2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
daha yok gıbı bende ya napıcam endıse edıyorum ya bı terslık var galıba ya neden yok bende kasılma

canım inşallah da olmaz :)) şükret işte..bende olmaması için yatıyorum ..sakin ol sen turp gibisin maaşallah :) 34 haftayı bir devirsem yeter bana bak biz ne haldeyiz..

canım senin durumun onu gerektirio yapacak bişeyin yok abdestte alamazsın onun için ne kuran ne namaz kılamazsın ama eger duştan sonra abdestini alıp gözle namazını kılabilirsin

canım onu bilmiom işte internette de yarım yamalak anlatıyorlar. birinin bana gözle namaz kılmayı öğretmesi gerek..:44:

aman dikkat et klimaya tutulma sonra ben bi tutuldum kaç gün cefasını çektim

hoşgeldin canım iyidir annesi büyümüştür

inşallah cnm yaa..hepimiznki

ayy ne dicem geçen eşimin eşyalarını şifonyerden boşaltıp aldığım sepetlere koydum..

sonra eşim çekmeceyi bi açmış kıyafetlerinni yerinde hep küçük prensin eşyaları

gelmiş bana naz yapıyo, eşyalarımı atmışsın onunkileir koymuşsun die

ayy çok güldüm, avuttum tabi biras da, aa bak senn sepetlerin de ne güzel filan die

ben klimaya tutulmuyom da klima bana tutuldu gibi :) bozuldu garibim bu kadar çalışınca..geçen ay 250 tl. fatura geldi bu ay 400 garanti napıyım nefes alamıyorum antalyada yaşıyorum ve dışarısı cehennem

inş canım ya yarın bellı olur gercı tupr gıbımıyım curuk turpmuyum artık bebısım ıyı olsunda tek gerısı teferruat

valla buna gülünür

ay cok guldum kız sen cok yasa adama bırden oyle seyler yapılırmı alıstıra alıstıra yapacaktın kız

Off ya benimki neden fermuarlı çıkmadı anlamadım ne saçma ya hem de iyi bir markadan aldım ne yapsam yıkasam mı acaba kararsız kaldım:26:

aklıma geldikçe gülüyorum hala

napcaz biz bu koca bebiklerlen acaba

ay gecen gun bende esımın corap cekmecesını bosalttım onunkılerı baska yere koydum oraya bebısın bı ıkı esyasını koydum bana surat yaptı ben ıstersen dolabı hep bosaltayım suraya posetlere koyayım sız ana kız ancak sıgarsınız artık dolaba dıyor

çevrende bilen kimse yokmu ondan ögrensen yada diyaneti arayıp sorabilirsin
yazık eşine şimdiden dışlanmaya başlamış kız bari şimdiden yapma bebişler gelince zaten dışlanmış hissedecekler kendilerini hep bebişlerle ilgilenecegimiz için
ben klimaya tutulmuyom da klima bana tutuldu gibi :) bozuldu garibim bu kadar çalışınca..geçen ay 250 tl. fatura geldi bu ay 400 garanti napıyım nefes alamıyorum antalyada yaşıyorum ve dışarısı cehennem

oy canım Allah kolaylık versin orda yazın hamilelik çekilmez ya

ayy sizinki de aynı hesap olmuş:13:

ay fena olmaz deseydin biz iki kokoş anca sığarız deseydin

yok yaw, napayım bebiş bizim odamızda olcağı için elbiseleri de tabii bizim odada olcak..onlar da alışsın az fedakarlığa, onlar da uykusuz kalccak yok öyleee...

ayy sizinki de aynı hesap olmuş:13:

ay fena olmaz deseydin biz iki kokoş anca sığarız deseydin

dıyorum zaten sana kucuk bı dolap alırız sen ona sıgarsın bızede ıkıncı bı dolap gerekebılır dıyorum ben o zaman anamın evıne gıdeyım barı dıyor sonrada sızı ıkı guzel hatunu yalnız bırakırmıyım ben dıyor ben kızımı kandırır babacı yaparım onu dıyor sen yan derdıne sonra dıyor

valla bebiş kız olunca annenn kıskanma ihtimali de çıkıyor ortaya..genelde babacıdrı kızlar ya

arkadaşın kızı var maşallah "babacııı" deyip babasının peşinde gezip duruyo..

valla bebiş kız olunca annenn kıskanma ihtimali de çıkıyor ortaya..genelde babacıdrı kızlar ya

arkadaşın kızı var maşallah "babacııı" deyip babasının peşinde gezip duruyo..

walla bakacaz artık kısmet ya ne cıkarsa bahtımıza gercı sımdıden yapıyor zaten babasının sesını duyunca tekmeler onun oldugu yere dogru kaymalar falan sasırtıyor benı bakallım

cnm açılma mı olduki hemen kortizon verdiler..bende yatıyorum bende açılma olmadı ama ya olursa diye korktum şimdi..

Yok açılma yoktu sancı vardı sadece. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bide suyum az diye korktular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…