- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
aynen serabımmm herşeyiyle güzel :)bende aynı ama minnacık pirinç tanesi kadar...onu bile sevesim geldi sabah...kuzum benimle diye..
inşallah canım benim ben artık çok telaş yapıp kendimi çok dinliyorum galibahaklısın ezinem bi doğsalardı vaktiyle sağ salim..
benimde daha ne çantam hazır ne odam.. abimlerin gitmesini bekliyoruz, c.tesi antalyaya geçicekler, ondan sonra yavaş yavaş evi toplayıp hazırlıklara başlıcaz inşallah..
Canım normaldir inşallah hissettiklerin. Çatı genişlemesi tarzında mı acaba?
evet yazyağmurum ben 57 ile hamile kaldıminşallah canımcım. bol vitaminli beslenmeye calıs bebisin daha cabuk kilo alır.
oyy masallahh ikinizede
hemen hemen herseyimiz aynı, ben 4 kilo daha alsam 68 olcam, sende 57 ile hamiş kaldın o zaman
bu arada kızlar dünür oluyo, ben daha gelin aramaya başlamadım, sen buldun mu
Catybaby hosgeldin. Kız niye alındın. Dogum gunun icin mı? Daha var diye kutlamadık.
Soda falan da fayda etmiyordur. Allah yardım etsin canım.
Valla canım bende solda uyuyamayinca sagıma yatıyorum. Misil misli uyuyorum o zaman :)
en son dr sola yat dedı canım cumadan berı kabusa dondu uykularım sağ kasıgımda kafası belkı oyuzdn sağa yatma dedı kı dyuz hiç yatmıyorsun artık dedı sırtımı düzleştrme ıhıtıyacı duyuyorum çunku yoruyo tek sola yatmak
kızlar bugun karnım sertleştı benımde daha dogrusu dunen berı ama bugun yuruyus yaptım yemek yaptım kızımın kırmızı kıyafetlerını yıkadım astım yıne camasır yıkadım astım kıpırdadım ve ondan oluyor dıye dusunuyorum telaş yapmıyoru cunku benım dr um pek dıkkate almıyor bu durumu 7. aydan sonra olabılır vucut doguma hazırlanıyo dedı ama karnı sertlesıpte nstde sancısı cıkanlar elbette telaşlanmakta haklılar
günaydın canım afiyet olsun biz dayanamadık sabahın 7sinde kahvaltımızı yaptık
bende tek başımayım bu ara çok sıkılıyorum aslında hiçbir neden yok ama dün akşam çok ağladım durup dururkensağolun kızlar
bebeğim inşallah kilo alır
kızlar tek başıma sıkılıyorum sizler ne yapiyorsunuz
bende tek başımayım bu ara çok sıkılıyorum aslında hiçbir neden yok ama dün akşam çok ağladım durup dururken
bazen banada inmiş gibi gelio ama sonra düzeliokizlar merhaba, iki gün önce fark ettim göbegim asagi dogru düsmüs, göbek deligimi kafami egmeden göremez hale gelmisim.. bugün ablam ile kameradan görüstük daha göbegimi görürü görmez aaaa göbegin asagi düsmüs bebek pozisyon aliyor dedi.. aklim oynadi.. Doktora pazartesi gidicez, bugün ebe randevum vardi ebem dogima gitti.. sizin göbekler yerinde mi??? yoksa sizinde düstümü asagi dogru?
sağolun kızlar
bebeğim inşallah kilo alır
kızlar tek başıma sıkılıyorum sizler ne yapiyorsunuz
kizlar merhaba, iki gün önce fark ettim göbegim asagi dogru düsmüs, göbek deligimi kafami egmeden göremez hale gelmisim.. bugün ablam ile kameradan görüstük daha göbegimi görürü görmez aaaa göbegin asagi düsmüs bebek pozisyon aliyor dedi.. aklim oynadi.. Doktora pazartesi gidicez, bugün ebe randevum vardi ebem dogima gitti.. sizin göbekler yerinde mi??? yoksa sizinde düstümü asagi dogru?
selaaammm kızlarrrrrrrrrrrrrr biliyorum çok özlediniz beni
iki gün yıllık izinden almıştım kızımın odasını toparladık bugün de eşyalarını yerleştiricem yıka yıka bitmedi maşallah ben de ne kadar az eşyası var diyordum
cumartesi de kontrole gittik 2100 gr olmuş annesinin miniğiiii
yalnız şu akıntı belasından kurtulamadım o iğrenç fitillere tabletlere devamdoktor da erken doğuma sebep olur kullanman lazım diyo sürekli.
bi de sürekli giremiyorum işleri devretmeye başladım artık ayy çok az kaldı izne çıkmamaaa
kuzuuuu sanırım birebir gidiyoruz senle :))))
kızz seninkinin maşallahı var haftasına göre ilerde heraldeheeycan dorukta ama sıkıntılar da tırmanıyo aynı hızla geceleri uyku yokkkk
hoşbuldum canımm sorma yaa çok değişik oldu evyalnız eşyaları yıka yıka bitmedi şu hastane çantam da bu akşam hazır inş. sonra rahat oturucam acil bişley olsa elim ayağıma dolaşacak.
Evet insan sag tarafinda daha rahat oluyor kendimizi sola sartlamisiz canim ya ondan tatli geliyor sag taraf
Ama canikom yinede bi 5 dakikada olsun degistir inan sag taraf cok tatli oluyor
ADIGECIM ve QUZZUCUM masaallah bebislerinizebüyüdüler kuzular
saolun kızceler bızımkı sat 32 usg 32+6 da annesıde baya sıstı canım bı zahmet oda alsın kılo bosuna almıs olmayayım
kızlar bugun karnım sertleştı benımde daha dogrusu dunen berı ama bugun yuruyus yaptım yemek yaptım kızımın kırmızı kıyafetlerını yıkadım astım yıne camasır yıkadım astım kıpırdadım ve ondan oluyor dıye dusunuyorum telaş yapmıyoru cunku benım dr um pek dıkkate almıyor bu durumu 7. aydan sonra olabılır vucut doguma hazırlanıyo dedı ama karnı sertlesıpte nstde sancısı cıkanlar elbette telaşlanmakta haklılar
canım dun bende oyleydım acayıp sertlesmıstı karnım esımde dokundu hemen elını cektı oda korktu nıye bu boyle dıye sanırsam gaz sancısı kabızlık varsa ondanda olabılır
Cnm ben anlamadin gobusune ne oldu
tatlım ilmiyorum ki sadece bende mioluyor ama alt tarafıma çok ayakta kalıp yorulduğum zaman iğne batması gibi gibi hissediyorum yani cız cız ediyor
canım bende 2 gundr hep asagıya baskı hıssedyrm göbegim düşmüş gibi gözükmüyo ama hep kasıklarmda areket edıyo
benimde eşim motorcu her çarşamba dernek toplantıları oluyor 1 gibi gelir bende sıkılıyorum 5. ayıma kadar bende motora biniyordum ama artık yasak :)hormonlar ve yalnızlıktan yapacak birşey bulamiyoruz
sen neden yalnizsin Cnm
benim eşim saat 12 ye kadar çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?