2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım tatlı yerine bir tabak guzel bir sebze yemeği ye. Sadece kepek ekmek ve salata da hiç besin yok.

bir sorun yok Cnm bütün gün yatıyorum
bugün dr gittik bebis biraz minikmis bebeğim
bana çekecek galiba sadece 1384 grm neredeyse hiç kilo almamış
bir haftada sadece 70 grm almış

hoşgeldin canımmm

inşallah canım zamanında gelsin bebişler erkenci davranmasınlar

hoşbuldum canımcımm, amin inşallahh :) sen içini ferah tut, fazla takılmamaya çalış. ben senden geride olduğum halde aynı durumu yaşamaya başladım. bir de ardından kötüleşmeye başlamış olman seni korkutmuştur büyük ihtimalle, bende her defasında aldanıp korkuyorum. ufacık bişeyde hemen koyveriyo bedenim ama azıcık kaldı sabretmemiz gerek, sağlıcakla ve vaktinde gelicekler Allahın izniyle :)

anladım canım biraz rahatladım çok saolun yarın bi saglık ocagına görünüyüm bakalm

sıkma canım canını..aklına kötü şeyler getirme..sakin ol..artık kendi kendimizi sakinleştireceğiz panik yok..

sancıların sıklaşmadığı müddetçe korkulacak bişi yok arada yoklayacak alıştıracak bizi sancılara vücudumuz..

amin canım Rabbim bundan da etmesin ee nasıl gidiyo son kontrolün ne zamandı minnakın kilo boy durumu senin kilo durumun nedir
senle günlerimiz aynı diye merak ettm kuzum

bir sorun yok Cnm bütün gün yatıyorum
bugün dr gittik bebis biraz minikmis bebeğim
bana çekecek galiba sadece 1384 grm neredeyse hiç kilo almamış
bir haftada sadece 70 grm almış
en doğrusunu yapıyosun zullumm en güseli dinlenmek.
bebişinin de düşük kilolu olması senin başlardan beri çektiğin bulantı kusma sorunuyla alakalı sanırım. ama canını sıkma hiç, Allah büyüktür. sağlığı yerinde olduktan sonra.. :)

hoşbuldum serabımm, allah iyiliğinizi daim etsin
günler geçtikçe sıkışmaya başladım bende, sanki yeni hamiş kalmış gibiyim. göbişte büyüdükçe ilk başlardaki halimi arar oldum :)

aynen..nereye giidiyor bu göbük diyorum...bu arada göbükten ilkçatlağımı yedim..ama daha minnacık...sabah gördüm..neyse dedim bu da kuzumdan hatıra kalsın bana..

ay zamanları bigelseydide dogsalardı saglıkla artık hazırda beklememiz lazım beni birazda hazırlıksız yakalanmak korkutuo ya hastanede uzak olunca haftaya odamızı hazırlayıp gitseydm ablama ondan sonra rahatlıcam

ewet biraz rahatladım sıklaşmasın sancılar inşAllah zamanında gelsinler

amin canım Rabbim bundan da etmesin ee nasıl gidiyo son kontrolün ne zamandı minnakın kilo boy durumu senin kilo durumun nedir
senle günlerimiz aynı diye merak ettm kuzum
benden önce davrandın, benim aklımdan geçiyodu tam
kuzum benim son kontrolüm geçen hafta bugündü. bebişin boyunu sölemedi kilosu 1568 gr. bende 64 kilo olmusum, 7 kilo almısım toplamda :) ama bu aralar bendeki iştah aldı başını gidiyo yav senin nasıl ?

akıllı bizim kuzularımız zamanında gelecekler...üzmeyecekler annelerini...

inşallah kızım biraz kilo alır Cnm
çok Cnm sıkılıyor iyi beslenmeye
çalışıyorum.

aynen..nereye giidiyor bu göbük diyorum...bu arada göbükten ilkçatlağımı yedim..ama daha minnacık...sabah gördüm..neyse dedim bu da kuzumdan hatıra kalsın bana..
oyyy bende aynen kuzum yaaa, birkaç yerden çatladım hemde onca şey kullanmama rağmen, sağlık olsun ne yapalım :)
haklısın ezinem bi doğsalardı vaktiyle sağ salim..
benimde daha ne çantam hazır ne odam.. abimlerin gitmesini bekliyoruz, c.tesi antalyaya geçicekler, ondan sonra yavaş yavaş evi toplayıp hazırlıklara başlıcaz inşallah..

Canım normaldir inşallah hissettiklerin. Çatı genişlemesi tarzında mı acaba?

maşallah bebişine kuzum seni fazla merak içinde bırakmim o zaman tatlım
benimde geçen hafta çarşambaydı bebişim 1.660 gr olmuş maşallah
bende 68 olmuşum 11 kilo aldım anlicağın

kızlar bugun karnım sertleştı benımde daha dogrusu dunen berı ama bugun yuruyus yaptım yemek yaptım kızımın kırmızı kıyafetlerını yıkadım astım yıne camasır yıkadım astım kıpırdadım ve ondan oluyor dıye dusunuyorum telaş yapmıyoru cunku benım dr um pek dıkkate almıyor bu durumu 7. aydan sonra olabılır vucut doguma hazırlanıyo dedı ama karnı sertlesıpte nstde sancısı cıkanlar elbette telaşlanmakta haklılar

inşallah kızım biraz kilo alır Cnm
çok Cnm sıkılıyor iyi beslenmeye
çalışıyorum.
inşallah canımcım. bol vitaminli beslenmeye calıs bebisin daha cabuk kilo alır.
maşallah bebişine kuzum seni fazla merak içinde bırakmim o zaman tatlım
benimde geçen hafta çarşambaydı bebişim 1.660 gr olmuş maşallah
bende 68 olmuşum 11 kilo aldım anlicağın
oyy masallahh ikinizede
hemen hemen herseyimiz aynı, ben 4 kilo daha alsam 68 olcam, sende 57 ile hamiş kaldın o zaman
bu arada kızlar dünür oluyo, ben daha gelin aramaya başlamadım, sen buldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…