aman dikkat et klimaya tutulma sonra ben bi tutuldum kaç gün cefasını çektimevet cnmm klima 24 te çalışıyor eşim donuyor ama benden bardak bardak ter boşalıyor :26:
günaydın hatunlar nasılsınız..haftaya bebişimin kontrolü var..inşallah iyidri..
daha yok gıbı bende ya napıcam endıse edıyorum ya bı terslık var galıba ya neden yok bende kasılma
canım senin durumun onu gerektirio yapacak bişeyin yok abdestte alamazsın onun için ne kuran ne namaz kılamazsın ama eger duştan sonra abdestini alıp gözle namazını kılabilirsin
aman dikkat et klimaya tutulma sonra ben bi tutuldum kaç gün cefasını çektim
hoşgeldin canım iyidir annesi büyümüştür
canım inşallah da olmaz :)) şükret işte..bende olmaması için yatıyorum ..sakin ol sen turp gibisin maaşallah :) 34 haftayı bir devirsem yeter bana bak biz ne haldeyiz..
canım onu bilmiom işte internette de yarım yamalak anlatıyorlar. birinin bana gözle namaz kılmayı öğretmesi gerek..:44:
inşallah cnm yaa..hepimiznki
ayy ne dicem geçen eşimin eşyalarını şifonyerden boşaltıp aldığım sepetlere koydum..
sonra eşim çekmeceyi bi açmış kıyafetlerinni yerinde hep küçük prensin eşyaları
gelmiş bana naz yapıyo, eşyalarımı atmışsın onunkileir koymuşsun die
ayy çok güldüm, avuttum tabi biras da, aa bak senn sepetlerin de ne güzel filan die
valla buna gülünür
ayy ne dicem geçen eşimin eşyalarını şifonyerden boşaltıp aldığım sepetlere koydum..
ayy çok güldüm, avuttum tabi biras da, aa bak senn sepetlerin de ne güzel filan die
hehehbende var, yani sırf yemek yerken olmuyo, diş fırçalarkende macun düşüyo köpüklü aman napim ya, her yerim leke, masada yerken bile dökülüyo nası oluyo vala anlamış değilim, tam yanaşamıoz ya ondan sanırım göbek payı bırakıyoz masayla aramızda
canım ultrason cihazı gibi iki tane alet tutturuolar karnına lastikle sabitleyip, yanda bi makine var ordanda bi kağıt çıkıyo ve senin değerlerin o kağıda işleniyo hepsi bu, doktor zamanını belirliyo yarım saat yada 20dk kalsın falan diye, sonra oradan çıkan kağıdı doktora veriyo hemşiler oda değerlendirme yapıyo, bu alete bağlıyken bebişn kalp atışlarını duyuyosun sende hoparlörden gümbede gümbede diye, 2 hafta önce gittiğimde bişiler söledi bizim doktor ama ben anlamadım, zaten mesane dolmuş baskı yapmış ondan falan gibi bişiler ama o sırada ben bebişe odaklanmıştım usg de o yüzden bi kulağımdan girdi bi kulağımdan çıktı heralde yoktu sancı olsa zaten bişi verirdi, bu cumartesi yine gitçem yine bağlancaz o alete bakalım
benimkiler süngerden fermuarla ayrılıyo canım ben fermuardan söküp yıkayıp taktım yine ama seninki niye öle anlamadım, bence hassas yıkamada çok sıktırmadan yıkanabilir soğuk suyla yada 30 dereceyle
aklıma geldikçe gülüyorum hala
napcaz biz bu koca bebiklerlen acaba
ay cok guldum kız sen cok yasa adama bırden oyle seyler yapılırmı alıstıra alıstıra yapacaktın kız
inş canım ya yarın bellı olur gercı tupr gıbımıyım curuk turpmuyum artıkbebısım ıyı olsunda tek gerısı teferruat
çevrende bilen kimse yokmu ondan ögrensen yada diyaneti arayıp sorabilirsincanım inşallah da olmaz :)) şükret işte..bende olmaması için yatıyorum ..sakin ol sen turp gibisin maaşallah :) 34 haftayı bir devirsem yeter bana bak biz ne haldeyiz..
canım onu bilmiom işte internette de yarım yamalak anlatıyorlar. birinin bana gözle namaz kılmayı öğretmesi gerek..:44:
ben klimaya tutulmuyom da klima bana tutuldu gibi :) bozuldu garibim bu kadar çalışınca..geçen ay 250 tl. fatura geldi bu ay 400 garanti napıyım nefes alamıyorum antalyada yaşıyorum ve dışarısı cehennem
ay gecen gun bende esımın corap cekmecesını bosalttım onunkılerı baska yere koydum oraya bebısın bı ıkı esyasını koydum bana surat yaptı ben ıstersen dolabı hep bosaltayım suraya posetlere koyayım sız ana kız ancak sıgarsınız artık dolaba dıyor
çevrende bilen kimse yokmu ondan ögrensen yada diyaneti arayıp sorabilirsin
yazık eşine şimdiden dışlanmaya başlamış kız bari şimdiden yapma bebişler gelince zaten dışlanmış hissedecekler kendilerini hep bebişlerle ilgilenecegimiz için
oy canım Allah kolaylık versin orda yazın hamilelik çekilmez ya
ayy sizinki de aynı hesap olmuş:13:
ay fena olmaz deseydin biz iki kokoş anca sığarız deseydin
dıyorum zaten sana kucuk bı dolap alırız sen ona sıgarsın bızede ıkıncı bı dolap gerekebılır dıyorumben o zaman anamın evıne gıdeyım barı dıyor sonrada sızı ıkı guzel hatunu yalnız bırakırmıyım ben dıyor ben kızımı kandırır babacı yaparım onu dıyor sen yan derdıne sonra dıyor
valla bebiş kız olunca annenn kıskanma ihtimali de çıkıyor ortaya..genelde babacıdrı kızlar ya
arkadaşın kızı var maşallah "babacııı" deyip babasının peşinde gezip duruyo..
walla bakacaz artık kısmet yane cıkarsa bahtımıza gercı sımdıden yapıyor zaten babasının sesını duyunca tekmeler onun oldugu yere dogru kaymalar falan sasırtıyor benı bakallım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?