hee doru diyo doktor hep geriniolar zaten içerde ama gerinirken bişi alttan, bişi tam kaburgama bişide tam yanlarıma dokunuyo acaba nereleri, bende cumartesi bakayım bida pozisyon değiştirmişmi bizimki, çünkü acayip acıtıyo sıpa, bazen bağırasım geliyo acıdanohhhhhhhhhhh sıkıştırsın tabii dün doktora gittik doktor diyo ki bebekler gerinmeyi çok severler o yüzden sol tarafında hissettiğin poposu sağında çıkan tümsek de ayaklarıdır
didimmm yerim onun ayaklarını beeeeennnnnnnnnnnnnnnsabahları uyanıyorum göbeğim önce yamuk duruyo sonra tümsek halinde bi yerde toplanıyo sonra yumurta gibi bişey göbeğmde geziniyo çok ilginç
evham yokkkkkkkkkkkk hazırlıklarla haşır neşir ol neden evham yapıyosunkocalar da napcaklarını şaşırıyolar sudan çıkmış balık gibiler
cullu seni bişeyde etiketledim umarım kızmazsın :18:ohh oh ne güzel, neyse mavilerde önden nazarlık olmuş size, neyseki halletmişinaynı tas aynı hamam devam işte, serap burdaydı öğlen bir ara ama kaybolmuş ortalıktan, gelir birazdan
çok güzeller dimi miniş miniş, amin canım sağlıkla inşallah alalım kucağımıza. yaptırdım canım havuzlu handa yaptırdım, bide aynı kumaştan fazla alıp abajur ve avize kaplattım bebişe, bide emzirme yastığı yaptırdım
ohhhhhhhhhhh sıkıştırsın tabii dün doktora gittik doktor diyo ki bebekler gerinmeyi çok severler o yüzden sol tarafında hissettiğin poposu sağında çıkan tümsek de ayaklarıdır
didimmm yerim onun ayaklarını beeeeennnnnnnnnnnnnnnsabahları uyanıyorum göbeğim önce yamuk duruyo sonra tümsek halinde bi yerde toplanıyo sonra yumurta gibi bişey göbeğmde geziniyo çok ilginç
evham yokkkkkkkkkkkk hazırlıklarla haşır neşir ol neden evham yapıyosunkocalar da napcaklarını şaşırıyolar sudan çıkmış balık gibiler
o ayağını çıkardığını görünce gözlerim fal taşı gibi açılıyo vallahee doru diyo doktor hep geriniolar zaten içerde ama gerinirken bişi alttan, bişi tam kaburgama bişide tam yanlarıma dokunuyo acaba nereleri, bende cumartesi bakayım bida pozisyon değiştirmişmi bizimki, çünkü acayip acıtıyo sıpa, bazen bağırasım geliyo acıdanbende dedim öreneyim neresiyle acıtıyo doğar doğmaz ısırcam ordan gece benimki sola yatınca sağdan bi bacak çıkarıyo canım bariz böle kemiklerini hissediyorum beğenmiyo sıpa, sağa yatıyorum yine aynı şekil bende bekliyorum sakinleşssin de öle uyuyayım diye, bide yeni moda şu, hıçkırık tutunca beyefendi rahatsız olduğu için her hıçkırık sonrası koca bi tepik atıyo sanki benim o hıçkırığın suçlusu
gböbeğin kıpırdıyo bi de her tekmede di mihee doru diyo doktor hep geriniolar zaten içerde ama gerinirken bişi alttan, bişi tam kaburgama bişide tam yanlarıma dokunuyo acaba nereleri, bende cumartesi bakayım bida pozisyon değiştirmişmi bizimki, çünkü acayip acıtıyo sıpa, bazen bağırasım geliyo acıdanbende dedim öreneyim neresiyle acıtıyo doğar doğmaz ısırcam ordan gece benimki sola yatınca sağdan bi bacak çıkarıyo canım bariz böle kemiklerini hissediyorum beğenmiyo sıpa, sağa yatıyorum yine aynı şekil bende bekliyorum sakinleşssin de öle uyuyayım diye, bide yeni moda şu, hıçkırık tutunca beyefendi rahatsız olduğu için her hıçkırık sonrası koca bi tepik atıyo sanki benim o hıçkırığın suçlusu
o ayağını çıkardığını görünce gözlerim fal taşı gibi açılıyo vallabenim doktor izinli neslinin doktora gittim o da ısrarla sola yatmamı söyledi sağa hi çyatmıyorum ben o yüzden.
gböbeğin kıpırdıyo bi de her tekmede di mihıçkırıklarını yesinler onlarrınn
düşünsene doğunca da o eller ayaklar durmucak hiç yerinde poposunu zor temizlicez kıpırdanırkenya bende yatmaya çalışıyom ama ne kulağım kalıyo ne kalçam, ne kemiklerim vala mahvoluyorum ya, sora sağa yatıyom oda olmuyo, hiç yatmasakmı
hemde nasıl göbeğimde deprem oluyo sanki, minnacık şey aslında ama nası güçlü sallıo vala şaka gibi
senin bebis baya iyi Cnm kaç haftalık olduben kontrolden gelelı 20 gun olmustur o zaman 1650 falandı.sen kaç kılosun zulluuuuuuuuu
sanırım benımkıde 3 u gecmez
ohhhhhhhhhhh sıkıştırsın tabii dün doktora gittik doktor diyo ki bebekler gerinmeyi çok severler o yüzden sol tarafında hissettiğin poposu sağında çıkan tümsek de ayaklarıdır
ben de emin olamıyodum dün doktora özellikle sordum anlattı resmen yumurta dolaşıyo içimdebak ya yerim ben gelinimin ayaklarını ısırırım benimkide karnımda deprem yaratıyor ama daha öyle tam anlamıyorum neresi neresi diyee
senin bebis baya iyi Cnm kaç haftalık oldu
bence geçer Cnm ben 50 kiloyum
35.cı hafta benım eylulun basında kontrol var bakalım ne kadar olmus.bende merak edıyorum.sen nıye kılo alamıyorsun yıyemıyormusun bırsey bende 55 le dogurcam sanırım...
bende yiyemiyorum dr zaten sürekli kilo al diyor günde iki tane vitamin alıyorum ilaç içmeye sevmiyorum
ne yapalm Cnm doğumdan sonra kilo vermek kolay olur
herhalde ben 58 kapatırım şu an kaç kilosun
ohh oh ne güzel, neyse mavilerde önden nazarlık olmuş size, neyseki halletmişinaynı tas aynı hamam devam işte, serap burdaydı öğlen bir ara ama kaybolmuş ortalıktan, gelir birazdan
çok güzeller dimi miniş miniş, amin canım sağlıkla inşallah alalım kucağımıza. yaptırdım canım havuzlu handa yaptırdım, bide aynı kumaştan fazla alıp abajur ve avize kaplattım bebişe, bide emzirme yastığı yaptırdım
bılmıyorum canım en son 55.tım 58 olsak cok ıyı sanmıyorum ben kendı adıma elevıt ıcıyorum bende
selam kızlar nasılsınız fazla hareket yok burada galiba herkes yorgunmu yoksam
sorması ayıp kılo almamayı nasıl becerıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?