2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
şu 20 şubat gelse ,dr ye gitsem , keseciği görsem , rahatlasam , emin olsam :)))))))

MAAŞALLAH BİZİM BEBİŞİMİZE YAAA BİDE YER Mİ BELİRLEMİŞ KENDİNE YESİNLER rABBİM NAZARLARDAN KORUSUN SENİDE BEBİŞİNİDE ALLAH TAMAINA ERDİRSİN

Kizlar ben biraz geriden takip ediyorum sizi.Ilk bhcg yi gunumden 3 gun once yaptirmistim 41 çikmisti.Dun tekrar yaptirdim 796 olmus.4+4 oldum bugun haftaya keseyi gorucez insallah.
Bi de istedigimden midir nedir sanki ikizmis gibi hissediyorum ama buyuk ihtimalle yanilicam

gönlünce olsun herşey ..Gözün aydın ...............................

herkese iyi akşamlar ..Mesaiyi terkediyorum..bi arkadasım doğum yaptı da ..Allah a emanet olun kuzucuklarım..

merhaba kızlar hepinize.bugün doktora gittim,az önce geldim haberleri vereyim dedim hemen.bebeğimizi gördk,kalp atışlarını da duydum,nasıl atıyor sanki atan benim kalbim gibi,gümbür gümbür :) ultrason kağıdında 1.24 cm yazıyor.doktor haftasıyla uyumlu dedi,7+3 müş,ben 7+2 sanıyordum ama doktor öyle dedi.pazartesiye aç gelip kan vermemi söyledi,istediği bazı testler varmış.15 gün sonra tekrar gel bidaha muayene edelim dedi.Ay kızlar şimdi tam inandım hamile olduğuma işte.Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Ya kızlar bişey sormam lazım ben yaklaşık 6 haftalık hamileyim bulantı ve baş dönmesi oluyo ama şöyle oluyo; böyle açlıkla bulantı karışımı tuhaf berbat bi his, çok aç hissediyorum sonraya elime bişey alıp yemeye kalksam midem kalkıyo. Zorlayıp yesem bile o açlıkla bulantı arası his demiştim ya o bi türlü geçmiyo. çok afedersiniz ama böyle bi istifra etsemde rahatlasam diyorum artık. Sizce bi anormallik var mı ya çok saçma salak bişey hem açım hem yiyemiyrm

hadi gozun aydin canimm

ayy cnm benim aynıyız merak etme hep bir bulanık....

Gözün aydın canım hayırlısı ile büyüsün inşallah Çok duygulu dimi kalp atışlarını duymak

Ay maşallah darısı benim gibi kalp atışını duymayanlara. hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun gözün aydın.

ayy loorimm gelmissssssssseni bekliyodumm sabahtan berii habbitemmmmmmm

gözünaydinnnnnnnn findigimizi görmüssün cok süküürrrrrrrrabbim tamamina erdirsin inslalahhhhhh

evet canım viks sürebilirsin,ben de de tıkanıklık vardı ya doktora sormuştum,bi zararı olmaz dedi,ben bi de sıcak suyun içine katıp buharını çekiyordum onu da sordum zararı olur mu diye,rahatsız etmiyor mu dedi,hayır dedim,daha önce de yapıyordum dedim,fazla olmamak kaydıyla yapabilirsin dedi.bi zararı yok yani canım.zaten üzerinde de yazıyor ama içine sürmek tehlikeli,dışına sürersen bişey olmaz.geçmiş olsun.

maşallaahhhh:)) darısı benim miniğin başına bende haftaya duyucam inş. Kalp atışlarını:)

ayy loorimm gelmissssssssseni bekliyodumm sabahtan berii habbitemmmmmmm

gözünaydinnnnnnnn findigimizi görmüssün cok süküürrrrrrrrabbim tamamina erdirsin inslalahhhhhh[/COLOR][/B]

canimmm benimmm gordum sonunda Allaha sukurrrr aminn canimm insallah

NE GÜZEL HABERLER NEMUTLU ANLAR , aLLAH DEVAMAINI YAŞATSIN BİZE DE

aynısı bende de vardı canım,tam senin haftalardayken.sürekli bi midede sallantı,kusma yok ama bişey yemek istemiyorsun,akşama kadar sürürndürüyordu,çok şükür geçti ama şimdi de 4 gündr istinasız sabah kalktığımda çıkarıyorum sonra rahatlıyorum.kahvaltımı falan yapınca da bişey kalmıyor.seninki de geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…