biz gelinler mi hep böleyiz? Neden kayınvalidelerle anlaşamıyoruz. Ay bizde kaynana olucaz böyle mi olucak ?
kızlar hepinize tünaydın. Dün benim için çok güzeldi. Malum doğumgünü kızı olunca herşey benim istediğim gibi oldu. Kociş çok güzel sürprizler hazırlamış bana. Ailem dostlarım hep yanımdalardı çok mutluydum. Allah size de evlatlarımızla böyle mutlu günler yaşamayı nasip etsin.
canım benim üzme kendini. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ama bu haldeyken eşin neden sana iş buyuruyor ki
Anne olunca hayat artık evlattan ibaret bunu anlayacaksın derdi annem. Şimdi düşünüyorum da Yusuftan önemli ne var diye bulamıyorum. Gece uyanınca sağa dönüksem hemen sola dönüyorum rahat nefes alsın kan gitsin diye. Kim kimi böyle düşünebilir?
Evlatlarına ve yaradana sarıl. HErşey yoluna girecektir.
Herkese günaydin kizlaarrr
Amin tatlim cok sagol
Destek olmaya calisiyorum canim ama bazen bende patliyorum bi yerde onsuz hersey okadar zorki..tam 5 aydir ona sarilamiyorum onsuz kalkiyorum onsuz yatiyorum..bide yurt disinda oldugum icin insaallah bebegim dogup kirki cikinca biz gidecegiz onun yanina..iste bunlari düsününce tabiiki cok ana cok sükrediyorum ama bi yandanda zoruma gidiyor.hayirlisi böyleymis kuzu ne yapalim.sen neden agliyorsun?insaallah önemli birsey yoktur canim
Öyle deme canimm suan belki bi sinirle bi kirginlikla söylüyorsun bunu ama inan esin olmasaydi cok zorluk cekerdin birde cocuklarin var herhalde..olur arada böyle tartismalarrabbim beterinden korusun
kızceler pek göğüslerınzde hıc agrı oluyomu benm bazen oluyo
kendini yıpratma üzme öyle. emin ol pek çok kişi şuan dar boğazda. Bizde aynı durumdayız imkanlarımızı zorluyoruz. Özellikle ben işten çıkınca tek maaşa kalınca ne yapıcaz onun hesabı çok yoruyor bizi. Allah yardım eder. Yavru rızkıyla gelir. Sen git bebişinin kalp seslerini duy anne ben burdayım der sana rahatlarsın.ya bu bi kaç gündür vardı zaten ama dün tavan yaptı artık oturup kalkamıyorum belimin ağrısından yatamıyorum kaburgam batıyo mide bulantılarım geri geldi ne yazıkkı psikolojik olarak çöktüm bu sıralar maddi açıdan da dar boğazdan geçiyoruz her şey fazla geliyo ne yazıkkı hep hesap kitapben eşimi gazlar destek verirdim suan ben bıraktım o da daha fena durumda sinir bozukluğu hat safada bugün de kasılmam cok fazla oluyo sanırım cok yıprattım kendimi doktora gidicem öğleden sonra sabahtan sezaryanı varmış gidip bi kızımın ii olduğunu duymam lazım cok endişeliyim :18:
öyle yapıyorum zaten gerçi bazen isyanda ediyorum kaderime sinirlendiğimde.ama ne yapayım slında insanda şans olacak her zaman 2 kızım için şanslı ve akıllı olmaları için dua ettim inşallah onlar mutlu olurlar.
ben kaynana olursam asla kaynanam gibi biri olmam benim erken doğum riskim var kaçtı gitti kızına torununa bakıyor..görümcelr 1 kere bile aramadı nasıl oldun diye..kaynanam da 5 yıldır aynı evde oturmak için parçalar kendini..şimdi nerde? Kaçtı gitti..onun gibi kaynana olacaksam o günleri göstermesin bana rabbim..hayatımda onun kadar kötü niyetli biri tanımadım daha
sendemi yusuf koycaksın adını :))
çocuklar babasına çok düşkün oda çok ilgileniyor ama sonrada başıma kalkıyor tiroid halsizlik ve çarpıntı yapıyor şeker de var bunlar olmasa hamileliğim rahattı.çalışan anneler ne çocuklarına ne eşlerine ne kendilerine zaman ayırabiliyor yani hepsi yarım oluyor.çalışsan bir türlü çalışmasan bir türlü.
kendini yıpratma üzme öyle. emin ol pek çok kişi şuan dar boğazda. Bizde aynı durumdayız imkanlarımızı zorluyoruz. Özellikle ben işten çıkınca tek maaşa kalınca ne yapıcaz onun hesabı çok yoruyor bizi. Allah yardım eder. Yavru rızkıyla gelir. Sen git bebişinin kalp seslerini duy anne ben burdayım der sana rahatlarsın.
Amiiin nerde varsa. Allah hepsine iyi hayatlar nasip etsin.
neden böyle yapıyorlar hiç anlayamıyorum. Neyin egosunu yaşıyorlar? Neden bu kendilerini bu kadar tatmin etme isteği.
Evet canım seninde mi Yusuf?
yemeği anası yapcak sen yiceksin..kusura bakmasın taviz verme paşa gönülleri bilir..kaynana deyince beynim tavana sıçrıyor!!
ya bu bi kaç gündür vardı zaten ama dün tavan yaptı artık oturup kalkamıyorum belimin ağrısından yatamıyorum kaburgam batıyo mide bulantılarım geri geldi ne yazıkkı psikolojik olarak çöktüm bu sıralar maddi açıdan da dar boğazdan geçiyoruz her şey fazla geliyo ne yazıkkı hep hesap kitapben eşimi gazlar destek verirdim suan ben bıraktım o da daha fena durumda sinir bozukluğu hat safada bugün de kasılmam cok fazla oluyo sanırım cok yıprattım kendimi doktora gidicem öğleden sonra sabahtan sezaryanı varmış gidip bi kızımın ii olduğunu duymam lazım cok endişeliyim :18:
bizde gelinler yapar kaynana yer annelerine tövbe yarabbi tapıyorlar.10 yıllık evliyim kaynanamın elinden düzgün bir yemek yemedim. zaten yemek konusunda kendini geliştirmemiş.yani yapmaması bizim için daha iyi
ınsallah canım bı kucagımıza alsaydık zaten bu sıkıntılara onla ıcın katlanıyoruz amın zamanında gelsınde sıkıntılar onemlı deılcanım bu günleri de atlatıcaz doğum yapanlar 1 ayda hamileliği bile unutuyormuş :))) bebek peşinde koşarken buralara da gelemicez bel ağrım yok ama kasılmam çok benimde..herkeste farklı işte..Allah vaktinde kurtarsın hepimizi
canım uzme kendını hepımızın meddı menevı sıkıntıları oluyor kolay deıl bebek ıhtıyacları cok fazla artık eslerımız 3 kısı ıcın calsıyor ınsallah bebeklerımız kısmetlerıyle gelır sen uzuldukce stres yaptıca oda uzuluyordur annesı uzme mınnakınıya bu bi kaç gündür vardı zaten ama dün tavan yaptı artık oturup kalkamıyorum belimin ağrısından yatamıyorum kaburgam batıyo mide bulantılarım geri geldi ne yazıkkı psikolojik olarak çöktüm bu sıralar maddi açıdan da dar boğazdan geçiyoruz her şey fazla geliyo ne yazıkkı hep hesap kitapben eşimi gazlar destek verirdim suan ben bıraktım o da daha fena durumda sinir bozukluğu hat safada bugün de kasılmam cok fazla oluyo sanırım cok yıprattım kendimi doktora gidicem öğleden sonra sabahtan sezaryanı varmış gidip bi kızımın ii olduğunu duymam lazım cok endişeliyim :18:
kızlar kuzenim yoğun bakımda..asansör boşluğuna düşmüş.. kaburgası akciğere saplanmış..beyin kanaması geçiriyormuş şuan Allah rızası için dualarınızı bekliyorum
kahve ıctımm falıma baktım koca bi balık cıktı hadı hayırlısı
Günaydın annislerrr nasilsiniz. Biz kahvalti hazirlicazz oglusumda cok hareketli:)
gunaydınn canım afıyet olsun masallah oglusunadaGünaydın annislerrr nasilsiniz. Biz kahvalti hazirlicazz oglusumda cok hareketli:)
afiyet olsun canım hayırlısı
gunaydınnnnnnnnn hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?