Hosgeldin canım. Maasallah bebeğine. Gerçi usg de yanılma payı var genelde ama 300 gr oynamış arada.
kuzuuuu sanırım birebir gidiyoruz senle :))))selam annişlerrrnasılsınız neler kaynatıyonuz bakalım gecmıse bakamadım kaydedeger bısey varsa bırınız ozet gecsın hayrına
bızde bugun doktora gıttı rapor ıcın doktor gıtmısken usg yede aldı oglumu gordum ıyıdı pasam 2.100 gr olmus(devlet hastanesı 1800 demıstı)sol tarafımda dızlerı varmıs o yuzden cok agrı verıyor sanırım 4 hafta sonra gıdıcez ondan sonra hafta bır gıdıcez ve haftada bır nts ye alacakmıs durumumuz ıyı cok sukur
bugun esım evde mobılyaları beklıyoruz o evdeyken bıraz temızlık yapalım dıyorum ben artık yemek bıle zor yapıyorum
selam annişlerrrnasılsınız neler kaynatıyonuz bakalım gecmıse bakamadım kaydedeger bısey varsa bırınız ozet gecsın hayrına
bızde bugun doktora gıttı rapor ıcın doktor gıtmısken usg yede aldı oglumu gordum ıyıdı pasam 2.100 gr olmus(devlet hastanesı 1800 demıstı)sol tarafımda dızlerı varmıs o yuzden cok agrı verıyor sanırım 4 hafta sonra gıdıcez ondan sonra hafta bır gıdıcez ve haftada bır nts ye alacakmıs durumumuz ıyı cok sukur
bugun esım evde mobılyaları beklıyoruz o evdeyken bıraz temızlık yapalım dıyorum ben artık yemek bıle zor yapıyorum
selaaammm kızlarrrrrrrrrrrrrr biliyorum çok özlediniz beni
iki gün yıllık izinden almıştım kızımın odasını toparladık bugün de eşyalarını yerleştiricem yıka yıka bitmedi maşallah ben de ne kadar az eşyası var diyordum
cumartesi de kontrole gittik 2100 gr olmuş annesinin miniğiiii
yalnız şu akıntı belasından kurtulamadım o iğrenç fitillere tabletlere devamdoktor da erken doğuma sebep olur kullanman lazım diyo sürekli.
bi de sürekli giremiyorum işleri devretmeye başladım artık ayy çok az kaldı izne çıkmamaaa
dogmadan basladık bız annelıge evham yamaya dogunca nasıl oluruz allah bılır..saglıklı olsunlarda gerısı onemlı deıl ama...ben bısı yapmayacam canım herıfe yaptıracam ıstesemde yapamam ben hemen belım agrıyorhoşgeldin canım maşallah bebegine kiloya çok takılıyoruz ya anne olmak bu olsa gerek hemen canımız sıkılıo ama kilosu iyi gayet
yorma kendini bak artık agırlaştık dogumu tetikleyebilir
ben bulmadım walla canım doktor 36 haftaya kadar devam eder dedıgın gıbı ne oturabılıyorum ne yatabılıyrum allah sıfa versın hepımızekızlar bu bel agrısının bı cozumu yokmu acaba ya grcr gunduz ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum artık
selam annişlerrrnasılsınız neler kaynatıyonuz bakalım gecmıse bakamadım kaydedeger bısey varsa bırınız ozet gecsın hayrına
kuzuuu senın bebiş almış başını gıdıyo maşallaah canım haydı bakalım o mobılyalar eve gırınce evın havası değişiyo olay gelsın canım
Benimki hic baski fln yapmiyor canim ben hissetmiyorum dönmedimiki acaba oglum..
Gecmis olsun canim dikkat et kendine ve bebisine
Ahh sezinim ahh o uykusuz geceler insani delirtiyor..kuzum hep sola yatmaya zorlama kendini sag tarafada yatabilirsin..kendini zorladikca kizinda zorlanir hem benim doktorum bana dedi saga da yatmak gerekir diye sol sadece riskli olanlar icinmis.sen nasil rahat ediyorsan o tarafa yat
Dogumgünün kutlu olsun hendicimm..rabbim oglunla esinle hayirli uzun ömürler nasip etsintadini cikar bu kutlamanin
aynen canım saglıklı olsunlarda önemli diildogmadan basladık bız annelıge evham yamaya dogunca nasıl oluruz allah bılır..saglıklı olsunlarda gerısı onemlı deıl ama...ben bısı yapmayacam canım herıfe yaptıracam ıstesemde yapamam ben hemen belım agrıyor
kızlar bu bel agrısının bı cozumu yokmu acaba ya grcr gunduz ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum artık
ben bulmadım walla canım doktor 36 haftaya kadar devam eder dedıgın gıbı ne oturabılıyorum ne yatabılıyrum allah sıfa versın hepımıze
aynen canım saglıklı olsunlarda önemli diil
benim koca daha elini bişeye sürmüo artık elini taşın altına koysun zira ben artık yapamıorum bişey
canım çare yok mecbur çekicez yastıkla dik oturmaya çalış beline yüklenme ben sabahlardan nefret ediyorum artık bi arkadaş demişti kulaklarıma kadar agrı çekerek kalkıyorum ya solum tutuluo üstüne yatmaktan
selaaammm kızlarrrrrrrrrrrrrr biliyorum çok özlediniz beni
iki gün yıllık izinden almıştım kızımın odasını toparladık bugün de eşyalarını yerleştiricem yıka yıka bitmedi maşallah ben de ne kadar az eşyası var diyordum
cumartesi de kontrole gittik 2100 gr olmuş annesinin miniğiiii
yalnız şu akıntı belasından kurtulamadım o iğrenç fitillere tabletlere devamdoktor da erken doğuma sebep olur kullanman lazım diyo sürekli.
bi de sürekli giremiyorum işleri devretmeye başladım artık ayy çok az kaldı izne çıkmamaaa
kuzuuuu sanırım birebir gidiyoruz senle :))))
kızz seninkinin maşallahı var haftasına göre ilerde heraldehosgeldın adıgecımm evet ozledık senı merakta ettık kıss:)masallah bebişinesenın gunu bellı az kaldı heyecann artmıstır sende tabıkıde
hoşbuldum canımm sorma yaa çok değişik oldu evadige hoş geldin canım bizimde haftaya gelecek inşallah odamız bakalım nasıl olacak pek bi heyecanlıyımmm
adige hoş geldin canım bizimde haftaya gelecek inşallah odamız bakalım nasıl olacak pek bi heyecanlıyımmm
kızz seninkinin maşallahı var haftasına göre ilerde heraldeheeycan dorukta ama sıkıntılar da tırmanıyo aynı hızla geceleri uyku yokkkk
hoşbuldum canımm sorma yaa çok değişik oldu evyalnız eşyaları yıka yıka bitmedi şu hastane çantam da bu akşam hazır inş. sonra rahat oturucam acil bişley olsa elim ayağıma dolaşacak.
culluuummm naber canımm?hoşgeldin adigeee, oh ne güzel bi iştir oo, biz yaptık onu çok zevkli, bi perdesiyle tülü kaldı bebişimin yıkancak, hepsi yıkandı yerleşti, bi güzel oluo onları yerleştirince odaya can geliyo dimi,bebişine maaşşallah annesi Allah nazardan saklasın büyüyo artık ay fitil deme bana kullandım bir hafta boyunca anca geçti, olsun kullan sen akıntı olayı önemli hafife alıncak bişi değil o
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?