ılık süt fayda etmeyeli çok oldu canım bana bi gaviscon iyi geliodu oda bugün yaramadıoh ne güzel cnm ya 35. haftadasın ben de gelsem o haftaya biran önce(maşallah sana
hımm bana bişey demedi doktor iğneden bahsetti ama uygulamadı ben de orktum bak şimdi ya geç kalırsam iğne için((
valla cnm sürekli tuvalet falan zulüm gibi bel ağrısı çatı ağrısı ohoooo uyuyamıyorumki
doğum günü kutlu olsun cnm nice senelere:119:
cnm sen kaç kilo ile hamile kaldın?
kızlar elma meyve vs. yanmayı arttıryormuş o nedenle size tavsiyem ılık süt
Benim yazdıklarım yine arada kaynadııı
kızlar selam... hepinizi kocaman kucaklıyorum.
Bugün benim doğumgünüm. Oğluşum karnımda kutlama yapacağız.:81:
Kızlar mothercare limango da indirime girmiş çok güzel tulum ve zıbınlar var ben 2 tane üçlü aldım tavsiye ederim
Ben çok fazla dolanmamalıyım canim o yüzden bi taraflarim pişsede artik uzanmaya calisiyorum saatte bi falan kalkiyorum ama bu hafta ayakta iyice zorlaniyorum artik bebisim dönmüş çunku yani başı aşağıda ve baskı yapıyo :26:
Merhaba arkadaşlar bende arada girip sizi yaşadıklarım hakkında haberdar ediyorum. Dün bi sancıyla uyandım ve kendimi direk hastaneye attım. İlk gebelik olunca baya bi korku yaşanıyor o anda. Bide doktorlar suyun az dedi her an alabiliriz bebeğini falan dediler korktum. Neyse kendimizi hastaneye attık. NST ye bağladılar ve sancılarım olduğunu gördüler. sonra hemen ciğer geliştiriciler ilaçlar falan bu gün tekrardan vurulcam 2*2 halinde. Prepar diye bi hap verdi tutabildiğimiz kadar tutcz bebeği içerde dedi. Şimdi daha fazla dinleniyorum. Korkuttu bizi kızmız ama şimdi iyiyim. Kasılmalarım yok şuanda. Bilginiz olsun sizlerinde arkadaşlar. Kasılmalarınız olduğunda doktora başvurunuz.
siz gecelerı nasıl uyuyorsunuz kızlar ben uyuyamıyorum hep sola yatmaktan sırtım agrıyor sırtımı duzlemek ıstıyorum dumduz yatmak ama yatmıyorum sol kulagım bıl agrıyor bacaklarım uyusuyor sabah esımı gonderıyorum sonra baygın dusup uyuyorum ıste ve yenı kalktım buna bı cozum yokmukı gecelerı cok zor bı eşim sırtımı avuyor o an rahatlıyorum bırde acayıp sıcaktı dun catlayacaktım sankı
Yok bişey demicem ben bu gidişle
oh ne güzel cnm ya 35. haftadasın ben de gelsem o haftaya biran önce(maşallah sana
hımm bana bişey demedi doktor iğneden bahsetti ama uygulamadı ben de orktum bak şimdi ya geç kalırsam iğne için((
valla cnm sürekli tuvalet falan zulüm gibi bel ağrısı çatı ağrısı ohoooo uyuyamıyorumki
doğum günü kutlu olsun cnm nice senelere:119:
cnm sen kaç kilo ile hamile kaldın?
kızlar elma meyve vs. yanmayı arttıryormuş o nedenle size tavsiyem ılık süt
İyi gelmiştir dışarıda kahvaltı.
Hosgeldin canım. İyidir insallah merak etme sen annesi.
Canım bende de yok. Stres yapma. Herkesin yapısı farklı. Kasılmasi olan erken dogum olmasın diye endişe eder. Sende yok diye endişe ediyorsun :))
Soda falan da fayda etmiyordur. Allah yardım etsin canım.dogum günün kutlu olsun canım ogluşunla eşinle nice mutlu senelere
kim uyuyoki canım saat 4tü hala uyuyamadım hem sıcak hem bi fenalık geldi içime elim ayagım kesildi
hemde nasıl iyi geldi valla bide şu mide yanması olmasa dokundu yediklerim
Benimki hic baski fln yapmiyor canim ben hissetmiyorum dönmedimiki acaba oglum..
Gecmis olsun canim dikkat et kendine ve bebisine
Ahh sezinim ahh o uykusuz geceler insani delirtiyor..kuzum hep sola yatmaya zorlama kendini sag tarafada yatabilirsin..kendini zorladikca kizinda zorlanir hem benim doktorum bana dedi saga da yatmak gerekir diye sol sadece riskli olanlar icinmis.sen nasil rahat ediyorsan o tarafa yat
Dogumgünün kutlu olsun hendicimm..rabbim oglunla esinle hayirli uzun ömürler nasip etsintadini cikar bu kutlamanin
sen en öndesın canım benmde takvımde 4 ekım gözüküyo ama ayrıntılı ultrasonda 2 ekım cıktı belkı aynı gun dogururz benm artk asagıya baskı olmaya basladı zorluyo benı dun carsıya gıttm korktm ınankı hıc bukadar baskı yapmamıstı senınde oluyomuhoşbuldum cnm..
vakit geçtikçe daha çok meraklanmaya başladım:26:
gelirsin tatlım inşallah..nasıl oldu anlamadım ben de:26:
Catybaby hosgeldin. Kız niye alındın. Dogum gunun icin mı? Daha var diye kutlamadık.
Soda falan da fayda etmiyordur. Allah yardım etsin canım.
Valla canım bende solda uyuyamayinca sagıma yatıyorum. Misil misli uyuyorum o zaman :)
Günaydın arkadaslar,
Erken uyanayım diyorum ama uyanamiyirum. Neyse simdi uyuyacağım, bebek gelince belki zor uyurum.
Bugun rüyamda bebeğim doğmuş. Sanki erkem doğmuş gibi ama epey bi tombis kolu bacağı vardı. Yerim ben onu yaa. Cok tatlıyı. Koynuma vereceklerde galiba. Tam hatırlamıyorum orasını. Cok guzel oluyor böyle rüyalar.
İnternational guzel bir hastane. Bende oraya cok gittim eskiden oraya yakın oturuyorduk.
Simdi medicana internationala gidiyorum. Orası da guzel.
Modelini gördüm canım cok guzel. Travel sistem mı aldım sen. Trio da oluyormuş galiba. Hem anakucagi hem portbebe ekleyebiliyormus.
Gerçi öyle pahalı oluyor galiba. Siz kaça aldınız?
allah hayır etsin bende gece öle bi rüya gördüm, yakınlaştıkça bebişleri görür olduk ne güzelhastaneden memnunum çok şükür, medicana international nerede?
sağol canım iyileri sizin olsun evet canım travel sistem, ana kucağınıda bu hafta alıcaz inşallah, evet trio oluyo ama ana kucağı varken portbebeye gerek yok, birinden birini almak lazım, ben araba kullandığım için ana kucağı alcam böylece oğlumun dül dülde hazır olmuş olcak, biz kampanyadan yararlandık 650tlye aldık, normalde fiyatı 850tl, yurtdışında falan hep bu fiyat ama şans işte haftasonu kampanyası denk geldi bizde hemen alıverdik, dün akşamda geldi
selam annişlerrrnasılsınız neler kaynatıyonuz bakalım gecmıse bakamadım kaydedeger bısey varsa bırınız ozet gecsın hayrına
bızde bugun doktora gıttı rapor ıcın doktor gıtmısken usg yede aldı oglumu gordum ıyıdı pasam 2.100 gr olmus(devlet hastanesı 1800 demıstı)sol tarafımda dızlerı varmıs o yuzden cok agrı verıyor sanırım 4 hafta sonra gıdıcez ondan sonra hafta bır gıdıcez ve haftada bır nts ye alacakmıs durumumuz ıyı cok sukur
bugun esım evde mobılyaları beklıyoruz o evdeyken bıraz temızlık yapalım dıyorum ben artık yemek bıle zor yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?