2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın hanımlar herkese ağrısın sancımız bir gün diliyorum feyzaa bana da gerekli gelmiyor ama koy bi kenara Dursun arkadaşım dün 12 tl ye almış bakalım artık

kızlar günaydın :))

dün öğleden sonra bir mide yanması başladı eve gitim akşam dayanamadım hap aldım sonra o çok az hafifletti sonrasında yine midem çok rahtasızdı birşey yiyemedim bi yarım elma 1 bardak süt içtim .sabah kalktığımdan beride bi huzursuzum , kızım öle kuvvetli kımıldamalr yapmıo kahvaltımı yaptım sütümü içtim biraz meyve yedim ama yok çok az kıpırdanmalar var vr karnım inanılmaz sert ve gergin bi sorun yoktur di mi kızlar ????:18:

kızlar
bebek küveti ve filesi alan varmı içinizde gereklimi?alsam mı almasammı kararsızım

kış bebeği olacağı için banyoda yıkamak zor olur o yüzden ilk zamanlar gerekli olabilir. ben alacaktım arkadaşım kendi bebeğinkini verdi sende bulabilirsen öyle yapabilirsin

Günaydın hanımlar herkese ağrısın sancımız bir gün diliyorum feyzaa bana da gerekli gelmiyor ama koy bi kenara Dursun arkadaşım dün 12 tl ye almış bakalım artık

günaydın canım inş ağrısız geçer...bakalım alayım olmazsa pahalı bişey değil ama yer kaplamasından ötürü lazım olmazsa almayım demiştim

günaydın canım geçmiş olsun günleri günlerini tutmuyor bazen çok sert dönüp tekme atıyorlar bazı günler çok hafif oluyor.önemli olan hareketlerini hissetmen ama yinede doktorunu ara bi görüş istersen hem için rahatlar hemde doktorun gerek duyarsa çağırır akşama kadar kendini yiyip bitirmezsin

Merhaba arkadaşlar bende arada girip sizi yaşadıklarım hakkında haberdar ediyorum. Dün bi sancıyla uyandım ve kendimi direk hastaneye attım. İlk gebelik olunca baya bi korku yaşanıyor o anda. Bide doktorlar suyun az dedi her an alabiliriz bebeğini falan dediler korktum. Neyse kendimizi hastaneye attık. NST ye bağladılar ve sancılarım olduğunu gördüler. sonra hemen ciğer geliştiriciler ilaçlar falan bu gün tekrardan vurulcam 2*2 halinde. Prepar diye bi hap verdi tutabildiğimiz kadar tutcz bebeği içerde dedi. Şimdi daha fazla dinleniyorum. Korkuttu bizi kızmız ama şimdi iyiyim. Kasılmalarım yok şuanda. Bilginiz olsun sizlerinde arkadaşlar. Kasılmalarınız olduğunda doktora başvurunuz.

kuzum dikkat et kendine artık bu ağrılar hayatımızın bir parçası oldu...ben neden korkuyorum biliyor musun doğumdan sonra ağrısız hayata alışamamadan...
kız serappp ne güldürdün beni yaaa o zamanda ağrı olmayacak ama bebişler ıngaaaa ıngaaa ağlayıp duracak

her işyerinde olduğu gibi fitne fesat konuşmaz olurlarmı.izine ayrıldığında bile hakkın olmasına rağmen işlerin kendilerine kaldığından yakınırlar
aynen cnm aynennn. bende gitmeden işleri toparlayım dıyorum arkamdan laf yapmasınlar ama yıne ağzı olan konuşur..

geçmiş olsun canım yaaa özel sektör böle işte hasta bile olsan mecbur geliyosun gelmesen kımse sana geçmiş olsun demez vay bak hamıle ya kaytarmaya yer arıyo dıye dedıkodunu yaparlar

ben özel sektörde değilim cnm kamudayım ama halimi görüpte sen git demez kimse

doktorrum 1 ay izinli yok 15 gunluk 2 muayenemde başka doktora sevkedildi inşlh o gelene kadar bir sıkıntı olmaz , kızım doktorumuzu beklesin die dua ediyorum ....

Merhaba canım o korkular yokmu hepimiz yaşıyoruz.umarım güzel kızın acele etmez zamanında gelir bende bütün hamilelik sürecini yatarak geçirdim.belki okumuşsundur geçmişten en son bayramda banyoda düştüm onun korkusu paniği vs...şimdide dinleniyorum hastane haricinde evden çıkmıyorum ayaklarımın altında yastık akşama kadar vakit geçirmeye çalışıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

rabbim hepimize yardım etsin ...bebişlerimiz Allah a emanet ...

doktorrum 1 ay izinli yok 15 gunluk 2 muayenemde başka doktora sevkedildi inşlh o gelene kadar bir sıkıntı olmaz , kızım doktorumuzu beklesin die dua ediyorum ....

inş canım biraz dinlen uyumaya çalış eğer evdeysen.yorgun olduğum zamanlarda az hissediyorum ben.kötü şeyler düşünme dua edicem senin için

canım benim günü gününü tutmuyo bu bıdıkların merak etme az ve zayıf da olsa hareketlerini hıssediyosan sıkıntı yapma bence istersen bi doktorunu ara için rahat etsin

hastanenın adı nedır canım baya ıyı bıyer sanırım guya bzımkıde ozel ama hatta a sınıfı belgesı varda devlet hastanesınden farkı yok
international hospital yeşilköyde canım

yok canım burdan e-bebekten sipariş ettik ama ithal bir ürün
evet bence hepimiz aramalıyız hastaneyi en azından ne veriyo ne vermiyo ona göre hazırlıklı gideriz daha iyi, ben odalarına kadar gittim baktım, duşunda neler var neler yok onlarıda gördüm ona göre götürcem yanımda eşyaları.

kızlar ben yine bi soruyla sizlerleyim sizinde mideniz bulanıyor mu ilk aylarda bulanmayan midem son aylarımda beni korkutuyor bu bir sorunmdur nette bi sitede rahimin açılmasından dolayı yazmışlar ama korktum erken doğum mu olcak diye merak içerisindeyim
sizdede var mı bu durum

günaydın hepinize dün nette bi sorun olunca bidaha giremedim, bu cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım neler değişmiş 2 haftada görcez, acayip merak ediyorum, en son gittiğimde 2kg olmuş deyince hortlamıştım, hatta böle giderse dombili olur demişti bakalım ne olmuş görelimyine başa döndük sanki, az bişi yiyim yine başlıyorum gak guk geyirmeye ve midede bir rahatsızlık hissi sanki hiç yemesem daha mutlu olcam öle bişi, birde bu hamişlik baş ağrısı peşimde bırakmıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…