2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inşallah Cnm çok korkuyorum
nıye korkuyorsun canım allahın ıznıyle doktor bebısınle ılgılı guzel habrler verecek ınsallah dualarım senınlebende gıdıcem yarın kontrole rapor ıcın bakalım usg ye alacakmı

istanbuldayım cnm bakıcam inş. konsepte karar veremedim artık baktıkça ordan karar veririm galiba :)
ever canım cesıt cok fazla gıdınce emınım guzel seyler bulursun

geçmiş oolsun Cnm bebek iyi ama bu kasilmalar yüzünden çok az hareketini hissediyorum bizde bütün gün evde ve yalniziz
saol canım..hepımızın farklı bı derdı var ıste cok zormuss zullumm bu hamıslıkk yaww allah hepımızn yaardımcısı olsunn yalnızlıkda zor tabı ama ıkı ay sonra yalnz olmayacaz ınsallah sen ıst deydın dımı canım

şu mide bulantısı beni öldürecek...

kısss sızın bulantılar nıye basladıkı boyle benım yok mıde yanmasıda klamdı neredeyse

canım senin bir sonraki doktor kontrolün ne zaman?
eylülün başında canım geçen ay 29unda gitmiştim haftaya gitmem gerekio normalde ama haftaya oda gelecek ablamlar gelecek anca yıkama ütüleme yaparız eylülün ilk haftası giderim randevuya
şu mide bulantısı beni öldürecek...

mide yanmasıda beni öldürcek artık bugün mahvetti gene beni

ne bileyim Cnm yarın kizimi göreceğim çok mutluyum ve sabırsız inşallah usg ye
ye girer bebisini görürsün haberdar edersin canım

kısss sızın bulantılar nıye basladıkı boyle benım yok mıde yanmasıda klamdı neredeyse
bilmiyom canım ya özellikleri akşamları daha fazla oluyo...ne yersem yiyeyim çıkarmak zorundaymışım gibi hiissediyorum kendimi ve çıkartıncada rahatlıyorum açlık falan da olmuyo...anlamadım ben bu işi...

bende korkmaya başladım nette hiç iyi şeyler okumadım pazartesi randevum var..dayanabilecek miyim bilmiyorum...çok şükür ki kuzum kıpır kıpır..geçen aya göre hiç kilo almamışım...

Amin canimcim insaallah..olsun sende sonra bebisin dogunca halledersin herseyi üzme kendini..benimkide erkek teyzesii ayyy bi dogsalarda ellerini ayaklarini öpe öpe bitirsek

O da olucak insaallah bu arada bende bu cuma yine kontrole gidicem.umarim hayirli haberlerle döneriz canim

mide yanması da fena ama bulantı ondan daha beter kuzu ya..öldüm zaten ilk aylarda...başa döndük herhalde yine...

gerçekten çok zor Cnm bende biraz sıkıldım ama bebis için değer
ah bir an önce bebeklerimize kavussak tabi vaktinde

mide yanması da fena ama bulantı ondan daha beter kuzu ya..öldüm zaten ilk aylarda...başa döndük herhalde yine...

dogru canım ya Allah kolaylık versin sana kuru ekmek beyaz peynir ye bana iyi gelio belki seninde geçirir bulantını
ben çok çekmedim bulantı ama şu sıralar özellikle kokuya hassaslık başladı ondan bulanıo ara ara çok degil çok şükür

ne bileyim Cnm yarın kizimi göreceğim çok mutluyum ve sabırsız inşallah usg ye
ye girer bebisini görürsün haberdar edersin canım
ha soyle mutlu ol tabıkı canım sıkıntı yapma bebıslerımızın ıyılıgı bıraz da buna baglı bızım moralımıze....gecen hafta almıstı belkı bu hafta almaz ama dedıgın gıbı goruyum ne kadar cok gorursek okadar ıyı dımı

canım netten bakma ya bosu bosuna daha cok canını sıkıyorsun cok sıkıntı yaptıysan doktoru arayıp sprsaydın hem burda kızlardan bır kacı daha solemıstı bulantılarının oldugunu tekrarlıyormus bu donemlerde galıba oyle demıslerdı

Ben daha oda süslemesi vs almadım. Onu da halletmek lazım.

hıımm bende 5 eylülde gidicem kısmetse cnm nst hakkında bişey demedi doktor sen giricekmisin?

bizim ay dönümleri ayın 5i oldugu için tam ay dönümünde daha net bilgi verio doktorlar kilosundan boyuna.
nst hakkındada hiç konuşmadık daha gidince sorucam artık ama ben özel muaynehaneye gittigim için nst yok doktorumda nasıl olacak bilmiyorum

inşallah görürsün bebisi bende 1 hafta önce gittim erken dogum riski olduğu için 1 hafta sonra tekrar gel dedi
nst ye baglaniriz galiba acaba bir haftada bebekler kaç grm alırlar

gerçekten çok zor Cnm bende biraz sıkıldım ama bebis için değer
ah bir an önce bebeklerimize kavussak tabi vaktinde

sabah esım dıyokı sende yeter artık dogur su cocugu sıkıldım ben beklemkten dıyor dedım sen sıkıldıysan ben neyapıyım sankı cocugun dogma zamanı gelmıste ben gıcıklıgına dogurmuyomusum gıbı trıp atıyor herıf
saglıkla vaktınde gelsınler bıraz daha cekerız bız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…