canım ne yapcan olsun artık bütün hayatımız degişcek bebeişlerle birlikte onlarda katlanacaklar birazwallahı canım ya yapıyorum herseyi artık mecbur katlancaz gece uyuyamıyorum zavallı esımde uyanıyor benım yuzumden olan esıme kocişime oluyorüzülüyorum sabahın köründe işe gıdıyor bırde zavallım benım ya
kızz seninkinin maşallahı var haftasına göre ilerde heraldeheeycan dorukta ama sıkıntılar da tırmanıyo aynı hızla geceleri uyku yokkkk
hoşbuldum canımm sorma yaa çok değişik oldu evyalnız eşyaları yıka yıka bitmedi şu hastane çantam da bu akşam hazır inş. sonra rahat oturucam acil bişley olsa elim ayağıma dolaşacak.
nerdesin kızz sen hiç laf atmıyorsun bana kaç gündüradiloş kaç gün kaldı kızzzzzz
çok güzel bişi canım gelince görceksin, sora girip girip duruyosun odaya, sürekli bakıyosun falan böle bişi, çok tatlı bişi haftaya sende aynı duyguları yaşıcan, sora sabah uyanır uyanmaz kendini o odada bulcan ben öle oluyorum
cnm bebişinin kilosu iyiyse korkma ama bu haftalarda almaya bak kilo..tam gelişim zamanı..ben de almayınca doktorum kızdı..
nerdesin kızz sen hiç laf atmıyorsun bana kaç gündür
sezincimm planlandığı şekilde olursa tam 1 ay var
ayy çok az kalmışşşşş :18:
sen napıyosun kızın nasıl?
çok güzel bişi canım gelince görceksin, sora girip girip duruyosun odaya, sürekli bakıyosun falan böle bişi, çok tatlı bişi haftaya sende aynı duyguları yaşıcan, sora sabah uyanır uyanmaz kendini o odada bulcan ben öle oluyorum
bebek bıraz zayıf dedı dr.sut yogurt peynır ye dedı nasıl kılo alıcam benoyle cok cok ıstahım yok kı sadece yedıgım delı gıbı meyve yıyorum
Merhaba arkadaşlar bende arada girip sizi yaşadıklarım hakkında haberdar ediyorum. Dün bi sancıyla uyandım ve kendimi direk hastaneye attım. İlk gebelik olunca baya bi korku yaşanıyor o anda. Bide doktorlar suyun az dedi her an alabiliriz bebeğini falan dediler korktum. Neyse kendimizi hastaneye attık. NST ye bağladılar ve sancılarım olduğunu gördüler. sonra hemen ciğer geliştiriciler ilaçlar falan bu gün tekrardan vurulcam 2*2 halinde. Prepar diye bi hap verdi tutabildiğimiz kadar tutcz bebeği içerde dedi. Şimdi daha fazla dinleniyorum. Korkuttu bizi kızmız ama şimdi iyiyim. Kasılmalarım yok şuanda. Bilginiz olsun sizlerinde arkadaşlar. Kasılmalarınız olduğunda doktora başvurunuz.
nerdesin kızz sen hiç laf atmıyorsun bana kaç gündür
sezincimm planlandığı şekilde olursa tam 1 ay var
ayy çok az kalmışşşşş :18:
sen napıyosun kızın nasıl?
slm kızlar
dr geldik kızım çok sağlıklımış ama benim kızım küçükmuş galiba 3 kilo ya doğar yada dogmamis
kısacası kızım benim gibi minik dogacakmis.kızım 1312 gramdi bugün se 1384 gram çok qz kilo almış ve on gün geride
artık kontrollerimiz 15 günde bir olacak
geçmiş olsun Cnm inşallah bebeğin zamanında gelir
senin bebek kaç kilo Cnmbebek bıraz zayıf dedı dr.sut yogurt peynır ye dedı nasıl kılo alıcam benoyle cok cok ıstahım yok kı sadece yedıgım delı gıbı meyve yıyorum
canım genetık olarak sana cekmıştr olsun canı ıcınde olsun kıbar kız olacak kaç gunde aldı 70 gr mı o onemlı
canım benimmmmmmmmmmmmmm geldim geldim arada kaçıcam ama olsunndünürüm sahalara dönmüş adigecim nasılsınnn
gülücüküm fitoşum sende ordasın naberr
aynı aynı dertler de sonrasında ki sevinç de aynı inş.göremıyom ya senı ben burda gordum de af attım bak kız nasıl haber vercen bıze merak ederız bız sen hastanede olunca ılk heyecanımızı senle yaşıcaz gıbı gozukuyooo ama saya saya bıtırdık gunlerı demibız ıyıız canım sen nasılsan bende oyleyım uyku problemı bel agrısı falan... aynı şeyler hep
hoşbulduk canımm ne var ne yok görüşmeyeliiiadige hoş geldın annnişsen gelınce ortam kaynadı ız fıkır fıkır oldu canım tekrar hos geldın
canım benimmmmmmmmmmmmmm geldim geldim arada kaçıcam ama olsunn
napıyo damatcımmmmmmmmmmm
aynı aynı dertler de sonrasında ki sevinç de aynı inş.
senn de az kalmış canım bayaa
hoşbulduk canımm ne var ne yok görüşmeyeliii
canım benimmmmmmmmmmmmmm geldim geldim arada kaçıcam ama olsunn
napıyo damatcımmmmmmmmmmm
aynı aynı dertler de sonrasında ki sevinç de aynı inş.
senn de az kalmış canım bayaa
hoşbulduk canımm ne var ne yok görüşmeyeliii
senin bebek kaç kilo Cnm
1 haftada 70grm almış çok az
slm kızlar
dr geldik kızım çok sağlıklımış ama benim kızım küçükmuş galiba 3 kilo ya doğar yada dogmamis
kısacası kızım benim gibi minik dogacakmis.kızım 1312 gramdi bugün se 1384 gram çok qz kilo almış ve on gün geride
artık kontrollerimiz 15 günde bir olacak
geçmiş olsun Cnm inşallah bebeğin zamanında gelir
ohhhhhhhhhhh sıkıştırsın tabii dün doktora gittik doktor diyo ki bebekler gerinmeyi çok severler o yüzden sol tarafında hissettiğin poposu sağında çıkan tümsek de ayaklarıdırnapsın beni sıkıştırıyor yeri dar geliyor heralde artık karın duvarlarıma baskıya başladı
evham yokkkkkkkkkkkk hazırlıklarla haşır neşir ol neden evham yapıyosunbızde bol bol evham var ne olsunsu yok ondan bu var ondan evham yapıp duruyoruz kocişlerle ugrasıyoz ıste
ohh oh ne güzel, neyse mavilerde önden nazarlık olmuş size, neyseki halletmişinculluuummm naber canımm?
bugün iyice yerleştiricem eşyalarını inş. o zaman daha bi odaya benzicekbeşikle dolap şimdilik aynı odada ama doğuam yakın yatak odamıza alıcaz. biliyo musun bizim kızın nevresimini dolap kulplarını falan mavi göndermişler iki gün onlarla uğraştık ama tamamlandı çok şükür.
renk yazmıyomuş içlerinden mavi yollamak gelmişkendime de pijamayla sabahlık aldım ben de bebiş de hazır gibi artık bi de şu son iş günlerim çabuk geçse süper olcak
sende ne var ne yok canım? serap nerelerde?_:44:
çok güzeller dimi miniş miniş, amin canım sağlıkla inşallah alalım kucağımıza. yaptırdım canım havuzlu handa yaptırdım, bide aynı kumaştan fazla alıp abajur ve avize kaplattım bebişe, bide emzirme yastığı yaptırdımdün balkona çamaşırlarını astım ya habıre balkona cıkıyorum bakıyorum ay cok garip gelıyoooo Allahım yuzlerınıde sağ salım gostersın bıze kızlarrr odanın kapısını ılk zamanalr acık tutuyodum gelıp gecerken kafam o tarafta :) ama hala eksık var bende perde yaptrdınmı sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?