evet canım muhtemelen o oluyo artık, desene mıçtım ben her saat başı uyanırmı insan hatta 45dk da bir hahahabelli bi haftadan sonra cocuk anneyi emzirme dönemine hazırlarmış benim bi arkadaşımda her gece 4te uyanırdı evin içinde gezerdi sanada öyle oluyor demekki canımm artık sizin haftalarınız baya ileride ya doğuma hazırlık
günaydın canımcım hoşgeldinnnn. Benimde midem bi tuhaf oluyo hele şu magnezyumu içtikten sonra. Içmesemde kramp giriyo anam dün içmeyi unuttum gece agrıdan uyuyamadımgünaydın hepinize dün nette bi sorun olunca bidaha giremedim, bu cumartesi doktor kontrolümüz var bakalım neler değişmiş 2 haftada görcez, acayip merak ediyorum, en son gittiğimde 2kg olmuş deyince hortlamıştım, hatta böle giderse dombili olur demişti bakalım ne olmuş görelimyine başa döndük sanki, az bişi yiyim yine başlıyorum gak guk geyirmeye ve midede bir rahatsızlık hissi sanki hiç yemesem daha mutlu olcam öle bişi, birde bu hamişlik baş ağrısı peşimde bırakmıyo beni
pis senii kıskandım şimdi bakaynı şu an benim yaptığım gibi...ama benim kucağımda değil..çünkü totoyu devirmişim yatıyorum..yatık şekilde size yazıyorum...
sağol cnm iş yerindeyim maalesefbakalım 1-2 kıpırdanma daha oldu çok şükür ....
he he aynen öyle oldu cancazım, yine baştayık, kürkçü dükkanı neymiş o ikince tremester yahu valla lale devriymiş
he taam işte aynı yani benim senden sadece bi fazla wc ziyaretim var o kadar, baya uyudum diyince bende baya baya uyudun sanıyom, bizimki züğürt tesellisi oldu artık, bunuda uykudan sayıyoz, ama bu akşam erken yatmayı denicem saat 10 yatağa kon bakalım ne kadar başarılı olcak
yok ben 12ydi yattım dizim vardı ona baktım...
günaydın canımcım hoşgeldinnnn. Benimde midem bi tuhaf oluyo hele şu magnezyumu içtikten sonra. Içmesemde kramp giriyo anam dün içmeyi unuttum gece agrıdan uyuyamadımkızlarr bide bişi sorucam yaa bazı arkadasların bu haftalarda göğüslerinden süt gelıyomusya bende öyle bişi yok acaba benım sütüm olmayacakmı:26:ama olacak gibi duruyo baya büyüdüler
pis senii kıskandım şimdi bak
hoşbulduk canım günümüz aydın gecemiz bol uykulu olsun hehehegünaydın canımcım hoşgeldinnnn. Benimde midem bi tuhaf oluyo hele şu magnezyumu içtikten sonra. Içmesemde kramp giriyo anam dün içmeyi unuttum gece agrıdan uyuyamadımkızlarr bide bişi sorucam yaa bazı arkadasların bu haftalarda göğüslerinden süt gelıyomusya bende öyle bişi yok acaba benım sütüm olmayacakmı:26:ama olacak gibi duruyo baya büyüdüler
pis senii kıskandım şimdi bak
evet canım muhtemelen o oluyo artık, desene mıçtım ben her saat başı uyanırmı insan hatta 45dk da bir hahahaay bak gülesim geldi ama bunun sonunda ağlayabilirimde sinir bozulması oluo bu aralar bende böle dengesiz bi şekilde
ne dizisi kızz hangi dizi yani
korkma canım bir iki varsa ve bir iki taneyide sen duymuyosundur derinden geliyodur tamam işte, gönlünü ferah tut sen, kıpırdanma varsa bişicik yoktur
ayyy kızlarr yürüyemıyom ben yaa resmen topallıyorum. Sol bacagım feci kramplı.otura otura totom acıdı bi kalkayım dedim lavaboya zor gittim
az kaldı canım sabret geççek inşallah, sonunu düşün hep, güzel şeyleri getir aklına, sayılı gün sonuçtaayyy kızlarr yürüyemıyom ben yaa resmen topallıyorum. Sol bacagım feci kramplı.otura otura totom acıdı bi kalkayım dedim lavaboya zor gittim
Kızlar bebek bakım ürünü olarak hnai şampuan yağ duş kremi gb yani bunlarda hangi markadan almalıyız ?
Kızlar bebek bakım ürünü olarak hnai şampuan yağ duş kremi gb yani bunlarda hangi markadan almalıyız ?
bir aşk hikayesi vardı canım dün onu izliyom ben...
midem yine yanmaya başladı...yetiş gaviscon...
ben sebamed aldım canım, doktorum tavsiye etti o nedenle, mustela kullananda var, yani bütçeyede bağlı biraz, bide denicez memnun kalırsak devam etçezKızlar bebek bakım ürünü olarak hnai şampuan yağ duş kremi gb yani bunlarda hangi markadan almalıyız ?
amin canım inşallah, hep dua ediyorum, inşallah huzurlu bebişlerimiz olur hepimizinyok yok bebişin bu kadar sık uyanmaz canımcım inşallah gaz sorunları olmazda rahat ederiz
hormonlar acayip oyun oynuyor bize bi güldürüo bi ağlatıyor
bir aşk hikayesi vardı canım dün onu izliyom ben...
midem yine yanmaya başladı...yetiş gaviscon...
aynen öyle canım, hep iyi düşün, içini ferah tut, netten bişi araştırma sakınevet pozitif düşün pozitif olsun di mi :))
nasıl kıymetli bişey bizim için insan bamabaşka bi hale bürünüo ....
bende bi kaç bölüm baktıydım aama sonradan kaldı
gaviscon kurtarıcı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?