cnm benim karnım taş kesiliyor bazen o kadar sertleşiyorki sanki içeri bişi sokuyorlar acaba öyle bişiymi seninki ayrıca nefesimin de daraldığını hissettim ben
sezıncım ınan bılmıyorum bunye meselesı heralde olmayınca olmuyorgun ıcınde kaç ögun yıyorsunuz sız acaba az mı yıyorum ama ben evlenırknde 47 ıle evlendım hep zayıftım boyum 1.60
Allah korusun canım zamanında gelsin bebişlerçok kötüydü ya nefesim kesildi kıpırdayamadım bebeğin aşağı indiğini hissettim resmen doğuruyorum dedim
benimki adet sancısı gibi degil canım ya
ben sadece adet sancısı gibi sancı yaşıyorum canım günde 2-3 defa...anneme sordum annemde de aynı şekilde olurmuş aybaşı sancıların başlamış dedi..artık neyse o ben anlamadım...korkma dedi..başka bir sancı yaşamadım ben daha..
bebişin hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür ama kasık bölgemde ayayip hareket ediokorkma ezinecigim
adet sancısı gibiyse Karnin çok serlesiyor ve sertlesince agri
oluyorsa dr ara Cnm.bebisin hareketlerini hissediyorsan hiç korkma
cnm benim karnım taş kesiliyor bazen o kadar sertleşiyorki sanki içeri bişi sokuyorlar acaba öyle bişiymi seninki ayrıca nefesimin de daraldığını hissettim ben
tepiklesinler kuzu tepiklemeseler üzülürüm
Saol canım üzülmüyorum inanki yeterki sağlıkla gelsin.
Senin neden erken dogum riskin var canim?
benimki adet sancısı gibi degil canım ya
bebişin hareketlerinde bi sıkıntı yok çok şükür ama kasık bölgemde ayayip hareket edio
nefesimin daraldıgı olmadı ama sertleşme hissediyorum karnımda taş gibi oluyo
ezinem canım benim de arada oluyo ama adet sancısına benze şekilde fazla uzun sürmüyo seninki de onun gibi bişeydir herlde korkmakızlar sanırım benimde sancılar başladı dün gece karnıma igne batarmış gibi girdi belde huzursuzluk sonrası bi ter basması kendimi çok kötü hissettim bu sancımıki ne olur bi fikir verin bugünde geceki kadar olmasada hafif bişe geldi gitti sancımı bu bişey söleyin daha çantam falan hazır degil telaşlanmaya başladım doktora haftaya gidiyim en iyisi ben
hoşgeldiniz Cnm biz iyi olmaya çalışıyoruz siz nasılsınızSelamlarrr biz geldik kızlarrrr, nasılsınızzz
hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl ?Selamlarrr biz geldik kızlarrrr, nasılsınızzz
of kilo sorunu psikolojimi bozdu..pazartesiden beri marul salatası yiye yiye içim çıktı..
tılsım alt tarafına nasıl ıgne batırıyorlar anlamdım
igne batması gibi oldu bugünde olunca korktum sancımıki diye hala huzursuzumdur telaşlanma akşam bende onu demek ıstedım işte rahatsızlandımm dıye az sancısı dıye konustuk ya akşam hanı acıkırsında sağ tarafıns abişey batar onun gıbımı oldu benım akşam oyleydı mesela
inşallah erken gelmeye kalkmaz bizim paşacanım bence telaşlanmayın hepımıze aynı seyler oluyor bazen resmen nefessız kalabılıyorum bır sure
ezinem canım benim de arada oluyo ama adet sancısına benze şekilde fazla uzun sürmüyo seninki de onun gibi bişeydir herlde korkma
Selamlarrr biz geldik kızlarrrr, nasılsınızzz
bende gecen hafta baglandım nts ye kalp atısları oyle hzlı atıyorkı melodı gıbı gelıyor ınsanın kulagınabenımkı 3 haftda 300 gram almıstı gecen aydan berı haftay 100 gr oluyor
inşallah değildir canım üzülmeigne batması gibi oldu bugünde olunca korktum sancımıki diye hala huzursuzum
inşallah erken gelmeye kalkmaz bizim paşa
adet sancısıı gibi degil degişik bişey ya tam anlatamıyorum inşallah sancı falan degildir çantamız bile hazır degil daha benim dogum yapacagım hastanede 2 saatlik uzaklıkta
hoşbuldumm canımcımm, hayırdır bir sorun yok dimi ? :26:hoşgeldiniz Cnm biz iyi olmaya çalışıyoruz siz nasılsınız
hoşbuldum tatlımmm, zar zor geçinip gidiyoruz nasıl olsun bu halimiize şükür :) siz nasılsınız ?hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl ?
anladım canım biraz rahatladım çok saolun yarın bi saglık ocagına görünüyüm bakalm
kuzu artık sona yaklaşıyoruz o sancıların olması normal korkma..
canım öle yanmıo cnım sadece bi huzursuzluk gibiKarnin taş gibi olması çok sık oluyorsa ve canın yaniyorsa dr soyle
hoşgeldiniz Cnm biz iyi olmaya çalışıyoruz siz nasılsınız
hoşgeldin canımmmSelamlarrr biz geldik kızlarrrr, nasılsınızzz
canımcım alıntılardan okuduğum kadarıyla bebeğin gelişimi ile alakalıdır diye düşünüyorum. bende de adet sancısı gibi bi anda giriyo sancılar, özelliklede kasıklarıma doğru oluyo. bazen sertliği yüzünden kıpırdayamıyorum. aile hekimi bundan sonra olması normal, bebeğin geliştiğini gösterir dedi. Ayrıca hareketlerinden dolayı da fazla etkilenebiliyoruz. Ben bazen karnımın üstüne hafiften bastırsam bile hemen aşağıda sancılar oluyo. Korkma kuzucum sendeki de böyle bişeydir muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?