kızlar
bebek küveti ve filesi alan varmı içinizde gereklimi?alsam mı almasammı kararsızım
Günaydın hanımlar herkese ağrısın sancımız bir gün diliyorum feyzaa bana da gerekli gelmiyor ama koy bi kenara Dursun arkadaşım dün 12 tl ye almış bakalım artık
kızlar günaydın :))
dün öğleden sonra bir mide yanması başladı eve gitim akşam dayanamadım hap aldım sonra o çok az hafifletti sonrasında yine midem çok rahtasızdı birşey yiyemedim bi yarım elma 1 bardak süt içtim .sabah kalktığımdan beride bi huzursuzum , kızım öle kuvvetli kımıldamalr yapmıo kahvaltımı yaptım sütümü içtim biraz meyve yedim ama yok çok az kıpırdanmalar var vr karnım inanılmaz sert ve gerginbi sorun yoktur di mi kızlar ????:18:
kız serappp ne güldürdün beni yaaa o zamanda ağrı olmayacak ama bebişler ıngaaaa ıngaaa ağlayıp duracakkuzum dikkat et kendine artık bu ağrılar hayatımızın bir parçası oldu...ben neden korkuyorum biliyor musun doğumdan sonra ağrısız hayata alışamamadan...
aynen cnm aynennn. bende gitmeden işleri toparlayım dıyorum arkamdan laf yapmasınlar ama yıne ağzı olan konuşur..her işyerinde olduğu gibi fitne fesat konuşmaz olurlarmı.izine ayrıldığında bile hakkın olmasına rağmen işlerin kendilerine kaldığından yakınırlar
geçmiş olsun canım yaaa özel sektör böle işte hasta bile olsan mecbur geliyosun gelmesen kımse sana geçmiş olsun demez vay bak hamıle ya kaytarmaya yer arıyo dıye dedıkodunu yaparlar
günaydın canım geçmiş olsun günleri günlerini tutmuyor bazen çok sert dönüp tekme atıyorlar bazı günler çok hafif oluyor.önemli olan hareketlerini hissetmen ama yinede doktorunu ara bi görüş istersen hem için rahatlar hemde doktorun gerek duyarsa çağırır akşama kadar kendini yiyip bitirmezsin
Merhaba arkadaşlar bende arada girip sizi yaşadıklarım hakkında haberdar ediyorum. Dün bi sancıyla uyandım ve kendimi direk hastaneye attım. İlk gebelik olunca baya bi korku yaşanıyor o anda. Bide doktorlar suyun az dedi her an alabiliriz bebeğini falan dediler korktum. Neyse kendimizi hastaneye attık. NST ye bağladılar ve sancılarım olduğunu gördüler. sonra hemen ciğer geliştiriciler ilaçlar falan bu gün tekrardan vurulcam 2*2 halinde. Prepar diye bi hap verdi tutabildiğimiz kadar tutcz bebeği içerde dedi. Şimdi daha fazla dinleniyorum. Korkuttu bizi kızmız ama şimdi iyiyim. Kasılmalarım yok şuanda. Bilginiz olsun sizlerinde arkadaşlar. Kasılmalarınız olduğunda doktora başvurunuz.
magnezyum içiyorum tadı çok kötü yaaaadün içmeyi unuttum ondan kramp girdi sanırım:26:
Merhaba canım o korkular yokmu hepimiz yaşıyoruz.umarım güzel kızın acele etmez zamanında gelir bende bütün hamilelik sürecini yatarak geçirdim.belki okumuşsundur geçmişten en son bayramda banyoda düştüm onun korkusu paniği vs...şimdide dinleniyorum hastane haricinde evden çıkmıyorum ayaklarımın altında yastık akşama kadar vakit geçirmeye çalışıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
doktorrum 1 ay izinli yok15 gunluk 2 muayenemde başka doktora sevkedildi inşlh o gelene kadar bir sıkıntı olmaz , kızım doktorumuzu beklesin die dua ediyorum ....
kızlar günaydın :))
dün öğleden sonra bir mide yanması başladı eve gitim akşam dayanamadım hap aldım sonra o çok az hafifletti sonrasında yine midem çok rahtasızdı birşey yiyemedim bi yarım elma 1 bardak süt içtim .sabah kalktığımdan beride bi huzursuzum , kızım öle kuvvetli kımıldamalr yapmıo kahvaltımı yaptım sütümü içtim biraz meyve yedim ama yok çok az kıpırdanmalar var vr karnım inanılmaz sert ve gerginbi sorun yoktur di mi kızlar ????:18:
kız serappp ne güldürdün beni yaaa o zamanda ağrı olmayacak ama bebişler ıngaaaa ıngaaa ağlayıp duracak
international hospital yeşilköyde canımhastanenın adı nedır canım baya ıyı bıyer sanırım guya bzımkıde ozel ama hatta a sınıfı belgesı varda devlet hastanesınden farkı yok
yok canım burdan e-bebekten sipariş ettik ama ithal bir ürünCok tesekkür ederim canım. Bir arar sorarım. Siteye de bakayım.
Yurtdışından mı geliyor canım?.
Bende simdi hastaneyi aradım. Hastane giydiriyor öncelikle bebeğinizi ama bir hastane çıkışı gerekir daha sonra dedi. Herhalde çıkarken o da. Bebek bakım odası varmis orda ıslak mendil, bez vs veriyorlarmış.
Biberon falan getireyim mı diye sordum, kesinlikle getirmeyin zaten bizim hastane "bebek dostu hastane belgesi" aldı. Biberon getirmek yasak dedi. Emmesse bebeğiniz hemşireler halleder herseyi dedi.
Ben de bebeğe cok birsey koymayacağım. Sadece süslemeleri kendim yapacakmisim. Ve kendinize gecelik, sabahlik, terlik vs getirin dediler.
o sesi duymak için ne kaaaaaa sabırsızlanıyorum biliyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?