2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen kuzu benim minişim de dönmüş ayakarını sağ göğsümün altında hissediyorum sanki kendine yer genişletmek için ayağını oraya vurup vurup duruyo böyle topuğun hissediyorum resmen ayy yerim ben onu yaa verene kurban

pavli;kılolarımız ıyı ama bız böyle zayıf olunca bebeklerde zayıf oluyor

sağlıklı olsunlar o önemli canım zaten son haftalarda hızlı kilo alıyolarmış birde genetik babada annede zayıfsa çok iri bir bebek beklememek lazım o da büyük ihtimalle minyon bir bebiş olur

kızlar sanırım benimde sancılar başladı dün gece karnıma igne batarmış gibi girdi belde huzursuzluk sonrası bi ter basması kendimi çok kötü hissettim bu sancımıki ne olur bi fikir verin bugünde geceki kadar olmasada hafif bişe geldi gitti sancımı bu bişey söleyin daha çantam falan hazır degil telaşlanmaya başladım doktora haftaya gidiyim en iyisi ben

kendimi bir an düşünüyom da kuzular napsın daracık yerde hemde baş aşağı duruyolar..bırakalım da tepiklesinler...

ben sadece adet sancısı gibi sancı yaşıyorum canım günde 2-3 defa...anneme sordum annemde de aynı şekilde olurmuş aybaşı sancıların başlamış dedi..artık neyse o ben anlamadım...korkma dedi..başka bir sancı yaşamadım ben daha..

tılsım alt tarafına nasıl ıgne batırıyorlar anlamdım

hergün bir yumurta 2 bardak süt
1 kase yoğurt biraz beyaz peynir
domates salatalık ayran ceviz aklına gelen
herşeyi yiyorum ama değişen birşey yok

aynılarını bende yıyorum :) benım boy 1.60 kılo 55 yanı cok uzunda degılım ama dr a her gıttıgımde gramla kılo aldıgımı göruyorum:)

sağlıklı olsunlar o önemli canım zaten son haftalarda hızlı kilo alıyolarmış birde genetik babada annede zayıfsa çok iri bir bebek beklememek lazım o da büyük ihtimalle minyon bir bebiş olur

oyle tabı cok sukur kı saglıgı yerınde bebegın....esım 1.84 boyunda kılosuda ıyı zayıf degıl belkı bebek uzun boylu olur ordan yırtarız:)

korkma ezinecigim
adet sancısı gibiyse Karnin çok serlesiyor ve sertlesince agri
oluyorsa dr ara Cnm.bebisin hareketlerini hissediyorsan hiç korkma

cnm benim karnım taş kesiliyor bazen o kadar sertleşiyorki sanki içeri bişi sokuyorlar acaba öyle bişiymi seninki ayrıca nefesimin de daraldığını hissettim ben

sorması ayıp kılo almamayı nasıl becerıyosunuz

sezıncım ınan bılmıyorum bunye meselesı heralde olmayınca olmuyor gun ıcınde kaç ögun yıyorsunuz sız acaba az mı yıyorum ama ben evlenırknde 47 ıle evlendım hep zayıftım boyum 1.60

kızlarr bişey denedim :) kulaklıkları karnıma yapışık koydum müziğin sesini açtım inanılmaz tekme atıyo artık hoşuna mı gitti rahatsız mı oldu bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti :)

dur telaşlanma akşam bende onu demek ıstedım işte rahatsızlandımm dıye az sancısı dıye konustuk ya akşam hanı acıkırsında sağ tarafıns abişey batar onun gıbımı oldu benım akşam oyleydı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…