- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
koş koş dahada artmadan
hiç huzurlu degılım valla en ufacık birşeyı kafama takıyorumhoşbulduk canım günümüz aydın gecemiz bol uykulu olsun heheheIç iç sen o magnezyumu birini almayalım hemen biyerimiz ağrıyo vala ya, ardından tuzlu bişi at ağzına belki yardımcı olur, süt gelmesi kişiden kişiye değişiyo doktor öle söledi bana, benim sarımsı sıvı geliyo ( oda yeni son 1 aydır başladı ) minik damlalar şeklinde özellikle akşamları ve geceleri geliyo ( çünkü iç çamaşırı kullanmam evde ben ) oda iyi bişimiş ama bızıklama erken doğum olur dedi, neyse sonuçta göğüslerin şişmesi süt geleceği anlamına geliomuş öle diyolar, bu tamamen senin yapına bağlı annen sizi emzirmişmi? öleyse seninde gelir merak etme, bide bu süt gelmesi olayı tamamen bol sıvı ve huzura bağlıymış yani sen ne kadar huzurluysan o kadar bol süt
o bahsettiğin topallamadan bende de var...sürahi nineye döndüm resmen...her bir tarafım ayrı oynuyo...
kızlar sizlerde de sakarlıklar başladı mı...bıktım artık penye değiştirmekten...resmen yemek listesine dönüuyo penyem akşama kadar...
hiç huzurlu degılım valla en ufacık birşeyı kafama takıyorumgeçen gün karnıma bi sancı girdi yataga uzandım ağlıyom oğluma birşey oldu sandım. Elim karnımda ağlamaya başladım o ara bi tepik yedım bu sferde mutluluktan ağladım. Sapıtmış durumdayım yani eşimde kızıyo kötü düşünme diyo ama elimde değil. Sizdede varmı aynı şey kaybetme korkusu ?:26:
ayyy serap senin bu benzetmelerin beni öldürüyo
Kızlarrr ben hiç iyi hissetmıyorum yaaaBugün raporu alalı bi hafta oldu. Benim işim hiç belli olmaz yarın gıdıp calısamaz alabilirim dayanamıyorum sanırım sancılar gırıyo sankı her yanıma. Tamamen psikolojık biliyorum kötü bişi yok ama evham yapmaya üstüme yoktur. Ayağımın agrısına duramıyorummmm
Kızlar bebek bakım ürünü olarak hnai şampuan yağ duş kremi gb yani bunlarda hangi markadan almalıyız ?
hehehkızlar sizlerde de sakarlıklar başladı mı...bıktım artık penye değiştirmekten...resmen yemek listesine dönüuyo penyem akşama kadar...
canım ultrason cihazı gibi iki tane alet tutturuolar karnına lastikle sabitleyip, yanda bi makine var ordanda bi kağıt çıkıyo ve senin değerlerin o kağıda işleniyo hepsi bu, doktor zamanını belirliyo yarım saat yada 20dk kalsın falan diye, sonra oradan çıkan kağıdı doktora veriyo hemşiler oda değerlendirme yapıyo, bu alete bağlıyken bebişn kalp atışlarını duyuyosun sende hoparlörden gümbede gümbede diye, 2 hafta önce gittiğimde bişiler söledi bizim doktor ama ben anlamadım, zaten mesane dolmuş baskı yapmış ondan falan gibi bişiler ama o sırada ben bebişe odaklanmıştım usg de o yüzden bi kulağımdan girdi bi kulağımdan çıktı heralde yoktu sancı olsa zaten bişi verirdi, bu cumartesi yine gitçem yine bağlancaz o alete bakalımgunatdın kızlar nasılsınız bebeişlerınız nasıl bakalım bızler ıyız kızımla oturuyoruzsızlere bırsey soracagım şu nts olayı varya nasıl bırsey nasıl olcuyorlar sancıyı ve sancılarınız varmı
benimkiler süngerden fermuarla ayrılıyo canım ben fermuardan söküp yıkayıp taktım yine ama seninki niye öle anlamadım, bence hassas yıkamada çok sıktırmadan yıkanabilir soğuk suyla yada 30 dereceyleMerhaba kızlar
Park yatak mı, beşik mi derken hem sallanabilir hem de sabitlenebilir beşik aldık. Dün uyku seti aldım içine kenarlık koruyucuları olanlardan benim gibi alanlara soruyorum kenar koruyucuları makinede yıkadınız mı? Ben fermuarlı zannediyordum meğersem değilmiş süngerimsi yapısını bozmaktan korkuyorum.
international hospital yeşilköyde canım
yok canım burdan e-bebekten sipariş ettik ama ithal bir ürün
evet bence hepimiz aramalıyız hastaneyi en azından ne veriyo ne vermiyo ona göre hazırlıklı gideriz daha iyi, ben odalarına kadar gittim baktım, duşunda neler var neler yok onlarıda gördüm ona göre götürcem yanımda eşyaları.
onlarda sıkıldi Cnm ama benim eşim de tam tersi adam da hiç heyecan sabırsızlık yok ben tam tersi.dogsa da sevsem kizimi.
anlaşılan hepimiz çok sabirsiziz Cnm birde bebekler dogunca zaman oyle bir geçecek ki
düşündükçe çok heyecanlanıyorum Cnm
kızlar hatimleri bitirdinizmi benim hatim duruyo daha ya yetişirmi devam etsem
bılmıyorum sabırsızlıkmı ama cokk uzun gelıyorr gunler bıde yata yata gecırıyoruz ondan galıba...evett hayırlısıyla bı gelsınlerde ozaman hıc anlamaycaz ben cok merak edıyorum nasıl bısı olucak
senin artık çok yakın doğum cnm bakalım ben napcamBen çok fazla dolanmamalıyım canim o yüzden bi taraflarim pişsede artik uzanmaya calisiyorum saatte bi falan kalkiyorum ama bu hafta ayakta iyice zorlaniyorum artik bebisim dönmüş çunku yani başı aşağıda ve baskı yapıyo :26:
27 haftalık doğan ikiz bebeklerden biri doktor
tarafından annesinin kucağına son bir veda için
verilmiş.
Annesi minik bebeğini gözyaşları içinde kucağına
alıp göğsüne yatırmış. Babası ile birlikte
kucağındaki minik oğullarına isminin ne olduğunu,
bir kız kardeşinin olduğunu, ilerde onunla neler
yapmak istediklerini fısıldamışlar. Bebeğin çıplak
bedenini göğsüne yatıran anne bebeğin kımıldadığını
doktora söylemiş, doktor bunun normal olduğunu
ölümden sonra böyle reflekslerin yaşanabileceğini
iletmiş.
2 saat boyunca göğsünden bebeğini ayırmayan
anne inanılmaz bir mucizeye şahit olmuş. Annesinin
parmağının ucundan anne sütünü tadan bebek
gözlerini açmış.Minik Jamie şimdi 3 yaşında ve
gayet sağlıklı!
Geçirdiğim 8 ay boyunca Allaha şükür en ufak bir şikayetim olmamıştı . Ama cildimden cektiğimi hiçbirşeyden çekmedim sürekli ya göbeğim ya bacaklarım ,şimdide genital bölgeden kızarıklıklar var , kaşıntılara dokunmuyorum ama yürümekte zorluk çekiyorum. Cildiye her ilacı veremiyor çocuga birşey olacak diye,en etkisiz ilaçlarda nereye kadar iyileşir bilmiyorum .Toplamda 13 kilo aldım ,belki kilonunda etkisi var ama inanın ne yapacağımı şaşırdım ,benim gibi olan varsa ,nelerle iyileştiniz ? bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım!!!!
cnn o dert bende de vardı ve vazelim çok iyi geldi hiç kalmadı çok şaşırdım vazelini tavsiye ederim sakın kuru bırakma ellerini sıvı sabun da kullanma..şimdi çok rahatım 9 aya kadar bu kollarımı bile sarar diyodum şükür ki bir tane bile kalmadı..Geçirdiğim 8 ay boyunca Allaha şükür en ufak bir şikayetim olmamıştı . Ama cildimden cektiğimi hiçbirşeyden çekmedim sürekli ya göbeğim ya bacaklarım ,şimdide genital bölgeden kızarıklıklar var , kaşıntılara dokunmuyorum ama yürümekte zorluk çekiyorum. Cildiye her ilacı veremiyor çocuga birşey olacak diye,en etkisiz ilaçlarda nereye kadar iyileşir bilmiyorum .Toplamda 13 kilo aldım ,belki kilonunda etkisi var ama inanın ne yapacağımı şaşırdım ,benim gibi olan varsa ,nelerle iyileştiniz ? bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım!!!!
benim bir arkadaşımın karnı kolları bacakları sulu sulu yara olmuştu 8 aylıkken ve doğurana kadar sürdü kaşıyıp durmuştu hep doktor uyuz teşhisi koydu şaka değil gerçek valla..seninkide sulu sulu yaramı? sabret cnm az kalmış..Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun
benim de başından beri yüzümde ve elimde egzama var. hamile olduğum için ilaç vermedi doktor
bepanten krem sürüyorum sadece
özellikle banyodan sonra kıpkırmızı oluyor
cnm ben kasılınca öyle oluyorumkızlar karninizin bir tarafı diğer tarafa göre daha sis duruyormu benim
sağ tarafim sola göre sis ve sert bu ara da sizin de karninuzda sertlik oluyor
oyle olunca karnım aciyor
yesinler büyüsünler annelerini üzmesinleryaklaştıkça günler daha zor geçiyor
kızlar
bebek küveti ve filesi alan varmı içinizde gereklimi?alsam mı almasammı kararsızım
kızlar günaydın :))
dün öğleden sonra bir mide yanması başladı eve gitim akşam dayanamadım hap aldım sonra o çok az hafifletti sonrasında yine midem çok rahtasızdı birşey yiyemedim bi yarım elma 1 bardak süt içtim .sabah kalktığımdan beride bi huzursuzum , kızım öle kuvvetli kımıldamalr yapmıo kahvaltımı yaptım sütümü içtim biraz meyve yedim ama yok çok az kıpırdanmalar var vr karnım inanılmaz sert ve gerginbi sorun yoktur di mi kızlar ????:18:
Merhaba arkadaşlar bende arada girip sizi yaşadıklarım hakkında haberdar ediyorum. Dün bi sancıyla uyandım ve kendimi direk hastaneye attım. İlk gebelik olunca baya bi korku yaşanıyor o anda. Bide doktorlar suyun az dedi her an alabiliriz bebeğini falan dediler korktum. Neyse kendimizi hastaneye attık. NST ye bağladılar ve sancılarım olduğunu gördüler. sonra hemen ciğer geliştiriciler ilaçlar falan bu gün tekrardan vurulcam 2*2 halinde. Prepar diye bi hap verdi tutabildiğimiz kadar tutcz bebeği içerde dedi. Şimdi daha fazla dinleniyorum. Korkuttu bizi kızmız ama şimdi iyiyim. Kasılmalarım yok şuanda. Bilginiz olsun sizlerinde arkadaşlar. Kasılmalarınız olduğunda doktora başvurunuz.
magnezyum içiyorum tadı çok kötü yaaaadün içmeyi unuttum ondan kramp girdi sanırım:26:
kızlar ben yine bi soruyla sizlerleyim sizinde mideniz bulanıyor mu ilk aylarda bulanmayan midem son aylarımda beni korkutuyor bu bir sorunmdur nette bi sitede rahimin açılmasından dolayı yazmışlar ama korktum erken doğum mu olcak diye merak içerisindeyim
sizdede var mı bu durum
gunatdın kızlar nasılsınız bebeişlerınız nasıl bakalım bızler ıyız kızımla oturuyoruzsızlere bırsey soracagım şu nts olayı varya nasıl bırsey nasıl olcuyorlar sancıyı ve sancılarınız varmı
Merhaba kızlar
Park yatak mı, beşik mi derken hem sallanabilir hem de sabitlenebilir beşik aldık. Dün uyku seti aldım içine kenarlık koruyucuları olanlardan benim gibi alanlara soruyorum kenar koruyucuları makinede yıkadınız mı? Ben fermuarlı zannediyordum meğersem değilmiş süngerimsi yapısını bozmaktan korkuyorum.
slmlar kızlar bizde sabah arkadaşla kahvaltıya gittik yeni geldik eve sabah sabah açık havada çay iyi geldi ama heran uyuyabilirim geceden uykusuzum zaten gece aniden bi fenalık geldi içime sizede oluyomu öle tansiyonumu ölçtüm normaldi bi anda ter basması fenalık geldi kalktım b dolandım yattım sızıp kalmışım sonrasında
hehehbende var, yani sırf yemek yerken olmuyo, diş fırçalarkende macun düşüyo köpüklü aman napim ya, her yerim leke, masada yerken bile dökülüyo nası oluyo vala anlamış değilim, tam yanaşamıoz ya ondan sanırım göbek payı bırakıyoz masayla aramızda
canım ultrason cihazı gibi iki tane alet tutturuolar karnına lastikle sabitleyip, yanda bi makine var ordanda bi kağıt çıkıyo ve senin değerlerin o kağıda işleniyo hepsi bu, doktor zamanını belirliyo yarım saat yada 20dk kalsın falan diye, sonra oradan çıkan kağıdı doktora veriyo hemşiler oda değerlendirme yapıyo, bu alete bağlıyken bebişn kalp atışlarını duyuyosun sende hoparlörden gümbede gümbede diye, 2 hafta önce gittiğimde bişiler söledi bizim doktor ama ben anlamadım, zaten mesane dolmuş baskı yapmış ondan falan gibi bişiler ama o sırada ben bebişe odaklanmıştım usg de o yüzden bi kulağımdan girdi bi kulağımdan çıktı heralde yoktu sancı olsa zaten bişi verirdi, bu cumartesi yine gitçem yine bağlancaz o alete bakalım
benimkiler süngerden fermuarla ayrılıyo canım ben fermuardan söküp yıkayıp taktım yine ama seninki niye öle anlamadım, bence hassas yıkamada çok sıktırmadan yıkanabilir soğuk suyla yada 30 dereceyle
daha yok gıbı bende ya napıcam endıse edıyorum ya bı terslık var galıba ya neden yok bende kasılmaaynı benim eşim..hiç sabırsızlandığını sanmıyorum
senmi ben mi :))
başladım ve yarım kaldı ytarak okunmuyorkiotrmak da yasak bana kasılmalardan dolayı (( namazlarım da kaldı çok vicdanı sızlıyor rüyamda hep namaz kılıyorum ve bitiremiyorum Allah'tan uyarımı ne diyorum ama başka çarem yok
benimki eşime benziyor canım..aynı eşim ultrason resminde net çıkmış doktor bile çok benziyor dedi..eşim de bir havalardaki sorma..:))
senin artık çok yakın doğum cnm bakalım ben napcam(
evet bunu okumuştum hatta resimleri de vardı çok duygulanmıştım(
cnn o dert bende de vardı ve vazelim çok iyi geldi hiç kalmadı çok şaşırdım vazelini tavsiye ederim sakın kuru bırakma ellerini sıvı sabun da kullanma..şimdi çok rahatım 9 aya kadar bu kollarımı bile sarar diyodum şükür ki bir tane bile kalmadı..
cnm ben kasılınca öyle oluyorum
ben almadım ama alıcam cnm kışın banyoda yıkayamazsın mecbur odaya taşıcaksın
cnm mide yanması olunca elma yeme sakın daha da azdırıyor ılık süt iç yudum yudum tek çaresi o meyve daha da azdırır..bu arada karnın sertse doktora gitmelisin kasılma olunca sertleşiyor ben de öyle anlamıştım nts ye bağlarsa en azından için rahatlar kasılma esnasında bebek hareketi hissedemiyorsun cnm aklında olsun
cnm açılma mı olduki hemen kortizon verdiler..bende yatıyorum bende açılma olmadı ama ya olursa diye korktum şimdi..
cnm magnezyum içemiyorsan kabuklu kuruyemiş ve muz ye hergün
benim bulanıyor iştahsızlık başladı doktorum normal rahim mideye baskı yapıyor bir kaç haftaya rahatlarsın dedi..
ahh canım sorma merak da etme..karnının bir tarafı şişiyor karpuz gibi sert oluyor acı hissediyorsun nefesin kesiliyor işte bu kasılma oluyor..benim hep kasılmam var ve tedavi görüyorum şuan(
cnm ben yıkamadım ama sorcam mağazaya yıkanıyormu bu..ben de merak ediyorum
başladım ve yarım kaldı ytarak okunmuyorkiotrmak da yasak bana kasılmalardan dolayı (( namazlarım da kaldı çok vicdanı sızlıyor rüyamda hep namaz kılıyorum ve bitiremiyorum Allah'tan uyarımı ne diyorum ama başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?