aman sana silmek süpürmek olsun yeter ki
kuzu yazın buralarda halı serilmez zaten..ortaya küçük halı atılır o kadar...çok sıcak olduğu için halı seren pek nadirdir...iyi yapmışsın bende gönderdim geldi sermedim eylülün ortasında sercem nasipse hem de doğuma temiz olur diye düşündüm...
viledayla silince iz kalıyo kuzu..ama şu mikrofiberli bez olan viledalardan aldım iz falan kalmıyo artık..iz kalmayınca insanın iyice silesi geliyo zevk veriyo insana...
kuzu yazın buralarda halı serilmez zaten..ortaya küçük halı atılır o kadar...çok sıcak olduğu için halı seren pek nadirdir...iyi yapmışsın bende gönderdim geldi sermedim eylülün ortasında sercem nasipse hem de doğuma temiz olur diye düşündüm...
viledayla silince iz kalıyo kuzu..ama şu mikrofiberli bez olan viledalardan aldım iz falan kalmıyo artık..iz kalmayınca insanın iyice silesi geliyo zevk veriyo insana...
aman sana silmek süpürmek olsun yeter ki
ondan da bi deniyim bakalım. ben de halılardan biri açık renk onu sermicem yollukları sericem hiç iyi hissetmiyorum boş olunca
az kaldı azzz
ben bir tek kendi evimi halısız sanıyordumyıkamadan gelince sermedim halıları doğuma kadar gene bayacak diye.böylede ben sevmiyorum sanki daha çok toz gösteriyor yerler daha çok batıyor gibi oluyor ama napcan mecbur bidaha veremem halıları yıkamaya.
valla ben veririm yıkamaya kuzum halıları birgün için de yıkandı kurudu geldi ayağıma misler gibi....sermedim bende sermeyince de temzilemesi kolay oluyo canım serseydim ben halıları temizlemesi çok zor olacaktı evi..şimdi gün aşırı sil süpür yapabiliyoorum viledayla silebiliyorum...halılar serili olsaydı viledayla silemezdim ama eğilemezdim de kendi kendimi yer dururdum artık...
burada halıları yıkamaya vermekte zor almaktaaraya araya zor geldiler aldılar 15 gün sonra getirdiler hiç açmadım halıları yaymadım batmasın diye.bidha yıkamacı peşinde koşmak istemdim valla
slm kızlar naber nasılsınız?
Kızlar saat öğleden sonra 3 ile 5 arasında inanılmaz kasılmalar yaşadım ölüyorum sandım sanki bebek aşağıda hazneye indi gibi :18:
hala devam ediyo mu canım bi dr a görün önemli olabilir kasılma diyip geçme saatte 4 ve fazlası zararlı inşallah kötü bişey yokturKızlar saat öğleden sonra 3 ile 5 arasında inanılmaz kasılmalar yaşadım ölüyorum sandım sanki bebek aşağıda hazneye indi gibi :18:
ben de iyiyim tatlım hamdolsun minnakın da maşallah iyiymiş Rabbim onları korusunhoşgeldin sebim..ben iyiyim sen nasılsın?
Kızlar saat öğleden sonra 3 ile 5 arasında inanılmaz kasılmalar yaşadım ölüyorum sandım sanki bebek aşağıda hazneye indi gibi :18:
göbüküm oynuyo
ben de iyiyim tatlım hamdolsun minnakın da maşallah iyiymiş Rabbim onları korusun
maşallahh kızına bu arada geçmiş olsun bende geçen hafta gittim 32. haftamda bebeğim 2.560 ya o zaman benim ki çok mu iri olucak korkuyorum obezite olmasın
canım valla bana doğumun 40. haftada olursa 4 kiloyu bulur dedi ama 38 den sonra doğurursun sen dedi bakalım hayırlısı ya
çok güzel oluyo öyle durup bu görüntüyü izlemek serabım oynayıp duruyo bi sağ bi sol
​
okurken resmen kıskandım yaa ne güzel kilolarınızkeşke bende kilo almaya çalışsam o kadar çok yerdim ki aklımdan hep yemek geçiyor ama durduruyorum kendimi
maşallahh kızına bu arada geçmiş olsun bende geçen hafta gittim 32. haftamda bebeğim 2.560 ya o zaman benim ki çok mu iri olucak korkuyorum obezite olmasın
canım bende çok kilo aldım 59 ile hamile kaldım şuan 73 ama hergün artıyo resmensen ne kadar aldın doktor kızdı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?