2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hee doru diyo doktor hep geriniolar zaten içerde ama gerinirken bişi alttan, bişi tam kaburgama bişide tam yanlarıma dokunuyo acaba nereleri, bende cumartesi bakayım bida pozisyon değiştirmişmi bizimki, çünkü acayip acıtıyo sıpa, bazen bağırasım geliyo acıdan bende dedim öreneyim neresiyle acıtıyo doğar doğmaz ısırcam ordan gece benimki sola yatınca sağdan bi bacak çıkarıyo canım bariz böle kemiklerini hissediyorum beğenmiyo sıpa, sağa yatıyorum yine aynı şekil bende bekliyorum sakinleşssin de öle uyuyayım diye, bide yeni moda şu, hıçkırık tutunca beyefendi rahatsız olduğu için her hıçkırık sonrası koca bi tepik atıyo sanki benim o hıçkırığın suçlusu

cullu seni bişeyde etiketledim umarım kızmazsın :18:

sorma onlarmı hamıle bızmı bellı degıl valla hazırlıklar tamam sorun yok bos durmaktan evham yapıyorum galıba

o ayağını çıkardığını görünce gözlerim fal taşı gibi açılıyo valla benim doktor izinli neslinin doktora gittim o da ısrarla sola yatmamı söyledi sağa hi çyatmıyorum ben o yüzden.

gböbeğin kıpırdıyo bi de her tekmede di mi hıçkırıklarını yesinler onlarrınn

gböbeğin kıpırdıyo bi de her tekmede di mi hıçkırıklarını yesinler onlarrınn

ya bende yatmaya çalışıyom ama ne kulağım kalıyo ne kalçam, ne kemiklerim vala mahvoluyorum ya, sora sağa yatıyom oda olmuyo, hiç yatmasakmı
hemde nasıl göbeğimde deprem oluyo sanki, minnacık şey aslında ama nası güçlü sallıo vala şaka gibi

düşünsene doğunca da o eller ayaklar durmucak hiç yerinde poposunu zor temizlicez kıpırdanırken
çok fena heyecan basıyo beni bu aralarrr

bak ya yerim ben gelinimin ayaklarını ısırırım benimkide karnımda deprem yaratıyor ama daha öyle tam anlamıyorum neresi neresi diyee

bak ya yerim ben gelinimin ayaklarını ısırırım benimkide karnımda deprem yaratıyor ama daha öyle tam anlamıyorum neresi neresi diyee
ben de emin olamıyodum dün doktora özellikle sordum anlattı resmen yumurta dolaşıyo içimde sabah o da uyanıp geriniyo heralde

senin bebis baya iyi Cnm kaç haftalık oldu

bence geçer Cnm ben 50 kiloyum

35.cı hafta benım eylulun basında kontrol var bakalım ne kadar olmus.bende merak edıyorum.sen nıye kılo alamıyorsun yıyemıyormusun bırsey bende 55 le dogurcam sanırım...

Son düzenleme:
35.cı hafta benım eylulun basında kontrol var bakalım ne kadar olmus.bende merak edıyorum.sen nıye kılo alamıyorsun yıyemıyormusun bırsey bende 55 le dogurcam sanırım...

bende yiyemiyorum dr zaten sürekli kilo al diyor günde iki tane vitamin alıyorum ilaç içmeye sevmiyorum
ne yapalm Cnm doğumdan sonra kilo vermek kolay olur
herhalde ben 58 kapatırım şu an kaç kilosun

bende yiyemiyorum dr zaten sürekli kilo al diyor günde iki tane vitamin alıyorum ilaç içmeye sevmiyorum
ne yapalm Cnm doğumdan sonra kilo vermek kolay olur
herhalde ben 58 kapatırım şu an kaç kilosun

bılmıyorum canım en son 55.tım 58 olsak cok ıyı sanmıyorum ben kendı adıma elevıt ıcıyorum bende

kız çok ıyı fıkırmış o guzel olmuştur rsımlerını nezman gorecez ınş. bu hafta cıkarsam perde bakıcam gec kaldım ya hemen dıkılmezkı perde de halımız kaldı bızımde cumartesı avıze baktım çocuk odası avızsı dıyınce hep spor gulen yuzlu tweety lı avızeler ben bıraz klasık pembe fırfırlı bişeyler dusunmustum

kızlar doktora gittim üşütmüş olabilirsin korkma dedi baktı herşey yolunda yoluna dönmüş normal doğum görünüyor dedi, suyum fazlaymış dikkatli olmamı söyledi. bide kızım 2.100 g olmuş kızlar :) iri bi kızın var dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…