2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet Cnm benim bebis kız acaba ondan mı
ondandır sekerım ondan hem her ınsanın bunyesı bır deıl senle ben farklıyız mesela bebıslerımzde oyle

aynen hareketsiz olsa korkcam da hareketli hatta bayağı hareketli...göbeğimin dışından belli oluyo hoplatıyo resmen acaba döndü mü bu uşak...ayaklarıyla baskı yapınca mı midem bulanıyo yaa....
masallaholabılır canım sıpalar her yerımıze ayrı baskı uyguluyor

ondandır sekerım ondan hem her ınsanın bunyesı bır deıl senle ben farklıyız mesela bebıslerımzde oyle

masallaholabılır canım sıpalar her yerımıze ayrı baskı uyguluyor

aynen kuzum..neyse ben kaçar minnakla kendine iyi bak görüşürüz yarın...

Ben çok fazla dolanmamalıyım canim o yüzden bi taraflarim pişsede artik uzanmaya calisiyorum saatte bi falan kalkiyorum ama bu hafta ayakta iyice zorlaniyorum artik bebisim dönmüş çunku yani başı aşağıda ve baskı yapıyo :26:

tabiki Cnm hepimiz bir aile olduk burada sana da iyi aksamlar Cnm

27 haftalık doğan ikiz bebeklerden biri doktor
tarafından annesinin kucağına son bir veda için
verilmiş.
Annesi minik bebeğini gözyaşları içinde kucağına
alıp göğsüne yatırmış. Babası ile birlikte
kucağındaki minik oğullarına isminin ne olduğunu,
bir kız kardeşinin olduğunu, ilerde onunla neler
yapmak istediklerini fısıldamışlar. Bebeğin çıplak
bedenini göğsüne yatıran anne bebeğin kımıldadığını
doktora söylemiş, doktor bunun normal olduğunu
ölümden sonra böyle reflekslerin yaşanabileceğini
iletmiş.
2 saat boyunca göğsünden bebeğini ayırmayan
anne inanılmaz bir mucizeye şahit olmuş. Annesinin
parmağının ucundan anne sütünü tadan bebek
gözlerini açmış.Minik Jamie şimdi 3 yaşında ve
gayet sağlıklı!

ıyız valla teyzemız napalım mısafır gonderdık yenı kızımla ıyız ıkımızde evet persembe randevumuz unutmam merak etme

oy oy iyi maşallah sana misafir agırlıyabiliosun ben totomu kaldırıp çay bile demleyemiorum akşamları
kız bellimi olur aynı zamanlarda doogum yaparsak karşılaşırız belki hastanede

Bende oğluma aldigim kıyafetleri koydum diğer topige ama küçük çıkmış fotolar. Pek ayırt edilemiyor galiba.
Bir de net degil.

Son düzenleme:
Geçirdiğim 8 ay boyunca Allaha şükür en ufak bir şikayetim olmamıştı . Ama cildimden cektiğimi hiçbirşeyden çekmedim sürekli ya göbeğim ya bacaklarım ,şimdide genital bölgeden kızarıklıklar var , kaşıntılara dokunmuyorum ama yürümekte zorluk çekiyorum. Cildiye her ilacı veremiyor çocuga birşey olacak diye,en etkisiz ilaçlarda nereye kadar iyileşir bilmiyorum .Toplamda 13 kilo aldım ,belki kilonunda etkisi var ama inanın ne yapacağımı şaşırdım ,benim gibi olan varsa ,nelerle iyileştiniz ? bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…