2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canım ne yapcan olsun artık bütün hayatımız degişcek bebeişlerle birlikte onlarda katlanacaklar biraz

bende oda gelsin ondan sonra herşeyi bitircem inşallah az biraz eksigimiz kaldı onlarıda hallettikmi tamamdır

yıkama torbası var limangoda almayan unutan arkadaşlar vardı 4 lira hoşgeldin bebegimde akşama alışverişi yapıcam ordan eksiklerimizin birazını tamamlarız

dün balkona çamaşırlarını astım ya habıre balkona cıkıyorum bakıyorum ay cok garip gelıyoooo Allahım yuzlerınıde sağ salım gostersın bıze kızlarrr odanın kapısını ılk zamanalr acık tutuyodum gelıp gecerken kafam o tarafta :) ama hala eksık var bende perde yaptrdınmı sen canım

cnm bebişinin kilosu iyiyse korkma ama bu haftalarda almaya bak kilo..tam gelişim zamanı..ben de almayınca doktorum kızdı..

bebek bıraz zayıf dedı dr.sut yogurt peynır ye dedı nasıl kılo alıcam ben oyle cok cok ıstahım yok kı sadece yedıgım delı gıbı meyve yıyorum

nerdesin kızz sen hiç laf atmıyorsun bana kaç gündür
sezincimm planlandığı şekilde olursa tam 1 ay var
ayy çok az kalmışşşşş :18:
sen napıyosun kızın nasıl?

göremıyom ya senı ben burda gordum de af attım bak kız nasıl haber vercen bıze merak ederız bız sen hastanede olunca ılk heyecanımızı senle yaşıcaz gıbı gozukuyooo ama saya saya bıtırdık gunlerı demi bız ıyıız canım sen nasılsan bende oyleyım uyku problemı bel agrısı falan... aynı şeyler hep

ay ben tadını çıkaramıcam ya
dogum yaklaştıgı için ankaraya dönmem lazım bebiş dogduktan sonra gelicem evime tekrar

slm kızlar
dr geldik kızım çok sağlıklımış ama benim kızım küçükmuş galiba 3 kilo ya doğar yada dogmamis
kısacası kızım benim gibi minik dogacakmis.kızım 1312 gramdi bugün se 1384 gram çok qz kilo almış ve on gün geride
artık kontrollerimiz 15 günde bir olacak

geçmiş olsun Cnm inşallah bebeğin zamanında gelir

nerdesin kızz sen hiç laf atmıyorsun bana kaç gündür
sezincimm planlandığı şekilde olursa tam 1 ay var
ayy çok az kalmışşşşş :18:
sen napıyosun kızın nasıl?

adige hoş geldın annniş sen gelınce ortam kaynadı ız fıkır fıkır oldu canım tekrar hos geldın

canım genetık olarak sana cekmıştr olsun canı ıcınde olsun kıbar kız olacak kaç gunde aldı 70 gr mı o onemlı

bebek bıraz zayıf dedı dr.sut yogurt peynır ye dedı nasıl kılo alıcam ben oyle cok cok ıstahım yok kı sadece yedıgım delı gıbı meyve yıyorum
senin bebek kaç kilo Cnm
canım genetık olarak sana cekmıştr olsun canı ıcınde olsun kıbar kız olacak kaç gunde aldı 70 gr mı o onemlı

1 haftada 70grm almış çok az

dünürüm sahalara dönmüş adigecim nasılsınnn

gülücüküm fitoşum sende ordasın naberr
canım benimmmmmmmmmmmmmm geldim geldim arada kaçıcam ama olsunn
napıyo damatcımmmmmmmmmmm

aynı aynı dertler de sonrasında ki sevinç de aynı inş.
senn de az kalmış canım bayaa

adige hoş geldın annniş sen gelınce ortam kaynadı ız fıkır fıkır oldu canım tekrar hos geldın
hoşbulduk canımm ne var ne yok görüşmeyeliii

napsın beni sıkıştırıyor yeri dar geliyor heralde artık karın duvarlarıma baskıya başladı

bızde bol bol evham var ne olsun su yok ondan bu var ondan evham yapıp duruyoruz kocişlerle ugrasıyoz ıste

sanırım benımkıde 3 u gecmez

napsın beni sıkıştırıyor yeri dar geliyor heralde artık karın duvarlarıma baskıya başladı
ohhhhhhhhhhh sıkıştırsın tabii dün doktora gittik doktor diyo ki bebekler gerinmeyi çok severler o yüzden sol tarafında hissettiğin poposu sağında çıkan tümsek de ayaklarıdır
didimmm yerim onun ayaklarını beeeeennnnnnnnnnnnnnn sabahları uyanıyorum göbeğim önce yamuk duruyo sonra tümsek halinde bi yerde toplanıyo sonra yumurta gibi bişey göbeğmde geziniyo çok ilginç
bızde bol bol evham var ne olsun su yok ondan bu var ondan evham yapıp duruyoruz kocişlerle ugrasıyoz ıste
evham yokkkkkkkkkkkk hazırlıklarla haşır neşir ol neden evham yapıyosun kocalar da napcaklarını şaşırıyolar sudan çıkmış balık gibiler

ohh oh ne güzel, neyse mavilerde önden nazarlık olmuş size, neyseki halletmişin aynı tas aynı hamam devam işte, serap burdaydı öğlen bir ara ama kaybolmuş ortalıktan, gelir birazdan

çok güzeller dimi miniş miniş, amin canım sağlıkla inşallah alalım kucağımıza. yaptırdım canım havuzlu handa yaptırdım, bide aynı kumaştan fazla alıp abajur ve avize kaplattım bebişe, bide emzirme yastığı yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…