2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

2 aydır tartılmıyormusun doktorun tartmıyormu seni.?beni hemen tartıya çıkartıyor.evet ya doktorlar bağırmasın kızmasın zaten 6 sene beklemişim neler çekmişim ne acılar çekmişim tam oh dicem rahat bi hamilelik geçircem bu kezde tartı kabusum oldu psikolojimi bozuyor doktor.

hergün bir yumurta 2 bardak süt
1 kase yoğurt biraz beyaz peynir
domates salatalık ayran ceviz aklına gelen
herşeyi yiyorum ama değişen birşey yok

hergün bir yumurta 2 bardak süt
1 kase yoğurt biraz beyaz peynir
domates salatalık ayran ceviz aklına gelen
herşeyi yiyorum ama değişen birşey yok

bunları bende yiyorum ve ana kız yarış halindeyiz biz ikimizede yarıyor yediklerim sadece kızım kilo alsın diye yiyorum ama bende kilo alıyorum

Ben de seni özledim hocaammmm
ne var ne yo k görüşmeyeliiii

bol yatış var kuzum ne olsun...dinleniyorum bol bol...pazartesi paşamı görmeye gitcez hemde raporumu alcam...sen de hazırlıklara başlamışsın...bende haftaya attım yıka ütüle işini...

ne yapayim sezinim kasilmaktan yoruldum
fazla beklemesin 39.haftada gelsin
iğneler de totomu acitiyir
ne zor şu hamilelik

şukur et canım ben sankı hep hayatımda boyle hamıleydım eskı halımı hatrlamıyorum sankıde hayatımın gerı kalan kısmını böyle gecırcekmişim gıbı son 2 ay zormuş gerçekten haklısın canımda bak 50 lere düştük hamılelık 280 küsür gun az kaldı az

bol yatış var kuzum ne olsun...dinleniyorum bol bol...pazartesi paşamı görmeye gitcez hemde raporumu alcam...sen de hazırlıklara başlamışsın...bende haftaya attım yıka ütüle işini...
valla pil bitiyo hemen sen n asıl iki günde bir temizlik yapıyosun anlamıyorum ben
görümcemin kızı bizde o süpürdü ben viledayla sildim ama öldüm resmeeennn hele eğilince falan aşağı çekiyo sanki kızım beni
ütü işi var bu akşam da şu çantamı bi hazırlıyim rahat oturcam inş.
napıyo oğluşun? kuduruk mu o da

kız bide hamilelik bitince bide hamileliği ozlemeyelim
bunları bende yiyorum ve ana kız yarış halindeyiz biz ikimizede yarıyor yediklerim sadece kızım kilo alsın diye yiyorum ama bende kilo alıyorum
en azından bebisin de kilo almış Cnm ne güzel

kuzum benim halılar serili değil ya çok kolay oluyo...süpürüp hemen viledayla siliyorum...birde toz aldım mı tamamdır...ütü deme bana kuzum bıktım usandım..minnakımın kıyafetlerini kim ütüleyecek kara kara onu düşünüyorum herhalde kocişin üstüne atacağım...

oğluştta napsın kuzum artık yukarıya baskı yapıyo mideme doğru ve bunun sonucunda da bulantılarım oluyo..kuduruklukta üstüne yok..neresi neremde çözmeye çalışıyorum...

tatlımm ben şehir değiştirdimm dr sorun oldu bitane buldumm beğenmedimm sonrasında eşim bulana kadar 2 ay olmuş dün hesapladım bendecanım sen o doktora bakma bizim elimizdemii kimse istemez vermesi zor olan .. kiloyu almayııbebişlerimiz sağlıklı olsunlarda veririz Allahın izniylee

canım ben de yıkamaya verdim halıları kolay olur sanmıştım ama daha zor geldi bana siliyorum arkasında iz kalıyo yine
halısız evi sevmiyorum her an taşıncak gibi geliyo bana bıktım usandım taşınmaktan 2 yıllık evliyim 3. evimizdeyiz kiracı olunca tüm evler bizim

anladım canım..ben takmıyorum ki kilomu inan bana kalsa hiç umurum değil bebeğim iyi olsun yeter ama doktor çok baskı yapıyor.eğer doğumum yakınlamasa değiştercektim doktorumu o kadar bozuldu psikolojim.ne yapalım artık çekicem napayım bal kızımın hatrına nelere dayanmadım ki

kuzu yazın buralarda halı serilmez zaten..ortaya küçük halı atılır o kadar...çok sıcak olduğu için halı seren pek nadirdir...iyi yapmışsın bende gönderdim geldi sermedim eylülün ortasında sercem nasipse hem de doğuma temiz olur diye düşündüm...

viledayla silince iz kalıyo kuzu..ama şu mikrofiberli bez olan viledalardan aldım iz falan kalmıyo artık..iz kalmayınca insanın iyice silesi geliyo zevk veriyo insana...

haklısın canım hep onlar için katlanıyoruzzz
sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimm(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…