2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhabalar güzel anneee adayları... bende bir ekim doğumlu olarak kısmetse ekim annesi olacağim. muhtemel doğum tarihi 8 ekim dedi drum. yrn randevum var kalp atışını duyarız dedi dr. inş duyabilirizzz...çok heyecanlıyıııımmmm...

Allah hepimize rahat huzurlu hamilelik nasip etsin ve bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin...

Merhaba canım,hoşgeldin.Rabbimin izniyle yavrularımızı sağ salim kucağımıza alacağız inşaAllah.

Amin canım,hayırlı olsun.Hoşgeldin aramıza.

Olabilir canım. İşte sabırla bekleyeceksin inşallah hayırlı haberlerinide bizimle paylaşacaksın . Bebek çok çabuk büyüyor vajinal muayene ederse doktorun belki kalp atışlarını bile duyabilirsin.

Olabilir canım. İşte sabırla bekleyeceksin inşallah hayırlı haberlerinide bizimle paylaşacaksın . Bebek çok çabuk büyüyor vajinal muayene ederse doktorun belki kalp atışlarını bile duyabilirsin.

inşaAllah canım:)Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

Arkadaşlar herkes nereye hangi hastenede hangi doktora gidiyor ? Paylayırsak herrkes için bir ön bilgi olur doktorundan memnun olmayanlar için

Ilk ben başliim ben maltepe üniversitesi hastanesi aygen hanım a gidiyorum 2 aydır onunla tedavideydik , çok şükür hamile kaldım bundan sonra da onunla devam edicem inşaallah :))

Canım bende şimdilik Eren Tıp Merkezi,Figen hanıma gidiyorum.Çok sakin,çok rahatlatıcı bir doktorum var:)Her ne olursa olsun çok sakin konuşur ve asla negatif bir şey söylemez:)

inşaAllah canım:)Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

Amin canım inşallah. ilk hamileliğimi öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Çünkü inan çok zor şartlarda kavuştum bebeğime ama ne keseyi görmeye giderken nede kalp atışlarını duymaya giderken hiç evham yapmadım. kendi kendimi yemedim. Zaten kötü birşey olsa o kendisini bi şekilde belli ediyor. İstediğim kadar evham yapıp kötü düşüneyim ya iyiyse kendimi yemiş olacağım diye hep olumlu düşünerek gittim. Doktorum kalp atışlarını duyamayız henüz keseye bakıcam büyümüş mü dediğinde bile içimde hep bir umut vardı kalp atışlarını duymak için ni tekimde duydum kalp atışlarını süpriz oldu. 25 şubatta yine bi kontrolum var bebeğimi göremk için sabırsızlanıyorum. Ama inan yine aklıma hiç olası kötü birşey getirmiyorum. Çünkü bu bizi üzmekten başka bir işe yaramaz. Darısı sana olsun sende sağlıcakla iyi haberlerini alırsın inşallah.

canım hamişlerim
bugün kontrole gidenler vardı.Henüz gelemediler mi acaba?

benim sağ omzumdan koluma kadar ağrıyor. geçmedi.. incede giyimmedim ya hayırlısı..

teyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi yaa

5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii

Benden bu kadar kizlar

maaşallah .....................................................

Canım hoşgeldin,

hadi gözün aydın.Uzak bi tarihe vermiş kesenin içinde bebeği görüp pıt pıtları duymadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…