2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

benimde gögüs altlarından göbegime dogru isilik gibi olmaya başladı ama öle rahatsızlık verecek doktora gidecek kadar degil seninkine doktor ne dedi az kaldı sabredicez yapacak bişe yok

Canım benimde ellerimde egzama var. Çatlıyor cildim resmen kesik gibi. Ama hamileliğimde bende birsey kullanamıyorum. Sadece bepanten kullaniyirum aklıma geldikçe. Hatta ellerim hatır hatır. Bebeğim doğduğunda masaj bile yapamam diye endişe ediyirum. Cildini rahatsız eder benim cildim. Allah buyuk artık sonrasında süreceğim bol bol kremleri. Vücuduma da bepanthol kullanıyorum.

canım k.valde kaçtı bahanelerle..annem geliyor o da rahatsız ama işte mümkün olduğunca yanımda kalmaya çalışıyor bakalım..benim 2 ay önce 4.6 cm.di..28.haftamda 3.8 dedi..bakalım şimdi ne dicek..

yok cnm kullanmıyorum doktorum 35 haftdan sonra rahatlarsın dedi

evet cnm çok güzel tavsiye ederim..

ben egzamadan ilk 4 ay çektim doktorum vazelin sür dedi.. sürdüm ve geçti çok şükür bide sakın sıvı sabun kullanma cnm katı sabunla yıka ve vazelimle 1 ayda etkisini göreceksin

Ya kızlar kasılma ile bebek hareketini nasıl ayirt ediyirsunuz.

farkedilmeyecek gibi değil cnm nefesim kitleniyor karnım yamuluyor resmen

benimde gögüs altlarından göbegime dogru isilik gibi olmaya başladı ama öle rahatsızlık verecek doktora gidecek kadar degil seninkine doktor ne dedi az kaldı sabredicez yapacak bişe yok

doktor cildin çok hassas dikkat edeceksin dedi ,eczanede hazırlanan losyonlardan verdı ,göbek bölgeme o fayda etti ,birde b grubu bir krem verdi korka korka surdum ondan kurtuldum ,genital bölgeyi sürekli yıkamama ragmen yuruyup terlediğimiz için bir anda etki ediyormuş,ne yazıkki cildim çok hassas ,hayırlısıyla az kaldı ,oğlum için her şeye değer diyip sabrediyorum ....

evet canım Allah büyük inşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri ,vazelinide deneyeceğim ,bir yerdede okumuştum eskiden bayanlar çatlaklar için onu kullanmışlar ....

bende mıymıylanıp canım duruyorum cnm ya once sağ kasıgım kasıldı şimdide sancıyo gıbı acıyo yatım saatlık arabayla bı yre gıttık geldık burnumdan geldı

uzan dinlen ayaklarını yüksekte tut canım artık agırlaştık herşey daha çok etkilio bizi
bende ne yapıyım mide yanmam var birazda gaz sancısı gibi girio karnıma acaba kasılmamıki o üşütüyorum galiba ondandır sanırım yani inşallah ondandır sancı olmasında

Ben de ayni dertteyim, ama genelde kahvaltidan sonra yasiyorum ayni seyi, cikarmiyorum ama surekli bulantim var. Hamileligin ilk zamaninda bile midem bulanmamisti benim, ne oldu anlamadim.
Benim de pazartesi randevum var, soracagim doktora.

gaz sancısı her akşam oluyo bende canım karnım 2 kat oluyo acıyo resmen karnımın içi akşam arabada ondan rahatsızlandım slında bende mıgde yanmam azaldı benım ramazanda cok oldu oda eşımle sahurda yıyodum sonra gece yanıyodu mıgdem bırde bazı seyler yakıyo mideyı onlardan uzak durmak lazım bırde suyu değiştrdım ben sudanmı dıy sadece agzı buara camur gıbı yedılerımden tat almıyorum

anladım canım insallah saglıkla bı kucagımıza alsaydık zamanında. Zorlanıyorum cok korku endışe zaman gecmek bılmıo

kızlar karninizin bir tarafı diğer tarafa göre daha sis duruyormu benim
sağ tarafim sola göre sis ve sert bu ara da sizin de karninuzda sertlik oluyor
oyle olunca karnım aciyor

günaydın kızlarrrnasılsınız bakıyım bugün. benim dün gece sol kuyruk sokumumdan bacagıma doğru inen bi ağrı vardı gece boyu inledim uyuyamadım. sabahta işe geldimmmm ühüüüü

kızlar karninizin bir tarafı diğer tarafa göre daha sis duruyormu benim
sağ tarafim sola göre sis ve sert bu ara da sizin de karninuzda sertlik oluyor
oyle olunca karnım aciyor

canım bebek bi tarafa geçtiğinde genelde benim sol tarafta duruyor orası sağa göre daha şiş doktorumun yanındada oldu o şekilde rahat ediyodur tıbbı açıdan endişe edecek bişey yok dedi bana.evet gün içinde karnımda sertlik oluyor benimde

günaydın kızlarrrnasılsınız bakıyım bugün. benim dün gece sol kuyruk sokumumdan bacagıma doğru inen bi ağrı vardı gece boyu inledim uyuyamadım. sabahta işe geldimmmm ühüüüü

günaydın canım geçmiş olsun acısından çok korkusu yetiyor insana umarım tekrarlamaz iyi çalışmalar

ne yapiyorsunuz bakalım
ben de bütün gün yata yata sıkıldım
yarın dr kontrolum var benim için
dua edin
catybaby bebisin eşyaları gule gule kullansın Cnm
bu arada çanta çok hoş

mrb canım kontrolün güzel geçmiştir umarım gelince yaz mutlaka dualarımız seninle

Gunaydin kizlar kursa gitmeden once bi gunaydin diyim dedim
gecen gun kontrolumuz vardi bizim beni her defasinda nts ye bagliyolar tum muayenehane kalp sesiyle inliyo cok guzel bisey

Bebisim gayet iyi hala asagida kafa gayet memnun yerinden 2 kg olmus bi sorun yok cok sukur o agrilarimi sordum adet agrisi gibi olanlari normal dedi sadece bu arada nts de sancilarim cikti hatta biri 70 e kadar cikti ama 1 tane oldugu icin sorun yok bu sekilde iste kizlar ayaklar yukarida otururken zorlaniyorum dik oturmak zorundayim hepte dik oturamiyorum az kaldi ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…