2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben ilk üç ay ne yiyebildim ne içebildim kuzu sadece serumlarla ayakta durabildim o kadar...tekrardan başa dönmek istemiyorum...kokuya hassaslık bende de var zaten kokuyu alıyorum sonra bulantı başlıyo ve fenalaşıyo midem...

doktoru da sürekli aramak istemiyorum canım dün aradım görüştük ama aklıma da gelmedi mide bulantısını sormak ne bileyim kızlardada olunca bu dönemde yaşamamız gerek birşey diye düşündüm herhalde...

inşallah görürsün bebisi bende 1 hafta önce gittim erken dogum riski olduğu için 1 hafta sonra tekrar gel dedi
nst ye baglaniriz galiba acaba bir haftada bebekler kaç grm alırlar

bende gecen hafta baglandım nts ye kalp atısları oyle hzlı atıyorkı melodı gıbı gelıyor ınsanın kulagınabenımkı 3 haftda 300 gram almıstı gecen aydan berı haftay 100 gr oluyor

hımm ewet cnm senin nasıl olacak acaba.bana doktorum 5 eylülden sonra sık sık geliceksin dedi sanırım bu gittiğimde muayene olur
sonra nst için çağırır.senide doğum yapacağın hastaneye yönlerdirir sanırım nst için.

ara canım nıye aramıyomussun bunun ıcın gıdıyorsun doktora benım doktor gecen gun bız pırpırıklı hastaları severız en ufak bıseyde gece gunduz deme ara dedı sende ara bosuna para vermıyoz onlara...ben artık netten hıc bakmıyorum ufak bı agrım olsa sankı o agrı artıyomus gıbı oluyordu

onlarda sıkıldi Cnm ama benim eşim de tam tersi adam da hiç heyecan sabırsızlık yok ben tam tersi.dogsa da sevsem kizimi.

kız çarşamba gününden beri hergün arıyorum bir pazar günü aramadım dedim bugünde aramayayım...

bende gecen hafta baglandım nts ye kalp atısları oyle hzlı atıyorkı melodı gıbı gelıyor ınsanın kulagınabenımkı 3 haftda 300 gram almıstı gecen aydan berı haftay 100 gr oluyor

masallah bebise Cnm benim kuzum 1 ayda sadece yarım kilodan biraz fazla almış çok az gibi

Allah kolaylık versin canım çok zor ilk hamileligimde bende 4 buçuk ay çektim bulantı az çok anlıyorum seni serin tut kendini

bakalım nasıl olacak olmadı dogum yapacagım hastaneye bi gitmem lazım hiç gitmedim daha ama önden bi gitmek lazım sanırım ona göre oda falan ayarlanacak zaen
zaten 5inden sonra iki haftaya çıkarır randevuları sanıyorum sen girersinde nstye ben ne zaman giderim bilmiorum

kız çarşamba gününden beri hergün arıyorum bir pazar günü aramadım dedim bugünde aramayayım...

ama boylede ıcın rahat deıl bacı ondan seyettım benn neysee ıcını ferah tutu ozaman pazartesıne ne kaldı hem oglusunda kımıl kımılmıs

masallah bebise Cnm benim kuzum 1 ayda sadece yarım kilodan biraz fazla almış çok az gibi

senınkı kızmıydı canım benımkı erkek ondan fark edıyor sanırım hepsının bunyesı farklı bıde

Son düzenleme:
yok canım benım herıfcık baya sıkıldı 9 ay deılde 18 ay gıbı geldı adamcagızabende tabı aynı durumdayım hatta bana 24 ay

anlaşılan hepimiz çok sabirsiziz Cnm birde bebekler dogunca zaman oyle bir geçecek ki
düşündükçe çok heyecanlanıyorum Cnm

evet Cnm benim bebis kız acaba ondan mı

ama boylede ıcın rahat deıl bacı ondan seyettım benn neysee ıcını ferah tutu ozaman pazartesıne ne kaldı hem oglusunda kımıl kımılmıs

aynen hareketsiz olsa korkcam da hareketli hatta bayağı hareketli...göbeğimin dışından belli oluyo hoplatıyo resmen acaba döndü mü bu uşak...ayaklarıyla baskı yapınca mı midem bulanıyo yaa....

anlaşılan hepimiz çok sabirsiziz Cnm birde bebekler dogunca zaman oyle bir geçecek ki
düşündükçe çok heyecanlanıyorum Cnm

bılmıyorum sabırsızlıkmı ama cokk uzun gelıyorr gunler bıde yata yata gecırıyoruz ondan galıba...evett hayırlısıyla bı gelsınlerde ozaman hıc anlamaycaz ben cok merak edıyorum nasıl bısı olucak

Aslinda dr um 2 hafta sonra gel dedi ama beno kadar dayanamam dedim oda haftaya gel o zaman dedi
Bundan sonra her hafta gitmek istiorum kısmetse canim

Oohh ne güzel demissin git kuzum git .. Bende artik 2 haftada bir gidiyorum 1,5 hafta önce gittigimde oglusumu görememistim ama ebe vardi o alttan kontrol etti nst ye fln baglandim ebeyle hastane isini fln konustuk iste..insaallah cuma günü görürüm yavrumu cok özledim.canim ya sen rahatca oturabiliyormusun?ben iyce agirlastim ne yapsam ki 5 dak oturuyorum sonra kalkiyorum evde 5 dak dolaniyorum dayanamiyirum sonunda yatiyorum..bide 20 kilo aldim onundami etkisi var sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…