2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar tünaydın nasılsınız bebişler nasıl bakalım ben dün carsıya gıttm ama inanın sankı doguracam dedım hep asgıya baskı yapttı her halde bebek yerini hazırlıyor artk sona yaklaşıyoruz artık

kızlar sizlerde de sakarlıklar başladı mı...bıktım artık penye değiştirmekten...resmen yemek listesine dönüuyo penyem akşama kadar...

sayılı günleriniz kaldı kızlar..
Rabbim kısa zamanda hayırlısıyla evlatlarınıza kavustursun kolay doğumlar nasip etsin Rabbim...
sizin zaman yaklaşıyo heyecan yaklaşıyo benim içim ise buruk ekime gelmek istemiyorum
dua edin kızlar bana bu ay tüp bebeğe başlayacagız umarım pozitif sonuç alırımda ekimde burukluğum üzüntüm azalır

hepinize hayırlı günler diliyorum...

hiç huzurlu degılım valla en ufacık birşeyı kafama takıyorumgeçen gün karnıma bi sancı girdi yataga uzandım ağlıyom oğluma birşey oldu sandım. Elim karnımda ağlamaya başladım o ara bi tepik yedım bu sferde mutluluktan ağladım. Sapıtmış durumdayım yanieşimde kızıyo kötü düşünme diyo ama elimde değil. Sizdede varmı aynı şey kaybetme korkusu ?:26:

o bahsettiğin topallamadan bende de var...sürahi nineye döndüm resmen...her bir tarafım ayrı oynuyo...

ayyy serap senin bu benzetmelerin beni öldürüyo

Kızlarrr ben hiç iyi hissetmıyorum yaaa Bugün raporu alalı bi hafta oldu. Benim işim hiç belli olmaz yarın gıdıp calısamaz alabilirim dayanamıyorum sanırım sancılar gırıyo sankı her yanıma. Tamamen psikolojık biliyorum kötü bişi yok ama evham yapmaya üstüme yoktur. Ayağımın agrısına duramıyorummmm

gunatdın kızlar nasılsınız bebeişlerınız nasıl bakalım bızler ıyız kızımla oturuyoruz sızlere bırsey soracagım şu nts olayı varya nasıl bırsey nasıl olcuyorlar sancıyı ve sancılarınız varmı

günaydın kızlar haftasonu pijama almak için biraz dolaştım ama lohusa gecelik ve pijamaları çok ince kumaştan pembe olucak bide çok iç gösteriyolar bende relax mode dan bu elbisenin fuşya rengini aldım hastane için sezeyanda gecelik daha rahat diye bu arada relax mode da %50 indirim dagi de bir ürün alana bir ürün bedava aklınızda olsun

o ağrılar hepimizde var kuzu ama dayanamıyorsan al raporunu bencede...

Merhaba kızlar
Park yatak mı, beşik mi derken hem sallanabilir hem de sabitlenebilir beşik aldık. Dün uyku seti aldım içine kenarlık koruyucuları olanlardan benim gibi alanlara soruyorum kenar koruyucuları makinede yıkadınız mı? Ben fermuarlı zannediyordum meğersem değilmiş süngerimsi yapısını bozmaktan korkuyorum.

kızlar sizlerde de sakarlıklar başladı mı...bıktım artık penye değiştirmekten...resmen yemek listesine dönüuyo penyem akşama kadar...
heheh bende var, yani sırf yemek yerken olmuyo, diş fırçalarkende macun düşüyo köpüklü aman napim ya, her yerim leke, masada yerken bile dökülüyo nası oluyo vala anlamış değilim, tam yanaşamıoz ya ondan sanırım göbek payı bırakıyoz masayla aramızda

canım ultrason cihazı gibi iki tane alet tutturuolar karnına lastikle sabitleyip, yanda bi makine var ordanda bi kağıt çıkıyo ve senin değerlerin o kağıda işleniyo hepsi bu, doktor zamanını belirliyo yarım saat yada 20dk kalsın falan diye, sonra oradan çıkan kağıdı doktora veriyo hemşiler oda değerlendirme yapıyo, bu alete bağlıyken bebişn kalp atışlarını duyuyosun sende hoparlörden gümbede gümbede diye, 2 hafta önce gittiğimde bişiler söledi bizim doktor ama ben anlamadım, zaten mesane dolmuş baskı yapmış ondan falan gibi bişiler ama o sırada ben bebişe odaklanmıştım usg de o yüzden bi kulağımdan girdi bi kulağımdan çıktı heralde yoktu sancı olsa zaten bişi verirdi, bu cumartesi yine gitçem yine bağlancaz o alete bakalım

benimkiler süngerden fermuarla ayrılıyo canım ben fermuardan söküp yıkayıp taktım yine ama seninki niye öle anlamadım, bence hassas yıkamada çok sıktırmadan yıkanabilir soğuk suyla yada 30 dereceyle

Günaydın arkadaslar,
Erken uyanayım diyorum ama uyanamiyirum. Neyse simdi uyuyacağım, bebek gelince belki zor uyurum.

Bugun rüyamda bebeğim doğmuş. Sanki erkem doğmuş gibi ama epey bi tombis kolu bacağı vardı. Yerim ben onu yaa. Cok tatlıyı. Koynuma vereceklerde galiba. Tam hatırlamıyorum orasını. Cok guzel oluyor böyle rüyalar.

İnternational guzel bir hastane. Bende oraya cok gittim eskiden oraya yakın oturuyorduk.
Simdi medicana internationala gidiyorum. Orası da guzel.

Modelini gördüm canım cok guzel. Travel sistem mı aldım sen. Trio da oluyormuş galiba. Hem anakucagi hem portbebe ekleyebiliyormus.
Gerçi öyle pahalı oluyor galiba. Siz kaça aldınız?

slmlar kızlar bizde sabah arkadaşla kahvaltıya gittik yeni geldik eve sabah sabah açık havada çay iyi geldi ama heran uyuyabilirim geceden uykusuzum zaten gece aniden bi fenalık geldi içime sizede oluyomu öle tansiyonumu ölçtüm normaldi bi anda ter basması fenalık geldi kalktım b dolandım yattım sızıp kalmışım sonrasında

onlarda sıkıldi Cnm ama benim eşim de tam tersi adam da hiç heyecan sabırsızlık yok ben tam tersi.dogsa da sevsem kizimi.

aynı benim eşim..hiç sabırsızlandığını sanmıyorum

anlaşılan hepimiz çok sabirsiziz Cnm birde bebekler dogunca zaman oyle bir geçecek ki
düşündükçe çok heyecanlanıyorum Cnm

senmi ben mi :))

kızlar hatimleri bitirdinizmi benim hatim duruyo daha ya yetişirmi devam etsem

başladım ve yarım kaldı ytarak okunmuyorki otrmak da yasak bana kasılmalardan dolayı (( namazlarım da kaldı çok vicdanı sızlıyor rüyamda hep namaz kılıyorum ve bitiremiyorum Allah'tan uyarımı ne diyorum ama başka çarem yok

benimki eşime benziyor canım..aynı eşim ultrason resminde net çıkmış doktor bile çok benziyor dedi..eşim de bir havalardaki sorma..:))

senin artık çok yakın doğum cnm bakalım ben napcam (

evet bunu okumuştum hatta resimleri de vardı çok duygulanmıştım (

cnn o dert bende de vardı ve vazelim çok iyi geldi hiç kalmadı çok şaşırdım vazelini tavsiye ederim sakın kuru bırakma ellerini sıvı sabun da kullanma..şimdi çok rahatım 9 aya kadar bu kollarımı bile sarar diyodum şükür ki bir tane bile kalmadı..

kızlar karninizin bir tarafı diğer tarafa göre daha sis duruyormu benim
sağ tarafim sola göre sis ve sert bu ara da sizin de karninuzda sertlik oluyor
oyle olunca karnım aciyor
cnm ben kasılınca öyle oluyorum
yesinler büyüsünler annelerini üzmesinleryaklaştıkça günler daha zor geçiyor

kızlar
bebek küveti ve filesi alan varmı içinizde gereklimi?alsam mı almasammı kararsızım

ben almadım ama alıcam cnm kışın banyoda yıkayamazsın mecbur odaya taşıcaksın

cnm mide yanması olunca elma yeme sakın daha da azdırıyor ılık süt iç yudum yudum tek çaresi o meyve daha da azdırır..bu arada karnın sertse doktora gitmelisin kasılma olunca sertleşiyor ben de öyle anlamıştım nts ye bağlarsa en azından için rahatlar kasılma esnasında bebek hareketi hissedemiyorsun cnm aklında olsun

cnm açılma mı olduki hemen kortizon verdiler..bende yatıyorum bende açılma olmadı ama ya olursa diye korktum şimdi..

magnezyum içiyorum tadı çok kötü yaaaadün içmeyi unuttum ondan kramp girdi sanırım:26:

cnm magnezyum içemiyorsan kabuklu kuruyemiş ve muz ye hergün

benim bulanıyor iştahsızlık başladı doktorum normal rahim mideye baskı yapıyor bir kaç haftaya rahatlarsın dedi..

ahh canım sorma merak da etme..karnının bir tarafı şişiyor karpuz gibi sert oluyor acı hissediyorsun nefesin kesiliyor işte bu kasılma oluyor..benim hep kasılmam var ve tedavi görüyorum şuan (

cnm ben yıkamadım ama sorcam mağazaya yıkanıyormu bu..ben de merak ediyorum

evet cnmm klima 24 te çalışıyor eşim donuyor ama benden bardak bardak ter boşalıyor :26:

cok tesekkur ederım canım ya yarın dktr randevum varda ısterse dedım bı bılgım olsun sap gıbı kalmayayım dedım sagol

daha yok gıbı bende ya napıcam endıse edıyorum ya bı terslık var galıba ya neden yok bende kasılma

canım senin durumun onu gerektirio yapacak bişeyin yok abdestte alamazsın onun için ne kuran ne namaz kılamazsın ama eger duştan sonra abdestini alıp gözle namazını kılabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…