ben de hergün bir ağrı ile uyanmaya alıştım galiba kuzu onun bir tekmesi bir hareketi unutturuyo tüm ağrılarıonlar iyi olsunlar tek kuzu onların iyi olması bize yetiyo..ne ağrımı ne sızımı düşünüyorum...
hala devam ediyo mu canım bi dr a görün önemli olabilir kasılma diyip geçme saatte 4 ve fazlası zararlı inşallah kötü bişey yoktur
dikkat et canım kendine...
aynen kuzu benim minişim de dönmüş ayakarını sağ göğsümün altında hissediyorum sanki kendine yer genişletmek için ayağını oraya vurup vurup duruyo böyle topuğun hissediyorum resmen ayy yerim ben onu yaa verene kurbanaynen kuzum benim ki döndü herhalde..çünkü göbek deliğimin beş parmak üstüne hissediyorum ayakklarını...orayı tümsek yapıp yaıp duruyo çok komik oluyo gerçekten de...minnaklara artık yerleri dar geliyo napsınlar...
pavli;kılolarımız ıyı ama bız böyle zayıf olunca bebeklerde zayıf oluyor
ben de hergün bir ağrı ile uyanmaya alıştım galiba kuzu onun bir tekmesi bir hareketi unutturuyo tüm ağrıları
ayaklarını yükseğe kaldır öyle uzan canım o daha iyi gelircnm hafifledi eeskisi kadr değil sırt üstü yatıyorum şuan
aynen kuzu benim minişim de dönmüş ayakarını sağ göğsümün altında hissediyorum sanki kendine yer genişletmek için ayağını oraya vurup vurup duruyo böyle topuğun hissediyorum resmen ayy yerim ben onu yaa verene kurban
kızlar sanırım benimde sancılar başladı dün gece karnıma igne batarmış gibi girdi belde huzursuzluk sonrası bi ter basması kendimi çok kötü hissettim bu sancımıki ne olur bi fikir verin bugünde geceki kadar olmasada hafif bişe geldi gitti sancımı bu bişey söleyin daha çantam falan hazır degil telaşlanmaya başladım doktora haftaya gidiyim en iyisi ben
ayaklarını yükseğe kaldır öyle uzan canım o daha iyi gelir
kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba .tatili biraz erken bitirdik geldik ne olur ne olmaz diyerek.bu arada iyiyiz oğlum ve ben arada iğne batırıyorlar iii oluyor alt tarafima ama doktor randevumuz yakın öğreniriz .bir ara bebek arabalarından bahsediyordunuz biz dun gezmek amaçlı kurtköye viaporta gittik orada joker mağazası var oradan aldık bebeğinizin arabasını.chicco trio living .içinde yok yok resimlerini atarım sonra fiyatı 1.499. ve bize 500 tl hediye çeki verdiler bir aylık çok iyi oldu bir bakın fikir olur belki
hergün bir yumurta 2 bardak süt
1 kase yoğurt biraz beyaz peynir
domates salatalık ayran ceviz aklına gelen
herşeyi yiyorum ama değişen birşey yok
sağlıklı olsunlar o önemli canım zaten son haftalarda hızlı kilo alıyolarmış birde genetik babada annede zayıfsa çok iri bir bebek beklememek lazım o da büyük ihtimalle minyon bir bebiş olur
kız bide hamilelik bitince bide hamileliği ozlemeyelim
en azından bebisin de kilo almış Cnm ne güzel
inşallah Cnm bide normal doğunun istiyorum
ama ne olur bilemiyorum boyum kısa olduğu için
normal doğum yapamazsın diyorlar bir alakasi var mı acaba
doğurunca gorcez bıdaha gerı ıcerı sokamaya çalışmayalımdoguranlar hamılelıgı unutuyolarr nedense 1 aylık oldu arkadaşım dogum yapalı unuttum dyokı çk zor gecmıstı onunkıde halbukı
tepiklesinler kuzu tepiklemeseler üzülürüm
kendimi bir an düşünüyom da kuzular napsın daracık yerde hemde baş aşağı duruyolar..bırakalım da tepiklesinler...
kızlar sanırım benimde sancılar başladı dün gece karnıma igne batarmış gibi girdi belde huzursuzluk sonrası bi ter basması kendimi çok kötü hissettim bu sancımıki ne olur bi fikir verin bugünde geceki kadar olmasada hafif bişe geldi gitti sancımı bu bişey söleyin daha çantam falan hazır degil telaşlanmaya başladım doktora haftaya gidiyim en iyisi ben
sorması ayıp kılo almamayı nasıl becerıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?