Ben de seni özledim hocaammmmgeldim kız geldim özledin beni di mi? ben de seni özledim de...
temizlik yaptım accık da..
hıçkırıklarını yesinler onun...
tatlımm takma kafanaa hepimizde aynı sorunn bende 72 ile hamile kaldımm 2 aydır tartılmıyorumm en son 83dmkaç oldum çok merak ediyorumm evdeki baskülünde pili bitmiş yarın sölerim dr gitcem bakalım kaç olmuşumm
canım öle kızan bagıran dr sinir oluyorummm
annelerin kiloları nasıl birbirnden farklıysa bebişlerimizinde öyle sanırım :) takmamaya çalışıyorum ama geçen sene güzel bi fiziğim varken şuan böyle olmak çok garip geliyor inşallah eski halime dönebilirim bu arada her sabah bi yumurta yemeye çalış bebişe kilo aldırıyor
az kaldı canım bende hazirliklara tam gaz devamediyorum .doktor bir sonraki randevuda herşeyi konuşacağız dedi cumartesi randevum var bakalım neler olacak
hergün bir yumurta 2 bardak süt
1 kase yoğurt biraz beyaz peynir
domates salatalık ayran ceviz aklına gelen
herşeyi yiyorum ama değişen birşey yok
Ben de seni özledim hocaammmm
ne var ne yo k görüşmeyeliiii
ne yapayim sezinim kasilmaktan yoruldum
fazla beklemesin 39.haftada gelsin
iğneler de totomu acitiyir
ne zor şu hamilelik
hamile kalınca çok rahatlıcam sanıyordum ama daha doktorun odasına girer girmez tartıya çıkartıyor inan gerçekten psikolojim bozuldu tüp bebk tedavisinde bile bu kadar stres olmamıştım...ben tatlı çok yedim ama duramadım ben normalde tatlı pek yemem beni bayar içim kötü olur ama kilolarca tatlı yedim herhalde bebek istedi kızım istedi şuan nasıl da canım istiyor gene..pazartesiden beri kepek ekmeği salata yiyorum tabi gece sütümü içiyorum.bakalım 3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole kaç kilo almış olucam[/QUO
ahh o tatlılarilk hamile kaldığımda deli gibi reçel yemiştim hala aklım hep tatlılarda önceden bu kadar düşkün değildim bende bide ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyolar ama bende durum tam tersi kızım olucak tatlı yiyorum hep..ben doktorda tartılmıyorum artık :) sabah evde aç karnına kıyafetsiz tartılıp orda not ettiriyorum ilk günden beri öyle yapıyorum
canım sen ve bebiş sağlıklı olduktan sonra kilo hiç önemli değil eltimin oğulları 1800 doğdular şuan 3 aylıklar 6 buçuk kilo olmuşlar görünce şaşırdım en önemlisi sağlık canımhergün bir yumurta 2 bardak süt
1 kase yoğurt biraz beyaz peynir
domates salatalık ayran ceviz aklına gelen
herşeyi yiyorum ama değişen birşey yok
valla pil bitiyo hemen sen n asıl iki günde bir temizlik yapıyosun anlamıyorum ben
bol yatış var kuzum ne olsun...dinleniyorum bol bol...pazartesi paşamı görmeye gitcez hemde raporumu alcam...sen de hazırlıklara başlamışsın...bende haftaya attım yıka ütüle işini...
hamile kalınca çok rahatlıcam sanıyordum ama daha doktorun odasına girer girmez tartıya çıkartıyor inan gerçekten psikolojim bozuldu tüp bebk tedavisinde bile bu kadar stres olmamıştım...ben tatlı çok yedim ama duramadım ben normalde tatlı pek yemem beni bayar içim kötü olur ama kilolarca tatlı yedim herhalde bebek istedi kızım istedi şuan nasıl da canım istiyor gene..pazartesiden beri kepek ekmeği salata yiyorum tabi gece sütümü içiyorum.bakalım 3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole kaç kilo almış olucam[/QUO
ahh o tatlılarilk hamile kaldığımda deli gibi reçel yemiştim hala aklım hep tatlılarda önceden bu kadar düşkün değildim bende bide ye ekşiyi çıkar ayşeyi diyolar ama bende durum tam tersi kızım olucak tatlı yiyorum hep..ben doktorda tartılmıyorum artık :) sabah evde aç karnına kıyafetsiz tartılıp orda not ettiriyorum ilk günden beri öyle yapıyorum
canım sen ve bebiş sağlıklı olduktan sonra kilo hiç önemli değil eltimin oğulları 1800 doğdular şuan 3 aylıklar 6 buçuk kilo olmuşlar görünce şaşırdım en önemlisi sağlık canım
benimde kızım olacak bende hep tatlı yiyorum hiç ekşi yemedim aşermedim hep tatlı yedim halada canım istiyor..benim doktorum kabul etmez canım orada not ettirmeyi illa kendi tartacak görecek..
kız bide hamilelik bitince bide hamileliği ozlemeyelimşukur et canım ben sankı hep hayatımda boyle hamıleydım eskı halımı hatrlamıyorum sankıde hayatımın gerı kalan kısmını böyle gecırcekmişim gıbı son 2 ay zormuş gerçekten haklısın canımda bak 50 lere düştük hamılelık 280 küsür gun az kaldı az
en azından bebisin de kilo almış Cnm ne güzelbunları bende yiyorum ve ana kız yarış halindeyiz biz ikimizede yarıyor yediklerim sadece kızım kilo alsın diye yiyorum ama bende kilo alıyorum
canım sen ve bebiş sağlıklı olduktan sonra kilo hiç önemli değil eltimin oğulları 1800 doğdular şuan 3 aylıklar 6 buçuk kilo olmuşlar görünce şaşırdım en önemlisi sağlık canım
inşallah Cnm bide normal doğunun istiyorum
ama ne olur bilemiyorum boyum kısa olduğu için
normal doğum yapamazsın diyorlar bir alakasi var mı acaba
valla pil bitiyo hemen sen n asıl iki günde bir temizlik yapıyosun anlamıyorum ben
görümcemin kızı bizde o süpürdü ben viledayla sildim ama öldüm resmeeennn hele eğilince falan aşağı çekiyo sanki kızım beni
ütü işi var bu akşam da şu çantamı bi hazırlıyim rahat oturcam inş.
napıyo oğluşun? kuduruk mu o da
tatlımm ben şehir değiştirdimm dr sorun oldu bitane buldumm beğenmedimm sonrasında eşim bulana kadar 2 ay olmuş dün hesapladım bende2 aydır tartılmıyormusun doktorun tartmıyormu seni.?beni hemen tartıya çıkartıyor.evet ya doktorlar bağırmasın kızmasın zaten 6 sene beklemişim neler çekmişim ne acılar çekmişim tam oh dicem rahat bi hamilelik geçircem bu kezde tartı kabusum oldu psikolojimi bozuyor doktor.
benimde kızım olacak bende hep tatlı yiyorum hiç ekşi yemedim aşermedim hep tatlı yedim halada canım istiyor..benim doktorum kabul etmez canım orada not ettirmeyi illa kendi tartacak görecek..
tatlıdan bahsede bahsede canım istedi yinebenim hemşire kaydediyo doktora o getiriyo dosyamı o yüzden yazdırabiliyorum büyük ihtimalle doktor bilse kabul etmez :) ama kıza dedim ben ilk günden beri böyle takip ediyorum kilomu o da sesini çıkartamıyor
kız bide hamilelik bitince bide hamileliği ozlemeyelim
en azından bebisin de kilo almış Cnm ne güzel
inşallah Cnm bide normal doğunun istiyorum
ama ne olur bilemiyorum boyum kısa olduğu için
normal doğum yapamazsın diyorlar bir alakasi var mı acaba
evet çok şükür bebeğimin kilosu çok güzelama benim ki daha da süper yarıyor yediklerim boyla normal doğuma gelince benim annemin boyuda kısa ama 2 normal doğum yapmış önceden sezeryanmı varmış sanki.ben alakası olduğunu sanmıyorum
canım ben de yıkamaya verdim halıları kolay olur sanmıştım ama daha zor geldi bana siliyorum arkasında iz kalıyo yine
kuzum benim halılar serili değil ya çok kolay oluyo...süpürüp hemen viledayla siliyorum...birde toz aldım mı tamamdır...ütü deme bana kuzum bıktım usandım..minnakımın kıyafetlerini kim ütüleyecek kara kara onu düşünüyorum herhalde kocişin üstüne atacağım...
oğluştta napsın kuzum artık yukarıya baskı yapıyo mideme doğru ve bunun sonucunda da bulantılarım oluyo..kuduruklukta üstüne yok..neresi neremde çözmeye çalışıyorum...
kız bide hamilelik bitince bide hamileliği ozlemeyelim
en azından bebisin de kilo almış Cnm ne güzel
evet çok şükür bebeğimin kilosu çok güzelama benim ki daha da süper yarıyor yediklerim boyla normal doğuma gelince benim annemin boyuda kısa ama 2 normal doğum yapmış önceden sezeryanmı varmış sanki.ben alakası olduğunu sanmıyorum
inşallah alakasi yoktur Cnm ben sezeryandan çok korkuyorum
tatlımm ben şehir değiştirdimm dr sorun oldu bitane buldumm beğenmedimm sonrasında eşim bulana kadar 2 ay olmuş dün hesapladım bendecanım sen o doktora bakma bizim elimizdemii kimse istemez vermesi zor olan .. kiloyu almayıı bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda veririz Allahın izniylee
canım ben de yıkamaya verdim halıları kolay olur sanmıştım ama daha zor geldi bana siliyorum arkasında iz kalıyo yine
halısız evi sevmiyorum her an taşıncak gibi geliyo banabıktım usandım taşınmaktan 2 yıllık evliyim 3. evimizdeyiz kiracı olunca tüm evler bizim
haklısın canım hep onlar için katlanıyoruzzzanladım canım..ben takmıyorum ki kilomu inan bana kalsa hiç umurum değil bebeğim iyi olsun yeter ama doktor çok baskı yapıyor.eğer doğumum yakınlamasa değiştercektim doktorumu o kadar bozuldu psikolojim.ne yapalım artık çekicem napayım bal kızımın hatrına nelere dayanmadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?