şu 20 şubat gelse ,dr ye gitsem , keseciği görsem , rahatlasam , emin olsam :)))))))
teyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi yaa
5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii
Benden bu kadar kizlar
MAAŞALLAH BİZİM BEBİŞİMİZE YAAABİDE YER Mİ BELİRLEMİŞ KENDİNE YESİNLER rABBİM NAZARLARDAN KORUSUN SENİDE BEBİŞİNİDE ALLAH TAMAINA ERDİRSİN
valla dikkat de ediyorum kendime ama bilemiyorum tabi demek ki bir anlık da olsa üşütmüşüm.
Kizlar ben biraz geriden takip ediyorum sizi.Ilk bhcg yi gunumden 3 gun once yaptirmistim 41 çikmisti.Dun tekrar yaptirdim 796 olmus.4+4 oldum bugun haftaya keseyi gorucez insallah.
Bi de istedigimden midir nedir sanki ikizmis gibi hissediyorum ama buyuk ihtimalle yanilicam
merhaba kızlar hepinize.bugün doktora gittim,az önce geldim haberleri vereyim dedim hemen.bebeğimizi gördk,kalp atışlarını da duydum,nasıl atıyor sanki atan benim kalbim gibi,gümbür gümbür :) ultrason kağıdında 1.24 cm yazıyor.doktor haftasıyla uyumlu dedi,7+3 müş,ben 7+2 sanıyordum ama doktor öyle dedi.pazartesiye aç gelip kan vermemi söyledi,istediği bazı testler varmış.15 gün sonra tekrar gel bidaha muayene edelim dedi.Ay kızlar şimdi tam inandım hamile olduğuma işte.Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Ya kızlar bişey sormam lazım ben yaklaşık 6 haftalık hamileyim bulantı ve baş dönmesi oluyo ama şöyle oluyo; böyle açlıkla bulantı karışımı tuhaf berbat bi his, çok aç hissediyorum sonraya elime bişey alıp yemeye kalksam midem kalkıyo. Zorlayıp yesem bile o açlıkla bulantı arası his demiştim ya o bi türlü geçmiyo. çok afedersiniz ama böyle bi istifra etsemde rahatlasam diyorum artık. Sizce bi anormallik var mı ya çok saçma salak bişey hem açım hem yiyemiyrm
merhaba kızlar hepinize.bugün doktora gittim,az önce geldim haberleri vereyim dedim hemen.bebeğimizi gördk,kalp atışlarını da duydum,nasıl atıyor sanki atan benim kalbim gibi,gümbür gümbür :) ultrason kağıdında 1.24 cm yazıyor.doktor haftasıyla uyumlu dedi,7+3 müş,ben 7+2 sanıyordum ama doktor öyle dedi.pazartesiye aç gelip kan vermemi söyledi,istediği bazı testler varmış.15 gün sonra tekrar gel bidaha muayene edelim dedi.Ay kızlar şimdi tam inandım hamile olduğuma işte.Allah tüm isteyenlere nasip etsin
teyzeleri geldik doktordan kesemizi gorduk fotoda aldik daha cok minik 7 mm yerim o keseyi yaa
5 marta verdi bi daha ki randevuyu hersey yolunda Allaha sukur.. bi de sol tarafimda baya bi solumdaymis dr buyudukce ortaya gelir dedi sorun yok dedi... ben gunde normaldede 1.5 lt su iciyodum ama yetmezmis 2.5 lt ve daha fazla dedi yandik yanii
Benden bu kadar kizlar
Benden bu kadar kizlar
ooo şişkoluğumuzu seviyim.:)geçen bir mağazada uzun tshirtlerden göbiş kısmında yarı açılmış civciv yumurtası içinde civciv:)) vardı.. çok şeker.
Bir deburun tıkalığına viks sürebilir değil mi .. sakıncası yoktu. sanki okudum ama yinede dr a giden varsa benim için sorabilir mi?
merhaba kızlar hepinize.bugün doktora gittim,az önce geldim haberleri vereyim dedim hemen.bebeğimizi gördk,kalp atışlarını da duydum,nasıl atıyor sanki atan benim kalbim gibi,gümbür gümbür :) ultrason kağıdında 1.24 cm yazıyor.doktor haftasıyla uyumlu dedi,7+3 müş,ben 7+2 sanıyordum ama doktor öyle dedi.pazartesiye aç gelip kan vermemi söyledi,istediği bazı testler varmış.15 gün sonra tekrar gel bidaha muayene edelim dedi.ay kızlar şimdi tam inandım hamile olduğuma işte.allah tüm isteyenlere nasip etsin
ayy loorimm gelmissssssssseni bekliyodumm sabahtan berii habbitemmmmmmm
gözünaydinnnnnnnn findigimizi görmüssün cok süküürrrrrrrrabbim tamamina erdirsin inslalahhhhhh [/COLOR][/B]
Ya kızlar bişey sormam lazım ben yaklaşık 6 haftalık hamileyim bulantı ve baş dönmesi oluyo ama şöyle oluyo; böyle açlıkla bulantı karışımı tuhaf berbat bi his, çok aç hissediyorum sonraya elime bişey alıp yemeye kalksam midem kalkıyo. Zorlayıp yesem bile o açlıkla bulantı arası his demiştim ya o bi türlü geçmiyo. çok afedersiniz ama böyle bi istifra etsemde rahatlasam diyorum artık. Sizce bi anormallik var mı ya çok saçma salak bişey hem açım hem yiyemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?