyum
mobilya olarak beşik ve şifonyer aldım. uyku seti,nevresim tk, bornozu, banyo seti,battaniye,pamuk,alt açma örtüsü,emzirme yastığı....kendime göğüs ucu kremi derken önemli ve büyük parçaların çoğunu tamamladık. Daha çok hastane için kendime alacaklarım,hastane odası süslemeleri ve şeker işleri kaldı. Diğerleri ıvırzıvırlar onlar nasıl olsa arada halolur :) üstümden büyük bir yük kalktı. Şimdik odasını düzenlemek kaldı bu haftasonu boyama ve mobilya kurulumu işlemlerini de tamamlarsam, gerisi miniş işler kalıyor, onlarıda arada tamamlarım artık...
oda süslemeleri ve şekerleri ile ilgili hazırlıklarınız ne durumda kızlar? Önerileriniz var mıdır?
Teşekkür ederim canım,senin de bitti mi?Neslihakan la yazışıyorum şimdi,arkadaşı 34. haftada onun gibi,bgn doğum yapmışHazırlıklarımızı tammalamamız gerek artık,hem ağırlaşıcaz iyice..
Çanta bu cnm,inş siz de beğenirsiniz.
günler sonra yeniden merhaba,geçmişi okuyum dedim ama maşallahınız var kızlarrrr 100 sfnın üzerine çıkmışsınız okuyamadım
Bu arda bende bebişimin çoğu alacaklarını hallettim:) bu nedenle çok mutluyum
mobilya olarak beşik ve şifonyer aldım. uyku seti,nevresim tk, bornozu, banyo seti,battaniye,pamuk,alt açma örtüsü,emzirme yastığı....kendime göğüs ucu kremi derken önemli ve büyük parçaların çoğunu tamamladık. Daha çok hastane için kendime alacaklarım,hastane odası süslemeleri ve şeker işleri kaldı. Diğerleri ıvırzıvırlar onlar nasıl olsa arada halolur :) üstümden büyük bir yük kalktı. Şimdik odasını düzenlemek kaldı bu haftasonu boyama ve mobilya kurulumu işlemlerini de tamamlarsam, gerisi miniş işler kalıyor, onlarıda arada tamamlarım artık...
oda süslemeleri ve şekerleri ile ilgili hazırlıklarınız ne durumda kızlar? Önerileriniz var mıdır?
Çanta bu cnm,inş siz de beğenirsiniz.
İnşaallah canım sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.Allahım isteyen herkese nasip etsin..Burda bebişlerine ciciler alanları görünce heveslenmiyor değilim ama sağlık olsun oda olur zamanla inşaallah..bebeğim erkek canım ya seninki?
İnşaallah canım sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.Allahım isteyen herkese nasip etsin..Burda bebişlerine ciciler alanları görünce heveslenmiyor değilim ama sağlık olsun oda olur zamanla inşaallah..bebeğim erkek canım ya seninki?
Hayırlı olsun canım,bebişin gle güle kullansınOda süslemesi şeker,mevlüt işleri de kv me kaldı o halledecek inşallah,zaten hevesli
canım sıkma canını bebegın saglıklı olsunda gerısı hallolur bır cogumuz senın gıbı fazla dısarı cıkamıyoruz benım dogumla ılgılı bı rıskım yok ama bende cıkamıyorum gecen gun cıktım 10 dakkada bı otura otura gezdım sol taraf sırtım ve kaburgam cok agrıyor bebıslerımız gelsın alınacaklar bır gunde hallolurİnşaallah canım sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.Allahım isteyen herkese nasip etsin..Burda bebişlerine ciciler alanları görünce heveslenmiyor değilim ama sağlık olsun oda olur zamanla inşaallah..bebeğim erkek canım ya seninki?
ne yapiyorsunuz bakalım
ben de bütün gün yata yata sıkıldım
yarın dr kontrolum var benim için
dua edin
catybaby bebisin eşyaları gule gule kullansın Cnm
bu arada çanta çok hoş
nasılsın Cnm neler yapıyorsun
canım sıkma canını bebegın saglıklı olsunda gerısı hallolur bır cogumuz senın gıbı fazla dısarı cıkamıyoruz benım dogumla ılgılı bı rıskım yok ama bende cıkamıyorum gecen gun cıktım 10 dakkada bı otura otura gezdım sol taraf sırtım ve kaburgam cok agrıyor bebıslerımız gelsın alınacaklar bır gunde hallolur
hayırlı haberlelrle gelırsın ınsallah canım
gule gule kullan canım hayırlı olsunben havuzlu handan almsıtım hatta ılk aldıklarım onlar oldu dıyebılır kucuklerden baslayayım buyukler kolay dedım bıde yer uzak olunca yolum dusmusken aldım tum cesıtler orada var eger ıstanbuldaysan oraya bak bence eger ıstanbulda deılsen netten de sıparıs alıyorlar galıba
ıyı sayılırım canım ya sırtım ve kaburgam cok agrıyor yemek yaprken ıkı dakka yaptım ıkı dakka yattım ayakta 5 dakkadan fazla duramıyorumsen naslsın canımcım bebıs nasıl???
cnm benim üzülme olur mu bak bende erken doğum riski nedeniyle evde yatıyorum ama bi hafta sonu birçok şeyini hallettik. sıkma sen canını annesi, paşa gelsin sen ona neler neler alırsın, herşeyin en güzelini bulursun,bende düne kadar bikaç parça eşyasını almıştım bak şimdi biçok şeyi haloldu, bunlar çabuk halledilen şeyler, sen evde internetten beğen,babiş annenler vs. gidip,alıp getiriyolar ne nasıl oluyor anlamadan herşeyin tamamlanıyor, önemli olan sizin sağlığınız o yüzden bunlarla ne paşayı nede kendini üzme güzel annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?