sağol cnm hala devam edıyo kramp şeklinde. oturdukça her yanım batıyo. bgün bana gecermı bilmem
Gunaydin kizlar kursa gitmeden once bi gunaydin diyim dedim
gecen gun kontrolumuz vardi bizim beni her defasinda nts ye bagliyolar tum muayenehane kalp sesiyle inliyo cok guzel bisey
Bebisim gayet iyi hala asagida kafa gayet memnun yerinden 2 kg olmus bi sorun yok cok sukuro agrilarimi sordum adet agrisi gibi olanlari normal dedi sadece bu arada nts de sancilarim cikti hatta biri 70 e kadar cikti ama 1 tane oldugu icin sorun yok bu sekilde iste kizlar ayaklar yukarida otururken zorlaniyorum dik oturmak zorundayim hepte dik oturamiyorum az kaldi ha gayret
Gunaydin kizlar kursa gitmeden once bi gunaydin diyim dedim
gecen gun kontrolumuz vardi bizim beni her defasinda nts ye bagliyolar tum muayenehane kalp sesiyle inliyo cok guzel bisey
Bebisim gayet iyi hala asagida kafa gayet memnun yerinden 2 kg olmus bi sorun yok cok sukuro agrilarimi sordum adet agrisi gibi olanlari normal dedi sadece bu arada nts de sancilarim cikti hatta biri 70 e kadar cikti ama 1 tane oldugu icin sorun yok bu sekilde iste kizlar ayaklar yukarida otururken zorlaniyorum dik oturmak zorundayim hepte dik oturamiyorum az kaldi ha gayret
canım ya izin imkanın varmı bilmiyorum ama eğer eve gitmen zor değilse izin al bugün için git bi güzel uzan artık 34.haftalardayız biraz daha şikayetlerimiz arttı.Rabbim şifa versin umarım uzun sürmez
herkescikler uyuyor herhalde....
bir günaydın deyip kahvaltımızı yapalım dedik.....
cnm gecen hafta çalışabilir raporu aldım. şimdi izin alıp eve gıtsem madem rahatsızsın çalışamaz raporu alsaydın dıyecekler. idare edebldiğim kadar etmeye calısıyorum doğum sonrasına aktarabilmek için
günaydın kuzu evet kimsecikler yok topik çok sessiz yaa. benimde bütün kemiklerim batıyo oturamıyom totom acıyo. bacagıma kramp giriyo eve gidip yatasım varrrr
herkescikler uyuyor herhalde....
bir günaydın deyip kahvaltımızı yapalım dedik.....
anladım canım halden anlamıyorlar maalesef.
günaydın canım afiyet olsun biz dayanamadık sabahın 7sinde kahvaltımızı yaptık
şu mide bulantısı beni öldürecek...
kimse yüzüme birşey demez ama arkamdan konusurlar biliyorum..
kız serap ne çektik be bu mıde bulantısından ben hafta basından beri yeniden basladım sabah kusmalarına
sağol canım biz saat 6 buçukta accık kahvaltı yaptık beyefendi dayanamıyo açlığa...
yesinler büyüsünler annelerini üzmesinleryaklaştıkça günler daha zor geçiyor
ben son haftaları düşünemiyorum birde sona yaklaştıkça bizde sabırsızlaştık...
günaydın kızlarrrnasılsınız bakıyım bugün. benim dün gece sol kuyruk sokumumdan bacagıma doğru inen bi ağrı vardı gece boyu inledim uyuyamadım. sabahta işe geldimmmm ühüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?