- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
hoşbuldum serabımm, allah iyiliğinizi daim etsinhoşgeldin canım..biz iyiyiz sen nasılsın?
hamile kalınca çok rahatlıcam sanıyordum ama daha doktorun odasına girer girmez tartıya çıkartıyor inan gerçekten psikolojim bozuldu tüp bebk tedavisinde bile bu kadar stres olmamıştım...ben tatlı çok yedim ama duramadım ben normalde tatlı pek yemem beni bayar içim kötü olur ama kilolarca tatlı yedim herhalde bebek istedi kızım istedi şuan nasıl da canım istiyor gene..pazartesiden beri kepek ekmeği salata yiyorum tabi gece sütümü içiyorum.bakalım 3 hafta sonra tekrar çağırdı kontrole kaç kilo almış olucam
tatlım ilmiyorum ki sadece bende mioluyor ama alt tarafıma çok ayakta kalıp yorulduğum zaman iğne batması gibi gibi hissediyorum yani cız cız ediyor
hoşbuldumm canımcımm, hayırdır bir sorun yok dimi ? :26:
Bende git gide tuhaflaşmaya başladım, hamileliğin başındaki gibi sıkıntılar olmaya başladı.. onun dışında iyiyim şükür :)
hoşbuldum tatlımmm, zar zor geçinip gidiyoruz nasıl olsun bu halimiize şükür :) siz nasılsınız ?
hoşgeldin canımmm
inşallah canım zamanında gelsin bebişler erkenci davranmasınlar
anladım canım biraz rahatladım çok saolun yarın bi saglık ocagına görünüyüm bakalm
amin canım Rabbim bundan da etmesin ee nasıl gidiyo son kontrolün ne zamandı minnakın kilo boy durumu senin kilo durumun nedirhoşbuldumm canımcımm, hayırdır bir sorun yok dimi ? :26:
Bende git gide tuhaflaşmaya başladım, hamileliğin başındaki gibi sıkıntılar olmaya başladı.. onun dışında iyiyim şükür :)
hoşbuldum tatlımmm, zar zor geçinip gidiyoruz nasıl olsun bu halimiize şükür :) siz nasılsınız ?
en doğrusunu yapıyosun zullumm en güseli dinlenmek.bir sorun yok Cnm bütün gün yatıyorum
bugün dr gittik bebis biraz minikmis bebeğim
bana çekecek galiba sadece 1384 grm neredeyse hiç kilo almamış
bir haftada sadece 70 grm almış
hoşbuldum serabımm, allah iyiliğinizi daim etsin
günler geçtikçe sıkışmaya başladım bende, sanki yeni hamiş kalmış gibiyim. göbişte büyüdükçe ilk başlardaki halimi arar oldum :)
ay zamanları bigelseydide dogsalardı saglıkla artık hazırda beklememiz lazım beni birazda hazırlıksız yakalanmak korkutuo ya hastanede uzak olunca haftaya odamızı hazırlayıp gitseydm ablama ondan sonra rahatlıcamhoşbuldum canımcımm, amin inşallahh :) sen içini ferah tut, fazla takılmamaya çalış. ben senden geride olduğum halde aynı durumu yaşamaya başladım. bir de ardından kötüleşmeye başlamış olman seni korkutmuştur büyük ihtimalle, bende her defasında aldanıp korkuyorum. ufacık bişeyde hemen koyveriyo bedenim ama azıcık kaldı sabretmemiz gerek, sağlıcakla ve vaktinde gelicekler Allahın izniyle :)
sıkma canım canını..aklına kötü şeyler getirme..sakin ol..artık kendi kendimizi sakinleştireceğiz panik yok..
sancıların sıklaşmadığı müddetçe korkulacak bişi yok arada yoklayacak alıştıracak bizi sancılara vücudumuz..
benden önce davrandın, benim aklımdan geçiyodu tamamin canım Rabbim bundan da etmesin ee nasıl gidiyo son kontrolün ne zamandı minnakın kilo boy durumu senin kilo durumun nedir
senle günlerimiz aynı diye merak ettm kuzum
ay zamanları bigelseydide dogsalardı saglıkla artık hazırda beklememiz lazım beni birazda hazırlıksız yakalanmak korkutuo ya hastanede uzak olunca haftaya odamızı hazırlayıp gitseydm ablama ondan sonra rahatlıcam
ewet biraz rahatladım sıklaşmasın sancılar inşAllah zamanında gelsinler
en doğrusunu yapıyosun zullumm en güseli dinlenmek.
bebişinin de düşük kilolu olması senin başlardan beri çektiğin bulantı kusma sorunuyla alakalı sanırım. ama canını sıkma hiç, Allah büyüktür. sağlığı yerinde olduktan sonra.. :)
akıllı bizim kuzularımız zamanında gelecekler...üzmeyecekler annelerini...
oyyy bende aynen kuzum yaaa, birkaç yerden çatladım hemde onca şey kullanmama rağmen, sağlık olsun ne yapalım :)aynen..nereye giidiyor bu göbük diyorum...bu arada göbükten ilkçatlağımı yedim..ama daha minnacık...sabah gördüm..neyse dedim bu da kuzumdan hatıra kalsın bana..
haklısın ezinem bi doğsalardı vaktiyle sağ salim..ay zamanları bigelseydide dogsalardı saglıkla artık hazırda beklememiz lazım beni birazda hazırlıksız yakalanmak korkutuo ya hastanede uzak olunca haftaya odamızı hazırlayıp gitseydm ablama ondan sonra rahatlıcam
anladım canım biraz rahatladım çok saolun yarın bi saglık ocagına görünüyüm bakalm
canım öle yanmıo cnım sadece bi huzursuzluk gibi
hoşgeldin canımmm
inşallah canım zamanında gelsin bebişler erkenci davranmasınlar
maşallah bebişine kuzum seni fazla merak içinde bırakmim o zaman tatlımbenden önce davrandın, benim aklımdan geçiyodu tam
kuzum benim son kontrolüm geçen hafta bugündü. bebişin boyunu sölemedi kilosu 1568 gr. bende 64 kilo olmusum, 7 kilo almısım toplamda :) ama bu aralar bendeki iştah aldı başını gidiyo yavsenin nasıl ?
inşallah canımcım. bol vitaminli beslenmeye calıs bebisin daha cabuk kilo alır.inşallah kızım biraz kilo alır Cnm
çok Cnm sıkılıyor iyi beslenmeye
çalışıyorum.
oyy masallahh ikinizedemaşallah bebişine kuzum seni fazla merak içinde bırakmim o zaman tatlım
benimde geçen hafta çarşambaydı bebişim 1.660 gr olmuş maşallah
bende 68 olmuşum 11 kilo aldım anlicağın
oyyy bende aynen kuzum yaaa, birkaç yerden çatladım hemde onca şey kullanmama rağmen, sağlık olsun ne yapalım :)
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?