günaydınnnnnn annişler ve bebişleriiiiiiibu gece güzel uyumuşum yaa bi kalktım saat 5 tuvalete dar koştum siz nasılsınız daha uyuyo herkes sanırım
Oh oh ne güzel keske her gece böyle uyusak yağmurcum biz de iyiyiz kahvaltı ediyoruz oglusumla
Bu sabahın ilk günaydını benden olsun herkese huzurlu mutlu bol tepikli günler dilerim doktora gidecek olan varsa Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın bir de sevenleri tez zamanda kavuştursun demi busra00 Allah hayırlı teskere nasip etsin.
Günaydınnn güzel anneler günümüz güzel geçer umarım dün gece uyku problemi yaşadım tarif edemediğim bi rahatsızlıkla güne başladım ama bundan sonrası güzel geçer umarım
günaydın canım muhtemelen benim gibi kahvaltını yapmışsındır:)))günümüzün güzel geçmesi dileğiyle...
Günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Ben bol tepikli bir gune uyandım umarım sizde de herşey yolundadir..
Gunaydin herkese
günaydınnnnnn annişler ve bebişleriiiiiiibu gece güzel uyumuşum yaa bi kalktım saat 5 tuvalete dar koştum siz nasılsınız daha uyuyo herkes sanırım
Kizlar biliyorum suanki konumuzla hic alakasi yok ama ben cok kötüyümkocacimla konustum ve agladi telde ben ona dayanamam cok özledim dedi durdu..sonrada basladi aglamaya offfff bu öyle kötü birseyki rabbim sabir versin banada beni seviyorsan sakin sen aglama dedi..aglamamak icin zor tutuyorum kendimi offf ne zormus yarabbim ayri kalmak sabah uyandiginda yaninda onu görememek...o telefondaki sesi öyle kötüydüki titriyodu ben kiyamam ona.inaninki dayanmak cok zor coook (((
olmamı canım en cok sana varhemşo bana yokmu günaydın
olmamı canım en cok sana varkusura bakma atlamısım nasılsın bu sabah??
allah sıfa versın canım ıns baslamaz...yok canım evdeyım cok sukur kalsıma yok bende ama bel agrısı oluyor o kotucanım sana da günaydın şaka yapıyorum :)) kasılmalarım başlamazsa süperim..başlarsa gene sinir ve stresssen nasılsın çalışıyormusun
allah sıfa versın canım ıns baslamaz...yok canım evdeyım cok sukur kalsıma yok bende ama bel agrısı oluyor o kotu
kızlar günaydın benim canım çok sıkkın şekerim dün akşam 200 çıktı eşimle tartıştık heralde stresten oldu.ben normalde evin temizliğine özen gösteririm çalışıyorum akşam 5 te eve gidince zorlanıyorum dün akşam 5 gibi eve gittim eşim çocuklara bakıyordu mutfakta masa bulaşıktan görünmüyor artık tezgaha sığmamaış masaya koymuş topladım temizledim makinaya koydum yemek yaptım basit bir nedenden eşimlede tartıştık herşeye karışıyor evi eskisi gibi temiz düzenli olsun istiyor akşama kadar işyerindeyim geceleri uykum kaçıyor uykusuz yorgun halimi görseniz ben yetişemiyorum evim çok sıcak şeytan diyor bırak işi otur evinde ne yapıyorsa yapsın birde eşi askerde olan arkadaşım üzülüyor keşke benimki askerde olsaydı.
yapıyorum yapıyorum yaranamıyorum bu halde dün akşam yemek yapıp annesine gidecektik sonra kaldı annesi evde yoktu evde yedik.annesine çok düşkün bir bardak yıkatmıyor bana karnım burnumda yemek yap anneme gidelim diyor inanın çocuklarım için ve belki gelecek daha güzel olur diye yaşıyorum
Bu sabahın ilk günaydını benden olsun herkese huzurlu mutlu bol tepikli günler dilerim doktora gidecek olan varsa Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın bir de sevenleri tez zamanda kavuştursun demi busra00 Allah hayırlı teskere nasip etsin.
ay canım benim zaten bugün cok fenayım duygusal açıdan ağlayıp duruyorumhiç uyumadım gece ağrıdan sinir bozukluğundan şimdi de senin bu yazını okuyunca fena oldum ben de bekledim nişanlıyken asker yolu tabiki seninki ile kıyaslanamaz ama sabretmekten başka çıkar yol yok canım bana da hiç geçmeyecek gibi geliyodu bi ara hergün ağlıyodum ama sonra bi baktım ki günler geçti ve kavuştuk iyi yanından düşün canım sevginiz güçleniyo inan bana daha cok kıymet bilip geldiğinde daha çok tadını cıkaracaksınız her şeyin bol bol dua et ve gelecek güzel günleri düşün bol bol mektuplaşın bizim neredeyse ufak bi arşivimiz var bazen okuyoruz ya acaip ya üzülme emi sen de eşine destek ol unutma sen sadece ondan ayrısın o sevdiği herkes ve her şeyden
kızlar günaydın benim canım çok sıkkın şekerim dün akşam 200 çıktı eşimle tartıştık heralde stresten oldu.ben normalde evin temizliğine özen gösteririm çalışıyorum akşam 5 te eve gidince zorlanıyorum dün akşam 5 gibi eve gittim eşim çocuklara bakıyordu mutfakta masa bulaşıktan görünmüyor artık tezgaha sığmamaış masaya koymuş topladım temizledim makinaya koydum yemek yaptım basit bir nedenden eşimlede tartıştık herşeye karışıyor evi eskisi gibi temiz düzenli olsun istiyor akşama kadar işyerindeyim geceleri uykum kaçıyor uykusuz yorgun halimi görseniz ben yetişemiyorum evim çok sıcak şeytan diyor bırak işi otur evinde ne yapıyorsa yapsın birde eşi askerde olan arkadaşım üzülüyor keşke benimki askerde olsaydı.
yapıyorum yapıyorum yaranamıyorum bu halde dün akşam yemek yapıp annesine gidecektik sonra kaldı annesi evde yoktu evde yedik.annesine çok düşkün bir bardak yıkatmıyor bana karnım burnumda yemek yap anneme gidelim diyor inanın çocuklarım için ve belki gelecek daha güzel olur diye yaşıyorum
sezeryan mı olcaksın sen bana bebek yoluna dönmüş herşey normal normal doğum yaparsın dedi ama bebek beklemez o kadar dedibenimde 38.haftada alıcaklar 39 a kalmaz keşke 1 hafta önce sat günüm olaydı bebeğim benle aynı gün doğmuş olucaktı ama 37 ye geliyo 18 eylül çok erken
sinir oluyorum böyle erkeklereçok fazla fedakarlık yapıyoruz ondan oluyor..bırak ne hali varsa görsün ya sana yardımcı olur ya da evi böyle kabul eder..analarına gelince sanki bitek onların anası var bizimki lahana turşusu sanki!!
yemeği anası yapcak sen yiceksin..kusura bakmasın taviz verme paşa gönülleri bilir..kaynana deyince beynim tavana sıçrıyor!!
kızlar hepinize tünaydın. Dün benim için çok güzeldi. Malum doğumgünü kızı olunca herşey benim istediğim gibi oldu. Kociş çok güzel sürprizler hazırlamış bana. Ailem dostlarım hep yanımdalardı çok mutluydum. Allah size de evlatlarımızla böyle mutlu günler yaşamayı nasip etsin.
Canım benim üzme kendini. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ama bu haldeyken eşin neden sana iş buyuruyor ki
Anne olunca hayat artık evlattan ibaret bunu anlayacaksın derdi annem. şimdi düşünüyorum da yusuftan önemli ne var diye bulamıyorum. Gece uyanınca sağa dönüksem hemen sola dönüyorum rahat nefes alsın kan gitsin diye. Kim kimi böyle düşünebilir?
Evlatlarına ve yaradana sarıl. Herşey yoluna girecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?