2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hosgeldin canım. Maasallah bebeğine. Gerçi usg de yanılma payı var genelde ama 300 gr oynamış arada.

evet canım 300 gram oynadı cok fark var ama ben devlettekıne pek ıtımat etmıyorum kendı doktorum bastan berı takıp ettıgı ıcın onun soyledıgını dıkkate alıyorumm

selaaammm kızlarrrrrrrrrrrrrr biliyorum çok özlediniz beni
iki gün yıllık izinden almıştım kızımın odasını toparladık bugün de eşyalarını yerleştiricem yıka yıka bitmedi maşallah ben de ne kadar az eşyası var diyordum
cumartesi de kontrole gittik 2100 gr olmuş annesinin miniğiiii
yalnız şu akıntı belasından kurtulamadım o iğrenç fitillere tabletlere devam doktor da erken doğuma sebep olur kullanman lazım diyo sürekli.
bi de sürekli giremiyorum işleri devretmeye başladım artık ayy çok az kaldı izne çıkmamaaa

kuzuuuu sanırım birebir gidiyoruz senle :))))

Son düzenleme:

hoşgeldin canım maşallah bebegine kiloya çok takılıyoruz ya anne olmak bu olsa gerek hemen canımız sıkılıo ama kilosu iyi gayet

yorma kendini bak artık agırlaştık dogumu tetikleyebilir

hosgeldın adıgecımm evet ozledık senı merakta ettık kıss:)masallah bebişinesenın gunu bellı az kaldı heyecann artmıstır sende tabıkıde

hoşgeldin canım maşallah bebegine kiloya çok takılıyoruz ya anne olmak bu olsa gerek hemen canımız sıkılıo ama kilosu iyi gayet

yorma kendini bak artık agırlaştık dogumu tetikleyebilir
dogmadan basladık bız annelıge evham yamaya dogunca nasıl oluruz allah bılır..saglıklı olsunlarda gerısı onemlı deıl ama...ben bısı yapmayacam canım herıfe yaptıracam ıstesemde yapamam ben hemen belım agrıyor

kuzuuu senın bebiş almış başını gıdıyo maşallaah canım haydı bakalım o mobılyalar eve gırınce evın havası değişiyo olay gelsın canım

kuzuuu senın bebiş almış başını gıdıyo maşallaah canım haydı bakalım o mobılyalar eve gırınce evın havası değişiyo olay gelsın canım

tombık bı sıpa olacak sanırsmcene yapısı felann aynı babasına benzıyor gıttıkce netlesıyor elı yuzu sabahtan berı beklıyoz bı gelseydı saol canım

en son dr sola yat dedı canım cumadan berı kabusa dondu uykularım sağ kasıgımda kafası belkı oyuzdn sağa yatma dedı kı dyuz hiç yatmıyorsun artık dedı sırtımı düzleştrme ıhıtıyacı duyuyorum çunku yoruyo tek sola yatmak

aynen canım saglıklı olsunlarda önemli diil
benim koca daha elini bişeye sürmüo artık elini taşın altına koysun zira ben artık yapamıorum bişey
kızlar bu bel agrısının bı cozumu yokmu acaba ya grcr gunduz ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum artık

canım çare yok mecbur çekicez yastıkla dik oturmaya çalış beline yüklenme ben sabahlardan nefret ediyorum artık bi arkadaş demişti kulaklarıma kadar agrı çekerek kalkıyorum ya solum tutuluo üstüne yatmaktan

adige hoş geldin canım bizimde haftaya gelecek inşallah odamız bakalım nasıl olacak pek bi heyecanlıyımmm

wallahı canım ya yapıyorum herseyi artık mecbur katlancaz gece uyuyamıyorum zavallı esımde uyanıyor benım yuzumden olan esıme kocişime oluyor üzülüyorum sabahın köründe işe gıdıyor bırde zavallım benım ya

hoşgeldin adigeee, oh ne güzel bi iştir oo, biz yaptık onu çok zevkli, bi perdesiyle tülü kaldı bebişimin yıkancak, hepsi yıkandı yerleşti, bi güzel oluo onları yerleştirince odaya can geliyo dimi, bebişine maaşşallah annesi Allah nazardan saklasın büyüyo artık ay fitil deme bana kullandım bir hafta boyunca anca geçti, olsun kullan sen akıntı olayı önemli hafife alıncak bişi değil o

hosgeldın adıgecımm evet ozledık senı merakta ettık kıss:)masallah bebişinesenın gunu bellı az kaldı heyecann artmıstır sende tabıkıde
kızz seninkinin maşallahı var haftasına göre ilerde heralde heeycan dorukta ama sıkıntılar da tırmanıyo aynı hızla geceleri uyku yokkkk

adige hoş geldin canım bizimde haftaya gelecek inşallah odamız bakalım nasıl olacak pek bi heyecanlıyımmm
hoşbuldum canımm sorma yaa çok değişik oldu ev yalnız eşyaları yıka yıka bitmedi şu hastane çantam da bu akşam hazır inş. sonra rahat oturucam acil bişley olsa elim ayağıma dolaşacak.

çok güzel bişi canım gelince görceksin, sora girip girip duruyosun odaya, sürekli bakıyosun falan böle bişi, çok tatlı bişi haftaya sende aynı duyguları yaşıcan, sora sabah uyanır uyanmaz kendini o odada bulcan ben öle oluyorum

adiloş kaç gün kaldı kızzzzzz

culluuummm naber canımm?
bugün iyice yerleştiricem eşyalarını inş. o zaman daha bi odaya benzicek beşikle dolap şimdilik aynı odada ama doğuam yakın yatak odamıza alıcaz. biliyo musun bizim kızın nevresimini dolap kulplarını falan mavi göndermişler iki gün onlarla uğraştık ama tamamlandı çok şükür.
renk yazmıyomuş içlerinden mavi yollamak gelmiş kendime de pijamayla sabahlık aldım ben de bebiş de hazır gibi artık bi de şu son iş günlerim çabuk geçse süper olcak
sende ne var ne yok canım? serap nerelerde?_:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…