bende 160 ım 55 le hamıle kaldım uan 70 e yaklaştım kı hamıleyım dıye yemedım dıkkat ettım dıyetısyene bıle gıttım yemedıgım halde nasıl hızlı kılo alıyorum dıye benımde bunyem boyle demekkı ozenıyorum sıze valla canım
anladım Cnm benim de aynıgöbegim daha asagida artik. iki gün önce göbek deligimi görebiliyordum, simdi cok zorla görebiliyorum. Yani gögsüm ile göbegim arasindaki mesafe fazlalasti...asagida göbegim. ve nedeninin bebegin pozisyon aldigi icin oldugunu söylüyorlar..
benimde eşim motorcu her çarşamba dernek toplantıları oluyor 1 gibi gelir bende sıkılıyorum 5. ayıma kadar bende motora biniyordum ama artık yasak :)
kızceler pek göğüslerınzde hıc agrı oluyomu benm bazen oluyo
benim ağrıyor Cnm
bende sıkılıyorum o olmayınca bide ailemde başka şehirde burda kimsem yok birtek kayınvalidemler varben eşimi özlüyorum
çok sıkılıyorum Cnm çok
bende hiç olmuyor ya bide ilk aylarımda göğüslerim çok şiş kocamandı şimdi o kadar küçüldüler eski taktığım sudyenler bile büyük geliyokızceler pek göğüslerınzde hıc agrı oluyomu benm bazen oluyo
anladım Cnm benim de aynı
acaba dogum yaklasti mı
kızceler pek göğüslerınzde hıc agrı oluyomu benm bazen oluyo
ılk aylar benmde agrı coktu şimdi arada sızlıyo kenarları napalım cok buyumedı benmkıleer
Gecmis olsun canim,son aylarda artik hepimizi erken dogum korkusu sariyo..istirahat etmek önemli gercekten..ben etmeseydim Allah korusun ama belkide simdiye dogurmustum bu kasilmalardan dolayi..cnm ben zaten 4.ayımdada tehlike atlattım. geçenlerdede gene kanamam ve açılmam oldu erken doğum riski ile hastanede yattım,evde istirate devam ediyorum.
kızlar
bebek küveti ve filesi alan varmı içinizde gereklimi?alsam mı almasammı kararsızım
kızlar bıra once benım bır cay bardGI kadar suyum geldı agrım falanda yok bebekte hareketlı napmam gerek
Gecmis olsun canim,son aylarda artik hepimizi erken dogum korkusu sariyo..istirahat etmek önemli gercekten..ben etmeseydim Allah korusun ama belkide simdiye dogurmustum bu kasilmalardan dolayi..
kızlar bıra once benım bır cay bardGI kadar suyum geldı agrım falanda yok bebekte hareketlı napmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?