cnm 37.hafta ve üzeri zaten normal haftalar..sen kaçıncı haftandasın?32 idi yanılmıyorsam benden 1 hafta öndeydin. ben yarın 31+3 olcam inş.38.haftada da doğum tarihi verdi bana doktoramin Cnm bugün kontrolumuz vardı herşey iyiydi iğneleri kullan
dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim.haftada bir gün iğne oluyorum iğneyi olunca
kasilmam ve ağrım oluyor ama sonra rahatliyorum inşallah bebekler erken gelmez 38.haftada doğurmaya
raziyim Cnm ama 33 çok erken
cnm 37.hafta ve üzeri zaten normal haftalar..sen kaçıncı haftandasın?32 idi yanılmıyorsam benden 1 hafta öndeydin. ben yarın 31+3 olcam inş.38.haftada da doğum tarihi verdi bana doktor
amin Cnm bugün kontrolumuz vardı herşey iyiydi iğneleri kullan
dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim.haftada bir gün iğne oluyorum iğneyi olunca
kasilmam ve ağrım oluyor ama sonra rahatliyorum inşallah bebekler erken gelmez 38.haftada doğurmaya
raziyim Cnm ama 33 çok erken
Keske 38 lere gelebilsek hayirlisiyla..ama buna da şükür..benim bi arkadasim 32 haftalk yapmis.hic kuvoze bile girmemis bebisi..başka bi arkadasim da 1 ay once yapti bebişi 1900 gr di cok şükür oda gimedi.biz olumlu düşünelim,bol bol dua edelm.Gerisi Allaha emanet zaten
Arkadaslar ya benim affedersiniz popoda beze çıkmış. Basur mu oluyor bu? Kanamam ağrım vs yok sadece beze çıkmış. Onceden cok küçücük vardı, ama simdi büyümüş.
Arkadaslar ya benim affedersiniz popoda beze çıkmış. Basur mu oluyor bu? Kanamam ağrım vs yok sadece beze çıkmış. Onceden cok küçücük vardı, ama simdi büyümüş.
Bende de ne acı ne kanama hiç birsey yok. Yeni farkettim.bende de çıktı basur ama acısı yok şimdilik dogumda zorlarmış inşallah sorun yaratmaz
sanırım evet canım kabızsan buyur ben hamılelıkten once yasamıştım hep de bundan korkardım hamıleykn ve normal dogumda yenılıyor kendını dıye gecenelrde ende de oluşmaya başladı odum koptu olmasın dıye dua ettım.bu aylar kabızlık olurmuş zaten bagrsaklara baskı uygulandıgı ıcın oyzdn bazı meyvelerden ye ıshal yapamlardan dengelıyo ıse yarıyo
inşallah Cnm benim bebis zaten zayıf
erken de doğarsa bakmak çok zor olur
Canim sanirim basur oluyor gecmis olsun :26:
Ben de ondan da var , yokyok zaten bende :111:
Dr uma gecen hafta sormustum agri kanaman yoksa onemli degil demisti
Dogumdan sonra büyük ihtimalle geçer dedi
Bende de ne acı ne kanama hiç birsey yok. Yeni farkettim.
Canım ben hiç kabiz olmadım ki. Aksine hep normal hatta ishale yakın olurum. Cok şaşırdım o yüzden.
canım bu haftalarda bebek zorladıgı için olabilirmiş sıkma canını geçer dogumdan sonra bende önceden vardı ama hiç sıkıntı yaratmadı daha bana
kızlar nedir bu erken doğum muhabbetleri valla yazdıklarınızı okudukça gerildim.. biz 34+5deyiz şu an birdahaki pazartesi doktor kontrolümüz var.. bakalım ne diyecek
İnsallah canım. Belki de bebek baskı yapıyor dediğin gibi.
Sen kabizlik sorunu yaşıyor musun? Ben hiç yasamadım o yüzden cok şaşırdım. Bende de agri kanama yok. Neyse geçer insallah doğumdan sonra. Daha da büyümesin de.
Benim dr um 32 den sonra cok korkma artik demisti sen de gecmissin cok sükür sana demedimi öyle bisey ? :26:
Herhalde canım.kabız degilmişsin kesin bebişten ozaman
Uzun suredir yasamiyorum ama bi ara yasamistm sanirim o donemden kalma benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?