2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
siz gecelerı nasıl uyuyorsunuz kızlar ben uyuyamıyorum hep sola yatmaktan sırtım agrıyor sırtımı duzlemek ıstıyorum dumduz yatmak ama yatmıyorum sol kulagım bıl agrıyor bacaklarım uyusuyor sabah esımı gonderıyorum sonra baygın dusup uyuyorum ıste ve yenı kalktım buna bı cozum yokmukı gecelerı cok zor bı eşim sırtımı avuyor o an rahatlıyorum bırde acayıp sıcaktı dun catlayacaktım sankı

aklıma geldikçe gülüyorum hala

napcaz biz bu koca bebiklerlen acaba

Allah'tan benim herifin dolabı ayrı oğluşumun dolabı ayrı :)

Off ya benimki neden fermuarlı çıkmadı anlamadım ne saçma ya hem de iyi bir markadan aldım ne yapsam yıkasam mı acaba kararsız kaldım:26:

canım bana kaynanam hediye almıştı ama ben pek beğenmedim fermuarlı değildi..ayrıca fermuarlı tekrar alıcam inş.

öğrencem inşallah..birilerini bulursam şuandabile klima çalışıyor benim donum afedersiniz sırılsıklam :)

kızlar selam... hepinizi kocaman kucaklıyorum.
Bugün benim doğumgünüm. Oğluşum karnımda kutlama yapacağız.:81:

slm arkadaslar.sezın aynı sorunları bende yasıyorum sırt agrısı bacak agrısı...duz yatamıyoruz daha dogrusu ben ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum o vazıyetteyım sureklı duş terden uyanıyorum uyudugum zaman ki ben kıloda almadım 55 kılo olmama ragmen o kadar yoruluyorumkı........................

Merhabalar herkese,nabersiniz?Hendicim yaş günün kutlu olsun,bu sene karnında ama seneye inş. beraber kutlarsınızBenim yaş günüm de yaklaşıyor,2 hafta kaldı

ıyıkı dogdun canım nıce senelere ne guzel bı durum gecen ayda bız kutlamıstık .inş oglun dogduktan sonra uzun seneler hep beraber kutlarsınız

yanaş yanaş nereye kadar kuzu...göbek payı maşallah bende fazlasıyla mevcut...

yok yaw, napayım bebiş bizim odamızda olcağı için elbiseleri de tabii bizim odada olcak..onlar da alışsın az fedakarlığa, onlar da uykusuz kalccak yok öyleee...
:) aynen canım

inşallah canım...
sıcaklardan hepimize Allah kolaylık versin fena yani
mide yanmam var kızlar gaviscon aldım hala çok kötüyüm ne olacak beni bu halim

İyi gelmiştir dışarıda kahvaltı.
günaydın hatunlar nasılsınız..haftaya bebişimin kontrolü var..inşallah iyidri..
Hosgeldin canım. İyidir insallah merak etme sen annesi.
daha yok gıbı bende ya napıcam endıse edıyorum ya bı terslık var galıba ya neden yok bende kasılma

Canım bende de yok. Stres yapma. Herkesin yapısı farklı. Kasılmasi olan erken dogum olmasın diye endişe eder. Sende yok diye endişe ediyorsun :))

yavrular size doyum olmaz ben az kaçıyım..ama çok yazamasam da hergün 5 kere en az geliyorum takipteyim..

oh ne güzel cnm ya 35. haftadasın ben de gelsem o haftaya biran önce (maşallah sana

hımm bana bişey demedi doktor iğneden bahsetti ama uygulamadı ben de orktum bak şimdi ya geç kalırsam iğne için ((

valla cnm sürekli tuvalet falan zulüm gibi bel ağrısı çatı ağrısı ohoooo uyuyamıyorumki

doğum günü kutlu olsun cnm nice senelere:119:

cnm sen kaç kilo ile hamile kaldın?

:) aynen canım

inşallah canım...
sıcaklardan hepimize Allah kolaylık versin fena yani
mide yanmam var kızlar gaviscon aldım hala çok kötüyüm ne olacak beni bu halim

kızlar elma meyve vs. yanmayı arttıryormuş o nedenle size tavsiyem ılık süt

elıfnıl,
50 ıle falan ılk 4 ayda 40 ları gördum kıloda ıstıfradan sonra bu kadar toparlayabıldım

Son düzenleme:
dogum günün kutlu olsun canım ogluşunla eşinle nice mutlu senelere
kim uyuyoki canım saat 4tü hala uyuyamadım hem sıcak hem bi fenalık geldi içime elim ayagım kesildi

hemde nasıl iyi geldi valla bide şu mide yanması olmasa dokundu yediklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…