Merhabalar arkadaşlar,ben de inşallah ekimde bebeğimi kucağıma alacağım Allah nasip ederse..5 hafta 5 günlük hamileyim,geçen hafta kesem gözüktü haftaya da inş. kan sayımı ile birlikte bebeğimin minicik kalbini dinleyeceğiz :) Ara ara rahmimde hafif sızılar olabiliyor sanırım normaldir,doktorum aşırı kanman ve aşırı kusman harici endişelenme dedi.Geçen yıl ağustos ayında 5 haftalık bebeğim düştüğü için ara sıra ebdişelenmiyor değilim ama inanıyorum ki Rabbim izin vermediği sürece hiçbişey olmaz..
merhabalar güzel anneee adayları... bende bir ekim doğumlu olarak kısmetse ekim annesi olacağim. muhtemel doğum tarihi 8 ekim dedi drum. yrn randevum var kalp atışını duyarız dedi dr. inş duyabilirizzz...çok heyecanlıyıııımmmm...
Allah hepimize rahat huzurlu hamilelik nasip etsin ve bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin...
Yok canım zaten rahatsızım kalkamıyorum diyorum,müşteriler kendileri alıp deneyip kasaya geliyorlar:)))
Çok ilginçtir hiç ağrım sızım yok maşaAllahAcaba üstüne mi görüyorum napıyorum diyorum:)
Olabilir canım. İşte sabırla bekleyeceksin inşallah hayırlı haberlerinide bizimle paylaşacaksın . Bebek çok çabuk büyüyor vajinal muayene ederse doktorun belki kalp atışlarını bile duyabilirsin.
inşaAllah canım:)Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
canım hamişlerim
bugün kontrole gidenler vardı.Henüz gelemediler mi acaba?
benim sağ omzumdan koluma kadar ağrıyor. geçmedi.. incede giyimmedim ya hayırlısı..
Kendini üşütmüş olabilir misin canım ?
Kendini üşütmüş olabilir misin canım ?
damar damar üstüne gelmiştie ,üzerine yatmışsındır .........................Bu arada karınınzın üstüne yatıyor musunz?
teyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi yaa
5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii
Benden bu kadar kizlar
teyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi yaa
5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii
Benden bu kadar kizlar
ben vazgecemiyorum yuz ustu yatmaktan :26:
Canım hoşgeldin,
hadi gözün aydın.Uzak bi tarihe vermiş kesenin içinde bebeği görüp pıt pıtları duymadımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?