- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
canimmm benimmm gordum sonunda Allaha sukurrrr aminn canimm insallah
sükürler olsun loorimmmm..yaw önceden bi ayagin wc den cikmiyodu simdi iki ayagin wc den cikmaz 2.5 litre su icincee
ankara prof.dr.aydan Biri doktor tetikler koru hastanesiArkadaşlar herkes nereye hangi hastenede hangi doktora gidiyor ? Paylayırsak herrkes için bir ön bilgi olur doktorundan memnun olmayanlar için
teyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi yaa
5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii
Benden bu kadar kizlar
merhaba kızlar hepinize.bugün doktora gittim,az önce geldim haberleri vereyim dedim hemen.bebeğimizi gördk,kalp atışlarını da duydum,nasıl atıyor sanki atan benim kalbim gibi,gümbür gümbür :) ultrason kağıdında 1.24 cm yazıyor.doktor haftasıyla uyumlu dedi,7+3 müş,ben 7+2 sanıyordum ama doktor öyle dedi.pazartesiye aç gelip kan vermemi söyledi,istediği bazı testler varmış.15 gün sonra tekrar gel bidaha muayene edelim dedi.Ay kızlar şimdi tam inandım hamile olduğuma işte.Allah tüm isteyenlere nasip etsin
bence ben surekli orada kalirim herhalde habibtemm
loorim 7 dk sonra özelindeyimm.takma sen yazacam simdi ben sana..hic merak edilecek bi durum yok
Doktora gidip guzel haber alan herkesi tebrik ediyorummm bizde yarin gidicez insallah bakalim bizim minigimiz nasilmis inssallah bnde guzel haberle aliriz
damar damar üstüne gelmiştie ,üzerine yatmışsındır .........................Bu arada karınınzın üstüne yatıyor musunz?
teyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi
5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii
Benden bu kadar kizlar
canım sağlıklı olsun..Kizlar ben biraz geriden takip ediyorum sizi.Ilk bhcg yi gunumden 3 gun once yaptirmistim 41 çikmisti.Dun tekrar yaptirdim 796 olmus.4+4 oldum bugun haftaya keseyi gorucez insallah.
Bi de istedigimden midir nedir sanki ikizmis gibi hissediyorum ama buyuk ihtimalle yanilicam
:) böyle yapıyorsun beni de heyecanlandırıyorsun. :) 20 şubatta ben de troit ve demir testi yapılacak. sonra da kadın doğum druma:)şu 20 şubat gelse ,dr ye gitsem , keseciği görsem , rahatlasam , emin olsam :)))))))
Zaten dikkat edincede olmayacaksada oluyo inadına
iyi akşamlar. ne diyelim sağlıklı olur inşallah.. allah analı babalı büyütsün.herkese iyi akşamlar ..Mesaiyi terkediyorum..bi arkadasım doğum yaptı da ..Allah a emanet olun kuzucuklarım..
merhaba kızlar hepinize.bugün doktora gittim,az önce geldim haberleri vereyim dedim hemen.bebeğimizi gördk,kalp atışlarını da duydum,nasıl atıyor sanki atan benim kalbim gibi,gümbür gümbür :) ultrason kağıdında 1.24 cm yazıyor.doktor haftasıyla uyumlu dedi,7+3 müş,ben 7+2 sanıyordum ama doktor öyle dedi.pazartesiye aç gelip kan vermemi söyledi,istediği bazı testler varmış.15 gün sonra tekrar gel bidaha muayene edelim dedi.Ay kızlar şimdi tam inandım hamile olduğuma işte.Allah tüm isteyenlere nasip etsin
sükürler olsun loorimmmm..yaw önceden bi ayagin wc den cikmiyodu simdi iki ayagin wc den cikmaz 2.5 litre su icincee
,ayy cnm benim aynıyız merak etme hep bir bulanık....
kızlar bu bulantı beni mahvediyo.doğru dürüst ne faydalı bişey yiyebiliyorum ne fazla su içebiliyorumanca peynir ekmek, yoğurtlu makarna.limon leblebi kraker yalan oldu.sürekli bulantım var.ne zaman geçicek
ayy cnm benim aynıyız merak etme hep bir bulanık....
kızlar bu bulantı beni mahvediyo.doğru dürüst ne faydalı bişey yiyebiliyorum ne fazla su içebiliyorumanca peynir ekmek, yoğurtlu makarna.limon leblebi kraker yalan oldu.sürekli bulantım var.ne zaman geçicek
,
canım slm,
bende aynı durumdayım.midem öyle istifra edecek kadar bulanmıyor aslında.ama dediğin gibi midem kalkıo anlık olarak.yiyememe olayını da ben şöyle çözdüm. kendimi çok aç bırakmıyorum.yani iyice acıkana kadar beklemiyorum.biraz midem kazınınca bişiler atıorum ağzıma. ben de 6+3 günlük hamileyim.mide kalkması ve göğüslerimin sızlaması dışında pek belirtim yok.arada karnım agrıo hafif adet olcakmışım gibi.he bide çok fazla uyku hali:)
slm kızlar,
bende aranıza yeni katıldım . 3 şubat itibarı ile hamile olduğumu öğrendim,kan testiyle.
8 aylık evliyim . suan 6+ 3 günlük hamileyimhenüz kalp atışı yada kese görmedik.bir kez doktora gittim geçtiğimiz salı günü.
kan değerlerime baktı doktorum suan alttan da karından da göremeyiz haftaya gel bakalım dedi.beklemedeyizzz:44::44:
slm arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inş..
güzel haber alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inş..
newhan allah yardımcın olsun.
benim olmuyor inşallah böyle de devam eder..
ya arkadaşlar arada gerindiğiniz oluyor mu özellikle sabahları. benim normalde çok gerinmezdim ama bugün gerindim.. iki kez da karnıma kramp girer gibi kasıldı ben hemen bebişim diye karnıma dokundum... umarım sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?