uykum var
uykum var
kızlar ben yine bi soruyla sizlerleyim sizinde mideniz bulanıyor mu ilk aylarda bulanmayan midem son aylarımda beni korkutuyor bu bir sorunmdur nette bi sitede rahimin açılmasından dolayı yazmışlar ama korktum erken doğum mu olcak diye merak içerisindeyim
sizdede var mı bu durum
yerler o minnacık kuzuları...bendeee bendeeee. O mis kokusunu içime çekeceğim günü hayal ediyorum hepbi arkadasın yengesı doğum yaptı fotograflarını gördüm minnacık yaaa. Bende istiyommmmm
kızlar ben yine bi soruyla sizlerleyim sizinde mideniz bulanıyor mu ilk aylarda bulanmayan midem son aylarımda beni korkutuyor bu bir sorunmdur nette bi sitede rahimin açılmasından dolayı yazmışlar ama korktum erken doğum mu olcak diye merak içerisindeyim
sizdede var mı bu durum
benimde ya millet uykusuzluktn yakınıyor bende fazla uyumadan neden böyle oldu ki yawww
gitde uyu kızzzz evdesin yaaaa. Ben izne ayrılayım yataktan cıkmayacam leptopu kucağıma alacam yataktan yazacam size
günaydın hepinize dün nette bi sorun olunca bidaha giremedim, bu cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım neler değişmiş 2 haftada görcez, acayip merak ediyorum, en son gittiğimde 2kg olmuş deyince hortlamıştım, hatta böle giderse dombili olur demişti bakalım ne olmuş görelimyine başa döndük sanki, az bişi yiyim yine başlıyorum gak guk geyirmeye ve midede bir rahatsızlık hissi sanki hiç yemesem daha mutlu olcam öle bişi, birde bu hamişlik baş ağrısı peşimde bırakmıyo beni
international hospital yeşilköyde canım
yok canım burdan e-bebekten sipariş ettik ama ithal bir ürün
evet bence hepimiz aramalıyız hastaneyi en azından ne veriyo ne vermiyo ona göre hazırlıklı gideriz daha iyi, ben odalarına kadar gittim baktım, duşunda neler var neler yok onlarıda gördüm ona göre götürcem yanımda eşyaları.
bu gece çok rahat uyudum ama yine de uykum var...uyudukça uyuyası geliyo insanın...
uykum var
bu gece çok rahat uyudum ama yine de uykum var...uyudukça uyuyası geliyo insanın...
bu çok rahat uyudumun içinde 4 kez wc ziyareti ve 2-3 kez bebiş tepiğiyle uyanma var ama dimi?yoksa ben kendimden şüphe etmeye başlıcam, hatta pazar geçesi hiç uyumadım bildiğin ayakta geçirdim geçeyi ne yaptıysam bizim sıpa durmadı, yemekmi yemedim su mu içmedim, tatlımı yemedim, tüm bunlara rağmen hep hopladı zıpladı ve o gece ben zombi şeklinde ayaktaydım, kitap okudum, oyun oynadım falan öle değişik bi geceydi
sizdede var mı bu durum
he he aynen öyle oldu cancazım, yine baştayık, kürkçü dükkanı neymiş o ikince tremester yahu valla lale devriymiş
günaydın canım hoşgeldin...dön başa dedik herhalde hepimiz...
aa orda benim arkadaşım hasta danışmanı olarak çalışıyo ii bi hastane diye duydum ben de
bu çok rahat uyudumun içinde 4 kez wc ziyareti ve 2-3 kez bebiş tepiğiyle uyanma var ama dimi?yoksa ben kendimden şüphe etmeye başlıcam, hatta pazar geçesi hiç uyumadım bildiğin ayakta geçirdim geçeyi ne yaptıysam bizim sıpa durmadı, yemekmi yemedim su mu içmedim, tatlımı yemedim, tüm bunlara rağmen hep hopladı zıpladı ve o gece ben zombi şeklinde ayaktaydım, kitap okudum, oyun oynadım falan öle değişik bi geceydi
3 kez wc ziyareti 2 kezsu içmek için 2 kezde tepik var kuzum...ama bunlara rağmen uyudum bu gece...yani diğer gecelere nazaran rahat geceydi...
kız evdesin ya git uyu bugünlerin kıymetini bil valla ben şimdi evde olsam hiç affetmem bazen bilgisayara bakarken böle ağır ağır gözlerim kapanıyooo nasıl tatlı bı uyku evde olsam da uyusam diye hayıflanıyorum
tavuk oldum kız ben 10,30da yattım tabiki arada uyandım ama baya uyumuşum
inş canım biraz dinlen uyumaya çalış eğer evdeysen.yorgun olduğum zamanlarda az hissediyorum ben.kötü şeyler düşünme dua edicem senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?