2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

o bahsettiğin bulantılardan bende de var canım...korkma olağan şeyler..bir kaç kişidedaha var neti okuma bende okudum dün kafam iyice karştı..minnakım kıpır kıpır ya gerisi boş çekeriz mide bulantısını...

slm canım, netten araştırmamanı tavsiye ederim böyle şeyleri sende o sorun yoksa bile varmış gibi düşünüp evham yaparsın ve olmayacak şeyi oldurursun son aylar hamilelikteki ilk aylar gibi oluyormuş yani yine başa dönüyoruz, ilk aylarda yaşanan rahatsızlıkların tekrar yaşanması söz konusu o nedenle bunlar normal şeyler, doktoruna gittiğin zaman tekrar sor bunları ama aynı şeyi söyleyecektir, gaz sıkıntısı, mide buluntısı, hazımsızlık vs yine başladı

günaydın canım hoşgeldin...dön başa dedik herhalde hepimiz...

aa orda benim arkadaşım hasta danışmanı olarak çalışıyo ii bi hastane diye duydum ben de

bu gece çok rahat uyudum ama yine de uykum var...uyudukça uyuyası geliyo insanın...

bu çok rahat uyudumun içinde 4 kez wc ziyareti ve 2-3 kez bebiş tepiğiyle uyanma var ama dimi? yoksa ben kendimden şüphe etmeye başlıcam, hatta pazar geçesi hiç uyumadım bildiğin ayakta geçirdim geçeyi ne yaptıysam bizim sıpa durmadı, yemekmi yemedim su mu içmedim, tatlımı yemedim, tüm bunlara rağmen hep hopladı zıpladı ve o gece ben zombi şeklinde ayaktaydım, kitap okudum, oyun oynadım falan öle değişik bi geceydi

3 kez wc ziyareti 2 kezsu içmek için 2 kezde tepik var kuzum...ama bunlara rağmen uyudum bu gece...yani diğer gecelere nazaran rahat geceydi...

benim de bulanıyo canım ya bakmadım hiç netten du bi araştırayım bu hafta başından beri var sıkıntım ya erken doğum mu yok yok ona yormayalım

günaydın canım hoşgeldin...dön başa dedik herhalde hepimiz...
he he aynen öyle oldu cancazım, yine baştayık, kürkçü dükkanı neymiş o ikince tremester yahu valla lale devriymiş

aa orda benim arkadaşım hasta danışmanı olarak çalışıyo ii bi hastane diye duydum ben de

iyi bi yer canım, en azından nezih ve güvenilir, ismi ne arkadaşının Nilüfer hn. var orda biz onunla görüştük en son gittiğimzde

belli bi haftadan sonra cocuk anneyi emzirme dönemine hazırlarmış benim bi arkadaşımda her gece 4te uyanırdı evin içinde gezerdi sanada öyle oluyor demekki canımm artık sizin haftalarınız baya ileride ya doğuma hazırlık

3 kez wc ziyareti 2 kezsu içmek için 2 kezde tepik var kuzum...ama bunlara rağmen uyudum bu gece...yani diğer gecelere nazaran rahat geceydi...

he taam işte aynı yani benim senden sadece bi fazla wc ziyaretim var o kadar, baya uyudum diyince bende baya baya uyudun sanıyom, bizimki züğürt tesellisi oldu artık, bunuda uykudan sayıyoz, ama bu akşam erken yatmayı denicem saat 10 yatağa kon bakalım ne kadar başarılı olcak

kız uyu uyu nereye kadar uyudukça uyuyası geliyo insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…