ondandır sekerım ondan hem her ınsanın bunyesı bır deıl senle ben farklıyız mesela bebıslerımzde oyleevet Cnm benim bebis kız acaba ondan mı
masallahaynen hareketsiz olsa korkcam da hareketli hatta bayağı hareketli...göbeğimin dışından belli oluyo hoplatıyo resmen acaba döndü mü bu uşak...ayaklarıyla baskı yapınca mı midem bulanıyo yaa....
benim hatimlerin hepsi bitti Cnm yeniden başladım
sende devam et bence bebise de faydasi olur
bılmıyorum sabırsızlıkmı ama cokk uzun gelıyorr gunler bıde yata yata gecırıyoruz ondan galıba...evett hayırlısıyla bı gelsınlerde ozaman hıc anlamaycaz ben cok merak edıyorum nasıl bısı olucak
ondandır sekerım ondan hem her ınsanın bunyesı bır deıl senle ben farklıyız mesela bebıslerımzde oyle
masallaholabılır canım sıpalar her yerımıze ayrı baskı uyguluyor
aynen banadaa oyle ama neyse cogu gıttı azı kaldı...bana her gün çok ama çok uzun geliyorrrrrr Cnm
yarın devam ediyim ya içim okadar huzursuzki üşengeçlikten abdest alıpta okuyamıyorum ya
Oohh ne güzel demissin git kuzum git .. Bende artik 2 haftada bir gidiyorum 1,5 hafta önce gittigimde oglusumu görememistim ama ebe vardi o alttan kontrol etti nst ye fln baglandim ebeyle hastane isini fln konustuk iste..insaallah cuma günü görürüm yavrumu cok özledim.canim ya sen rahatca oturabiliyormusun?ben iyce agirlastim ne yapsam ki 5 dak oturuyorum sonra kalkiyorum evde 5 dak dolaniyorum dayanamiyirum sonunda yatiyorum..bide 20 kilo aldimonundami etkisi var sen nasilsin?
aynen banadaa oyle ama neyse cogu gıttı azı kaldı...
hatımlerınızıde allah kabul etsın canım oglusumla banada dua edın teyzelerı
benım kocıs gelıyor kızlr ben gıdeyım artık hepınıze ıyı aksamlar
yaparsın Cnm sen neredeydin Cnm bebisin herseyini hazirladin mı benim hala eksiğim.var
ankaradayım canım bitti sayılır canım ufak tefek şeyler kaldı onlarıda bi günde hallederiz inşallah
inşallah Cnm bebeklerde bir gelse çok mutlu olacağız
aynen canım ama ben bi hatimimi bitiriyim öyle
bitirirsin Cnm.
valla ben dogum için çok sabirsizim Cnm
sen dogumu nasıl yapacagina karar verdin mı
ben normal dogum istiyorum tabi dogum erken Olmassa
napıyonuz kızlar nasılsınız bakalım nörüyonuz
hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl perşembeydi demi randevun benim durumu sormayı unutma olurmu??
ıyız valla teyzemız napalım mısafır gonderdık yenı kızımla ıyız ıkımızdeevet persembe randevumuz unutmam merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?