2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cnm benim karnım taş kesiliyor bazen o kadar sertleşiyorki sanki içeri bişi sokuyorlar acaba öyle bişiymi seninki ayrıca nefesimin de daraldığını hissettim ben

canım bence telaşlanmayın hepımıze aynı seyler oluyor bazen resmen nefessız kalabılıyorum bır sure

sezıncım ınan bılmıyorum bunye meselesı heralde olmayınca olmuyor gun ıcınde kaç ögun yıyorsunuz sız acaba az mı yıyorum ama ben evlenırknde 47 ıle evlendım hep zayıftım boyum 1.60

bende 160 ım 55 le hamıle kaldım uan 70 e yaklaştım kı hamıleyım dıye yemedım dıkkat ettım dıyetısyene bıle gıttım yemedıgım halde nasıl hızlı kılo alıyorum dıye benımde bunyem boyle demekkı ozenıyorum sıze valla canım

benimki adet sancısı gibi degil canım ya
korkma ezinecigim
adet sancısı gibiyse Karnin çok serlesiyor ve sertlesince agri
oluyorsa dr ara Cnm.bebisin hareketlerini hissediyorsan hiç korkma
bebişin hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür ama kasık bölgemde ayayip hareket edio
cnm benim karnım taş kesiliyor bazen o kadar sertleşiyorki sanki içeri bişi sokuyorlar acaba öyle bişiymi seninki ayrıca nefesimin de daraldığını hissettim ben

nefesimin daraldıgı olmadı ama sertleşme hissediyorum karnımda taş gibi oluyo

Saol canım üzülmüyorum inanki yeterki sağlıkla gelsin.
Senin neden erken dogum riskin var canim?

cnm ben zaten 4.ayımdada tehlike atlattım. geçenlerdede gene kanamam ve açılmam oldu erken doğum riski ile hastanede yattım,evde istirate devam ediyorum.

kuzu artık sona yaklaşıyoruz o sancıların olması normal korkma..

ezinem canım benim de arada oluyo ama adet sancısına benze şekilde fazla uzun sürmüyo seninki de onun gibi bişeydir herlde korkma

canımcım alıntılardan okuduğum kadarıyla bebeğin gelişimi ile alakalıdır diye düşünüyorum. bende de adet sancısı gibi bi anda giriyo sancılar, özelliklede kasıklarıma doğru oluyo. bazen sertliği yüzünden kıpırdayamıyorum. aile hekimi bundan sonra olması normal, bebeğin geliştiğini gösterir dedi. Ayrıca hareketlerinden dolayı da fazla etkilenebiliyoruz. Ben bazen karnımın üstüne hafiften bastırsam bile hemen aşağıda sancılar oluyo. Korkma kuzucum sendeki de böyle bişeydir muhtemelen..

igne batması gibi oldu bugünde olunca korktum sancımıki diye hala huzursuzum
canım bence telaşlanmayın hepımıze aynı seyler oluyor bazen resmen nefessız kalabılıyorum bır sure
inşallah erken gelmeye kalkmaz bizim paşa
ezinem canım benim de arada oluyo ama adet sancısına benze şekilde fazla uzun sürmüyo seninki de onun gibi bişeydir herlde korkma

adet sancısıı gibi degil degişik bişey ya tam anlatamıyorum inşallah sancı falan degildir çantamız bile hazır degil daha benim dogum yapacagım hastanede 2 saatlik uzaklıkta

bende gecen hafta baglandım nts ye kalp atısları oyle hzlı atıyorkı melodı gıbı gelıyor ınsanın kulagınabenımkı 3 haftda 300 gram almıstı gecen aydan berı haftay 100 gr oluyor

bende erken doğum riskim nedeniyle geçen hafta bağlanmıştım :) aynen kalp atışları hem çok hızlı,hemde melodik :) bizimki sanki at koşturur gibiydi hayatta duyduğum en güzel melodiydi, onu görmek bambaşka ama kalp atışlarını duymak daha da başka hayata tutunmanın,ben burdayım demenin en güzel ifadesiydi bence...

inşallah değildir canım üzülme

hoşgeldiniz Cnm biz iyi olmaya çalışıyoruz siz nasılsınız
hoşbuldumm canımcımm, hayırdır bir sorun yok dimi ? :26:
Bende git gide tuhaflaşmaya başladım, hamileliğin başındaki gibi sıkıntılar olmaya başladı.. onun dışında iyiyim şükür :)
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl ?
hoşbuldum tatlımmm, zar zor geçinip gidiyoruz nasıl olsun bu halimiize şükür :) siz nasılsınız ?

kuzu artık sona yaklaşıyoruz o sancıların olması normal korkma..
anladım canım biraz rahatladım çok saolun yarın bi saglık ocagına görünüyüm bakalm
Karnin taş gibi olması çok sık oluyorsa ve canın yaniyorsa dr soyle

hoşgeldiniz Cnm biz iyi olmaya çalışıyoruz siz nasılsınız
canım öle yanmıo cnım sadece bi huzursuzluk gibi
Selamlarrr biz geldik kızlarrrr, nasılsınızzz
hoşgeldin canımmm

inşallah canım zamanında gelsin bebişler erkenci davranmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…