Kizlar biliyorum suanki konumuzla hic alakasi yok ama ben cok kötüyümkocacimla konustum ve agladi telde ben ona dayanamam cok özledim dedi durdu..sonrada basladi aglamaya offfff bu öyle kötü birseyki rabbim sabir versin banada beni seviyorsan sakin sen aglama dedi..aglamamak icin zor tutuyorum kendimi offf ne zormus yarabbim ayri kalmak sabah uyandiginda yaninda onu görememek...o telefondaki sesi öyle kötüydüki titriyodu ben kiyamam ona.inaninki dayanmak cok zor coook (((
Kizlar biliyorum suanki konumuzla hic alakasi yok ama ben cok kötüyümkocacimla konustum ve agladi telde ben ona dayanamam cok özledim dedi durdu..sonrada basladi aglamaya offfff bu öyle kötü birseyki rabbim sabir versin banada beni seviyorsan sakin sen aglama dedi..aglamamak icin zor tutuyorum kendimi offf ne zormus yarabbim ayri kalmak sabah uyandiginda yaninda onu görememek...o telefondaki sesi öyle kötüydüki titriyodu ben kiyamam ona.inaninki dayanmak cok zor coook (((
kızlar nedir bu erken doğum muhabbetleri valla yazdıklarınızı okudukça gerildim.. biz 34+5deyiz şu an birdahaki pazartesi doktor kontrolümüz var.. bakalım ne diyecek
canımmm ne desemde sana fayda etmicek biliyorum kolay degil ayrılık insan bi gün ayrı dursa özlüo ki sizinki kaç ay bide hamilesin bebegin için kocana verdigin söz için dayanacaksın üzülmüceksin aglamayacaksın zaman gelince bebeginizle öyle mutlu olacaksınızki o günleri düşün moral ver kendine sayılı gün geçecek elbet heleki bebişin dogsun bak nasıl hızlı geçecek günler
Ayrı kalmak gerçekten çok zor oluyor canm yanlış hatırlıyorsam kusura bakma senin eşin askerdeydi demi askerde olmdı daha zor insan hele hamileyken her dk yanımda olsun istiyor((
Canım Allah sabır versin. Cok zor bu donemde ayrı kalmak. Ama elinizden gelen birsey yok maalesef. Biz ne desek boş. Üzmemeye çalış kendini.
ahh bürammmmmmmm ınan dıcek teselli edicek bır cumle aradım bulamadımbu sefer gercekten hiç birsey dıyemıyorum
Sezinimmmm bu bana gercekten cok koydu..o oralarda bi basina o aglamasi o sesi kurban olurum cok kötüydü simdi napiyodur acaba..
Insaallah ezinecimm insaallah..ama inanki sadece cabuk bitmesini istiyorum cok..dedigin gibi insan bir gün bile zor ayri kaliyor bizim kac günümüz ayri gectii ve daha kötüsüde daha cooook günümüz ayri gececek..zaten bebegim olmasa bu kadar dayanamazdim suanda öyle tekmeler atiyorki resmen üzülme der gibi ama ya kocacim napiyo oralarda tek basina((
onun için daha zorr sadece sen değil bırde bebeginizı dusununce işin içinden cıkamıyordur offffffffffff Allaha dua et onun ıçınde endın içinde sabır ver bıze dıye gülüm
:) bizim afacanlar baya sabırsızlar :) benimkide 6,5 dedin mi tepikleriyle beni uyandıo
ben de 32+1 günlük olduk normal doğum yapmak
için 36 haftayi geçmek lazım Cnm sezaryen olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?