2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
yemek hazrlıkları olabılı canım bende mutfaktaydım 2 gundur savsakladım yemek işini bugun yapayım bari dedım ama ter ..... çıktı resmen

yemek işini kaç gündür bende boşverdim.bir çorba bir salata o kaaa.kocişte zavallım bana kepek ekmeği alıyor kendine normal ekmek alıyor kendine istediği yemeği hazırlayıp yiyor ben salatamı yapıp yiyorum kilo sorunu yüzünden yemeklerden de soğudum kociş idare edecek artık kendini napayım.ama dün gece zorla dondurma yedirdi bana rejimimi bozdurdu boşver sen doktoru bidahakine bende geleyim nasıl bağrılırmış görsün dedi

geldim kız geldim özledin beni di mi? ben de seni özledim de...

ohh oh ne güzel, neyse mavilerde önden nazarlık olmuş size, neyseki halletmişin aynı tas aynı hamam devam işte, serap burdaydı öğlen bir ara ama kaybolmuş ortalıktan, gelir birazdan

temizlik yaptım accık da..

hıçkırıklarını yesinler onun...

bılmıyorum canım en son 55.tım 58 olsak cok ıyı sanmıyorum ben kendı adıma elevıt ıcıyorum bende

sen normal doğum mu düşünüyorsun Cnm doğuma az kaldı ben normal istiyorum ama erken doğum riski var her an kasilmaktan karnım ağrıyor
birde kızım minik korkuyorum erken doğarsa minicik bebeğe bakmak çok zor
hergün iki bardak süt içiyorum yine kızım zayıf of çok uzuluyorum

bılmıyorum canım en son 55.tım 58 olsak cok ıyı sanmıyorum ben kendı adıma elevıt ıcıyorum bende

okurken resmen kıskandım yaa ne güzel kilolarınız keşke bende kilo almaya çalışsam o kadar çok yerdim ki aklımdan hep yemek geçiyor ama durduruyorum kendimi

maşallahh kızına bu arada geçmiş olsun bende geçen hafta gittim 32. haftamda bebeğim 2.560 ya o zaman benim ki çok mu iri olucak korkuyorum obezite olmasın

canım bende çok kilo aldım 59 ile hamile kaldım şuan 73 ama hergün artıyo resmen sen ne kadar aldın doktor kızdı ?

geldim kız geldim özledin beni di mi? ben de seni özledim de...

temizlik yaptım accık da..

hıçkırıklarını yesinler onun...

Bu bebekler bir harikalar benimki de dün beni çok zoorladı kol bacak popo ne varsa sevdirdi bana babası da alıştı dokunabiliyor artık ve gözlerindeki gülüş çok hoşuma gidiyor bu kadar beklemenin mükafatı olsa gerek

masallah Cnm seninle doğum tarihlerimiz aynı ama benim kız daha bir buçuk kilo bile değil
Cnm suyun fazlaysa dikkatli ol fazla eğilme

74le hamile kaldım tüp bebek.o kadar kilolu değilim normalde ama tedavi sırasında çok kilo aldım.şuan 87 kiloyum.13 kilo aldım.daha 30 haftalık hamileyim.doktorum yuvarlana yuvarlana gelirsin doğuma dedi kızdı bana pilav makarna hamur işi her çeşit tatlı türü dondurma kızartma herbişeyi yasakladı bana.çok üzüldüm çook

kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba .tatili biraz erken bitirdik geldik ne olur ne olmaz diyerek.bu arada iyiyiz oğlum ve ben arada iğne batırıyorlar iii oluyor alt tarafima ama doktor randevumuz yakın öğreniriz .bir ara bebek arabalarından bahsediyordunuz biz dun gezmek amaçlı kurtköye viaporta gittik orada joker mağazası var oradan aldık bebeğinizin arabasını.chicco trio living .içinde yok yok resimlerini atarım sonra fiyatı 1.499. ve bize 500 tl hediye çeki verdiler bir aylık çok iyi oldu bir bakın fikir olur belki

slm kızlar bayadır ugramıyordum nasılsınız bakalımm doğum heyecanı sardı hepimizi
Hayırlısı ile bebişlermize kavuşuruz inşş
sıcaklarr sola yatmalarr mide yanmalarıı hepsine az kaldışükür çogu gitti azı kaldı

banada çok kızmıştı doktorum kendini savaştamı sanıyorsun neden bu kadar yiyorsun demişti çok gücüme gitti ama durduramıyorum ki kendimi bide ilk bebeğim sanki biraz aç kalsam bebeğimde aç kalıcakmış gibi hissediyorum

masallah bebisin gayet güzel valla çok güzel
benim bebis çok zayıf
bu arada kilo meselesini takma kafaya doğumdan sonra
eski halimize donecegiz

tatlımm takma kafanaa hepimizde aynı sorunn bende 72 ile hamile kaldımm 2 aydır tartılmıyorumm en son 83dm kaç oldum çok merak ediyorumm evdeki baskülünde pili bitmişyarın sölerim dr gitcem bakalım kaç olmuşumm
canım öle kızan bagıran dr sinir oluyorummm

Son düzenleme:
Kızlar biraz önce şirketteki kızlarla hava almaya cıktık dısarıya bankta oturduk beni araya aldılar benim kız resmen teyzelerine 5 dakıka boyunca şov yaptı tekme ardından dalgalanma ve en son da titreme ile bitirdi gösterisini bizimkıler mest oldu yaaa bekarlar bile bebek yapmaya iştahlandılar

bebeğinin arabası hayırlı olsun Cnm
Ayyy senin doğuma az kalmış acaba dr la
dogumu Konustun mu Cnm
keşke benim doğuma az kalsa daha kocaman
55 gün var

dogumu Konustun mu Cnm
55 gün var

daha var dıyıp duruyon erken doğurcan bak sen zulum deme kız deme az kaldı zatende Allahta dua zanneder erkenden kavustuturu bebegını sana zaten kılosu az dıyosun bırak vaktınde hatta az bır ıkı gun gec gelsın gelışımını ıyıce ıcerde tamamlasın canım

masallah bebisin gayet güzel valla çok güzel
benim bebis çok zayıf
bu arada kilo meselesini takma kafaya doğumdan sonra
eski halimize donecegiz

annelerin kiloları nasıl birbirnden farklıysa bebişlerimizinde öyle sanırım :) takmamaya çalışıyorum ama geçen sene güzel bi fiziğim varken şuan böyle olmak çok garip geliyor inşallah eski halime dönebilirim bu arada her sabah bi yumurta yemeye çalış bebişe kilo aldırıyor

ne yapayim sezinim kasilmaktan yoruldum
fazla beklemesin 39.haftada gelsin
iğneler de totomu acitiyir
ne zor şu hamilelik

hamile kalınca çok rahatlıcam sanıyordum ama daha doktorun odasına girer girmez tartıya çıkartıyor inan gerçekten psikolojim bozuldu tüp bebk tedavisinde bile bu kadar stres olmamıştım...ben tatlı çok yedim ama duramadım ben normalde tatlı pek yemem beni bayar içim kötü olur ama kilolarca tatlı yedim herhalde bebek istedi kızım istedi şuan nasıl da canım istiyor gene..pazartesiden beri kepek ekmeği salata yiyorum tabi gece sütümü içiyorum.bakalım 3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole kaç kilo almış olucam

dogumu Konustun mu Cnm
55 gün var

az kaldı canım bende hazirliklara tam gaz devamediyorum .doktor bir sonraki randevuda herşeyi konuşacağız dedi cumartesi randevum var bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…