2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
inşallah canım benim ben artık çok telaş yapıp kendimi çok dinliyorum galiba
Canım normaldir inşallah hissettiklerin. Çatı genişlemesi tarzında mı acaba?

bilmiyorumki canım ger buysa bene daha yeni başlıo çatı genişlemesi

evet yazyağmurum ben 57 ile hamile kaldım
yok kız nerde daha bulamadım geç mi kaldılk ne

Evet insan sag tarafinda daha rahat oluyor kendimizi sola sartlamisiz canim ya ondan tatli geliyor sag taraf

Ama canikom yinede bi 5 dakikada olsun degistir inan sag taraf cok tatli oluyor

ADIGECIM ve QUZZUCUM masaallah bebislerinize büyüdüler kuzular

Zullucuuumm hemen üzülme kizin saglikli ya bol bol sükret ve yediklerin arasinda pekmez yok hemen onuda ekliyorsun hergün 1 kasik pekmez iciyorsun insaallah yarar yavrusuna ama moralini bozmak yok

sakin olmakta yarar var galiba eşimde kızdı bu ara çok stres yapıosun diye

kizlar merhaba, iki gün önce fark ettim göbegim asagi dogru düsmüs, göbek deligimi kafami egmeden göremez hale gelmisim.. bugün ablam ile kameradan görüstük daha göbegimi görürü görmez aaaa göbegin asagi düsmüs bebek pozisyon aliyor dedi.. aklim oynadi.. Doktora pazartesi gidicez, bugün ebe randevum vardi ebem dogima gitti.. sizin göbekler yerinde mi??? yoksa sizinde düstümü asagi dogru?

bazen banada inmiş gibi gelio ama sonra düzelio
sağolun kızlar
bebeğim inşallah kilo alır

kızlar tek başıma sıkılıyorum sizler ne yapiyorsunuz

canım öle böle vakit öldüürüyoruz işte eşim evde ama o net başında ben net başındayım

Cnm ben anlamadin gobusune ne oldu

canım bende 2 gundr hep asagıya baskı hıssedyrm göbegim düşmüş gibi gözükmüyo ama hep kasıklarmda areket edıyo

o bende de sik oluyordu, ama bariz fark ediyorum göbegim asagida...Ama hareketleri yine eskisi gibi yukarida, göbek deligim hizasinda. Bugün ebe randevum iptal olmasaydi o fark ederdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…