Geçirdiğim 8 ay boyunca Allaha şükür en ufak bir şikayetim olmamıştı . Ama cildimden cektiğimi hiçbirşeyden çekmedim sürekli ya göbeğim ya bacaklarım ,şimdide genital bölgeden kızarıklıklar var , kaşıntılara dokunmuyorum ama yürümekte zorluk çekiyorum. Cildiye her ilacı veremiyor çocuga birşey olacak diye,en etkisiz ilaçlarda nereye kadar iyileşir bilmiyorum .Toplamda 13 kilo aldım ,belki kilonunda etkisi var ama inanın ne yapacağımı şaşırdım ,benim gibi olan varsa ,nelerle iyileştiniz ? bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım!!!!
Geçirdiğim 8 ay boyunca Allaha şükür en ufak bir şikayetim olmamıştı . Ama cildimden cektiğimi hiçbirşeyden çekmedim sürekli ya göbeğim ya bacaklarım ,şimdide genital bölgeden kızarıklıklar var , kaşıntılara dokunmuyorum ama yürümekte zorluk çekiyorum. Cildiye her ilacı veremiyor çocuga birşey olacak diye,en etkisiz ilaçlarda nereye kadar iyileşir bilmiyorum .Toplamda 13 kilo aldım ,belki kilonunda etkisi var ama inanın ne yapacağımı şaşırdım ,benim gibi olan varsa ,nelerle iyileştiniz ? bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım!!!!
Ben yaklasik 2 ay önce ölçtürdüm ama karindan usg ile bakti dr 3,5 dedi alttan ölçersek daha fazla çikar demişti simdi ne haldeyim bilmiyorum belki acikligim bile vardir Allah korusun..ben zaten hamileligimin basindan beri yatiyorum desem yeridir.benimdaha önceden bir düşüğüm var bu yuzden dr hep istirahat verdi.cok şükür bakanim oluyor genelde annem veya kv geliyo.ailenin ilk torunu olacagi için herkes üstüme düsüyo saolsunlar.senin kv biraz sorunluydu galiba kim bakiyo canim sana.
yok cnm kullanmıyorum doktorum 35 haftdan sonra rahatlarsın dediRefluyu azaltacak birsey kullanıyor musun? Reflu yastığı alsana canım uyurken rahat edersin. Ama bir de mide sıkışıyor ya artık ondan da daha kötü oluyordur reflu.
Bizimki seviyor da bugün istemiyormuş. Artık bu hafta bir gun yeriz insallah.
evet cnm çok güzel tavsiye ederim..CANIM,
senden bu kitabı duydum ve hemen internetteki yorumlarına baktım..
HOGGun kitabında daha çok doğumdan sonraki bebek bakımı üzerine bilgiler varken ÖNER in kitabında hamilelik sürecinden itibaren yapılması gerekenler ve bebek bakımı ile ilgili bilgileri olduğu söyleniyor..bu kitabı da alıp okumalıyım diyorum ama
ben ilk kızım için de bayağı bi kitap siparişi verdim çocuk eğitimi ve psikolojisi üzerine..5 kitap..HALUK YAVUZER İN kitapları..daha gelmedi..
hangisinden başlayacağımı şaşrdm AYŞE ÖNER i de söylediğin iyi oldu..farklı farklı şeyler okuyup faydasını göreceğimi umuyorum..
Canım benimde ellerimde egzama var. Çatlıyor cildim resmen kesik gibi. Ama hamileliğimde bende birsey kullanamıyorum. Sadece bepanten kullaniyirum aklıma geldikçe. Hatta ellerim hatır hatır. Bebeğim doğduğunda masaj bile yapamam diye endişe ediyirum. Cildini rahatsız eder benim cildim. Allah buyuk artık sonrasında süreceğim bol bol kremleri. Vücuduma da bepanthol kullanıyorum.
Ya kızlar kasılma ile bebek hareketini nasıl ayirt ediyirsunuz.
benimde gögüs altlarından göbegime dogru isilik gibi olmaya başladı ama öle rahatsızlık verecek doktora gidecek kadar degil seninkine doktor ne dedi az kaldı sabredicez yapacak bişe yok
Canım benimde ellerimde egzama var. Çatlıyor cildim resmen kesik gibi. Ama hamileliğimde bende birsey kullanamıyorum. Sadece bepanten kullaniyirum aklıma geldikçe. Hatta ellerim hatır hatır. Bebeğim doğduğunda masaj bile yapamam diye endişe ediyirum. Cildini rahatsız eder benim cildim. Allah buyuk artık sonrasında süreceğim bol bol kremleri. Vücuduma da bepanthol kullanıyorum.
Geçirdiğim 8 ay boyunca Allaha şükür en ufak bir şikayetim olmamıştı . Ama cildimden cektiğimi hiçbirşeyden çekmedim sürekli ya göbeğim ya bacaklarım ,şimdide genital bölgeden kızarıklıklar var , kaşıntılara dokunmuyorum ama yürümekte zorluk çekiyorum. Cildiye her ilacı veremiyor çocuga birşey olacak diye,en etkisiz ilaçlarda nereye kadar iyileşir bilmiyorum .Toplamda 13 kilo aldım ,belki kilonunda etkisi var ama inanın ne yapacağımı şaşırdım ,benim gibi olan varsa ,nelerle iyileştiniz ? bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım!!!![/QUOTE
Geçmiş olsun
benim de başından beri yüzümde ve elimde egzama var. hamile olduğum için ilaç vermedi doktor
bepanten krem sürüyorum sadece
özellikle banyodan sonra kıpkırmızı oluyor
niye kimse yok bu akşam ya
bende mıymıylanıp canım duruyorum cnm ya once sağ kasıgım kasıldı şimdide sancıyo gıbı acıyo yatım saatlık arabayla bı yre gıttık geldık burnumdan geldı
bilmiyom canım ya özellikleri akşamları daha fazla oluyo...ne yersem yiyeyim çıkarmak zorundaymışım gibi hiissediyorum kendimi ve çıkartıncada rahatlıyorum açlık falan da olmuyo...anlamadım ben bu işi...
bende korkmaya başladım nette hiç iyi şeyler okumadım pazartesi randevum var..dayanabilecek miyim bilmiyorum...çok şükür ki kuzum kıpır kıpır..geçen aya göre hiç kilo almamışım...
uzan dinlen ayaklarını yüksekte tut canım artık agırlaştık herşey daha çok etkilio bizi
bende ne yapıyım mide yanmam var birazda gaz sancısı gibi girio karnıma acaba kasılmamıki o üşütüyorum galiba ondandır sanırım yani inşallah ondandır sancı olmasında
gaz sancısı her akşam oluyo bende canım karnım 2 kat oluyo acıyo resmen karnımın içi akşam arabada ondan rahatsızlandım slında bende mıgde yanmam azaldı benım ramazanda cok oldu oda eşımle sahurda yıyodum sonra gece yanıyodu mıgdem bırde bazı seyler yakıyo mideyı onlardan uzak durmak lazım bırde suyu değiştrdım ben sudanmı dıy sadece agzı buara camur gıbı yedılerımden tat almıyorum
kızlar karninizin bir tarafı diğer tarafa göre daha sis duruyormu benim
sağ tarafim sola göre sis ve sert bu ara da sizin de karninuzda sertlik oluyor
oyle olunca karnım aciyor
günaydın kızlarrrnasılsınız bakıyım bugün. benim dün gece sol kuyruk sokumumdan bacagıma doğru inen bi ağrı vardı gece boyu inledim uyuyamadım. sabahta işe geldimmmm ühüüüü
ne yapiyorsunuz bakalım
ben de bütün gün yata yata sıkıldım
yarın dr kontrolum var benim için
dua edin
catybaby bebisin eşyaları gule gule kullansın Cnm
bu arada çanta çok hoş
günaydın canım geçmiş olsun acısından çok korkusu yetiyor insana umarım tekrarlamaz iyi çalışmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?