2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
çok kötüydü ya nefesim kesildi kıpırdayamadım bebeğin aşağı indiğini hissettim resmen doğuruyorum dedim

Canim benimde karnim kasilirken nefesim kesiliyor..ter basiyor..30 lu haftalardan sonra bide kasilma esnasinda alt karinda hafif bi agri da oluyor adet sancisi gibi..bebegin hareketleri de o anda kesiliyor..karnim bebegin şeklini aliyor resmen..sonra rahatliyorum..senin gün içinde ne siklikta oluyor.benim artik 20-30 dk da bi oluyo..eskiden bikaç saatte bi oluyodu..

kızlar bıra once benım bır cay bardGI kadar suyum geldı agrım falanda yok bebekte hareketlı napmam gerek
cnm bence hemen dr git
Gecmis olsun canim,son aylarda artik hepimizi erken dogum korkusu sariyo..istirahat etmek önemli gercekten..ben etmeseydim Allah korusun ama belkide simdiye dogurmustum bu kasilmalardan dolayi..
geçmiş olsun Cnm riskin geçti mi

aranızda erken dogumu önlemek için iğne kullanan var mı

Ciger gelistirici igne oldun mu canim..ben bu cuma gunu kontrole gidince bi sorucam..36-37.haftalarda bile olan var çunku.

Ciger gelistirici igne oldun mu canim..ben bu cuma gunu kontrole gidince bi sorucam..36-37.haftalarda bile olan var çunku.

oldum cnm ben kanama nedeniyle hastanelik oldum,açılmamda var, 12 saat arayla 2 tane yapıldı,şimdide istiratteyim, kasılmaları engellemek içinde magnezyum takviyesine başladı dr.benim dr başka vermedi sadece bebişin en az 34. haftayı tamamlayıp, ciğer gelişimini tamamlaması gerektiğini söylemişti. okadar ileride olup halen vuruluo mu açıkçası bilgim yok bende haftaya gittiğimde sorayım bari..

bu tarz kasılmalar için erken değil mi? ben hiç yaşamıyorum böyle kasılmaları..

30lu haftalardan itibaren günde 6-7 kez ve düzensiz olan kasilmalar normal canim..benim baya bi erken basladi malesef..zayif olmamda cok hissetmememde etkenmis dr uma gore..senin yasamaman guzel bence

yazdıkalrını okudukça biran evvel odasını yapmak istiyorum :) kısmetse bizde bu hafta boyasını yapcaz :) mobilya kurulumu için biraz daha bekleyeceğiz erken davranmak istemiyorum ama bi okadarda sabırsızım :)

canım iğnenin adı ne benim de hiç haberim yok

canım daha önce iyiydim bugün resmen dakka başı girdi öldüm ya..bebek hareket etmedi iç ben de nefessiz kaldım yarın da böyle olursa doktora gidicem..korkuyorum artık ya alt tarafım sanki düşcek gibi ağrı da oluyor orda

benimde erken doğum riskim
var ama bana iğne verdi şu an çok kötü kasiliyorum
bu iğne çok kötü acitiyor

Geçmiş olsun canim..34.haftaya gelene kadar inan günleri değil dk lari saydim..her yeni gune şükürler ettim.hala da oyleyim tabi ama şimdi biraz daha rahatim bu haftadan sonra artik..Allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.Dr un ne dedi kasilmalar için?benimki saate 4 ve fazla olursa düzenli olursa gel dedi.

Bazen benimde 5-10 dk da bi oluyor..o an 3-4 bardak su içiyorum.ayaga kalkiyorm veya pozisyon degistiriyorum daha hafifliyor.dikkat ediyorum biseye sinirlendigimde veya uzuldugumde,sicak bastignda daha fazla oluyor.Annem de artik kasila kasila gitcen doguma diyo

amin Cnm bugün kontrolumuz vardı herşey iyiydi iğneleri kullan
dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim.haftada bir gün iğne oluyorum iğneyi olunca
kasilmam ve ağrım oluyor ama sonra rahatliyorum inşallah bebekler erken gelmez 38.haftada doğurmaya
raziyim Cnm ama 33 çok erken

evet bende de çok üzüntü sinir var..sıcak zaten burda felaket senin hep böylemiydi kasılmalar cnm..her hafta böyle sıkmıydı ben de inşallah 34. haftaya kadar gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…