2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet canım muhtemelen o oluyo artık, desene mıçtım ben her saat başı uyanırmı insan hatta 45dk da bir hahaha ay bak gülesim geldi ama bunun sonunda ağlayabilirimde sinir bozulması oluo bu aralar bende böle dengesiz bi şekilde

günaydın canımcım hoşgeldinnnn. Benimde midem bi tuhaf oluyo hele şu magnezyumu içtikten sonra. Içmesemde kramp giriyo anam dün içmeyi unuttum gece agrıdan uyuyamadımkızlarr bide bişi sorucam yaa bazı arkadasların bu haftalarda göğüslerinden süt gelıyomusya bende öyle bişi yok acaba benım sütüm olmayacakmı:26:ama olacak gibi duruyo baya büyüdüler
aynı şu an benim yaptığım gibi...ama benim kucağımda değil..çünkü totoyu devirmişim yatıyorum..yatık şekilde size yazıyorum...
pis senii kıskandım şimdi bak

he he aynen öyle oldu cancazım, yine baştayık, kürkçü dükkanı neymiş o ikince tremester yahu valla lale devriymiş

zaten öyle demişti doktorum en güzel zamanın ikinci dönem diye...

10 buçukta yatamam ben kuzu gelmiyo uyku muyku...zaten 11 buçuk gibi benim sıpa uykuya geçiyo yatsam da uyutmaz tepiğiyle..

ayyy kızlarr yürüyemıyom ben yaa resmen topallıyorum. Sol bacagım feci kramplı.otura otura totom acıdı bi kalkayım dedim lavaboya zor gittim

kıskanma kıskanma benimde şurada kaldı 9 -10 günüm sonra bitiyo keyfili günlerim..
bu arada ebnde de süt müt yok ama geçende beyaz su geldiğini gördüm uğraşırken..hatta bayağı tırstım...

hoşbulduk canım günümüz aydın gecemiz bol uykulu olsun hehehe iç iç sen o magnezyumu birini almayalım hemen biyerimiz ağrıyo vala ya, ardından tuzlu bişi at ağzına belki yardımcı olur, süt gelmesi kişiden kişiye değişiyo doktor öle söledi bana, benim sarımsı sıvı geliyo ( oda yeni son 1 aydır başladı ) minik damlalar şeklinde özellikle akşamları ve geceleri geliyo ( çünkü iç çamaşırı kullanmam evde ben ) oda iyi bişimiş ama bızıklama erken doğum olur dedi, neyse sonuçta göğüslerin şişmesi süt geleceği anlamına geliomuş öle diyolar, bu tamamen senin yapına bağlı annen sizi emzirmişmi? öleyse seninde gelir merak etme, bide bu süt gelmesi olayı tamamen bol sıvı ve huzura bağlıymış yani sen ne kadar huzurluysan o kadar bol süt

yok yok bebişin bu kadar sık uyanmaz canımcım inşallah gaz sorunları olmazda rahat ederiz

hormonlar acayip oyun oynuyor bize bi güldürüo bi ağlatıyor

ayyy kızlarr yürüyemıyom ben yaa resmen topallıyorum. Sol bacagım feci kramplı.otura otura totom acıdı bi kalkayım dedim lavaboya zor gittim
az kaldı canım sabret geççek inşallah, sonunu düşün hep, güzel şeyleri getir aklına, sayılı gün sonuçtabenim yürüyememe olayıda yan kemiklerimin ağrımasından kaynaklanıyo yataktan yada kolktuktan kalkınca bi yamuk yürüyorum, sanki bişi kasıyo beni kalçadan, buda hep sağıma ve soluma yatıyorum diye oluyo sanıyorum ama bilemedim sorcam bu cumartesi doktora, bi rahatlat beni dicem ne bu be aaaaa

Kızlar bebek bakım ürünü olarak hnai şampuan yağ duş kremi gb yani bunlarda hangi markadan almalıyız ?

mustela aldım canım ben bi tek sampuan aldım iki işlevli hem saç hem vucut bide pişik kremi aldım oda mustela yağ ve pudra almadım pudrayı pek önermiyolar bebe yağıda almayabilirim zeytinyağı sürülebilir

Kızlar bebek bakım ürünü olarak hnai şampuan yağ duş kremi gb yani bunlarda hangi markadan almalıyız ?
ben sebamed aldım canım, doktorum tavsiye etti o nedenle, mustela kullananda var, yani bütçeyede bağlı biraz, bide denicez memnun kalırsak devam etçez

yok yok bebişin bu kadar sık uyanmaz canımcım inşallah gaz sorunları olmazda rahat ederiz

hormonlar acayip oyun oynuyor bize bi güldürüo bi ağlatıyor
amin canım inşallah, hep dua ediyorum, inşallah huzurlu bebişlerimiz olur hepimizinoff o hormonlar varya vala saniyeyle bile değişiyorum sora dönüp düşünüyorum noldu az önce diye, çok ilginç bir haldeyiz

bir aşk hikayesi vardı canım dün onu izliyom ben...

midem yine yanmaya başladı...yetiş gaviscon...
koş koş dahada artmadan

evet pozitif düşün pozitif olsun di mi :))

nasıl kıymetli bişey bizim için insan bamabaşka bi hale bürünüo ....
aynen öyle canım, hep iyi düşün, içini ferah tut, netten bişi araştırma sakın

bende bi kaç bölüm baktıydım aama sonradan kaldı

gaviscon kurtarıcı yaaa

ben devam ediyorum ilk bölümden itibaren...dizi iyice karıştı zaten...bakalım sonunda ne olacak...

gaviscon olmasa ben ne ederdim bilmiom kuzu bende zaten mide rahatsızlığı vardı en büyük sıkıntım buydu hamilelikte ne decem diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…