2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aman sana silmek süpürmek olsun yeter ki
ondan da bi deniyim bakalım. ben de halılardan biri açık renk onu sermicem yollukları sericem hiç iyi hissetmiyorum boş olunca
az kaldı azzz

ben bir tek kendi evimi halısız sanıyordum yıkamadan gelince sermedim halıları doğuma kadar gene bayacak diye.böylede ben sevmiyorum sanki daha çok toz gösteriyor yerler daha çok batıyor gibi oluyor ama napcan mecbur bidaha veremem halıları yıkamaya.

aman sana silmek süpürmek olsun yeter ki
ondan da bi deniyim bakalım. ben de halılardan biri açık renk onu sermicem yollukları sericem hiç iyi hissetmiyorum boş olunca
az kaldı azzz

temizlik ve ben...kız bekarken böyle değildim ben tam tersiydim..evlendim bana bişiler oldu...

dene kuzum dene...ben memnun kaldım inan ki içim rahat ediyo iz kalmayınca...kız benim tüm halılarım beyaz sadece mutfak halım açık kahve..ya ben ne edeyim..gelen herkes diyo çocuk olsun görürüm beyaz halı sermeyi diye...bakalım sıpam gelsin beyaz halılarım değişecek mi yoksa beyaz olarak kalacak mı

valla ben veririm yıkamaya kuzum halıları birgün için de yıkandı kurudu geldi ayağıma misler gibi....sermedim bende sermeyince de temzilemesi kolay oluyo canım serseydim ben halıları temizlemesi çok zor olacaktı evi..şimdi gün aşırı sil süpür yapabiliyoorum viledayla silebiliyorum...halılar serili olsaydı viledayla silemezdim ama eğilemezdim de kendi kendimi yer dururdum artık...

burada halıları yıkamaya vermekte zor almakta araya araya zor geldiler aldılar 15 gün sonra getirdiler hiç açmadım halıları yaymadım batmasın diye.bidha yıkamacı peşinde koşmak istemdim valla

Kızlar saat öğleden sonra 3 ile 5 arasında inanılmaz kasılmalar yaşadım ölüyorum sandım sanki bebek aşağıda hazneye indi gibi :18:

burada halıları yıkamaya vermekte zor almakta araya araya zor geldiler aldılar 15 gün sonra getirdiler hiç açmadım halıları yaymadım batmasın diye.bidha yıkamacı peşinde koşmak istemdim valla

ay yok kuzu cuma akşam saat 5 de verdim ertesi gün saat 1 de geri getirdiler ve beyaz halılarım tertemiz geldi..bende ilk defa verdim çok korktum beyaz ya leke kalırsa ben ne ederim diye ama açtım baktım tertemizdi...

maşallahh kızına bu arada geçmiş olsun bende geçen hafta gittim 32. haftamda bebeğim 2.560 ya o zaman benim ki çok mu iri olucak korkuyorum obezite olmasın

canım valla bana doğumun 40. haftada olursa 4 kiloyu bulur dedi ama 38 den sonra doğurursun sen dedi bakalım hayırlısı ya

benimde 38.haftada alıcaklar 39 a kalmaz keşke 1 hafta önce sat günüm olaydı bebeğim benle aynı gün doğmuş olucaktı ama 37 ye geliyo 18 eylül çok erken

çok güzel oluyo öyle durup bu görüntüyü izlemek serabım oynayıp duruyo bi sağ bi sol
​

aynen kuzum benim ki döndü herhalde..çünkü göbek deliğimin beş parmak üstüne hissediyorum ayakklarını...orayı tümsek yapıp yaıp duruyo çok komik oluyo gerçekten de...minnaklara artık yerleri dar geliyo napsınlar...

pavli;kılolarımız ıyı ama bız böyle zayıf olunca bebeklerde zayıf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…