2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
sağol cnm hala devam edıyo kramp şeklinde. oturdukça her yanım batıyo. bgün bana gecermı bilmem

canım ya izin imkanın varmı bilmiyorum ama eğer eve gitmen zor değilse izin al bugün için git bi güzel uzan artık 34.haftalardayız biraz daha şikayetlerimiz arttı.Rabbim şifa versin umarım uzun sürmez

günaydın cnm hoşgeldin nerelerdesin sen görünmüyosun:26: maşallah bebişine cnm bende geçen gittiğimde girdim miniğimin kalp atışlarını dinlemek çok güzeldi.evet az kaldı bize zaman gecmıyoda milletede gecmıyo anam beni gören daha doğurmadınmı dıye soruyo

Günaydın canım maşallah oğluna büyümüş epey4-5 hafta daha idare etsinler bizi yeterumarım hepimiz için sonuna kadar herşey güzel gider

canım ya izin imkanın varmı bilmiyorum ama eğer eve gitmen zor değilse izin al bugün için git bi güzel uzan artık 34.haftalardayız biraz daha şikayetlerimiz arttı.Rabbim şifa versin umarım uzun sürmez

cnm gecen hafta çalışabilir raporu aldım. şimdi izin alıp eve gıtsem madem rahatsızsın çalışamaz raporu alsaydın dıyecekler. idare edebldiğim kadar etmeye calısıyorum doğum sonrasına aktarabilmek için

günaydın kuzu evet kimsecikler yok topik çok sessiz yaa. benimde bütün kemiklerim batıyo oturamıyom totom acıyo. bacagıma kramp giriyo eve gidip yatasım varrrr

kuzum dikkat et kendine artık bu ağrılar hayatımızın bir parçası oldu...ben neden korkuyorum biliyor musun doğumdan sonra ağrısız hayata alışamamadan...

günaydın kızlarrrnasılsınız bakıyım bugün. benim dün gece sol kuyruk sokumumdan bacagıma doğru inen bi ağrı vardı gece boyu inledim uyuyamadım. sabahta işe geldimmmm ühüüüü

geçmiş olsun canım yaaa özel sektör böle işte hasta bile olsan mecbur geliyosun gelmesen kımse sana geçmiş olsun demez vay bak hamıle ya kaytarmaya yer arıyo dıye dedıkodunu yaparlar

kızlar
bebek küveti ve filesi alan varmı içinizde gereklimi?alsam mı almasammı kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…