2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Arkadaşlar herkes nereye hangi hastenede hangi doktora gidiyor ? Paylayırsak herrkes için bir ön bilgi olur doktorundan memnun olmayanlar için
ankara prof.dr.aydan Biri doktor tetikler koru hastanesi

gözünüz aydın ikinizinde çok sevindim darısı muayene gününü bekleyen tüm arkadaşlara

kızlar inatçıdan haberi olan varmı hastalık bir yandan bir de pembe leke geldi demiş bir daha sesi çıkmadı ben mi kaçırdım yoksa umarım birşeyi yoktur

Doktora gidip guzel haber alan herkesi tebrik ediyorummm bizde yarin gidicez insallah bakalim bizim minigimiz nasilmis inssallah bnde guzel haberler alirim

Son düzenleme:
slm kızlar,

bende aranıza yeni katıldım . 3 şubat itibarı ile hamile olduğumu öğrendim,kan testiyle.
8 aylık evliyim . suan 6+ 3 günlük hamileyim henüz kalp atışı yada kese görmedik.bir kez doktora gittim geçtiğimiz salı günü.
kan değerlerime baktı doktorum suan alttan da karından da göremeyiz haftaya gel bakalım dedi.beklemedeyizzz:44::44:

kızlar bu bulantı beni mahvediyo.doğru dürüst ne faydalı bişey yiyebiliyorum ne fazla su içebiliyorum anca peynir ekmek, yoğurtlu makarna.limon leblebi kraker yalan oldu.sürekli bulantım var.ne zaman geçicek

damar damar üstüne gelmiştie ,üzerine yatmışsındır .........................Bu arada karınınzın üstüne yatıyor musunz?

bak olabilir.
canım benim bebiş sağ tarafta dr sol tarafta yatmaya özen göster dedi. sağ tarafta yat dedi. ben de dedim ki yüz üstü de rahat ediyorum yatabilir miyim. yatabilirsin aslında yüzüstü sağdan soldan daha iyi olur dedi ama tabi o da en fazla ilk 3 ay için geçerli.sonra yatamazsın zaten dedi.

ooooo hoşgeldiniz canım.. gözlerimiz yoldaydı.. sorun yok güzel haber:)

canım sağlıklı olsun..

şu 20 şubat gelse ,dr ye gitsem , keseciği görsem , rahatlasam , emin olsam :)))))))
:) böyle yapıyorsun beni de heyecanlandırıyorsun. :) 20 şubatta ben de troit ve demir testi yapılacak. sonra da kadın doğum druma:)

Zaten dikkat edincede olmayacaksada oluyo inadına

maalesef..

herkese iyi akşamlar ..Mesaiyi terkediyorum..bi arkadasım doğum yaptı da ..Allah a emanet olun kuzucuklarım..
iyi akşamlar. ne diyelim sağlıklı olur inşallah.. allah analı babalı büyütsün.

hoşgeldinizzzzzz duydun demek pıt pıtları... darısı başımıza.. inşallah test sonuçlarında iyi çıkar..

sükürler olsun loorimmmm..yaw önceden bi ayagin wc den cikmiyodu simdi iki ayagin wc den cikmaz 2.5 litre su icincee

dr bana 3 litre su iç dedi.:) o kadar içemiyorum tabi..ya da bilmiyorum bardak bardak içtiğim için.. aslında bir cam şişe almayı düşünüyorum 1 ltlik falan düzenli içmek için.böyle olmuyor.. hafta sonu alıyım:))))
hı o zaman wc yakın bana:) zaten girip çıkmam kolay:)

Son düzenleme:
ayy cnm benim aynıyız merak etme hep bir bulanık....
,

canım slm,

bende aynı durumdayım.midem öyle istifra edecek kadar bulanmıyor aslında.ama dediğin gibi midem kalkıo anlık olarak.yiyememe olayını da ben şöyle çözdüm. kendimi çok aç bırakmıyorum.yani iyice acıkana kadar beklemiyorum.biraz midem kazınınca bişiler atıorum ağzıma. ben de 6+3 günlük hamileyim.mide kalkması ve göğüslerimin sızlaması dışında pek belirtim yok.arada karnım agrıo hafif adet olcakmışım gibi.he bide çok fazla uyku hali:)

kızlar bu bulantı beni mahvediyo.doğru dürüst ne faydalı bişey yiyebiliyorum ne fazla su içebiliyorum anca peynir ekmek, yoğurtlu makarna.limon leblebi kraker yalan oldu.sürekli bulantım var.ne zaman geçicek

Allah yardimcin olsun cnm bulanti cok zor bise kisiden kisiye degisiyor bennim ilk gebeligimde 16.haftaya kadar surmustu kimisinde 9 ay suruyo kimisinde hemen geciyor insallah seninkide hemen gecerr

uyku hali ara ara fena bastırıyo.. bulantı var bazen iyiyim midem kazınmaya başlayınca yiyebiliyorum yoksa hemen midemdeki kalkıyor bulatı ve kusma için illa ağır şeyler yemem gerekmiyo tv de gördüğüm herhangibirşey yada aklıma gelen birşey en basiti önceki istifralar aklıma geldiğinde bile koşturuyorum bir yenisi için okadar söyleyeyim...bugün eşim beni işten şirket arabsıyla aldı yüksek araba binerken sıkıntı yoktu inerken yüksek olduğu için bacağımı ya fazla uzattım yere değebilmek için malum boy156:) yada hızlımı davrandım naptım okulda bile çocuklarla dersteyken unutuyorum bazen hamile olduğumu karnıma feci ağrı girdi kasıklarıma özellikle sol kasğıma bir süre eğilip kaldım doğrulamadım eve zor çıktım hala yatıyorum tuvalete gdip kontrol ediyorum kanama varmı bebeğime bşey oldumu diye... progestanı 1e indir demişti tekrra 2 ye ççıkardım kontrole gidene kadar... iş yapamıyrum yemek yapamıyorum... of çok zor 3 ayı geçirsem sanki herşey daha kolay gelicek gibi...

Hayirli olsunnn

slm arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inş..
güzel haber alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inş..

newhan allah yardımcın olsun.

benim olmuyor inşallah böyle de devam eder..

ya arkadaşlar arada gerindiğiniz oluyor mu özellikle sabahları. benim normalde çok gerinmezdim ama bugün gerindim.. iki kez da karnıma kramp girer gibi kasıldı ben hemen bebişim diye karnıma dokundum... umarım sorun olmaz...

evet gerinince kramp giriyo... annelerimiz derya yükseğe uzanma, abanma diye gerinmekte aynı şey... komşu teyzemiz anlattı yatakta geriniyomuş birden kanaması başlamış acile kaldırmışlar... bünye olarak şu mayışık halimiz gitsin diye devamlı uyku hali varya gerinme ihtiyacı hissediyoruz ben onu şöyle buldum ilk önce bir bacağımı geriyorum ama karnım kasıklarımı etkilemeyecek şekilde sonra diğerini kollarımıda göğsüme kadar olan kısmı gerip kasıp bırakıyorum yoksa fena ağrı oluyo birde öyle dene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…