2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biz gelinler mi hep böleyiz? Neden kayınvalidelerle anlaşamıyoruz. Ay bizde kaynana olucaz böyle mi olucak ?

ben kaynana olursam asla kaynanam gibi biri olmam benim erken doğum riskim var kaçtı gitti kızına torununa bakıyor..görümcelr 1 kere bile aramadı nasıl oldun diye..kaynanam da 5 yıldır aynı evde oturmak için parçalar kendini..şimdi nerde? Kaçtı gitti..onun gibi kaynana olacaksam o günleri göstermesin bana rabbim..hayatımda onun kadar kötü niyetli biri tanımadım daha

öyle yapıyorum zaten gerçi bazen isyanda ediyorum kaderime sinirlendiğimde.ama ne yapayım slında insanda şans olacak her zaman 2 kızım için şanslı ve akıllı olmaları için dua ettim inşallah onlar mutlu olurlar.

ya bu bi kaç gündür vardı zaten ama dün tavan yaptı artık oturup kalkamıyorum belimin ağrısından yatamıyorum kaburgam batıyo mide bulantılarım geri geldi ne yazıkkı psikolojik olarak çöktüm bu sıralar maddi açıdan da dar boğazdan geçiyoruz her şey fazla geliyo ne yazıkkı hep hesap kitap ben eşimi gazlar destek verirdim suan ben bıraktım o da daha fena durumda sinir bozukluğu hat safada bugün de kasılmam cok fazla oluyo sanırım cok yıprattım kendimi doktora gidicem öğleden sonra sabahtan sezaryanı varmış gidip bi kızımın ii olduğunu duymam lazım cok endişeliyim :18:

kendini yıpratma üzme öyle. emin ol pek çok kişi şuan dar boğazda. Bizde aynı durumdayız imkanlarımızı zorluyoruz. Özellikle ben işten çıkınca tek maaşa kalınca ne yapıcaz onun hesabı çok yoruyor bizi. Allah yardım eder. Yavru rızkıyla gelir. Sen git bebişinin kalp seslerini duy anne ben burdayım der sana rahatlarsın.

Amiiin nerde varsa. Allah hepsine iyi hayatlar nasip etsin.

sendemi yusuf koycaksın adını :))

neden böyle yapıyorlar hiç anlayamıyorum. Neyin egosunu yaşıyorlar? Neden bu kendilerini bu kadar tatmin etme isteği.
Evet canım seninde mi Yusuf?

Allah yardımcın olsun cnm ben de sırf eşim bana yükleniyor diye ayrılmıştım işten ama geçim zor iyi düşün..

Allah korkusu yok da ondan..evet cnm bizde inşallah yusuf mirza koycaz..

nazar boncuğum canım üzülme kızın iyidir keyfi yerinde onun sen sıkma kendini yeter

yemeği anası yapcak sen yiceksin..kusura bakmasın taviz verme paşa gönülleri bilir..kaynana deyince beynim tavana sıçrıyor!!

bizde gelinler yapar kaynana yer annelerine tövbe yarabbi tapıyorlar.10 yıllık evliyim kaynanamın elinden düzgün bir yemek yemedim. zaten yemek konusunda kendini geliştirmemiş.yani yapmaması bizim için daha iyi

Canim insaallah rabbim bir ferahlik verir ama cok fazla üzme kendini gececek insaallah bunlar esine hep destek ol sakin birakma onun cok ihtiyaci vardir suan senin destegine.rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu hic bozmasin.bebisinde iyidir annesi insaallah ama sen üzüldükce oda etkileniyordur fazla stres yapma rabbim yardimciniz olsun

bizde gelinler yapar kaynana yer annelerine tövbe yarabbi tapıyorlar.10 yıllık evliyim kaynanamın elinden düzgün bir yemek yemedim. zaten yemek konusunda kendini geliştirmemiş.yani yapmaması bizim için daha iyi

tamam da canım senin durumun belli insan olan acır senin annen de var taviz verme anne konusunda biz kölemiyiz..alışmış kadın demekki..valla benim kaynanam da doğuludur onun hayali de o..hiç kusura bakmasın bende taviz yok.. sen de sabırlı ol karnında bebiş var..doğurduktan sonra zaten senin derdin sana yetcek

kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum

ınsallah canım bı kucagımıza alsaydık zaten bu sıkıntılara onla ıcın katlanıyoruz amın zamanında gelsınde sıkıntılar onemlı deıl
canım uzme kendını hepımızın meddı menevı sıkıntıları oluyor kolay deıl bebek ıhtıyacları cok fazla artık eslerımız 3 kısı ıcın calsıyor ınsallah bebeklerımız kısmetlerıyle gelır sen uzuldukce stres yaptıca oda uzuluyordur annesı uzme mınnakını

kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum

gecmıs olsun canımm allah yardımcısı olsun sende uzme sakın kendını senın durumunda cıddı bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…