2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ya aslında bazı yonlerden ıyı dr sıkayetcı degıl bu durumdan ama sanırım bebegın gelısımıde bızım kılomuzla alakalı aynı boydaymısız ama ben zayıf kaldım sadece top gıbı karnım var

anladım Cnm benim de aynı
acaba dogum yaklasti mı

canım benm esımde sabah 8 de gıdıyo aksam 9da gelıyo hıc tatıl yok kendı işi aılem burda degıl burda arkadasmda yok butun gun evın içindeym hamılelıktende sıkılmaya basladm artk hayırlısıyla kurtulsak

slm kızlar bugün annemleri yolcu ettim onlar varken pek yğrayanadım:))) şimdide bi geçmişe göz atayım neler kaynatmuşsınız bakayım:)))

ben eşimi özlüyorum
çok sıkılıyorum Cnm çok
bende sıkılıyorum o olmayınca bide ailemde başka şehirde burda kimsem yok birtek kayınvalidemler var

kızceler pek göğüslerınzde hıc agrı oluyomu benm bazen oluyo
bende hiç olmuyor ya bide ilk aylarımda göğüslerim çok şiş kocamandı şimdi o kadar küçüldüler eski taktığım sudyenler bile büyük geliyo
inş süt oluşumuyla alakası yoktur bu durumun sanki hiç sütüm olmıcak gibiler :

slm kızlar nasılsınız,bebişler nasıl?

insan her üzüm yemesinde boğulma tehlikesi atlatır mı?

cnm ben zaten 4.ayımdada tehlike atlattım. geçenlerdede gene kanamam ve açılmam oldu erken doğum riski ile hastanede yattım,evde istirate devam ediyorum.
Gecmis olsun canim,son aylarda artik hepimizi erken dogum korkusu sariyo..istirahat etmek önemli gercekten..ben etmeseydim Allah korusun ama belkide simdiye dogurmustum bu kasilmalardan dolayi..

kızlar
bebek küveti ve filesi alan varmı içinizde gereklimi?alsam mı almasammı kararsızım

ben aldım cnm, 2.5 aylık bebeği olan ark. var ve bebişini hep küvette yıkadı, tek olsa bile artık çok rahat bebişini yıkıo,file özellikle büyük kolaylık sağlıyor, bide malum bizimkiler kışa denk geliolar,banyo ısıtmak onları üşütmemek için mecbur odada yıkıcaz, ozamanda gerekecek..

Gecmis olsun canim,son aylarda artik hepimizi erken dogum korkusu sariyo..istirahat etmek önemli gercekten..ben etmeseydim Allah korusun ama belkide simdiye dogurmustum bu kasilmalardan dolayi..

sağol cnm, boncuklar iyi olsunlarda valla gerisi gelio geçio,o anlar çok kötüsü gelsede,onların sağlıklı olduğunu bilmek herşeyi silio, sanada geçmiş olsun cnm ya, bende de kasılmalar yeni yeni başlıyor, bizde hayırlısı ile 34. haftamıza gelsek ciğerlerimiz gelişse gerisini aramıyoruz, dr. her şartta erken doğum olacak dedi napalım minnakım yeterki sağlıklı ve iyi olsunda gerisinin bi şekilde üstesinden gelişcez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…