aklıma geldikçe gülüyorum hala
napcaz biz bu koca bebiklerlen acaba
Off ya benimki neden fermuarlı çıkmadı anlamadım ne saçma ya hem de iyi bir markadan aldım ne yapsam yıkasam mı acaba kararsız kaldım:26:
ay gecen gun bende esımın corap cekmecesını bosalttım onunkılerı baska yere koydum oraya bebısın bı ıkı esyasını koydum bana surat yaptı ben ıstersen dolabı hep bosaltayım suraya posetlere koyayım sız ana kız ancak sıgarsınız artık dolaba dıyor
çevrende bilen kimse yokmu ondan ögrensen yada diyaneti arayıp sorabilirsin
yazık eşine şimdiden dışlanmaya başlamış kız bari şimdiden yapma bebişler gelince zaten dışlanmış hissedecekler kendilerini hep bebişlerle ilgilenecegimiz için
oy canım Allah kolaylık versin orda yazın hamilelik çekilmez ya
yavrular size doyum olmaz ben az kaçıyım..ama çok yazamasam da hergün 5 kere en az geliyorum takipteyim..
siz gecelerı nasıl uyuyorsunuz kızlar ben uyuyamıyorum hep sola yatmaktan sırtım agrıyor sırtımı duzlemek ıstıyorum dumduz yatmak ama yatmıyorum sol kulagım bıl agrıyor bacaklarım uyusuyor sabah esımı gonderıyorum sonra baygın dusup uyuyorum ıste ve yenı kalktım buna bı cozum yokmukı gecelerı cok zor bı eşim sırtımı avuyor o an rahatlıyorum bırde acayıp sıcaktı dun catlayacaktım sankı
kızlar selam... hepinizi kocaman kucaklıyorum.
Bugün benim doğumgünüm. Oğluşum karnımda kutlama yapacağız.:81:
hehehbende var, yani sırf yemek yerken olmuyo, diş fırçalarkende macun düşüyo köpüklü aman napim ya, her yerim leke, masada yerken bile dökülüyo nası oluyo vala anlamış değilim, tam yanaşamıoz ya ondan sanırım göbek payı bırakıyoz masayla aramızda
:) aynen canımyok yaw, napayım bebiş bizim odamızda olcağı için elbiseleri de tabii bizim odada olcak..onlar da alışsın az fedakarlığa, onlar da uykusuz kalccak yok öyleee...
Allah'tan benim herifin dolabı ayrı oğluşumun dolabı ayrı :)
canım bana kaynanam hediye almıştı ama ben pek beğenmedim fermuarlı değildi..ayrıca fermuarlı tekrar alıcam inş.
öğrencem inşallah..birilerini bulursamşuandabile klima çalışıyor benim donum afedersiniz sırılsıklam :)
İyi gelmiştir dışarıda kahvaltı.slmlar kızlar bizde sabah arkadaşla kahvaltıya gittik yeni geldik eve sabah sabah açık havada çay iyi geldi ama heran uyuyabilirim geceden uykusuzum zaten gece aniden bi fenalık geldi içime sizede oluyomu öle tansiyonumu ölçtüm normaldi bi anda ter basması fenalık geldi kalktım b dolandım yattım sızıp kalmışım sonrasında
Hosgeldin canım. İyidir insallah merak etme sen annesi.günaydın hatunlar nasılsınız..haftaya bebişimin kontrolü var..inşallah iyidri..
daha yok gıbı bende ya napıcam endıse edıyorum ya bı terslık var galıba ya neden yok bende kasılma
İyi gelmiştir dışarıda kahvaltı.
Hosgeldin canım. İyidir insallah merak etme sen annesi.
Canım bende de yok. Stres yapma. Herkesin yapısı farklı. Kasılmasi olan erken dogum olmasın diye endişe eder. Sende yok diye endişe ediyorsun :))
yavrular size doyum olmaz ben az kaçıyım..ama çok yazamasam da hergün 5 kere en az geliyorum takipteyim..
cnm açılma mı olduki hemen kortizon verdiler..bende yatıyorum bende açılma olmadı ama ya olursa diye korktum şimdi..
Yok açılma yoktu sancı vardı sadece. Ciğer geliştirici iğne vurdular. Bide suyum az diye korktular.
siz gecelerı nasıl uyuyorsunuz kızlar ben uyuyamıyorum hep sola yatmaktan sırtım agrıyor sırtımı duzlemek ıstıyorum dumduz yatmak ama yatmıyorum sol kulagım bıl agrıyor bacaklarım uyusuyor sabah esımı gonderıyorum sonra baygın dusup uyuyorum ıste ve yenı kalktım buna bı cozum yokmukı gecelerı cok zor bı eşim sırtımı avuyor o an rahatlıyorum bırde acayıp sıcaktı dun catlayacaktım sankı
slm arkadaslar.sezın aynı sorunları bende yasıyorum sırt agrısı bacak agrısı...duz yatamıyoruz daha dogrusu ben ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum o vazıyetteyım sureklı duş terden uyanıyorum uyudugum zaman ki ben kıloda almadım 55 kılo olmama ragmen o kadar yoruluyorumkı........................
:) aynen canım
inşallah canım...
sıcaklardan hepimize Allah kolaylık versin fena yani
mide yanmam var kızlar gaviscon aldım hala çok kötüyüm ne olacak beni bu halim
dogum günün kutlu olsun canım ogluşunla eşinle nice mutlu senelerekızlar selam... hepinizi kocaman kucaklıyorum.
kim uyuyoki canım saat 4tü hala uyuyamadım hem sıcak hem bi fenalık geldi içime elim ayagım kesildisiz gecelerı nasıl uyuyorsunuz kızlar ben uyuyamıyorum hep sola yatmaktan sırtım agrıyor sırtımı duzlemek ıstıyorum dumduz yatmak ama yatmıyorum sol kulagım bıl agrıyor bacaklarım uyusuyor sabah esımı gonderıyorum sonra baygın dusup uyuyorum ıste ve yenı kalktım buna bı cozum yokmukı gecelerı cok zor bı eşim sırtımı avuyor o an rahatlıyorum bırde acayıp sıcaktı dun catlayacaktım sankı
İyi gelmiştir dışarıda kahvaltı.
Hosgeldin canım. İyidir insallah merak etme sen annesi.
Canım bende de yok. Stres yapma. Herkesin yapısı farklı. Kasılmasi olan erken dogum olmasın diye endişe eder. Sende yok diye endişe ediyorsun :))
elıfnıl,
50 ıle falan ılk 4 ayda 40 ları gördum kıloda ıstıfradan sonra bu kadar toparlayabıldım
Benim yazdıklarım yine arada kaynadııı
Yok bişey demicem ben bu gidişlehep de sana denk geliyo ne demiştin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?