- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
dogru canım ya Allah kolaylık versin sana kuru ekmek beyaz peynir ye bana iyi gelio belki seninde geçirir bulantını
ben çok çekmedim bulantı ama şu sıralar özellikle kokuya hassaslık başladı ondan bulanıo ara ara çok degil çok şükür
canım netten bakma ya bosu bosuna daha cok canını sıkıyorsun cok sıkıntı yaptıysan doktoru arayıp sprsaydın hem burda kızlardan bır kacı daha solemıstı bulantılarının oldugunu tekrarlıyormus bu donemlerde galıba oyle demıslerdı
inşallah görürsün bebisi bende 1 hafta önce gittim erken dogum riski olduğu için 1 hafta sonra tekrar gel dedi
nst ye baglaniriz galiba acaba bir haftada bebekler kaç grm alırlar
bizim ay dönümleri ayın 5i oldugu için tam ay dönümünde daha net bilgi verio doktorlar kilosundan boyuna.
nst hakkındada hiç konuşmadık daha gidince sorucam artık ama ben özel muaynehaneye gittigim için nst yok doktorumda nasıl olacak bilmiyorum
ara canım nıye aramıyomussun bunun ıcın gıdıyorsun doktora benım doktor gecen gun bız pırpırıklı hastaları severız en ufak bıseyde gece gunduz deme ara dedı sende ara bosuna para vermıyoz onlara...ben artık netten hıc bakmıyorum ufak bı agrım olsa sankı o agrı artıyomus gıbı oluyordu
doktoru da sürekli aramak istemiyorum canım dün aradım görüştük ama aklıma da gelmedi mide bulantısını sormak ne bileyim kızlardada olunca bu dönemde yaşamamız gerek birşey diye düşündüm herhalde...
sabah esım dıyokı sende yeter artık dogur su cocugu sıkıldım ben beklemkten dıyor dedım sen sıkıldıysan ben neyapıyımsankı cocugun dogma zamanı gelmıste ben gıcıklıgına dogurmuyomusum gıbı trıp atıyor herıf
saglıkla vaktınde gelsınler bıraz daha cekerız bız
ara canım nıye aramıyomussun bunun ıcın gıdıyorsun doktora benım doktor gecen gun bız pırpırıklı hastaları severız en ufak bıseyde gece gunduz deme ara dedı sende ara bosuna para vermıyoz onlara...ben artık netten hıc bakmıyorum ufak bı agrım olsa sankı o agrı artıyomus gıbı oluyordu
Insaallah canimne cok seyimiz benziyor..peki neden tekrar gidiyorsun riskli oldugun icin mi?
bende gecen hafta baglandım nts ye kalp atısları oyle hzlı atıyorkı melodı gıbı gelıyor ınsanın kulagınabenımkı 3 haftda 300 gram almıstı gecen aydan berı haftay 100 gr oluyor
yok canım benım herıfcık baya sıkıldı 9 ay deılde 18 ay gıbı geldı adamcagızaonlarda sıkıldi Cnm ama benim eşim de tam tersi adam da hiç heyecan sabırsızlık yok ben tam tersi.dogsa da sevsem kizimi.
Allah kolaylık versin canım çok zor ilk hamileligimde bende 4 buçuk ay çektim bulantı az çok anlıyorum seni serin tut kendini
ben ilk üç ay ne yiyebildim ne içebildim kuzu sadece serumlarla ayakta durabildim o kadar...tekrardan başa dönmek istemiyorum...kokuya hassaslık bende de var zaten kokuyu alıyorum sonra bulantı başlıyo ve fenalaşıyo midem...
hımm ewet cnm senin nasıl olacak acaba.bana doktorum 5 eylülden sonra sık sık geliceksin dedi sanırım bu gittiğimde muayene olur
sonra nst için çağırır.senide doğum yapacağın hastaneye yönlerdirir sanırım nst için.
kız çarşamba gününden beri hergün arıyorum bir pazar günü aramadım dedim bugünde aramayayım...
masallah bebise Cnm benim kuzum 1 ayda sadece yarım kilodan biraz fazla almış çok az gibi
yok canım benım herıfcık baya sıkıldı 9 ay deılde 18 ay gıbı geldı adamcagızabende tabı aynı durumdayım hatta bana 24 ay
ama boylede ıcın rahat deıl bacı ondan seyettım benn neysee ıcını ferah tutu ozaman pazartesıne ne kaldı hem oglusunda kımıl kımılmıs
senınkı kızmıydı canım benımkı erkek ondan fark edıyor sanırım hepsının bunyesı farklı bıde
ama boylede ıcın rahat deıl bacı ondan seyettım benn neysee ıcını ferah tutu ozaman pazartesıne ne kaldı hem oglusunda kımıl kımılmıs
anlaşılan hepimiz çok sabirsiziz Cnm birde bebekler dogunca zaman oyle bir geçecek ki
düşündükçe çok heyecanlanıyorum Cnm
Aslinda dr um 2 hafta sonra gel dedi ama beno kadar dayanamam dedim oda haftaya gel o zaman dedi
Bundan sonra her hafta gitmek istiorum kısmetse canim
kızlar hatimleri bitirdinizmi benim hatim duruyo daha ya yetişirmi devam etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?